Mølbak VVS & Gasteknik Reviews 95

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik skiftet co sensor på mit gasfyr for et år siden af Kim Larsen Gasteknik, som nu er overtaget af Mølbak. Derfor henvender jeg mig, da der stadig er garanti på sensor. De vil gerne overtage serv... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hos Mølbak forstår man ikke, at et service ikke bare handler om faglighed. Det skal også indeholde god service og vejledning: Et regulært service af gasfyr endte inden for en uge op i et driftst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beslutsom , ærlig , ordholdende. :) dette er hvad jeg vil mene man skal skrive om firmaet Mølbak VVS og gasteknik , i Skensved / Køge. Vi har i utallige år benyttet os af denne virksomhed til vores... See more

Rated 5 out of 5 stars

Da vores varmepumpe gik itu, fik vi nogle tilbud på fjernelse af den gamle pumpe og opsætning af ny. Mølbak VVS og Energiteknik A/S var de billigste hvorfor vi valgte dem. De leverede varen til de... See more

1. Plumber

Information provided by various external sources

VVS, Bedre bad, Køge, Mølbak

3-star
2-star
1-star

Overholder ikke aftaler.

Aftalte en tid med dem onsdag mellem 8:30-9:30. Ringede til dem kl. 10 for at få at vide at de havde skrevet mellem 8:30-11 i deres kalender. Men det kunne de heller ikke nå så om vi ikke lige kunne rykke det 5 dage.
Elendig kommunikation, overholder ikke deres aftaler.

5 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse kunder

Vi er meget tilfredse kunder. Vi har fået installeret nyt varmeanlæg i hele huset. 10 nye radiatorer. Arbejdet er super professionelt udført, hele tiden var der perfekt styring og timing. Venlige og imødekommende medarbejdere. Perfekt oprydning.

5 April 2021
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig dårlig oplevelse - rygende inkompetence!

Jeg tegnede et abonnement hos Mølbak for at få en service aftale til vores gasfyr - En flink montør lavede et fint service. Få timer efter begyndte fyret at melde fejl. Det viste sig at være et veldokumenteret problem så min kone ringede til Mølbaks vagttlf. Mølbak selv fortalte så at vores 12 år gamle fyr var for gammelt og iøvrigt også en dårlig model (Vaillant) Det skulle skiftes. Jeg ringede dagen efter Lørdag aften til Mølbak vagttlf og fik at vide at de ikke ville komme i aften og at de iøvrigt slet ikke kørte ud søndag. Heller ikke til abonnementkunder. Mandag morgen ringede jeg direkte til Vaillant - 50 minutter senere kom en montør og skiftede en CO2 sensor - gratis - han bukkede og kørte igen efter 10 minutter. Fyret har kørt upåklageligt siden.

22 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

Super dårlig oplevelse på allerførste besøg

Super dårlig oplevelse på allerførste besøg - nu ikke længere kunde efter knap en uge...

Checkede priser på markedet og blev advaret om Mølbak smider ekstra elementer på deres faktura, så årsprisen kan man ikke stole på. Har haft dem for mange år siden og tænkte det ikke kunne passe...

Første besøg - tekniker fortæller mig en del skal skiftes hver gang og det er ekstra. Måleudstyr er ekstra og igen skal bruges hver gang. Fint trick...

Tekniker bruger en rum tid på at forlade huset og tale i telefon (tid de dog har trukket tilbage).

Tekniker forlader huset efterladende fyret i inaktiv tilstand, hvilket opdages timer senere hvor der bliver så koldt jeg checker fyret og får det aktiveret...
Og her til morgen konstaterer jeg så at også varmt-brugsvand heller ikke blev slået til... amatører!!

Jeg får skrevet en seddel til fyret, at de ikke skal bruges igen, så jeg og næste ejer ikke glemmer det.

4 March 2021

Halve løsninger og dobbeltarbejde

De gange mølbak har været hos mig, har der ikke været andet end sjuskede løsninger. Et vandrør var brudt det ene år, I skiftede kun det lille stykke der var brudt... Året efter opstår samme problem på selv samme rør. Jeg havde nu en vandskade på kontoret igen. Jeg skal hilse og sige at de rør ikke er ret let tilgængelige. Dvs loftet skal skæres ned igen igen. Jeg er nu ret spændt på om det samme rør går i stykker igen, da der er lavet samme løsning i den anden ende af røret. Dvs der er kun et gammelt midterstykke tilbage af det gamle rør, som I havde chancen for at skifte helt nu I var så godt igang. Det kostede mig et gulvtæppe 2 gange og en masse elektronik som I ikke gad at dække af hver gang i skar loftet op. Og nej, det er ikke min opgave at dække af. For 3 år siden var I også hos mig og skifte et pr rør i fyrrummet, der blev der også efterladt et svineri af en oversvømmelse foran porten som jeg selv skulle løse/gøre rent efterfølgende. Jeg er træt af sjuskede løsninger og er rigtig utilfreds. Det tog 3 måneder denne her gang at få styr på den del af bygningen, da der skulle en masse håndværkere indover fra andre firmaer.

God Søndag

Vh

11 October 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Mit fyr var gået på fejl og jeg kunne ikke selv løse problemet. Selvom mølbak havde travlt fandt de alligevel en montør til at kigge og lave mit fyr samme dag som jeg ringede, endda til en fornuftig pris.
Vil klart bruge dem igen.

19 November 2019

Elendig kundeservice

De fortjener ikke engang en eneste stjerne. Det største amatørfirma jeg længe har været i kontakt med. Har ringet 3 gange for at få er service på mit gasfyr, og de ringede aldrig tilbage på trods af de lovede det. 2. Gang jeg ringede konfronterede jeg dem med de ikke havde ringet tilbage de 2 andre gange som lovede, men kundeservice forsikrede mig om de nok skulle ringe tilbage denne gang, men NEJ, selvfølgelig gjorde de ikke det. Kan ikke anbefale denne virksomhed

15 November 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg får regning med ryger og gebyr hver…

Jeg får regning med ryger og gebyr hver måned .selv om jeg har sagt til dem flere gang om jeg skal ikke betaler den regning.
Hvem skal betaler en regning for intet.
Det kan ikke værre rigtigt døgnvagten kommer kan ikke reparere min maskine kan hellere ikke finde fejlen men kan godt sender regning...

16 May 2019
Rated 1 out of 5 stars

Virkæigt dårligt jeg fik regning 1093…

Virkæigt dårligt jeg fik regning 1093 kr for intet.
Min varmepumpe gik styker der kom en tekniker kan ikke finde fejlen men jeg har fået regning.jeg ringet og snakket med cheffen og forklare ham men han sagt jeg skal betaler denne rigning.selv om min maskine ikke repareret...

9 March 2019

Super oplevelse

Super oplevelse - fik skiftet gasfyr og varmvandsbeholder. Alt gik som planlagt og manden som var på opgaven var kompetent og meget venlig. En a-z løsning uden nogle anmærkninger + lavet til tiden! Kan varmt anbefales.

2 November 2018

Virkelig ubehagelig og inkompetent

Virkelig ubehagelig og inkompetent. Kunne ikke lave hvad vi bad om, pga de ikke kunne skaffe reservedele. Ville skifte hele systemet for 15T. Fandt selv reservedel til 50kr. Var hos os i 10 min, fik regning på 856,50 kr.. Har skrevet og ringet om min utilfredshed. Hjalp intet.

30 October 2018

Alle aftaler overholdt

I foråret besluttede vi os for at renovere vores gæstetoilet. Da vi tidligere har haft gode erfaringer med Mølbak VVS tog vi
fat i dem og bad dem gi' os et tilbud. Vi fik besøg af Anders Mølbak, gik det hele grundigt igennem og efter kort tid modtog vi
et tilbud, som vi accepterede.
Herefter gik arbejdet i gang som aftalt. Siden gik det slag i slag, hvor den ene håndværker afløste den anden. I det store hele er det gået
problemfrit og de gange der har været noget, vi ikke helt har været tilfredse med, er det blevet rettet. Så nu har vi et gæstetoilet vi er yderst tilfredse med.
Alt i alt kan vi kun sige at alle aftaler er blevet holdt, så vi genkender ikke det der ellers er skrevet om Mølbak.

10 October 2018

Professionelt og godt arbejde

Vi brugte Mølbak VVS i forbindelse med en totalrenovering af vores hus i Køge. Processen startede ved at Anders Mølbak besigtigede huset og fik en gennemgang af projektet. Der skulle laves gulvvarme, ny rørføring, gasfyr og nyt badeværelse. Der bliver umiddelbart efter givet et tilbud. Mølbak VVS var umiddelbart ikke de billigste, men virkede klart mest professionelle og havde kompetencerne til opgaven. Derfor valgte vi dem. Lige fra start til slut fungerede samarbejdet til UG. Der var altid en klar dialog og da der kommer en del ekstraarbejde blev det hurtigt løst til en fornuftigt pris. Der var ikke problemer og alt det udførte arbejde er godt lavet og det hele til tiden. De tog endda en fredag aften og lavede de sidste ting inden vores flytning. Nu bor vi i et skønt hus hvor alt spiller.

Jeg kan se, at der er mange der har dårlige ting at sige på denne side, men sure opstød råber altid højest. Vi har været yderst tilfredse :)

// Anders og Laura

12 August 2018
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har bedt Mølbak VVS om et simpelt …

Jeg har bedt Mølbak VVS om et simpelt tilbud på en luft-vand-varmepumpe. Deres medarbejder kom da også ud og kiggede, og jeg afsatte tiden, viste rundt og forklarede opgaven. Det var den 15. november. Nu er det den 20 december, og det er stadig ikke lykkedes mig at få et tilbud. Fire gange har jeg ringet for at minde dem om det lovede tilbud. Jeg har været venlig og positiv i respekt for, at de jo kan have travlt. Den søde Charlotte, som tager telefonen, lover, at de vil vende tilbage. Det gør de ikke. Sidste gang, da jeg direkte spurgte, hvorfor jeg ikke måtte få et tilbud, blev jeg stillet ind til en anden medarbejder, som ikke kunne forstå, at jeg ikke havde hørt noget. Han lovede højt og helligt, at nu ville det komme. Jeg har stadig intet hørt. Nu rykker jeg ikke mere. Det er er under alle omstændigheder ikke en god start på et samarbejde med en leverandør af noget, som både er vigtigt og en stor investering for os. Kan bestemt ikke anbefales!

20 December 2017
Rated 1 out of 5 stars

Fri tilkaldeservice betyder ikke fri …

Fri tilkaldeservice betyder ikke fri tilkaldeservice i deres univers. Ingen rådgivning over telefon og fuld betaling for 2 min arbejde, der kunne havde været klaret over telefonen. Skift af kondens varmepumpe, glemte de at slutte til og hang bare løst ned.

Haft problemer med forkerte fakturaer, lang diskussion omkring vandskade de var skyld i og efterfølgende ingen kommunikation omkring udbedring af deres egne fejl. Kan absolut ikke anbefales efter min mening pga. det meget lave service niveau.

30 November 2017
Rated 1 out of 5 stars

Når du har akkut brug for VVS - så kan du ikke regne med dem

Virkelig virkelig dårlig kundeservice - vi kan ikke få ordentligt varme på og har i den forbindelse haft besøg af Mølbak. De var hos os for at tjekke udfordringen det resulterede i en pæn regning samt en besked om at vores anlæg skulle skiftes. Vi bad om et tilbud på det, da vi skal have det lavet, så vores familie på 5 personer trygt kan gå vinteren i møde med ordentlig varme. Vi hører intet - har rykket 5 - 7 gange nu. Det er snart et par måneder siden besøget og vi får en sludder for en sladder når vi ringer og der sker intet. Der er nu frostvejr og igen idag har vi rykket Mølbak. Mon vi får varme til vinter ? Vi har altid vægtet det højt at have faste leverendører omkring vvs, el og forsikring mv og være trofaste kunder. Hos Mølbak har vi igennem årerne fået lavet større opgaver ( til over 60.000 kr ) så når vi nu har akkut brug for dem, så hører vi ikke noget - en sød telefondame/mand tager imod vores opringninger og lover en masse - men intet sker. Tilbage sidder vi nu med et varmanlæg der ikke virker og en regning. Det er slet ikke rimelig behandling af sine ellers loyale kunder.

7 November 2017

Is this your company?