Jeg fik skiftet co sensor på mit gasfyr for et år siden af Kim Larsen Gasteknik, som nu er overtaget af Mølbak. Derfor henvender jeg mig, da der stadig er garanti på sensor. De vil gerne overtage serv... See more
See what reviewers are saying
Hos Mølbak forstår man ikke, at et service ikke bare handler om faglighed. Det skal også indeholde god service og vejledning: Et regulært service af gasfyr endte inden for en uge op i et driftst... See more
Beslutsom , ærlig , ordholdende. :) dette er hvad jeg vil mene man skal skrive om firmaet Mølbak VVS og gasteknik , i Skensved / Køge. Vi har i utallige år benyttet os af denne virksomhed til vores... See more
Da vores varmepumpe gik itu, fik vi nogle tilbud på fjernelse af den gamle pumpe og opsætning af ny. Mølbak VVS og Energiteknik A/S var de billigste hvorfor vi valgte dem. De leverede varen til de... See more
Company details
Information provided by various external sources
VVS, Bedre bad, Køge, Mølbak
Hjørnegårdsvej 3, 4623, Lille Skensved
- www.moelbak.dk
Lavt serviceniveau - nogenlunde faglighed
Særligt én hændelse vil jeg betegne som dårlig service og skidt kundepleje.
Jeg kalder Mølbak ud pga lyde fra mit fyr. Både ved telefonopkald og da medarbejder er hos mig, får jeg bekræftet at tilkaldet er dækket af min faste serviceaftale. Efter mange uger, dumper en mindre faktura ind, ca 500-600kr for 15 mins service. Jeg ringer ind og får fat i deres gasansvarlige, som nægter at trække faktura tilbage. Han forstår min frustration, men det ændrer intet, også selvom han siger, det er en fejl fra deres side, at jeg har fået at vide, at det var dækket. Man vælger altså en mindre faktura i stedet for en fast kunde. Samtidig holder man ikke sit ord! Jeg får en lang smøre om, hvorfor faktura er berettiget i stedet for at lytte til mig som kunde.
Dernæst oplevede jeg desværre under et andet besøg af Mølbak, at der efter service af fyr lå en masse vand på gulv og i skab, hvor mit fyr er. Ret utrygt, da vi ikke vidste, hvor det kom fra, selvom det så viste sig blot at være en sjusket medarbejder, der ikke havde ryddet op efter sig selv efter skift af dele.
Jeg kan desværre absolut ikke anbefale Mølbak pba. disse oplevelser.
5 stjerner er ikke nok.
5 stjerner er ikke nok.
Fik Luft til Vand varmepumpe for 3 år siden.
Altid venligt personale der gør deres bedste for at finde en løsning.
Super service - altid.
Supertilfrefs!
Mølbak er bare så superdygtige; flinke og kompetente. De har specialister til det komplekse og de administrative hjælper til, at opgaven løses både hurtigt og til UG. De bliver også førstevalg næste gang!
Kompetente og venlige medarbejdere
Vi har haft nogle småproblemer med Vores varmepumpe, så vi tilkaldte mølbak vvs der kom og lavede eftersyn og nogle justeringer på varmepumpen.
Teknikeren var venlig og yderst kompetent, og varmepumpen har ikke lavet fejl siden.
Find en anden leverandør til din gasservice!
Vores serviceaftale er nu opsagt efter 7 år hos Mølbak. De sidste to gange Mølbak har været forbi til service, har det været problemer med vores fyr efterfølgende. Deres arbejde er fejlbehæftet og vejledningen misvissende, så de kan tjene mest muligt på et servicetjek.
Mølbak skal nok finde noget på dit fyr, der skal skiftes - og de indstiller ligeledes fyret forkert HVER GANG, trods det både er markeret på fyret og i en vejledning, hvordan det indstilles korrekt.
Vil du have et fyr som holder i længden, så find en anden leverandør. Vi anbefaler ikke Mølbak!
Hurtig udrykning, ved brug for hjælp. Tingene er altid fikset til yderst rimelige priser. Kan varmt anbefale Mølbak.
Mølbak sørger for tingene er helt…
Mølbak sørger for tingene er helt iorden og er virkelig kompetente!
Super service og behandling
Vi har brugt Mølbak ift. service af gasfyr og VVS opgave, og kan varmt anbefales
Super service fra både kontor til håndværkeren der udfører arbejdet
Vi glæder os til at bruge jer igen 😊
Profesionelle
Profesionelle venlige opfølgende og punktlige interreseret serviceminded
Igen en god oplevelse…
Vi har desværre haft lige lovlig meget behov for Mølbak i denne vinter. Vores gamle gasfyr som skal afløses af fjernvarme om 1 år, har gået i stykker gang på gang. Og nu er alt stort set skiftet.
Hver gang har jeg mødt søde og kompetente folk i telefonen og ligeledes dem der har været hos os for at udskifte dele.
Sidst kom en ganske ung mand for at finde ud af hvorfor vi ikke fik varme nok rundt i huset. Han bankede og justerede her og der, og nu er der fuld blus på helt ud i hjørnerne. Igen en super oplevelse med deres teknikere.
Ærgerligt jeg ikke havde læst på…
Ærgerligt jeg ikke havde læst på trustpilot først SÅ HAVDE JEG ALDRIG BESTILT DEM
HUSK AT INTET ER MED I DERES GASSERVICE SELV EN RØGGASMÅLING SOM MAN SKULLE TRO VAR EN NATURLIG TING VED ET GAS SERVICE
1390 KR. I TIMEPRIS + RESERVEDELE + RØGGASPRØVE
KIG JER FOR
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg kom hjem til er hus der var iskoldt og ringede forgæves rundt til forskellige Vvs’ere, alle ville kun hjælpe dem med abonnements løsning indtil jeg fik fat i Thomas fra Mølbak vvs. De kom mig til undsætning en halv time efter og skiftede lynhurtigt censoren til vandtrykket, da det ikke var nok bare at fylde vand på. Nu kører det hele igen og vi kan få varmet huset op. Bookede med det samme tid til at få tjekket noget andet på huset i og med man får så god service.
Kan klart anbefales! TAK🙏
Kæmpe ros for stor faglighed.
Kæmpe ros for stor faglighed, og super god service, i forbindelse med reparation af vores jordvarme anlæg.
Hurtig udrykning, og yderst tilfredshed herfra.
Bh
Helene
Kan klart anbefales!
Jeg har udelukkende rosende ord tilovers for Mølbak. Ekspansionsbeholderen i mit gasfyr var gennemtæret, og da der pludselig gik hul, havde jeg vand over det hele. Jeg ringede til Mølbak, og i løbet af 3-4 timer var det fixet! Tak!
Manglende kundeservice
Jeg har nu i 1,5 mdr forsøgt at få et tilbud på udskiftning af 3 radiatorer. Har oven i købet haft en mand ude fra Mølbak; men har endnu ikke modtaget et tilbud. Jeg var meget fleksibel og da manden, der var her ude spurgte om jeg kunne vente en uge til han kom fra ferie, var det selvfølgelig helt ok. Jeg har rykket pr. telefon flere gange; men uden den store succes.
Jeg ved ikke om opgaven er for lille for Mølbak; men kan på ingen måde anbefale Mølbak grundet den meget ringe kundeservice.
Er fyret ikke mere i sit ES. Så ring blot til Mølbak for god VVS
Mølbak VVS og Energiteknik A/S var de billigste hvorfor vi valgte dem.
De leverede varen til den aftalte tid, pris og kvalitet. To dygtige unge mænd udførte arbejdet perfekt på kun 6 timer og gjorde flot rent efter sig. Alle aftaler og priser blev overholdt.
Vi kan derfor kun VARMT anbefale Mølbak VVS og Energiteknik A/S.
Mvh Annette og Claus fra Strøby
Mølbak leverer top Service & Kvalitet
Mølbak har leveret top service og kvalitet til mit hus i Solrød gennem de seneste 8 år. Både med nye installationer som vandbehandling men også service og reparationer på gasfyr.
Meget venlige medarbejdere og hurtig udrykning når det behøves
Mølbak VVS installerede Gasfyr
Mølbak VVS rådgav og installerede et gasfyr, og har siden efterset fyret hver andet år. Det har været fuldstændig problemfri 15 år. Vi skifter nu til fjernvarme, men kan kun anbefale Mølbak VVS, som også har hjulpet med andet VVS arbejde.
Venlige og smilende personale
Venlige og smilende personale
Der kan deres arbejde
Derfor 5 stjerner
Vender ikke tilbage
Firmaet har været og lave bl.a dryppende rør hos os, hvilket egentlig var ok. Anden gang de kom var problemet løst…. De skulle ligeledes skifte varmt vandsbeholder. Laver aftale med en medarbejder, om at de vender tilbage med et prisoverslag. De tager billeder hvor den skal stå osv. Jeg hører ingenting. Ringer 1, 2, 3 og 4 gang. Siden oktober. Bliver lovet at nu skal de nok ringe. Men den pågældende medarbejder er ikke på arbejde nogle af gangene.. 5,5 måned efter har jeg stadig intet hørt, trods gentagne opkald. Virkelig dårlig stil. Jeg vælger nogle med lidt mere styr på deres aftaler næste gang.