Indo Box Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jullie zijn echt klantgericht. De crux zit bij het postbedrijf dat bezorgd. Zij melden dat ze komen en bezorgen vervolgens toch nog een dag later.

Rated 5 out of 5 stars

Leuk verpakte box, echt een cadeautje voor de ontvanger! Verrassend lekkere spekkoeken.. mooi per stuk verpakt en netjes! * extra: post.nl heeft bestelde doos niet bezorgd (hopelijk niet zelf opgeg... See more

Rated 4 out of 5 stars

De service van Indo-box is geweldig en denken met je mee, echter ze zijn afhankelijk van Post.nl. Nu had ik drie verschillende Indo-boxen besteld voor drie verschillende adressen. Alleen Post.nl bezor... See more

Company details

1. Asian Grocery Store
  2. Cake Shop
  3. Sweets and Dessert Buffet
  4. Dessert Shop

Written by the company

Heerlijke Spekkoek en andere Indonesische producten welke als cadeautje per Brievenbuspost wordt verstuurd. Lekker voor jezelf of lief voor iemand anders!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Heerlijk!

Snelle levering, heerlijke koekjes!

7 May 2021

Reply from Indo Box

Hoi Anouk, Super fijn om te horen dat Indo-Box goed bevallen is!

Prima

Prima! Ontvanger was blij ermee

1 May 2021

Reply from Indo Box

Hoi Mandy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een leuke reactie te plaatsen. Fijn om te horen dat de Box goed in de smaak gevallen is!

Rated 5 out of 5 stars

Als verjaardagscadeau verstuurd en de…

Als verjaardagscadeau verstuurd en de jarige helemaal blij meegemaakt. Een avontuurlijk idee beginnend unboxing moment en een kaartje met een aantrekkelijke tekst, eindigend in een heerlijke verrassing.

22 April 2021

Reply from Indo Box

Super leuk om te horen! Bedankt voor het bericht!

Aanrader!

Nadat ikzelf een keertje aangenaam verrast werd, nu ook meerdere malen iemand blij gemaakt met de Indo-Box. Spekkoek is heerlijk van smaak. Zoals een spekkoek hoort te smaken.
Indo-Box is absoluut een aanrader!

19 April 2021

Reply from Indo Box

Wat leuk om dit bericht te lezen! Bedankt voor de positieve reactie!

Fijne, persoonlijke service

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling. Ik werd daarna gelijk gemaild of het zo wel klopte en het werd aan gepast. Super fijn! Het pakketje werd snel verzonden.

17 April 2021

Reply from Indo Box

Hoi Dominique, wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Fijn dat dit gewaardeerd wordt! Bedankt voor het tijd nemen om een review te plaatsen.

Rated 4 out of 5 stars

Heel goed

Op tijd bezorgd, erg lekker, 1 vd 3 vond ik iets minder, deze was ietwat droog, dus vandaar 4 sterren

17 April 2021

Reply from Indo Box

Hoi Michelle, bedankt voor je feedback! Wij gaan ernaar kijken hoe wij dit kunnen verbeteren zodat het niet meer gebeurt! Fijn om te horen dat het verder wel gesmaakt heeft.

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk, origineel en betaalbaar!

Inmiddels al voor de 4e keer een indobox besteld voor vrienden en familie en iedereen is er super enthousiast over! Zowel op de smaak (en daar zitten echte kenners tussen) als op de verpakking wordt leuk gereageerd. Dit zal ik zeker vaker gaan versturen, heerlijk, origineel en betaalbaar!

1 April 2021

Reply from Indo Box

Hoi Manon, wat leuk om te horen dat iedereen zo enthousiast is! Wij vinden het altijd leuk om zulke leuke complimentjes te ontvangen! Fijn weekend nog! Mvg, Indo-Box

Heerlijke spekkoek!

Heerlijke spekkoek! Had het voor kerst besteld. Was de andere dag al binnen, ondanks dat het zo druk was met pakketjes bezorgen. Het pakketje was ingepakt zodat mijn man niet gelijk kon zien wat het was toen het bezorgd werd. Zeker voor herhaling vatbaar!

7 January 2021

Heerlijke spekkoek

Heerlijke spekkoek. Om cadeau te doen, nog leuker om te ontvangen. Mooi en hygiënisch verpakt. En lang houdbaar. Echt een aanrader! Smaakt naar meer.
Bestelling wordt professioneel afgehandeld en snel geleverd.

29 December 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look