Indo Box Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jullie zijn echt klantgericht. De crux zit bij het postbedrijf dat bezorgd. Zij melden dat ze komen en bezorgen vervolgens toch nog een dag later.

Rated 5 out of 5 stars

Leuk verpakte box, echt een cadeautje voor de ontvanger! Verrassend lekkere spekkoeken.. mooi per stuk verpakt en netjes! * extra: post.nl heeft bestelde doos niet bezorgd (hopelijk niet zelf opgeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Inmiddels al voor de 4e keer een indobox besteld voor vrienden en familie en iedereen is er super enthousiast over! Zowel op de smaak (en daar zitten echte kenners tussen) als op de verpakking wordt... See more

Rated 4 out of 5 stars

De service van Indo-box is geweldig en denken met je mee, echter ze zijn afhankelijk van Post.nl. Nu had ik drie verschillende Indo-boxen besteld voor drie verschillende adressen. Alleen Post.nl bezor... See more

Company details

1. Asian Grocery Store
  2. Cake Shop
  3. Sweets and Dessert Buffet
  4. Dessert Shop

Written by the company

Heerlijke Spekkoek en andere Indonesische producten welke als cadeautje per Brievenbuspost wordt verstuurd. Lekker voor jezelf of lief voor iemand anders!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Heel lekker

Netjes verpakt. Goeie instructies/uitleg en het smaakt heel erg goed. Ik zal zeker weer bestellen.

11 September 2021

Het perfecte cadeau.

Cadeau gegeven. Ontvangers waren er erg blij mee.

28 July 2021

Reply from Indo Box

Wat leuk dat u onze box cadeau heeft gedaan! En fijn om te horen dat de ontvangers er ook blij mee waren.

Rated 5 out of 5 stars

Ik moest last minute iets verzinnen om…

Ik moest last minute iets verzinnen om op te sturen en dat heb ik hier gedaan, het was er snel en het contact was ook fijn. ga hier zeker nog wel een keer bestellen

26 July 2021

Reply from Indo Box

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie reactie.

Héérlijke verse producten

Héérlijke verse producten.
Wat alleen een beetje jammer is,dat er niet dagelijks wordt verzonden. Hierdoor kan t soms niet op de gewenste datum worden bezorgd. Zou persoonlijk ook kiezen voor bedrukte boodschap op t kaartje. Maar waar t om gaat ,de producten waren top.

14 July 2021

Reply from Indo Box

Bedankt voor de feedback! Wij zullen dit zeker in overweging nemen.

Beste en lekkerste spekkoek

Beste en lekkerste spekkoek. Fantastisch, perfect, uitstekend. Cijfer: 10

10 July 2021

Reply from Indo Box

Wat een mooi compliment! Vriendelijk bedankt!

super service!!!

Zoals altijd weer een super service!!!

8 July 2021

Reply from Indo Box

Wat fijn om te horen! Bedankt voor het compliment!

Rated 5 out of 5 stars

Moest even wennen aan 't doorgeven 1…

Moest even wennen aan 't doorgeven 1 dag voor de verzenddagen. De ontvangers vonden het erg leuk en erg lekker!

26 June 2021

Reply from Indo Box

Beste Juanita, bedankt voor de feedback! We snappen dat dit wat vervelend kan zijn, maar helaas hebben wij de voorbereidingstijd nodig voor onze producten. We zijn wel erg blij om te horen dat de Indo-Box desondanks goed bevallen is!

Kado gegeven

Kado gegeven, ik heb met hun erover contact gehad voor het bestellen.
Ze denken met je mee, erg fijn.
En ook belangerijk De ontvanger vond het erg lekker.

5 June 2021

Reply from Indo Box

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de producten goed in de smaak zijn gevallen!

Red velvet box

Ik heb de Red Velvet box naar een goede vriendin gestuurd voor haar verjaardag en ze was blij verrast. Ze heeft er heerlijk van gegeten en het was leuk en netjes verpakt.

29 May 2021

Reply from Indo Box

Bedankt voor deze leuke terugkoppeling! Fijn om te horen dat het cadeautje goed is bevallen.

Prima verzorgd

Prima verzorgd, goede service en inmiddels van degene die wij een indo-box kado hebben gedaan door gekregen dat de spekkoek heerlijk is

26 May 2021

Reply from Indo Box

Fijn om te horen dat alles goed was! Bedankt voor het bericht!

Rated 1 out of 5 stars

Caje

De spekkoek was erg droog

19 May 2021

Reply from Indo Box

Wat vervelend om te horen! Wij zien dat uw bestelling een cadeau voor iemand was. Zou de ontvanger ons misschien een mailtje kunnen sturen waarin staat om welke spekkoek uit de box het precies ging? Dan kunnen wij kijken wat wij hier verder in kunnen betekenen. Mailen kan naar info@indo-box.nl

Rated 5 out of 5 stars

De ontvanger was super verrast

De ontvanger was super verrast. Ik kreeg een appje dat het ook erg lekker was. Super leuk om te geven dus!

18 May 2021

Reply from Indo Box

Super leuk om te horen! Bedankt voor de recensie!

Rated 4 out of 5 stars

Heb de bestelling cadeau gedaan voor…

Heb de bestelling cadeau gedaan voor moederdag, omdat mijn moeder een liefhebber is van spekkoek.

Er wordt aangegeven dat het pakketje onder brievenbuspost valt, maar deze past niet door de brievenbus waardoor ik last minute zaterdagmiddag nog mijn pakketje bij een inleverpunt heb moeten ophalen.

Afgaande op overige reviews twijfel ik er niet aan dan dat de spekkoek
heerlijk is, maar dat kan ik helaas nog niet bevestigen.

12 May 2021

Reply from Indo Box

Wat vervelend dat de doos niet door de brievenbus paste! Onze excuses voor het ongemak. Wij gebruiken dozen die wij specifiek bij PostNL kopen als 'brievenbusdozen', ze vallen dus wel onder de officiele opgegeven brievenbus maten. Hopelijk smaakt de spekkoek er in ieder geval niet minder om!

Iets te laat besteld

Iets te laat besteld, maar zo'n goede service dat het toch nog voor moederdag werd bezorgd.. mams blij en wij ook.. super bedankt.. top..terima kasih

12 May 2021

Reply from Indo Box

Terima Kasih Banyak voor het compliment!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look