Indo Box Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jullie zijn echt klantgericht. De crux zit bij het postbedrijf dat bezorgd. Zij melden dat ze komen en bezorgen vervolgens toch nog een dag later.

Rated 5 out of 5 stars

Leuk verpakte box, echt een cadeautje voor de ontvanger! Verrassend lekkere spekkoeken.. mooi per stuk verpakt en netjes! * extra: post.nl heeft bestelde doos niet bezorgd (hopelijk niet zelf opgeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Inmiddels al voor de 4e keer een indobox besteld voor vrienden en familie en iedereen is er super enthousiast over! Zowel op de smaak (en daar zitten echte kenners tussen) als op de verpakking wordt... See more

Rated 4 out of 5 stars

De service van Indo-box is geweldig en denken met je mee, echter ze zijn afhankelijk van Post.nl. Nu had ik drie verschillende Indo-boxen besteld voor drie verschillende adressen. Alleen Post.nl bezor... See more

Company details

1. Asian Grocery Store
  2. Cake Shop
  3. Sweets and Dessert Buffet
  4. Dessert Shop

Written by the company

Heerlijke Spekkoek en andere Indonesische producten welke als cadeautje per Brievenbuspost wordt verstuurd. Lekker voor jezelf of lief voor iemand anders!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Leuk verpakte box

* extra: post.nl heeft bestelde doos niet bezorgd (hopelijk niet zelf opgegeten😋)
Kreeg geen oplossing😳
Maar Indo box stuurde mij een nieuwe box toe en heeft het handgeschreven kaartje ook weer netjes toegevoegd🤗

15 September 2022

Reply from Indo Box

Bedankt voor de mooie review!

Top!

Super! Heerlijke spekkoek en ontzettend leuk om te versturen of ontvangen als cadeautje!

25 August 2022

Reply from Indo Box

Bedankt voor de mooie woorden!

Verrassend!

Super leuk om naar iemand te sturen.
Bijvoorbeeld als vervanger van een fruitmand!

24 August 2022

Reply from Indo Box

Wat een leuk bericht, Bedankt!

Leuk

Wat ik eigenlijk wilde bestellen was uitverkocht, maar een alternatief gevonden.
De ontvanger heeft een foto gestuurd van d4 box, precies wat ik had besteld.
Leuke boxen!

22 August 2022

Bedankt voor uw bericht!

Rated 5 out of 5 stars

Makkelijk, snel en heerlijk!

Duidelijke en makkelijke site. Goede communicatie mbt verzending. En niet te vergeten, de inhoud van de box is heerlijk!

13 July 2022

Reply from Indo Box

Wat een mooie woorden! Bedankt voor uw bericht!

Altijd leuk om te geven

Deze keer is het goed gegaan. De ontvanger was er blij mee. Altijd leuk om te geven. Veel keus.

26 June 2022

Reply from Indo Box

Wat fijn om te horen dat de bezorging goed is gegaan en dat de ontvanger er blij mee was! Bedankt voor uw reactie.

Rated 5 out of 5 stars

Leuk, lekker en origineel cadeautje!

Mijn familie en vrienden die ik een Indo box stuurde waren heel erg enthousiast over het cadeautje. De smaak was prima (en dat van strenge Indo's!). Ik ben enthousiast omdat de online bestelling heel soepel liep
en de boxen mooi op tijd werden bezorgd.
Echte aanrader!

4 May 2022

Reply from Indo Box

Bedankt voor de mooie woorden, dit waarderen wij enorm!

Rated 1 out of 5 stars

Reply from Indo Box

Bedankt voor de review. Wij vinden het erg spijtig dat dit gebeurd is, maar helaas ligt de oorzaak buiten ons om. Wij hebben al contact gehad betreffende deze bestelling en hebben al een passende oplossing besproken.

Rated 5 out of 5 stars

Het was heerlijk maar teleurstellend…

Het was heerlijk maar teleurstellend klein.

22 March 2022

Reply from Indo Box

Bedankt voor de feedback! Wij proberen het formaat van het product zo goed mogelijk te communiceren op onze website, maar wij gaan zeker nog eens kijken naar uw opmerking.

Aanrader

De ontvanger krijgt een originele en zeer smakelijke verrassing!
Snelle verzending.

5 February 2022

Reply from Indo Box

Bedankt voor het bericht!

Een feestje om te geven

Box heeft een gevarieerde en smakelijke inhoud en je persoonlijke boodschap wordt handgeschreven op een kaartje bijgeleverd.

29 January 2022

Bedankt voor uw bericht!

Rated 5 out of 5 stars

Supergoede service en heel lekker!

Ik ben echt superblij met de service van Indo-Box. Snel en lekker en iedereen die het ontvangt is er heel blij mee!

22 January 2022

Reply from Indo Box

Wat een mooi compliment! Bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Goed ingepakt en snel verzonden

Goed ingepakt en snel verzonden. Helaas vertraging bij PostNL maar het was nog steeds erg lekker. Perfect cadeautje voor een snack liefhebber. Ook leuk dat er een kaartje bij kan

9 January 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look