Defecte deken (aan/uit kop werkte niet meer) aan klantenservice gemeld. Per mail diverse verzoeken om e.e.a. te checken/testen en foto's /video op te sturen. Uiteindelijk de conclusie: is echt st... See more
See what reviewers are saying
Die Lieferung erfolgte zeitnah und gut verpackt. Leider war ich mit der Heizleistung nicht zufrieden: Entweder weicht mein Empfinden von dem anderer ab, oder das Kissen war defekt. Auf jeden Fall w... See more
Company details
Written by the company
Qnuss is an innovative Dutch brand that brings warmth and comfort anytime, anywhere. Our wireless heating cushions, blankets, and warmers use energy-efficient powerbanks to give deep infrared heat. Perfect for relaxing, easing muscle pain or menstrual cramps, and a smart way to save energy. Sustainable, stylish, and always reliable.
Contact info
Netherlands
- www.qnuss.com
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Top Qualität und Verarbeitung
Top Qualität und Verarbeitung! War ein tolles Muttertagsgeschenk!!
Snelle levering en fijn warmte kussen
Bin mit der Heizdecke super zufrieden…
Bin mit der Heizdecke super zufrieden .Sind oft mit unserem WOMO unterwegs und mit dieser Heizdecke kann man wunderbar abends was länger draußen sitzen !!!
De qnuss warmte deken gebruik ik elke…
De qnuss warmte deken gebruik ik elke dag als ik bij de hoge tafel zit. In het begin moet je er om denken dat je de batterij op tijd oplaad. Ik was daarmee ook wel eens te laat.....Daarom heb ik er een losse batterij bij besteld. Je kunt ze dan meteen omwisselen en heb weer een behaaglijke warmte.
Maximal begeistert!!!
hallo, ich hatte das Heizkissen für meine Tochter zum Geburtstag gekauft, da sie einen Camper haben, Campingurlaub machen und sie eine Friermaus ist. An ihrem Geburtstag haben wir im Garten gefeiert und das Heizkissen kam direkt zum Einsatz. Meine Tochter war maximal begeistert. Echt coole Sache! DANKE !!!
Die Lieferung erfolgte zeitnah und gut…
Die Lieferung erfolgte zeitnah und gut verpackt.
Leider war ich mit der Heizleistung nicht zufrieden:
Entweder weicht mein Empfinden von dem anderer ab, oder das Kissen war defekt.
Auf jeden Fall wurden Rücksendung und Erstattung unkompliziert abgewickelt ... insofern nur einen Stern Abzug, da es ja vielleicht wirklich an mir lag :)
Ich benutze sie überwiegend im …
Ich benutze sie überwiegend im Home-Office
und bin absolut zufrieden. Ich freue mich auf den Sommer, wenn sie auch mal abends ihren Einsatz findet, wenn es kühler wird.
Ein absolutes Spitzenprodukt
Ich bin eine Chemotherapie Patienten…
Ich bin eine Chemotherapie Patienten und mir ist nach dem Therapien immer sehr kalt.
Ich bin sowohl mit der Akkulaufzeit als auch mit der Heizdecke sehr zufrieden. Ich kann auch bei leichtem Wind raus sitzen oder am Abend vor dem Fernseher bei kleinster Stufe verbringen.
Es war der Akku defekt
Es war der Akku defekt, ein kurzer Kontakt und Ruck Zuck war ein neuer da. Sehr guter Service.
Die Decke ist herrlich.
Niet waarbij er van verwacht hebt
Niet waarbij er van verwacht hebt. Tecweinig warmte alles op 1 plek dan vindtbik het te duur. Misvkoop

Reply from Qnuss
Super blij met mijn elektrische kruik
Super blij met mijn elektrische kruik! In het begin had ik problemen met opladen maar contact met de klantenservice kreeg ik meteen tips waardoor het wel werkte. Super service!
Wärmt in allen Situationen
Die Decke hält, was sie verspricht. Bis jetzt sind alle zufrieden und müssen beim Campen oder auch zu Hause nicht mehr frieren.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, de eerste kussen was niet goed, we kregen een nieuw exemplaar en die doet het prima!
Vervanging product binnen garantie
Defecte deken (aan/uit kop werkte niet meer) aan klantenservice gemeld.
Uiteindelijk de conclusie: is echt stuk en ligt niet aan batterijen. Heb per direct nieuwe deken opgestuurd gekregen, incl. zwaardere powerbank en oplaadsnoer + stekker.
Ligt dan alvast klaar voor volgende winter. Zeer tevreden dus.
Aanrader van vrienden en blij mee :)
Stipte levering zoals beloofd, netjes verpakt en smetteloos nieuw.
We kochten de kussens op aanraden van vrienden die al erg tevreden waren over de kwaliteit en de scherpe prijs.
Heerlijk cadeau alleen de accu.....
Heerlijk Qnuss teddystof kussen cadeau gehad, wat echt heerlijk is. Alleen de accu in het kussen, 3 dagen nodig om op te laden. Verschrikkelijk lang, dus uiteindelijk kat in de zak cadeau gehad. Type MGX-01, 45x45x15cm, Voltage 7.4 V 3A

Reply from Qnuss
Wir haben sie nur kurz getestet und für…
Wir haben sie nur kurz getestet und für gut befunden. Der eigentliche Test wird beim nächsten Campingwochenende gemacht.
Fijn product, ruimte voor verbetering
Ruime maand geleden ontving ik mijn eerste qruik en ik vond de warmte gelijk heel prettig, het lijkt dieper te gaan. Wat mij betreft mag de temperatuur wel iets hoger. Alleen helaas bleek de powerbank heel traag op te laden (+/- 22u) en ook ging de teddystof al na paar keer gebruik kapot. Dit heeft qnuss heel netjes en snel opgelost door een nieuw exemplaar op te sturen. Ik heb deze net binnen en even getest, voor nu lijkt deze wel goed te werken. Waarschijnlijk gewoon pech met de eerste, een defect exemplaar. Ik ben tevreden met hoe dit is opgelost maar ik ben nog voorzichtig positief over de kwaliteit van de powerbank en stof na wat langer gebruik. Al met al fijn product, geen gedoe met water meer maar er is wat mij betreft ruimte voor verbetering: het feit dat de powerbank net zo lang moet opladen als dat je hem in gebruik kunt hebben, vind ik echt een minpunt. Voor nu wel blij met mijn qruik :)
Tolle Wärmeprodukte
Tolle Wärmeprodukte, die angenehme Infrarotwärme spenden. Der Akku hält sehr lange, bevor er wieder aufgeladen werden muss. Ich hatte zunächst ein Kissen bestellt, um damit meine chronischen Knieschmerzen zu lindern. Ich war davon so begeistert, dass ich ein paar Tage später auch noch die Wärmedecke bestellt habe. Schneller, unkomplizierter Versand. Gerne wieder.
Learn more about other kinds of reviews.