Qnuss Reviews 330

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Defecte deken (aan/uit kop werkte niet meer) aan klantenservice gemeld. Per mail diverse verzoeken om e.e.a. te checken/testen en foto's /video op te sturen. Uiteindelijk de conclusie: is echt st... See more

Rated 4 out of 5 stars

Die Lieferung erfolgte zeitnah und gut verpackt. Leider war ich mit der Heizleistung nicht zufrieden: Entweder weicht mein Empfinden von dem anderer ab, oder das Kissen war defekt. Auf jeden Fall w... See more

Company details

Written by the company

Qnuss is an innovative Dutch brand that brings warmth and comfort anytime, anywhere. Our wireless heating cushions, blankets, and warmers use energy-efficient powerbanks to give deep infrared heat. Perfect for relaxing, easing muscle pain or menstrual cramps, and a smart way to save energy. Sustainable, stylish, and always reliable.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

De qnuss warmte deken gebruik ik elke…

De qnuss warmte deken gebruik ik elke dag als ik bij de hoge tafel zit. In het begin moet je er om denken dat je de batterij op tijd oplaad. Ik was daarmee ook wel eens te laat.....Daarom heb ik er een losse batterij bij besteld. Je kunt ze dan meteen omwisselen en heb weer een behaaglijke warmte.

7 May 2026

Maximal begeistert!!!

hallo, ich hatte das Heizkissen für meine Tochter zum Geburtstag gekauft, da sie einen Camper haben, Campingurlaub machen und sie eine Friermaus ist. An ihrem Geburtstag haben wir im Garten gefeiert und das Heizkissen kam direkt zum Einsatz. Meine Tochter war maximal begeistert. Echt coole Sache! DANKE !!!

7 May 2026
Rated 4 out of 5 stars

Die Lieferung erfolgte zeitnah und gut…

Die Lieferung erfolgte zeitnah und gut verpackt.
Leider war ich mit der Heizleistung nicht zufrieden:
Entweder weicht mein Empfinden von dem anderer ab, oder das Kissen war defekt.
Auf jeden Fall wurden Rücksendung und Erstattung unkompliziert abgewickelt ... insofern nur einen Stern Abzug, da es ja vielleicht wirklich an mir lag :)

1 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ich benutze sie überwiegend im …

Ich benutze sie überwiegend im Home-Office
und bin absolut zufrieden. Ich freue mich auf den Sommer, wenn sie auch mal abends ihren Einsatz findet, wenn es kühler wird.
Ein absolutes Spitzenprodukt

6 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ich bin eine Chemotherapie Patienten…

Ich bin eine Chemotherapie Patienten und mir ist nach dem Therapien immer sehr kalt.
Ich bin sowohl mit der Akkulaufzeit als auch mit der Heizdecke sehr zufrieden. Ich kann auch bei leichtem Wind raus sitzen oder am Abend vor dem Fernseher bei kleinster Stufe verbringen.

22 April 2026

Es war der Akku defekt

Es war der Akku defekt, ein kurzer Kontakt und Ruck Zuck war ein neuer da. Sehr guter Service.
Die Decke ist herrlich.

2 April 2026
Rated 2 out of 5 stars

Niet waarbij er van verwacht hebt

Niet waarbij er van verwacht hebt. Tecweinig warmte alles op 1 plek dan vindtbik het te duur. Misvkoop

6 May 2026
Qnuss logo

Reply from Qnuss

Hoi Jolanda,

Bedankt voor je review en jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet.

De warmtezones zijn bewust geconcentreerd ontworpen om gericht warmte af te geven aan het lichaam. We begrijpen echter goed dat warmtebeleving persoonlijk is en dat dit anders kan aanvoelen dan verwacht.

Mocht je vragen hebben of denken dat er mogelijk iets niet goed werkt aan het product, stuur ons dan gerust een bericht via info@qnuss.com. We kijken graag met je mee.

Warme groet,

Robin

Vervanging product binnen garantie

Defecte deken (aan/uit kop werkte niet meer) aan klantenservice gemeld.
Uiteindelijk de conclusie: is echt stuk en ligt niet aan batterijen. Heb per direct nieuwe deken opgestuurd gekregen, incl. zwaardere powerbank en oplaadsnoer + stekker.
Ligt dan alvast klaar voor volgende winter. Zeer tevreden dus.

4 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Heerlijk cadeau alleen de accu.....

Heerlijk Qnuss teddystof kussen cadeau gehad, wat echt heerlijk is. Alleen de accu in het kussen, 3 dagen nodig om op te laden. Verschrikkelijk lang, dus uiteindelijk kat in de zak cadeau gehad. Type MGX-01, 45x45x15cm, Voltage 7.4 V 3A

29 April 2026
Qnuss logo

Reply from Qnuss

Hoi!

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het kussen zelf goed bevalt.

Vervelend dat je problemen ervaart met de accu, dat is natuurlijk niet de bedoeling en hoort ook niet zo lang te duren.

We kijken dit graag direct voor je na en zorgen voor een passende oplossing. Zou je ons een mail willen sturen naar info@qnuss.com met je bestelnummer? Dan kunnen we met je meekijken en dit snel voor je oplossen.

Warme groet,

Lotte

Rated 4 out of 5 stars

Fijn product, ruimte voor verbetering

Ruime maand geleden ontving ik mijn eerste qruik en ik vond de warmte gelijk heel prettig, het lijkt dieper te gaan. Wat mij betreft mag de temperatuur wel iets hoger. Alleen helaas bleek de powerbank heel traag op te laden (+/- 22u) en ook ging de teddystof al na paar keer gebruik kapot. Dit heeft qnuss heel netjes en snel opgelost door een nieuw exemplaar op te sturen. Ik heb deze net binnen en even getest, voor nu lijkt deze wel goed te werken. Waarschijnlijk gewoon pech met de eerste, een defect exemplaar. Ik ben tevreden met hoe dit is opgelost maar ik ben nog voorzichtig positief over de kwaliteit van de powerbank en stof na wat langer gebruik. Al met al fijn product, geen gedoe met water meer maar er is wat mij betreft ruimte voor verbetering: het feit dat de powerbank net zo lang moet opladen als dat je hem in gebruik kunt hebben, vind ik echt een minpunt. Voor nu wel blij met mijn qruik :)

19 April 2026

Tolle Wärmeprodukte

Tolle Wärmeprodukte, die angenehme Infrarotwärme spenden. Der Akku hält sehr lange, bevor er wieder aufgeladen werden muss. Ich hatte zunächst ein Kissen bestellt, um damit meine chronischen Knieschmerzen zu lindern. Ich war davon so begeistert, dass ich ein paar Tage später auch noch die Wärmedecke bestellt habe. Schneller, unkomplizierter Versand. Gerne wieder.

19 April 2026
Unprompted review

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look