Mefisto Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Hapsere med hummer og butterdej. Alt for lidt hummer og alt for fede. Fiskesuppen smagte ikke af fisk og i øvrigt dårligt og ubestemmeligt. Den sendte vi ud, efter at vi havde smagt på den. Dagens fis... See more

Rated 5 out of 5 stars

En lille perle i Århus midtby. Vi elsker den fortættede atmosfære, afslappede betjening og dejlig mad. Kommer helt sikkert igen. Mvh. Morten Mygind.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi fejrede min søns fødselsdag for anden gang på Mefisto i aftes. Vi fik det dejligste mad og de to kvinder, der betjente os, var meget servicemindede og venlige. Det var muligt at mikse med retter... See more

Company details

1. Seafood Restaurant
  2. French Restaurant

Information provided by various external sources

Velkommen til Mefisto • Århus' hyggeligste Gourmet Restaurent & Café • Volden 28 • 8000 Århus C • Se vores lækre hjemmeside og God fornøjelset

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

TRIST. Vi har hatt mange store matopplevelser…

Vi har hatt mange store matopplevelser i Aarhus gjennom årene og gledet oss til endelig å besøke Mefisto.
Betjeningen var blide og det kom raskt godt brød og smør på bordet.
Etter dette gikk det nedover.
Potetene var harde, rødspetten fra Frederikshavn var for lite stekt og var vanskelig å løsne fra fiskebenene.
To små, godt stekte biter av hanekylling smakte greit, med ørsmå biter av noe som så ut som gulrøtter.
Det var ingen som tok seg bryet med å komme til vårt bord for å høre om maten smakte eller om vi ønsket mer å drikke.
Forsåvidt greit da det ville vært vanskelig å si at dette var et deilig måltid.
Vi gikk fra Mefisto umåtelig skuffet.
Skuespillere, kunstnere , aarhusianere og turister vil fortsette å komme til Mefisto. Vi vandrer videre og leter etter matopplevelser andre steder Aarhus .

Anne Kate og Tom

6 September 2022

Hej Anne Kate og Tom
Vi er kede af, at I ikke havde en god oplevelse hos os. Send meget gerne jeres kritik til vores mail info@mefisto.dk, så vi kan evaluere på den og levere en dejlig spiseoplevelse en anden gang.

De bedste hilsner

Rated 2 out of 5 stars

Middelmådig mad til dyr pris

Middelmådig mad til dyr pris, dårlig service med mangle på plads i restauranten. Der var sand i muslingerne og halvdele af muslingerne var ikke åbne, spild af penge.

3 September 2022

Hej Andrea,
Vi er kede af, at du ikke havde en god oplevelse hos os. Send meget gerne kritikken til info@mefisto.dk.

Bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert mad og god service

Lækkert mad og god service. Havde glemt at sige ingen løg på en salat, men den lavede de om uden problemer og var meget obs på at spørge til løg i de andre retter.

11 August 2022

Hej Theis,
Tak for den flotte anmeldelse!

Mefisto 🦞

Rated 1 out of 5 stars

Vi spiste frokost på mefisto og det var…

Vi spiste frokost på mefisto og det var ikke til at prale af. Sand i muslingerne og ikke rigtig en smagsoplevelse generelt. Ikke noget jeg vil anbefale eller besøge en anden gang.

10 July 2022

Hej Caroline,
Vi beklager, at dit besøg ikke var en succes. Sendt venligst din anmeldelse videre til info@mefisto.dk.

De bedste hilsner

Hyggeligt og lækkert

Varm, hyggelig og opmærksom betjening. Fleksibel omkring menuændringer. 3 retter hvor alt på tallerkenen sad 100% i skabet. En virkelig hyggelig og lækker gourmet oplevelse til en super fair pris.

15 November 2021

Hej Thomas

Det er vi meget glade for at høre. Tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst for besøget.

God dag

Mefisto🦞

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gæstet Mefisto en 10 gange over…

Jeg har gæstet Mefisto en 10 gange over årene… jeg er aldrig gået skuffet derfra… nuvel, indimellem må man vente lidt, men sådan må det være hvis man sidder der i primetime. Madkvaliteten er fremragende og man skal huske at bestille bord… Kun gode oplevelser herfra👍🙂
I dag tager vi en tur mere, så kommer der selvfølgelig en frisk update. VH. Allan

UPDATE 09/10: bestilte bord til to en oktober lørdag eftermiddag. Det er travlt sådan en dag og betjeningen skal holde tungen lige i munden, og det klarer de i fineste stil… vi bestilte brunch. Mange velsmagende retter… og rigeligt af det. Jeg er vild med det sted… value for money.

9 October 2021

Hej Allan

Tak for alle dine besøg! Og ikke mindst et stort tak for din flotte anmeldelse.

God dag.

Skandale på en mandag

Skandale på en mandag. Både personalet på gulvet samt i køkkenet trænger til en gevaldig opstramning. Maden var direkte elendig. Tuncarpaccioen var isende kold og rejerne til rejemaden var hældt direkte ud af bøtten ned i en skål der sejlede med rejevand. Sandart, skindstegt, serveret på risotto med Karl Johan svampe og gremolata var også en skuffelse. Fisken var skamstegt og havde stået så længe i klappen at risottten var blevet til en tyk og halvlunken grød. Prikken over i'et var de uhumske toiletter der fik toiletter på Århus banegård til at ligne Hotel Ritz. Synd at de dejlige omgivelser bliver glemt når resten af oplevelsen er så ringe.

8 October 2021

Hej Charlotte
Tak for jeres besøg. Vi er ærgerlige over, at I har haft en dårlig oplevelse hos os - det beklager vi meget. Send gerne din anmeldelse videre til info@mefisto.dk.

God dag 🦞.

Forventningens glæde

Min kæreste og jeg gik forventningsfulde rundt i Århus og ventede på vores bord kl 20.30 på mefisto. Og det var desværre forventningens glæde der vandt, en tjener der virkede meget ugidelig viste os til bords og 2 x 338 krs oksemørbrad med bearnaise og pommes blev bestilt. Vi fik Max 1.5 dl bearnaise til deling, Pommes var kolde, og bøffen smeltede på ingen måde i munden. Det var alt i alt en super skuffende oplevelse, både mad og betjening skulle ha været langt bedre til prisen.

20 August 2021

Hej Lars.

Tak for jeres besøg. Vi beklager meget, at I har haft en dårlig oplevelse hos os, og at vi ikke kunne leve op til jeres forventninger. Venligst send din anmeldelse videre til info@mefisto.dk med dato for jeres besøg.

God dag 🦞.

Såååå lang ventetid

Kom kl et til bestilt bord til seks. Fik bestilt maden kvart over et dog ikke den forret vi ønskede da de endnu ikke havde fået leveret. Drikkevarerne kom hurtigt herunder kold hvidvin. Den var så drukket da maden kom kl 14.22 🙄. Påpegede det for tjeneren at det var meget langsommeligt, men fik blot at vide de jo havde meget travlt. Og ja det havde de blandt andet med at dække op og få restauranten fyldt trods de burde stoppe da de slet ikke kunne styre serviceringen

En ringe oplevelse dog var maden heldigvis ok, men IKKE at det var værd at vente mere end en time

28 July 2021

Hej Gitte

Vi beklager den lange ventetid. Vi bestræber os altid på hurtig service, men der var desværre nogle uheldige omstændigheder den dag, som kom i vejen for dette. Vi beklager meget, at det gik ud over jeres oplevelse hos os.

Øv, øv og 3 x øv!!!

Jeg har forsøgt at booke bord på restaurantens bookingmail men har intet hørt indenfor de to hverdage, restauranten skriver på sin hjemmeside. Da jeg ringer efter fire dage, får jeg at vide, at flere mails ryger i spam, og at der i øvrigt ikke er flere ledige borde.
Når man nu er opmærksom på, at nogle mails ryger i spam, var det måske en idé at tjekke der også og ikke kun indbakken!!
Vi havde glædet os - øv, øv og 3 x øv!!!

16 July 2021

Kære Randi,
Vi beklager, at din mail er gået i spam. Det er ikke noget, vi er vant til, og derfor har vi ikke fået svaret din mail.

Suveræn fiskerestaurant midt i Aarhus

Suveræn fiskerestaurant midt i Aarhus. Både maden og servicen er i top. Jeg har spist der to gange og alle retter har været helt fantastiske. Husk at prøv en af deres mange desservine til osten. Virkelig et besøg værd.

28 June 2021

Hej Stefan

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. 🦞

Vi ses.

vinmenu ?…

Når man bestiller en vinmenu forventes det at den er afstemt efter den satte menu samt at tjeneren kan fortælle lidt om vinen så som årgang, land, drue.
Samt at der er et vist flow i servering så vin og mad bliver serveret samtidig.

20 June 2021

Hej

Tak for din anmeldelse og dit besøg. Vi beklager selvfølgelig og vil tage din kritik ang. vin og servering med videre 🦞

Rated 2 out of 5 stars

Ucharmerende oplyst baglokale ved toilettet

Vi havde bestilt bord på Mefisto fredag aften på min fødselsdag. Jeg havde virkelig glædet mig, da det ser virkelig hyggeligt ud udefra. Vi fik dog et bord i et baglokale, nærmest en lille oplyst gang til toilettet, hvor der lige kunne være et bord til 2 og et bord til 4. Jeg blev simpelthen så skuffet, da rummet virkelig var helt uden stemning, fersk som at sidde i et drivhus med udsigt til, ja ingenting bortset fra et stort snavset ovenlysvindue og så folk der går frem og tilbage til toilettet. Der var ikke hyggeligt med dæmpet belysning og god stemning, som i hovedlokalet. Det virkede ikke som en del af restauranten. Jeg spurgte, om vi ikke kunne få de 2 ledige pladser ved vinduet i hovedlokalet, men det kunne vi ikke. Derimod slog tjeneren ud med armene og pegede på ovenlysvinduet og sagde, “her er masser af vindue” eller noget i den stil. Han tog mig med andre ord slet ikke alvorligt. I løbet af aftenen kom tjeneren ikke en eneste gang hen og spurgte om maden smagte godt. Det var så utrolig ucharmerende at sidde i det baglokale, at det helt gik ud over min oplevelse af maden. Her bagefter ærger jeg mig over, at vi ikke bare gik igen. Da vi havde betalt udtrykte jeg min skuffelse overfor tjeneren, som sagde at de ikke vidste, hvor folk skulle sidde, før de kom, men det kan jo ikke passe, når vi ikke kunne få de 2 ledige pladser ved vinduet, da vi kom. Jeg synes simpelthen, at man skal få oplyst, at man kommer til at sidde i baglokalet, når man bestiller, det må være muligt, så man har mulighed for at sige nej tak. En virkelig, virkelig kedelig og ucharmerende oplevelse og ikke ret god kundeservice. Det blev kr 2200 med drikkepenge, men ikke pengene værd, da det at gå på restaurant er en helhedsoplevelse og ikke kun en madoplevelse. Det vil jeg ikke risikere igen.

12 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Absolut en af mine yndlings steder

Absolut en af mine yndlings steder. Har spist der mange gange og er sjældent blevet skuffet.

Senest fik vi deres Corona takeaway brunch, som viste sig at være det bedste takeaway vi nogensinde har fået. (Og vi får takeaway flere gange i ugen..)

Tak :)

29 December 2020
Rated 4 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse..

Virkelig god oplevelse..

Havde bestilt bord til 2 personer, hvor den ene sidder i kørestol.
Ingen problemer, trods de mange trin, da personalet prompte hjalp til med at løfte.

Vi fik hummer burger og en stor dobbelt rib-eye steak.
Steak var perfekt smørstegt, med god bearnaise sovs til...
Hummer burger, var rigtig god, kunne dog måske godt have været lidt mere grov i strukturen.

Bestemt ikke sidste gang at Mefisto bliver besøgt.

17 October 2020
Rated 1 out of 5 stars

Nok bedst til store selskaber.

Denne anmeldelse gælder ikke maden, som vi ikke kom til at smage.

Vi havde bestilt bord til kl 1830 og kom i god tid.
Vi blev anvist et bord i baglokalet, hvor et stort fødselsdagsselskab på knap 20 mand, var ved at finde sig til rette med stående velkomstdrinks. Der var knap plads til flere. Vi kunne få lov at sidde mast ind midt i festlighederne - ikke det vi havde regnet med til en rolig parmiddag. Der var mange endnu ikke dækkede borde i selve restauranten, men der måtte vi ikke sidde. Der var ikke noget at gøre, da de borde var bookede. Vi havde jo også booket bord, men det var tilsyneladende ikke nok.
Havde vi bare fået at vide, da vi ringede og bestilte bord, at der egentlig ikke var plads, var det jo helt i orden.

Nå, vi fik i stedet en rigtig god oplevelse på Restaurant Et på Åboulevarden. En rigtig god restaurant, hvis man skulle overveje noget andet.

5 September 2020

Reply from Mefisto

Dejligt i fik en god oplevelse på ET, Jeg kan ikke genkende Mefisto i jeres beskrivelse af oplevelsen, da vi ikke har noget baglokale og slet ikke noget med plads til 20 gæster. Mvh. Lars Kyllesbech

Perfekt til frokost

Frokost var perfekt. Inspirerende menukort og meget venlig betjening. Ventede lang tid på maden men fik, på tjenerens eget initiativ, fyldt en ekstra omgang i glassene. Maden var rigelig og meget velsmagende.

13 July 2020

Hej Mikkel,
Tak for din dejlig anmeldelse,og positive tilgang. mvh. Lars

Take a closer look