TeaterBodega Reviews 41

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig service!!! Ingen service overhovedet!!! Maden var helt fin!! Men ham der serverede var slet ikke sød og imødekommende, tværtimod blev han sur og virkede nærmest arrig hvis man høfligt sp... See more

2.7

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Dårligste oplevelse 😩 har ellers været…

Dårligste oplevelse 😩 har ellers været ret glad for stedet. En tatar der overhovedet ikke mindede om tatar. Stegt flæsk som var skamstegt med ALT for meget salt, en hvid usmagelig sauce med et drys af persille ovenpå (skulle vidst have forestillet persille sovs) en “meget”“venlig” tjener som da gerne ville hjælpe os en anden gang med at fordele persillen i sovsen. skal lige nævnes at vi elsker sovs og ikke sauce, men dette var klister🤮 gad vide om kokken var ædru 😢
Synd for et sted der har været godt tidligere

4 March 2026

Fantastisk oplevelse

Besøgte stedet lørdag aften og jeg /vi må sige at det var en fantastisk oplevelse hyggelig betjening og veltilberedt mad vi fik peperbøf og stegt flæsk.
Det er længe siden at vi har fået så godt stegt kød.
Vi vil varmt anbefale dette sted fra Revybanden.

17 January 2026

Oksetatar - halvfabrikata.

Jeg har aldrig fået så kedelig en oksetatar som på Teaterbodega forleden. En flad køddej udrullet som en plade, fuldstændig uden smag eller konsistens. Hverken æggeblomme, kaper, eller hakkede løg hjalp på oplevelsen. Jeg gætter på at den var hevet ud af fryseren til lejligheden.

7 January 2026

En skuffende madoplevelse

Vi har været på Teater Bodega et utal af gange gennem årene og har været særdeles tilfredse både med betjeningen og maden. Vi besøgte Teater Bodega i dag og bestilte den lille juleanretning. Den levede slet ikke op til vores forventninger! Sild og fiskefilet var ok, men karrysalat, remoulade, høns i asparges og grønlangkål var "fed" i smag. Medisterpølsen smagte ikke af noget og var tydeligvis ikke hjemmelavet.
Alt i alt en skuffende madoplevelse i en ellers hyggelig atmosfære med herlig betjening.

8 December 2025

Bondefangeri

Min datter og jeg bestilte en sodavand og et glas hvidvin til vores mad, som i øvrigt var meget velsmagende. Tjeneren serverer de bestilte drikkevarer + et glas vand, som ikke var bestilt af os. Jeg var i den tro at der blev serveret vand til vinen som en service. Men da jeg kom hjem tjekkede jeg regningen. Jeg havde betalt kr. 20,- for et glas "vandhanevand" med 3 isterninger i. Så jeg følte mig bondefanget

24 March 2025

Dårlig oplevelse

Min datter og jeg havde bestilt rødspætter (fra aftensmenu kortet) Efter noget tid blev der serveret fiskefileter med rugbrød og remoulade. Vi gjorde opmærksom på, at vi havde bestilt rødspætter. Tjeneren blev irriteret og sagde, at vi havde bestilt fiskefileter…, men han skulle nok ændre det. Mega dårlig stemning… min datter fandt et menukort og det viste sig, at der slet ikke var fiskefileter på menuen, ud over i forbindelse med en større anretning. Da vi endelig fik rødspætterne var de helt smattede i konsistensen og smagte slet ikke godt. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.

28 March 2025
Rated 3 out of 5 stars

Skosåler

Det var en god oplevelse!! MEN de bøffer vi fik serveret i forbindelse med en Luxus anretning, havde været bedre brugt som skosåler 😠 de kunne knapt skæres over med de steak knive der hørte sig til, og den ene var fyldt med sener, de mindede mest af alt om de bøffer man kan købe til 10 kr. I 365 👎så de blev pænt lagt til side, og så ventede vi på osten som skulle runde Anretningen af !! Men alt fisken var supergodt, så det var dybt ærgerligt at kødet var så dårligt

21 February 2025

Fik stegt flæsk
Flæsket var noget tørt og sejt
Kartoflerne var sovset ind i smør, og ikke kogt nok, fik en dårlig oplevelse i at spise en halv rå kartoffel, sovsen var kold og så tyk og sej, at den ikke kunne slippe skeen, og ikke smagt til med salt og peber, persillen var bare smidt oven i sovseskålen ikke rørt rundt

Dårlig oplevelse og kommer ikke igen

11 November 2024

Første gang på teaterbodega

Første gang på teaterbodega, men bestemt ikke sidste. Vi bestilte og fik maden kort tid efter. Stjerneskud, virkelig lækkert! Friske fisk og rejer, flot og indbydende! To tjenere var om os konstant, søde venlige, og i godt humør! Dejlig stemning og hygge! Kan kun varmt anbefale teaterbodegaen!

30 August 2024
Rated 4 out of 5 stars

God mad og hyggelige omgivelser

Teater Bodega er ved at blive et fast stop, når vi er i Århus, og endnu er vi aldrig blevet skuffede. Maden er god, klassisk dansk og betjeningen venlig og imødekommende. Et sted med sin helt egen stemning og værd at køre efter.

3 August 2024

Fik stegt flæsk

Fik stegt flæsk : 5 brændte stykker, og en sovs der var så tyk at den ikke kunne falde af skeen og samtidig kold, konen fik en rødspætte smørstegt men kun på den en side, efter voldsom kritik skulle vi kun betale for drikkevarer.
Det skal lige siges at vi for 5 år siden også spiste der og det var super.
Men det er sidste gang vi spiser der

12 June 2024

23-5 dårlig oplevelse med tjener

23-5
Rigtig dårlig oplevelse med tjeneren.
Har skrevet mail som er sendt to gange, men desværre ingen respons.
Overhovedet ikke et sted vi kan anbefale,
Manglede empati, tålmodighed og kundeservice.
Det dårligste sted vi har spist nogen sinde.

Mvh familien Bach

23 May 2024
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig mad og sød betjening

Vi havde bestilt bord i god tid. Fordi vi kun var 2 var det OK at vente med at bestille mad til vi kom. Fik dejlig mør steak med bearnaise, lækre pommes frites og fine sprøde grøntsager. Jordbær med is og fløde til dessert. Fik serveret te udenfor i solen hvor vi nød livet omkring torvet. Sød betjening hele vejen igennem.

21 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Madforgiftning dårlige rejer.. tørt brød

Hej
Jeg bliver nød til desværre at give jer en stjerne

Min kæreste og jeg var ude og hygge os
Jeg bestilte en rejecocktail.
Mit brød til var helt tørt, ikke det lækreste.
Når men retten var nu god nok. Vi Jokkede om, at jeg ikke håbede at få et dårligt efter at spise rette .
Kl er nu 00:20 og jeg har fået de vildeste mave kramper af rejerne..
Det er bare ikke OKAY at give gæster ufrisk mad.. Jeg er endt ud i madforgiftning..

10 February 2024

Meget skuffende madoplevelse

Teaterbodega har(haft) ry som et godt frokoststed m.en lang historie.Atmosfæren er nogenlunde bevaret,men maden er af dårlig kvalitet og ikke lækkert serveret.
Altså vi tog hjem m.bristede illusioner.
Dette skrevet i håb om,at man fremover laver mad som giver kunder lyst til et gensyn.
Vh.Eva.H.T.

19 November 2023
Rated 3 out of 5 stars

Priser i den absolut høje ende men…

Priser i den absolut høje ende men maden var fin. Fin service fra den smilende kvindelige tjener. Men da jeg kom hjem faldt de sidste to stjerner: En flaske vand fra hanen til 46 kr. trods køb af snaps, øl og dansk vand til 46 kr. To frikadeller med købe rugbrød til 88 kr. plads til justeringer.

16 October 2023

Is this your company?