Mefisto Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Hapsere med hummer og butterdej. Alt for lidt hummer og alt for fede. Fiskesuppen smagte ikke af fisk og i øvrigt dårligt og ubestemmeligt. Den sendte vi ud, efter at vi havde smagt på den. Dagens fis... See more

Rated 5 out of 5 stars

En lille perle i Århus midtby. Vi elsker den fortættede atmosfære, afslappede betjening og dejlig mad. Kommer helt sikkert igen. Mvh. Morten Mygind.

Rated 1 out of 5 stars

Skandale på en mandag. Både personalet på gulvet samt i køkkenet trænger til en gevaldig opstramning. Maden var direkte elendig. Tuncarpaccioen var isende kold og rejerne til rejemaden var hældt dire... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi fejrede min søns fødselsdag for anden gang på Mefisto i aftes. Vi fik det dejligste mad og de to kvinder, der betjente os, var meget servicemindede og venlige. Det var muligt at mikse med retter... See more

Company details

1. Seafood Restaurant
  2. French Restaurant

Information provided by various external sources

Velkommen til Mefisto • Århus' hyggeligste Gourmet Restaurent & Café • Volden 28 • 8000 Århus C • Se vores lækre hjemmeside og God fornøjelset

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Et trist og dyrt stjernskud samt kedelig betjening

Et kedelig lille stjerneskud, hvor der IKKE var kræset for detaljen. Alt for dyrt i betragtning af, hvad med fik serveret på tallerkenen...

Serveringspersonalet så vi heller ikke meget til - kun en enkelt gang, da vores tallerkner skulle fjernes.

Tjenerne kom ikke ud en eneste gang og spurgte om vi manglede noget eller om maden smagte eller om vi ønskede dessert eller kaffe..

4 July 2023

Hej Katrine,

Jeg er ked af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne, og jeg beklager meget, at vores personale ikke var opmærksomme på jer under jeres besøg. Tak for jeres feedback, det tager vi seriøst og til eftertragtning :-) Jeg håber, at vi får jer at se en anden gang til revanche.

Venligst

Rated 2 out of 5 stars

Rejemad lignede mest af alt en appetizer

Jeg fik en rejemad på størrelse med en kvart rugbrød og lidt mayo til for 145,-. Jeg synes priserne er skruet helt i vejret ift. mængde og umage. Tjenerne kom ikke ud og spurgte til maden eller om vi manglede noget løbende... Øv øv øv

4 July 2023

Hej Nancy,

Jeg er ked af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Vi går meget op i, at vores gæster skal føle sig velkommen, og ikke mangle noget, og derfor beklager jeg, at vores medarbejdere ikke har været nok obs på jer under jeres besøg. Jeg håber, at vi får jer at se igen trods alt :-)

Vi kom 2 til brunch

Vi kom 2 til brunch. Da vi havde fået vores mad tabte en tjener noget brugt bestik ned over vores mad. Det kan ske. Straks kom en anden tjener og spurgte om alt var ok. Min kæreste sagde at det jo var lidt ulækkert at andres bestik var landet på vores mad, hvorefter tjeneren sagde at hvis vi havde spurgt pænt, så kunne vi ha fået noget andet. Hun tog derpå sliders og se blev skiftet på 2 minutter. Jeg er overbevist om det var de samme

1 July 2023

Hej Annette,

Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse hos os. Jeg beklager måden situationen blev håndteret på, det er naturligvis ikke i orden. Jeg håber, at I trods situationen nød jeres mad, og at vi får jer at se igen en anden gang :-)

Dyrt stjerneskud

Vi har spist på Mefisto flere gange og det har altid været godt, specielt deres brunch er vi meget begejstrede for. I dag var brunchen den samme som sidst, så vi valgte et stjerneskud. Det var også godt og fisken var helt sikkert dagsfrisk, men der var godt nok ikke meget rødspættefilet i betragtning af, at det kostede ca. 300kr pr stk. Det er dyrt for et stjerneskud, hvor manglen på fileter camoufleres lidt af en stor portion laks. Forståelse for at fisken er dyr nu, men ikke helt for at prisen på retten er sat op og fisken samtidig er minimeret. Lidt øv for et super spisested.

8 June 2023
Rated 3 out of 5 stars

Restauranten der blev væk…

Restauranten der blev væk…
Mefisto har i en årrække været blandt mine favoristeder til fransk inspireret køkken, masser af fisk, skaldyr, sublim betjening, ikke for dyrt til en tirsdag og afslappet atmosfære.
Nu er den charmerende restaurant flyttet er par husnumre til et større lokale. Desværre. Den intime afslappede stemning er væk. Tjenerne er stadig flinke, men det de serverer, er både blevet dyrere og niveauet er faldet.
Et begrædeligt tab når en af Aarhus bedste spisesteder går fra fantastisk til samlebånd.
Håber de finder sig selv igen. For jeg savner Mefisto

12 May 2023

frokost

Havde bestilt bord til frokost , først ventede vi meget længe på at der kom en tjener og anviste os bordet.
Da dette var sket blev der stillet brød og smør og en karaffel fuld af kalkpletter med lunken vand i. Plus to spisekort.
Efter endnu en 40 min tid kom tjeneren og spurgte om vores ønsker , vi valgte tre stk smørrebrød og så bare vandet til .Roastbeef og rejemad kom hurtigt. endnu engang måtte vi vente, nu på vores fiskefiletmad..der dog endelig kom. Om denne mad ( to fiskefileter med remoulade imellem ) er 158 kr værd er selvfølgelig en smagssag...vi synes det ikke . Men at I vil være bekendt at ta 50 kr for en kande lunken vandhanevand er mig uforståelig og burde I ikke også fortælle at der skulle betales for det ?
Kan kun sige vi blev denne oplevelse rigere og kommer aldrig igen

6 May 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse

Dejligt sted, skønne tjenere og den mest fantastiske mad, valgte menu. Hver bid var en nydelse. Prisen var yderst rimelig. Eneste anke er brødet, det smager dejligt men er sejt/hårdt. Det ville have været dejligt med en lille side tallerken til brødet😊 men en skøn aften der vil blive gentaget.

28 April 2023

Støjende og uengagerede tjenere

Tre retters menu med tilhørende vinmenu desværre kun en gennemsnitlig oplevelse. Beskidt og meget tilkalket vandkarafel, samme størrelse glas hvad enten man får serveret hvid eller rødvin eller dessertvin. Et godt helhedsindtryk er at der skelnes her mellem serveringerne til en vinmenu. Og at man undervejs bliver spurgt om alt er ok. Tjenerne virkede mere interesseret i at stå og have det sjovt (var støjende) end at yde god service. En gæst ved nabobordet tyssede på dem. Først da desserten blev serveret var der endelig en medarbejder der virkede engageret og endda introducerede tallerknen. Han virkede også mere som kok end tjener. En skuffelse og ikke er sted vi kommer igen. Ærgerligt da jeg husker Mefisto som et meget mere unikt sted.

8 April 2023

Hej Birgitte,

Jeg er ærgerlig over at høre om din oplevelse hos os. Jeg må bede dig sende dette på mefisto@info.dk, så henvendelsen havner det rette sted. God påske :-)

Kristine fra marketing

Rated 3 out of 5 stars

Vi blev først tilbudt et lille bord…

Vi blev først tilbudt et lille bord bagerst i lokalet med ucharmerende udsigt uagtet at restauranten var helt tom. Vi fik vindusbord til gaden da vi påtalte placeringen. Venlig og imødekommende servitrice, der vedgik at hun var lidt uerfaren. Tirsdagens rødspætte var lidt rigelig fedtet i det stegte smør og ribsene på rødspætten forstod jeg ikke helt. Min partner fik laks der ikke smagte af meget og hollandaisen var meget sødlig.

4 April 2023

Hej Nils,

Dejligt at høre at min kollega kunne imødekomme jeres ønske om at blive rykket til et andet bord. Hvis du ønsker at rette henvendelse ift. maden må jeg bede dig gøre det på mefisto@info.dk :-)

Kristine, markedsføring

Dårlig service

Bordet var ikke dækket, tingene var stillet på bordet. Da maden kom var der ikke skeer i til at tage maden med. Da vi nåede til desserten som skulle spises med teske, bad vi om at få teskeer, der var 1 og resten var kagegafler. Vi blev spurgt om maden var ok, jeg sagde at brødet var total sejt. Tjenerens svar var: det kan også noget. Vi fik to små stk brød, det var umuligt at skære dem igennem og de var umulige at bide over. Maden levede på ingen måde op til Megistos standard ej heller servicen, vi har flere gange spist på Mefisto, men vi kommer ikke på Bistroen igen, det er helt sikkert.

15 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Service og stemning i top

God stemning, god betjening og lækker mad. I No 28.
Jeg fik de 7 små retter “brunch”. Alt var super - især torskesalaten og tun.
Min mand fik Pariserbøf - den var ikke til topkarakter ( lidt flad og med blomkål som et tilbehør - det passede ikke så godt) Men 5 stjerner alligevel fordi stemningen og service var i top. Vi har altid følt man var lidt klemt i den gamle afdeling. Men No 28 er klart på vores “Favoritliste” 🤩

27 January 2023

Fantastisk

Super god betjening, kort vente tid på retterne og de smagte fantastisk.

Jeg fik:
1) tartar på brød med peberrod og rogn.
2) halv hummer med frisk grønt og pommes.
3) 5 slags blandet ost.

25 January 2023

Øv øv og atter øv.

Øv øv og atter øv.
Min veninde og jeg blev mødt med ligegyldighed og kaos, da vi besøgte det nye Mefisto kl 12.30.
Vi havde bestilt bord i forvejen, med bekræftelse på sms. Vores booking var imidlertid ikke registreret, så vi blev henvist til et lille bord ml to selskaber, hvor man skulle klemme sig ind, dette til trods for, at der var to ledige to-mandsborde, hvor man kunne sidde for sig selv, men de var åbenbart afsat til anden side.Ingen forsøgte at løse problemet.
Vi valgte at forlade stedet, og blev mødt med ordene “fortsat god dag”.

14 December 2022

Hej Helena,

Jeg er ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse hos os. Vær venlig at rette din henvendelse til Lars Kyllesbech på info@mefisto.dk :-)

Skuffende oplevelse

Vi er kommet på Mefisto gennem mange år og glædede os til at besøge den NYE Mefisto.
Æv æv hvilken skuffelse.
Min forret var uspiselig af chili og da vi henvendte os til tjeneren var svaret: “nå”. Vores hovedret var dejlig fisk som blev serveret med ris, det virkede som om det normale tilbehør var sluppet op, æv igen.
Personalet virkede uengageret og
uøvet.
Skuffende oplevelse

24 November 2022

Hej Lene.
Vær venlig at rette din henvendelse til Lars Kyllesbech på mail info@mefisto.dk :-)

Kristine, Mefisto

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse. Efter flere besøg på restauranten gennem mange år, har Mefisto skiftet karakter. Restauranten, som dog fortsat serverer god mad, har ikke længere den intimitet, service og nærvær, som tidligere kendetegnede restauranten i Latinerkvarteret - volumen virker nu, som det vigtigste, desværre.

19 November 2022

Hej Bo,

Jeg er ærgerlig over at høre om din oplevelse hos os - det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at opleves. Vores intentioner med udvidelsen af vores restaurant er at lave bedre komfort for vores gæster, og give vores medarbejdere bedre arbejdsforhold :-)

Venlig hilsen Kristine

TOP KLASSE

To gange i løbet af en måned har jeg stået for bestilling af forretningsmiddag - begge gange lyder tilbagemeldingerne at det var helt vildt lækker velsmagende mad og service er i topklasse. Så jeg/vi kommer igen. Kæmpe tak.

6 October 2022

Take a closer look