See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe tak til BUPL Nordsjælland for at rådgive, guide og forhandle mig ud af et arbejdsforhold, hvor jeg har været urimeligt behandlet. Jeg havde helt sikkert ikke fået (så god) en aftale uden jeres k... See more

Rated 1 out of 5 stars

BUPL ødelagde min lønforhandling. Jeg klagede til den ansvarlige fra BUPL og fik mildest talt et provokerende svar retur. Jeg har været medlem i 1½ år og har søgt simpel hjælp 2 gange, og er blevet s... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fraråder klart at melde sig ind i BUPL. Jeg blev talt ned til og mødt med en nedladende tone, hvilket gjorde kontakten ubehagelig. Man betaler over 1000 kr. om måneden for medlemskab, men de re... See more

Rated 1 out of 5 stars

snakker og der sker ikke noget . Varetager ikke medlemmer interesse .Det lyder sig i deres fine tekst. Jeg har været medlem af BP i 30 år og nu melder jeg ud. Og må se tilbage til en utrolig svag f... See more

2.3

3-star
2-star
1-star

Værste service nogensinde!

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte.. Men jeg indsendte min ledighedserklæring d. 17 september og den er stadig ikke blevet godkendt, så jeg har ikke fået nogle penge endnu.
Nå men for en uge siden ringer jeg til a-kassen for at høre hvordan og hvorledes og får fat i en medarbejder som beklager og fortæller at ledelsen har sagt at de ikke skal besvare de beskeder man sender til dem over deres "smarte" nye hjemmeside, men i stedet prioriterer at medlemmerne får deres penge. Okay jeg bærer over med dem, da jeg ved at nye it-systemer kan være relativt belastende at køre ind. Hun siger til mig, at hvis der stadig ikke er sket noget i dag, d. 8 oktober, så skal jeg ringe igen og så må de lave en acconto udbetaling.
Jeg ringer igen i dag og efter at have ventet 40 minutter, kommer jeg igennem. Medarbejderen kan umiddelbart ikke se hvor fejlen ligger og beder om mit telefonnummer. Hun vil se på min sag over middag og så ringe tilbage. But guess What - jeg har ikke hørt fra hende endnu!
Det er så ufattelig ringe service! I forvejen er det ikke sjovt at være på dagpenge, men så også at stå uden penge - det er umenneskelig og fuldstændig uacceptabelt og jeg håber virkelig at det får konsekvenser for dem.
Jeg ringer igen i morgen og der får de ikke lov til at spise mig af med noget som helst. Jeg skal have mine penge før jeg lægger røret på ugen!

8 October 2018

Nul stjerner!!!!

Nul stjerner!!!!
Jeg mangler forsat over halvdelen af mine dagpenge!!! De første dagpenge fik jeg "kun" 9 dage for sent!
Nu 24 dage siden den første i måneden mangler jeg stadig over halvdelen og til trods for at jeg ringede til dem i sidste uge har de stadig ikke behandlet min sag selvom de lovede det... Derudover var jeg nummer 25 i køen og måtte vente 45 minutter på overhovedet at snakke med en medarbejder som ikke kunne finde noget der tydede på at de havde gjort noget for at jeg skulle få udbetalt resten....
Simpelthen så dårlig service at jeg overvejer at skifte fagforening og a-kasse

24 September 2018

Dagpenge ikke til tiden

Dagpenge ikke til tiden, hjemmeside går ned konstant, kan ikke komme i kontakt telefonisk, da telefonsystem går ned.
Der var en periode hvor det fungerede udmærket ved at man fik beskeder fra BUPL gennem e-boks - her kunne man let og elegant logge ind på e-boks appen. Nu har de skiftet til deres eget "min post" system, hvilket ikke fungerer.

17 September 2018
Rated 1 out of 5 stars

Manglende udbetaling af dagpenge - Dårlig service, fuldstændig ligeglade med deres medlemmer.

Jeg kan ikke udtrykke mig nok om denne A-kasse BUPL.dk

Det er hvad BUPL skriver på deres hjemmeside.

Hvad får jeg ud af mit medlemskab?

Du bliver en del af Danmarks største faglige fællesskab for pædagoger. Gennem politisk påvirkning og ny forskning kæmper BUPL for den pædagogiske profession og for bedre normeringer.

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig godt igennem dit arbejdsliv, men vi har også tilbud til dit privatliv.

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så ringe og inkompetente A-kasse som BUPL skam Jer.

En A-kasse som ikke har styre på noget som helst. Uprofessionel.
En- A-kasse der er ligelglad med deres medlemmer når man henvende sig telefonisk får man en sur medarbejder med en absolut negativ attitude at man tænker og føler hvad er galt med dig.

En A-kasse som aldrig ringe tilbage selvom man har bedt dem om det via mail eller telefonisk.
BUPL's hjemmeside er den mest forvirrende hjemmeside jeg har oplevet og jeg er superbruger og IT nørd, men deres hjemmeside er noget bras og ikke bruger venlig også den ny system er ligeså elendigt.

BUPL A-kasse har ikke udbetalt det dagpenge jeg skulle har haft for Juli måned og i dag er D.28.08.2018 og intet har fået endnu Hvad sker der? Er faktisk skuffet og sur.
Jeg vil derfor lave en "sh...t storm" på den A-kasse via det sociale media, EB og facebook inklusive det er ikke tom snak det her.

Jeg har BETALT kontigenten til og med d.31.08.2018 og I levere ikke servicen som I er pålagt at gør svindel og bedrageri..

Jeg måtte overtræk på kontoen for at kunne betale regninger vi som familie har og det måtte kostet mig et gebyr på 500 kr.- pga. jeres manglende udbetaling af dagpenge hvem hæfter for det?

Jeg betaler min kontingent til tide så må I BUPL sq også gøre det samme.
Jeg vil klage over Jer og kontakte Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring og indsamler underskrifter på facebook for at se om det er kun mig eller er det et generelt et problem?. Det her er ikke acceptabel. Og Ja, nu kommer I helt sikkert med undskyldning pga. opgradering af jeres nyt it-system og beder mig om at kontakte jer eller omvendt. Derfor har jeg skiftet jer som A-kasse skam jer.

28 August 2018

Bupl...

Har gennem flere omgange ikke kunne hjælpe med noget som helst. Svarer ikke på deres mails. Ringer ikke tilbage. Man efterlades med en tom fornemmelse og en bitter smag i munden.... Det er børn de handler om.. suk.

6 January 2018
Rated 1 out of 5 stars

De har ikke styr på tingene!!

De udbetaler ikk den rigtige dagpenge sats...!!
Plus de kan heller ikk finde ud af og betale dagpenge til tiden.. Kan ikk anbefale BUPL til nogen!

26 September 2016

utilfredshed

1. deres åbningstider for min landsdel passer ikke til institutionstider
2. intet hjælp i andre landsdele
3. blev taget ekstra fordi jeg ikke svarede på hvorfor jeg skiftede
4. jeg skulle svarer for at få mine penge igen, (hvis de dog bare havde ringet havde de fået et svar med det samme)
5. meget ubehagelig tone af hende i medlems afdelingen
6. i samtale med dem 6 gang i min medlems tid uden de kunne svarer

16 July 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse

Bupl.dk er et super anvendeligt side med mange relevante oplysninger og godt læsestof. Alt i alt har jeg en super oplevelse af BUPL som fagforening og A-kasse. De er søde og omsorgsfulde og svarer beredvilligt og hurtigt på alle spørgsmål hvad enten det er pr. tlf. eller på mail, hvor de ofte ringer én op. Hvad angår A-kassen har de god service, og et let overskueligt site, hvor man nemt kan udfylde dagpengekort og udfylde jobskema osv. til brug for deres sagsbehandlere. Nemt og overskueligt!

21 March 2012

Is this your company?