See what reviewers are saying
BUPL ødelagde min lønforhandling. Jeg klagede til den ansvarlige fra BUPL og fik mildest talt et provokerende svar retur. Jeg har været medlem i 1½ år og har søgt simpel hjælp 2 gange, og er blevet s... See more
Jeg fraråder klart at melde sig ind i BUPL. Jeg blev talt ned til og mødt med en nedladende tone, hvilket gjorde kontakten ubehagelig. Man betaler over 1000 kr. om måneden for medlemskab, men de re... See more
snakker og der sker ikke noget . Varetager ikke medlemmer interesse .Det lyder sig i deres fine tekst. Jeg har været medlem af BP i 30 år og nu melder jeg ud. Og må se tilbage til en utrolig svag f... See more
Kæmpe tak til BUPL Nordsjælland for at…
Kæmpe tak til BUPL Nordsjælland for at rådgive, guide og forhandle mig ud af et arbejdsforhold, hvor jeg har været urimeligt behandlet. Jeg havde helt sikkert ikke fået (så god) en aftale uden jeres kyndige og kompetente hjælp.
Kan ikke støtte en organisation
Kan ikke støtte en organisation, der holder hånden over for folk som skader børn.
Jeg fraråder klart at melde sig ind i…
Man betaler over 1000 kr. om måneden for medlemskab, men de rettigheder man betaler for, er stort set værdiløse hvis man selv bliver ledig. Det føles som at betale for noget, der ikke leverer når man har mest brug for det.
Samlet set gav medlemskabet mig dårligere oplevelse end ingen fagforening, og jeg kan ikke anbefale BUPL til andre.
Forfærdelig fagforening og a-kasse
Forfærdelig fagforening og a-kasse! Jeg fik decideret skæld ud fordi at jeg havde fået et arbejde. Det var ikke et pædagog arbejde og det måtte jeg simpelthen ikke - I har været så tarvelige hver gang jeg har bedt om hjælp og jeg er blevet talt så nedladende til gennem de mange år.
Jeg har skiftet fagforening nu - det skulle jeg have gjort for mange år siden. Tænkt at der findes fagforeninger som faktisk gerne vil hjælpe en OG taler pænt til en. Det burde I lære noget af!
Ikke et godt sted for mellemledere (afd…
Ikke et godt sted for mellemledere (afd ledere og souschefer) - de får ikke glæde af fx den forhøjede pension efter 20 års erfaring som fx pædagoger får - løn holdes nede af BUPL - man tales ned til mm
Varetager ikke interesser
Varetager ikke interesser for en, direkte modarbejder ens forhandlingsposition ift. lønforhandling. Kan ikke på nogen måde anbefales at komme under deres overenskomst hvis du har mulighed for andet.
Marianne Vogelius Hansen er helt enestående – den bedste jobkonsulent jeg har mødt!
Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor taknemmelig jeg er for den hjælp og støtte, jeg har fået af Marianne Vogelius Hansen. Hun er uden tvivl den bedste jobkonsulent, jeg nogensinde har haft, og hun fortjener alle 5 stjerner – og mere til. ⭐⭐⭐⭐⭐
Fra dag ét følte jeg mig mødt med respekt, forståelse og oprigtig interesse. Marianne tager sig virkelig tid til at forstå, hvem man er, hvilke udfordringer man står med, og hvad man drømmer om. Hun formår at kombinere professionalisme med varme og menneskelighed, hvilket gør, at man føler sig tryg og motiveret.
Marianne er ikke bare dygtig til at finde løsninger, hun er også en fantastisk motivator, der får en til at tro på sig selv igen. Hun har en evne til at se potentiale, selv når man selv er i tvivl, og hun giver konkrete, brugbare råd, der virkelig gør en forskel.
Jeg har også en anden jobkonsulent, men ingen har nogensinde været i nærheden af den støtte, Marianne giver. Hun er i en liga helt for sig selv, og jeg kan ærligt sige, at hun har haft en kæmpe positiv indflydelse på min jobsøgning.
Hvis du får muligheden for at arbejde med Marianne Vogelius Hansen, så er du i de absolut bedste hænder. Hun er en gave for alle, hun hjælper og jeg er dybt taknemmelig for alt det, hun har gjort for mig. 🙏
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Anja, som arbejder i A-kassen hos BUPL. Anja udviser en helt enestående professionalisme kombineret med en positiv og imødekommende personlighed.
Hun møder altid medlemmerne med et smil og en hjælpsom attitude, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfære. Anja er ikke blot venlig, men også yderst kompetent og løsningsorienteret. Hun tager sig tid til at lytte, giver klare og brugbare svar, og sikrer, at man føler sig godt vejledt i processen.
Hendes engagement smitter – man går fra samtalerne med fornyet energi og motivation til at komme videre i sit arbejdsliv. Hun gør en mærkbar forskel for dem, hun hjælper, og hendes indsats fortjener stor ros.
Jeg er så glad for jeg ikke har BUPL…
Jeg er så glad for jeg ikke har BUPL som fagforening mere. Aldrig har jeg oplevet en fagforening der aldrig vidste noget når man kontaktede dem og aldrig har jeg oplevet en fagforening der kæmpede så lidt for deres medlemmer. Nyd jeres kæmpe nybyggede hovedkvarter i nordhavn... betalt af os...
VÆLG en anden A-kasse
VÆLG en anden A-kasse! De taler SÅ grimt til en, og tænk at man betaler for det! De lytter ikke, og taler ned til en. De har KUN sans for konfliktoptrapning desværre. Jeg kan på ingen måde anbefale BUPL. Enormt dårlig oplevelse.
Bliver så træt.
Bliver så træt..
Har været medlem i mange år til svimlende 1065kr om måneden for a-kasse og fagforening.
Har på rette vis søgt om noget (privat) og udfyldt formularer på hjemmesiden. Jeg hører intet. Efter en uge ringer jeg derind og bliver mødt af en træt medarbejder, der fortæller at de er bagud med sagsbehandling, at der er langtidssygemeldinger og at de afvikler ferie. Det har jo ikke rigtig noget med mig at gøre! For det beløb burde jeg få hjælp uanset ferie eller ej.
En anden gang blev jeg tvunget til at flytte afdeling på arbejdet - et helt nyt sted, nye kollegaer, anden by. Her sagde min BUPL repræsentant at jeg “skulle pakke følelserne væk”. Der var ingen medfølelse for situationen. Fuldkommen forrykt.
Jeg skifter fagforening.
Den bedste fagforening 🤩
For dyr og har ikke dine interesser
En fagforening der har formået at have monopol på forhandlinger og derfor har stjernestatus indenfor branchen.
Som medlem af A-kasse og fagforening gennem 12 år, uden så meget som et telefonopkald, følte jeg mig taget bagi da jeg ønskede brancheskift og de medlemmer der blev taget hensyn til var alle andre end mig. Jeg blev gentagne gange fortalt at jeg godt kunne droppe at få job inden for den branche jeg søgte og hold nu op ja, det tog hele 3 måneder at få nyt job.
Skulle jeg med tiden få lyst at kigge tilbage mod pædagogfaget betaler jeg ikke 1000 kroner om måneden for ikke at få noget som helst igen.
Værste fagforening!
Værste fagforening!
Det er mig en gåde hvad man betaler 536 kr. i måneden for. BUPL tilbyder absolut ingen form for kompetent rådgivning eller hjælp. Der er den længste sagsbehandlingstid og hvis man ikke bliver ved med at rykke på sagen, så glemmer de tilsynladende alt om den. Jeg har aldrig nogensinde i mit miv oplevet så ringe et stykke arbejde. BUPL skal se at kigge godt og grundigt indad. Jeres måde at behandle jeres medlemmer på er utilstedelig. Derudover lever I på ingen måde op til jeres ansvar som fagforening. Det er simpelthen ikke i orden og i sidste ende minder det mest af alt om svindel, for man får på ingen måde det man betaler for og her taler vi ikke bare om et dårligt stykke arbejde, men i realiteten om intet stykke arbejde. Når man beder en BUPL sagsbehandlingsmedarbejder om at ringe til en får man at vide, at det ikke kan lade sig gøre fordi personen har for mange sager. Hvis man overvejer at melde sig ind i BUPL, så vil jeg på det kraftigste anbefale at lade være. Alle andre fagforeninger kan kun være bedre end det her!
Ingen svar, katastrofal mangel på service …
Jeg har været pensionist i 7 år og udelukkende haft vikararbejde et par timer/ugen i gennemsnit. Jeg opdagede, jeg alle årene har betalt fuldt kontingent og stadig gør. Det er selvfølgelig i sidste ende min egen fejl. Jeg har skrevet til BUPL 3 gange siden dec.24. Intet svar. Talt med en medarbejder i telefonen. Fortravlet, ubehagelig. Jeg kan kun få 6 mdrs betaling tilbage. Jeg har været medlem siden 1979, været TR i ca. 25 år. Medlemsafdeling er en katastrofe. Lige til at sende pædagoger i armene på de gule "fagforeninger". BUPL, I er nødt til at gøre noget. Jeg skammer mig på MIN fagforenings vegne.
Verdens dårligste service
Verdens dårligste service!
Når man ringer til dem, for at få hjælp, bliver man mødt af inkompetente medarbejdere der bliver ved med at afbryde en, og snakke ubehageligt til en. I optager samtalerne (ved samtykke), men bruger I dem til uddannelse eller andet? For I må hjertens gerne høre mine samtaler med jer igennem, så kan I selv høre hvor nederdrægtige I lyder -og opfører jer. Føj!
Det er ingen overraskelse, at folk stikker af fra jeres fagforening, efter man er kommer ud på arbejdsmarkedet! Jeg har meldt mig i en gul fagforening, og er der blevet taget seriøst fra dag 1! Dét kunne I lære noget af!
Pædagogernes fagforening? Men har ingen pædagogisk tilgang til sine medlemmer.
Er forholdsvis ny i BUPL
Er forholdsvis ny i BUPL, har været der 3-4 måneder.
Jeg har kontaktet dem angående spørgsmål om deltids efterløn, og den medarbejder jeg fik i røret, vidste tydeligvis ikke noget om dette. Det er fair nok, men i stedet for at sende mig videre til nogen der gjorde, lyttede hun på ingen måder, men sendte mig videre til min pensionskasse, der sendte mig retur. De forstod ikke at jeg var sendt til dem.
Samme dag skrev jeg til dem og stillede spørgsmål i punktform, så det måske var nemmere at svare på. Det var d. 13.1. Da jeg ikke har fået noget svar - ej heller besked om at det var modtaget - har jeg to gange henvendt mig igen, stadig uden svar, sidste gang dd. 29.1.
Er det mon det jeg kan forvente af denne A kasse/Fagforening?
Måske er jeg heldig at få svar ad denne vej.
Har været ude i mange år
BUPL foreslog at jeg skulle blive Gardner istedet for Pædagog.
Arbejder dog heldigvis stadig med dejlige mennesker.
Under møde med min arbejdsgiver lod de lederen skrive til referat. Og det blev godt nok meget subjektivt fra hans perspektiv.
Jeg er så ked af at havde valgt BUPL…
Jeg er så ked af at havde valgt BUPL som fagforening. Jeg vil personligt selv rådgive bekendte, til at lige tage et kig her ind, inden de ender på skideren. Jeg har læst alle beskederne her inde. Det er så trist, at jeg personligt kan genkende rigtig mange af episoderne. Jeg har igennem mit medlemskab kun haft brug for rådgivning i en periode. Men godt nok nogle vrede, sure og personale der taler nedladende til en. Hvis man gerne vil have skåret tingende ud i pap, for at forstå hvad de mener, fik jeg svar som du forstår sikkert ikke hvad jeg siger alligevel. Bliver afbrudt hele tiden under samtalerne, man tør dårlig nok at spørger til råds under samtalen. Er blevet bekræftet flere gange, at de seriøst ikke har intentioner til at hjælpe medarbejder, men fortrækker arbejdsgiveren hellere. Er så vred at efter hver endt samtale på tlf, ligger jeg på med en sur vred fornemmelse, i at man endnu engang ikke er blevet lyttet til. Fagforening for pædagoger men ingen medlidenhed har for medlemmer. Stakkels kroner der er fløjet væk. Vil hellere udlade sådan en fagforening som dette, da du ingen ting for tilbage. Nu må man se hvor langt tid de bruger for at få en udmeldelses godkendt, som den ene skriver her inde. Held og lykke til alle her inde.