Hotel Søparken Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den helt perfekte beliggenhed for vores 3 dages udflugt Vi blev mødt med kaffe og kage efter at have fået vore 4 værelser ved siden af hinanden men en var dårligt gående og fik vi hurtigt byttet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har fra d. 17/8 til 18/8 været på et ophold hos Hotel Søparken. Dette var dog et meget skuffende ophold for os.  Værelset var beskidt med brune pletter op af væggene, hår på fliserne i badevæ... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hotellet ligger ved en hyggelig lille sø. Men der er en stor mangel på personale. Gulvtæppet på værelset trængte til en ordentlig gang støvsugning. Receptionen var sjældent bemandet. Restauranten var... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Hotellet svarer ikke til forventningene. Rommet gir en følelse av å være skittent. Det var mye edderkopper på rommet. Wc var det brune render i, dusjen har svartmugg, det var ikke en behagelig oppleve... See more

1. Hotel
  2. Conference and Meeting Room Service
  3. Danish Restaurant
  4. Function Room Facility

Written by the company

Velkommen til Hotel Søparken – oplev Nordjylland og vågn op i idylliske omgivelser med vandudsigt, til Søparken i Aabybro. Hotel Søparken er det perfekte udgangspunkt for udflugter i Nordjylland, uanset om det er et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie, arbejdstur eller golfferie. Fra Hotel Søparken er der ikke langt til Vendsyssels største attraktioner; tag på familieudflugt til Fårup Sommerland, gå en frisk gåtur ved Vesterhavet og besøg Nordens Paris, Aalborg for fantastiske shopping- og kulturoplevelser. Et ophold på Hotel Søparken byder på en hyggelig base, med afslapning og lækker mad på hotellets restaurant, som har udsigt til søen. Vores lille by, Aabybro, har en dejlig bymidte med butikker og er omgivet af den smukke, nordjyske natur, som bare skal opleves. Vi er også et oplagt valg for firmafester, den runde fødselsdag, samt kurser og møder. Vi håber, at du som gæst på Hotel Søparken får en rigtig god oplevelse under besøget.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde et ophold fra fredag til…

Vi havde et ophold fra fredag til lørdag. Værelserne var ok. På intet tidspunkt var det muligt at få en hel ret til aften. Ved forretten manglede brød, og ved hovedretten manglede enten de ene eller det andet. Desserten var udsolgt, da det blev vores tur, men de fandt noget andet. Den blev reddet.
Vi måtte selv kontakte serveringspersonalet for drikkevarer m.v. Da vi forlod restauranten, stod kage og brugt service fra eftermiddagen stadig i ankomstområdet.
Til morgenmaden var bordene endnu ikke ryddet fra aftenen før, så måtte selv rydde.
Ingen anbefaling af stedet herfra.

22 August 2025

Sølvbryllupsfest

Vi har lige holdt vores sølvbryllupsfest på hotel Søparken for 73 gæster. Vi købte en menu-pakke med velkomst drinks, 3-rettes menu, kaffe og kransekage og pølsebord med pålæg og lækre boller til natmad. Hovedretten var buffet, vi ændrede i kød valgene til oksefilet, marineret kylling og steg. Maden var af høj kvalitet. Vi måtte ændre og tilpasse hele menuen efter vores eget ønske, og Karen fra hotellet var flexible med alle vores ønsker. Til dessert fik vi nøddekurve med is og frugt. De var fantastiske, kødet var rigtig mørt, og vi valgte 2 lækre salater i stedet for salatbar. Vi fik lokalerne fra kl. 12.00 og måtte pynte op med balloner, som vi selv ville. Festen startede kl. 17.30. Vi bestilte en D.J. der kom og spillede, og vi festede til kl. 3.00, og ingen blandede sig i, hvornår festen skulle slutte. Vi overnattede på hotellet. Sengene var gode at sove i. Morgenmaden var god og vi kunne bage vores egne vafler. Vi er meget tilfredse. Alt klappede og vi vil gerne holde fest her igen. Faktisk var dette vores 3. Fest, vi holdte på dette hotel. Mvh Charlotte Andreasen

23 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk 2 nætters ophold i dejligt…

Fantastisk 2 nætters ophold i dejligt lyst og rent værelse. Maden inkl morgenbuffet var rigtig lækker. Personalet var imødekommende og hjælpsomme. Dejligt hotel med smukke omgivelser med gode muligheder for traveture. Vi kan kun varmt anbefale et ophold her.
Trine og Conny

18 August 2025

Virkelig et lækkert ophold

Virkelig et lækkert ophold, stort, lyst, flot værelse. Dejlig mad og lækker morgenmad.samt gode senge, Sød og hjælpsom personale, absolut intet og sætte en finger på. Kommer helt sikkert igen. 👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 August 2025

Dejligt ophold

Vi har her fra lørdag til søndag haft ophold på hotellet i anledning af fætter/kusine træf.
Vi havde et dejligt ophold med gode værelser, god mad, god service af et dejligt personale.
Kan varmt anbefale ophold på hotellet.

2 August 2025

Et rigtigt godt hotel

Det kommer bag på mig, at folk har så meget imod hotellet.

Ja, det er ikke nyt, men der er pænt og rent, og alle de ansatte er flinke og rare.

Når man køber et deal ophold til billige penge, så kan man ikke forvente d'angleterre.

31 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Spar pengene eller find et andet sted

Vi havde 2 overnatninger incl. 3 retter og morgenmad begge dage (deal ophold).
Ved ankomst var der ikke meget info men dog det mest nødvendige. Aftensmaden var ren kaos - det så ud som om hotellet var fuldt booket, så det burde ikke komme bag på dem hvor mange der skulle spise. Gæsterne måtte stå og vente på at fadene blev fyldt op - der manglende hele tiden noget. På 2. dagen stak det helt af - det virkede som om de kun havde det ene fad til maden, så når det var tømt skulle man vente til det var fyldt op igen - ikke noget med at der var et nyt fad klar i køkkenet som kunne byttes ud. Forretten var tapas, men til sidst manglede der flere ting, som om de var løbet tør. Desserten var is, også den måtte man stå og vente på og hver gang der blev fyldt op var det med en ny slags is.
Værelset var heller ikke for godt - der var klasket mange myg/fluer på vægge og loft som ikke var tørt af. Gulvet knirkede meget. På badeværelset var der mange knækkede fliser, brusearmaturet sad helt skævt, i lysbaldakinen over vasken manglede det ene glas, badeforhænget sad på en stang der ikke just passede til brusekabinen. Tv ophænget sad løst og kun med 2 ud af 4 mulige skruer. Ved afrejse var der ikke helt styr på hvad vi havde fået af drikkevarer til maden og der blev ikke sagt tak for denne gang eller god dag da vi gik, vedkommende virkede mest som om vi var til besvær.
Ikke just et sted vi kommer igen og vores anbefaling til andre er at man bør holde sig væk.

23 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende ophold – bestemt ikke pengene værd

Min kæreste og jeg havde booket 2 overnatninger på Hotel Søparken midt i juli, og vi var desværre skuffede fra start til slut.

Ved ankomst blev vi mødt af en uvenlig tone i receptionen – formentlig fra ejeren selv. Der var hverken smil eller imødekommenhed, og det føltes som om vores booking gennem en deal var til gene. Vi havde vores hund med, som var booket på forhånd, men det blev gjort til et problem i stedet for blot at være en information. Vi fik ingen info om opholdet, faciliteter eller andet – kun hvor vi kunne finde værelset.

Første aftensmad var acceptabel, dog meget salt. Morgenmaden var skuffende – tørre rundstykker, smør der var varmt, og et generelt præg af at tingene havde stået for længe. Aftensmaden på dag to var dog direkte ringe: “Tapas” bestod af en vandet bønnesalat og meget lidt andet. Hovedretten var tør kylling, tynd sovs og kartofler, der enten var overkogte eller nærmest rå.

Værelset bar præg af manglende vedligeholdelse. Sengen var så dårlig, at man fik ondt i ryggen, puderne var papirstynde, dynen alt for varm, og der var pletter på sengetøjet. Vinduerne var meget utætte, og vi kunne høre samtlige biler fra landevejen lige udenfor – absolut ingen lydisolering, hvilket gjorde det næsten umuligt at sove ordentligt.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse. Vi havde håbet på et hyggeligt ophold, men følte os uvelkomne og fik langt fra, hvad vi havde forventet. Vi kommer desværre ikke igen og kan ikke anbefale stedet til andre.

20 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

De reklamere med at der er pool

De reklamere med at der er pool, hvilket var derfor vi bookede opholdet! der er ikke nogen pool.
Samtidig med det, så er rengøringen på værelserne ikke i orden. Der skal strammes op på rengøring delen. Der er sølvfisk på toilettet. pletter og andre ulækre ting på sengetæppet samt pynte puderne. Sofaen på værelset virkelig slidt.
Sengen ok - puder og dyner kunne virkelig også godt trænge til en opgradering.

Da vi ankom var der ikke styr på hvilket værelse vi skulle have samt bordplanen til aftensmaden var helt væk.

Vil ikke anbefale det sted til nogen.
Håber i vil tage det til jer og få lavet en del forbedringer.

18 July 2025
Rated 4 out of 5 stars

Har haft en dejlig ferie ,5…

Har haft en dejlig ferie ,5 overnatninger uden rengøring måtte selv bede om håndklæder og toiletpapir og synes der er for lidt personale til morgenmad og aftensmad 🙈måtte vente på til der blev fyldt op . Venlig personale som var smilene 😎

19 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

En meget blandet “fornøjelse”

En meget blandet fornøjelse. Var til bryllup, da vi skulle have vores værelse var der ikke et i vores navn.
Heldigvis fik vi et, som var pænt rent og en god seng.
Brylluppet okay
Morgenmaden under al kritik. Først så skulle vi sidde i det samme rum som om aftenen. Ved min plads lå en kartoffel under bordet. Dugen var IKKE skiftet. Det nedbrændte lys stod der og stearinen lå stadig ned af stagen og på dugen.
Der lå stadig det der var blevet spildt på dugen aftenen før.
Der var ingen rundstykker og de der kom ind var som taget op af en pose fra frost og blot tøet op.
Jeg må indrømme vi kommer der ikke igen - ud over hvis vi blir inviteret.

28 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde desværre en noget blandet…

Vi havde desværre en noget blandet oplevelse på Hotel Søparken. Værelset bar tydeligt præg af slid: vinduerne skallede maling af, og karmene var i generelt dårlig stand med manglende maling flere steder. Der var meget varmt under taget, og det ene vindue kunne ikke åbnes, mens det andet manglede en haspe – og der var ingen gardiner til at skærme for solen.

Hotellet er meget lydt, især når andre gæster benytter trappen, og trafikstøjen fra den nærliggende vej gør det svært at finde ro. Sengen var desværre for blød til vores smag og gav ikke god liggekomfort.

Rengøringen på badeværelset var ikke helt tilfredsstillende og efterlod et lidt trist førstehåndsindtryk.

Buffeten var kedelig og havde begrænsede valgmuligheder, og den blev ikke fyldt op løbende. Der manglede generelt personale, og vi oplevede, at noget af servicen var snavset.

Alt i alt lever oplevelsen ikke op til forventningerne, og hotellet trænger til en kærlig hånd og bedre drift for at matche den standard, man normalt forventer.

17 July 2025

Ophold juni 25

Vi var 7 venner på 3 dages ophold, rigtig dejlige værelser, god mad “buffet” og dejlig morgenmad.

Den sidste stjerne havde I fået hvis ikke der konstant manglede opfyldning af buffet og morgenmad.

10 June 2025

Dejligt hotel.

Vi var 4 personer, der har været 5 dage på ferie nord for Limfjorden, for bl.a. at se på diverse turistattraktioner.
Vi valgte Hotel Søparken som udgangspunkt.
Det har vi ikke fortrudt.
Skal I også besøge området, kan vi varmt anbefale Hotel Søparken.
Flere anmeldelser skriver om kvaliteten af maden.
Hvad forventer I for det I betaler?

6 June 2025

Dårlig oplevelse

Hotellet er meget nedslidt men det skulle jo ikke betyde at man stoppede med at gøre rent😒 det er dog hvad sker på Søparken. Maden var ikke end gang et cafeteria værdig
Kan ikke anbefales

16 May 2025
Rated 3 out of 5 stars

Hotel 3 stjerner, leder 1 stjerne

Vi havde købt en deal, og var ved at fortryde, da vi efterfølgende læste anmeldelserne (forkert rækkefølge).
Vi blev faktisk positiv overrasket. Vi fik værelse 311, som var stort med to lænestole, skrivebord og en ekstra seng. Maden var fin nok, som kromad nu er.
Der manglede dog personale.
Lederen i receptionen er kun berettiget til en stjerne. Hun må være født uden servicegen, for hun forstod overhovedet ikke at få gæsten til at føle sig velkommen. Tværtimod gav hun udtryk for, at der ikke kunne bruges meget tid på deal-kunder.
Hvor er det ærgerligt, for venlige ord koster da nul kroner og kun et par sekunder

9 May 2025

Hotelophold dårlig oplevelse.

Hotellet virker nedslidt.
Dårligt lys på gangene.
Middagen på hotellet var under lavmiddel og smagte som på cafeteria, når det er værst.
Rigtig dårlig madoplevelse.
Kommer ikke her igen.

2 May 2025
Hotel Søparken logo

Reply from Hotel Søparken

Hej Tak for anmeldelse, som er taget til efterretning. Det er vi kede af I har haft en dårlig oplevelse. I må gerne kontake os på info@soparken.dk Med venlig hilsen
Hotel Søparken

Rated 1 out of 5 stars

Det kan man ikke kalde ordentligt mad

Værelset var okay, men maden var ikke noget værd. Det var buffet- frosne kyllingestrimler med karrydressing. Hovedretten var virkelig vandede, slatne grøntsager, overkogte kartofler og vandet skinke. Det bliver et nej tak til anden omgang herfra. Som min datter så fint sagde: ‘Mor, det her er ikke restaurant mad’.

2 May 2025
Hotel Søparken logo

Reply from Hotel Søparken

Hej Tak for anmeldelse, som er taget til efterretning. det er vi kede af I har haft en dårlig oplevelse. buffet mad til deal ophold, der får man ikke efter a la carte kortet.
Hotel Søparken

Behageligt ophold

Deal med 2 overnatninger med morgenmad og 3-retters
menu/buffet.
Havde værelse 104, og her var alt i orden. Rent og rigtig gode store senge. Morgenmaden rigtig god og aftensmaden ganske udmærket.

22 April 2025

Take a closer look