Hotel Søparken Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den helt perfekte beliggenhed for vores 3 dages udflugt Vi blev mødt med kaffe og kage efter at have fået vore 4 værelser ved siden af hinanden men en var dårligt gående og fik vi hurtigt byttet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har fra d. 17/8 til 18/8 været på et ophold hos Hotel Søparken. Dette var dog et meget skuffende ophold for os.  Værelset var beskidt med brune pletter op af væggene, hår på fliserne i badevæ... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hotellet ligger ved en hyggelig lille sø. Men der er en stor mangel på personale. Gulvtæppet på værelset trængte til en ordentlig gang støvsugning. Receptionen var sjældent bemandet. Restauranten var... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Hotellet svarer ikke til forventningene. Rommet gir en følelse av å være skittent. Det var mye edderkopper på rommet. Wc var det brune render i, dusjen har svartmugg, det var ikke en behagelig oppleve... See more

Company details

1. Hotel
  2. Conference and Meeting Room Service
  3. Danish Restaurant
  4. Function Room Facility

Written by the company

Velkommen til Hotel Søparken – oplev Nordjylland og vågn op i idylliske omgivelser med vandudsigt, til Søparken i Aabybro. Hotel Søparken er det perfekte udgangspunkt for udflugter i Nordjylland, uanset om det er et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie, arbejdstur eller golfferie. Fra Hotel Søparken er der ikke langt til Vendsyssels største attraktioner; tag på familieudflugt til Fårup Sommerland, gå en frisk gåtur ved Vesterhavet og besøg Nordens Paris, Aalborg for fantastiske shopping- og kulturoplevelser. Et ophold på Hotel Søparken byder på en hyggelig base, med afslapning og lækker mad på hotellets restaurant, som har udsigt til søen. Vores lille by, Aabybro, har en dejlig bymidte med butikker og er omgivet af den smukke, nordjyske natur, som bare skal opleves. Vi er også et oplagt valg for firmafester, den runde fødselsdag, samt kurser og møder. Vi håber, at du som gæst på Hotel Søparken får en rigtig god oplevelse under besøget.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

2 overnatninger med fuld forplejning.

Vi havde 2 overnatninger med morgen mad og 3 retter aftensmad i gennem Risskov rejser. Alt var tilfredsstillende, et godt værelse med egen bad og toilet. Dejligt mad, og da en af os ikke spiser kød blev der også taget hensyn til dette. Der er en god stemning på hotellet, og dejlige omgivelser omkring søen.

14 July 2023

BLIV VÆK

bliver taget ok imod men det er hvis næsten alt man kan sige om det. beskidt værelse, spindelvæv på væge loft på toilet,kaffe ned af væge.nullermand på gulve. spøger om de ikke vil gøre det rent mens vi kører ud i byen for at få noget aftensmad ( det kunne man ikke da vi ikke havde bestilt bord selv om jeg fik af vide dagen i forvejen at det behøver vi ikke, men godt det samme der bliv kun kørt 1 forret 1 hovde ret og kun is til dessert.) da vi kom tilbage ja gæt der var stadig ikke gjort rent.Det de får den ene stjerne for er morgenmaden

17 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

10/10 dont reccomend

Hvis i har tænkt på at hygge på et hotel 2 overnatninger eller 4 så lad vær. Hotellet ser fint ud men lugter dårligt på værelserne. På toilettet var sæbe-despenceren ikke fyldt og der var mug lignende i.
10/10 dont recommend

12 June 2023
Rated 4 out of 5 stars

Ophold på Søparken

Har lige været på Søparken med 2 overnatninger. Fint rent værelse. God aftensmad og morgenmad.
Ved udtjekning ville de have 152 kr. for energitillæg. Et uhørt stort beløb for at have lys i 2 lamper i 2 dage.
Gebyret fremgik ikke i vores reservation, så vi endte med ikke at betale.

14 November 2022

En stjerne

En stjerne, da man ellers ikke kan anmelde. Jeg plejet at være meget positiv, men lige meget hvor stor anstrengelse jeg gør mig her, kan jeg ikke være det. Modtages af en ikke særlig venlig dame i receptionen. Møgbeskidte værelser, der kunne( ligesom resten af hotellet) trænge til en renovering, vi var et selskab, men havde fået pladser forskellige steder i spisesalen, da vi 1. aften havde fået det rettet, troede vi det ville være i orden 2. aften, men nej, vi måtte igen, forklare at vi var et selskab der skulle sidde sammen. Buffeten blev mere og mere ulækker at se på, og da man åbenbart ikke gad fylde op, måtte vi gå først fra vores pladser i en sal igennem en anden stor sal, for at hente i en 3. sal. Maden smagte udmærket, til prisen vi havde givet for opholdet.
Ved morgenbordet var der kun 1 dame, og hun havde travlt, og blev helt tydeligt mere og mere irriteret når folk spurgte om noget, hvad der var helt forståeligt, hun knoklede en vis legemsdel ud af bukserne.
Ved tjek ud, sad den samme sure dame der, og der var kæmpe rod i regningerne ved os alle, så hvis i vover jer ind på det hotel, så tjek regningen grundigt.
Vi kommer der aldrig igen, vi følte os overhovedet ikke velkomne.

2 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt hotel, super personale.

Min hustru og jeg har lige haft 3 overnatninger med fuld forplejning på hotel Søparken. Vi undrede os over, at hotellet kun havde 3 stjerner. Store lyse værelser, fint badeværelse med velfungerende brusehjørne. Alt fungerede. Kontakter, tv, fjernbetjening, wi-fi, rengøring m.m., alt var bare i orden. Maden var super god og veltillavet. Flinkt personale med smil på læben. Klart et besøg værd.

23 August 2022
Rated 4 out of 5 stars

Man får hvad man betaler for.

Man får hvad man betaler for.
Den såkaldte buffet var dog en 3-retters selvhenter menu, men den var frisk og lækker begge dage.
Værelset og morgenbuffeten var også tilfredsstillende.
Et stort 3-tal er rundet op til en firer.

3 August 2022

Vælg ikke dette hotel.

Denne ene stjerne gives for at den ligger ved en sø samt udefra på afstand ser hotellet pænt ud.

Det er så også de eneste roser, som dette hotel kan tilkomme.

2 gæster ser selvfølgelig forskelligt på et hotel uanset hvad.

Opholdet var med buffet og maden var stort set det samme hver aften, dog tilberedt for forskellige måder.

4 dages ophold til ca. kr. 3600,- for et 3* hotel, er ikke prisen værd for dette ophold, har boet på 4 * hotel for mindre penge og service i top.

Gør jer selv en tjeneste og find et andet sted, generelt noget skidt. 😣😝

2 August 2022

Vi havde bestilt 2 værelser til 5 Pers

Vi havde bestilt 2 værelser til 5 Pers, da vi kom fik vi værelserne. Det var så 2 dobbelt værelser og ingen ekstra opredning, som vi havde bestilt. Heldigvis kunne hun skifte med et andet værelse hvor det par ik var kommet. Hun var alene i receptionen og skulle tjekke ind, komme med sengetøj plus servere kaffe og kage. Som vi måtte vente på. Det er simpelthen ikke i orden, de burde være 2. Det var synd for hende.
Til aftensmaden var der problemer med opdækningen da vores bord fik det par som fik mit værelse. Så medarbejderne måtte sætte 2 borde sammen til os.
Maden var ok og de var gode til at fylde op. Næste aften var det galt igen, og vi måtte igen få dem til at finde borde til os.
Morgenmaden var ok, men rundstykker var lidt tørre.
Da vi skulle tjekke ud var hende i receptionen så sur og ingen smil eller service der. Vi fik at vide vi kunne tage drikkevarer til maden pga bøvl. Men nej dem ville hun have penge for. Så jeg måtte nævne hvad vi fik. Hun gad slet ikke høre på en
Hun var ligeglad med en bare hun fik penge.Det er hende som har det.

Så den ene stjerne er til hende som tog imod os og pga søen. Vi kommer ikke igen.

2 August 2022

Bliv væk

Var her i juli 2022.
Den ene stjerne er for den smukke sø ved siden af hotellet.
På værelset lå der noget affald på gulvet ved ankomst.
Manglende affaldsspande gjorde at folk satte deres affald, hundeposer, mc donalds poser, flasker mm ved siden af de døre man skulle ind ad.
Der manglede siddepladser uden for.
Maden var ikke god.
3 retter eller buffet..
De 3 retter blev serveret som buffet.
Tunmuss med flutes, ingen salat eller dressing til. Is i en kæmpe klump du kunne hugge et stykke af.
Vi tabte noget på gulvet d 1 dag, det lå der stadig da vi skulle hjem.
Vi kommer aldrig tilbage.. hvis det ikke var fordi vi skulle videre, var vi kørt hjem efter 1 nat.

Og der er forresten ikke swimmingpool på hotellet mere.

25 July 2022

Find et andet sted!

Find et andet sted!
En stjerne for den smukke sø ved siden af hotellet.

Vi havde booket 2 værelser 2 overnatninger til 5 personer på hotellet med morgenmad d.15-07-2022. Da vi tjekkede ud d. 17-07-2022 har vi betalt.
Næste dag kan jeg se at der blev trukket penge igen fra vores bankkonto. så skulle ring og sende email og....og.....og.....og....... Vi venter stadigvæk på vores penge.
Det er første gang vi har været Hotel Søparken og det er også sidste gang. Book ikke på dette Hotel.

19 July 2022

Perfekt deal

Hej.
Vi er lige kommet hjem fra et 2 dags ophold.
Vi har været på flere deals, mange steder i DK, og dette ophold har været et af det bedste vi end til videre har været på. Stor værelse, god mad, og en god kontakt med personalet og Karen

14 July 2022

Var på 2 dags ophold med all inkl

Var på 2 dags ophold med all inkl. via Riskov Bilferier det var en rigtig positiv oplevelse, på trods af at hotellet den ene af dagene havde 6 konfirmationer i huset, gode 3 rettes menuer, dejligt værelse helt sikker et sted vi varmt kan anbefale og selv kommer igen.

15 May 2022

Konfirmation

Vi har nu holdt vores 3. konfirmation på Hotel Søparken og har været yderst tilfredse. Super dejlige rammer for både børn og voksne, god mad og meget venlig og imødekommende personale. De gjorde alt for at opfylde vores ønsker om en god dag. Vi tænker, at vores yngste datter også skal holde sin konfirmation der om 3 år ;-)

4 May 2022
Rated 1 out of 5 stars

Havde 2 overnatninger men tjekkede ud…

Havde 2 overnatninger men tjekkede ud efter 1 da sengene var så dårlige at ligge i . Morgenmaden var ok samt hovedret og dessert . Forretten var laks som var iskold og tør . Værelset var snusket og slidt . Vi blev tilbudt et nyt værelse men der var sengene li så dårlige . Da vi meddelte dette fik vi den besked om hun da ikke skulle finde et andet hotel og der slap min tålmodighed op . Så der kommer vi ikke mere

16 March 2022

Virkelig dårlig oplevelse!

Virkelig dårlig oplevelse!

Min kæreste og jeg havde booket en enkelt nat fra 8/1-2022 til 9/1-2022. Vi ringer inden ankomst og spørger om vi kan spise aftensmad på hotellet. Det kan vi ikke, da det kun er for ophold booket med mad. Fint nok. Vi finder et andet sted. Da vi så ankommer for at hente nøgle, bliver vi mødt af en venlig, men lettere forvirret receptionist, som ikke rigtig kunne svare på hvornår morgenmaden startede. Vi finder vej til værelset, og må indrømme vi bliver noget skuffede. Der stod der var dobbeltseng, men det var i stedet 2 meget slidte enkelt box madrasser, der konstant gled fra hinanden. Badeværelset var tomt, uden badeforhæng, og ingen udsugning til at tage damp og fugt efter bad. Det virkede slet ikke klar til os. I vores ophold var der inkluderet morgenbuffet, som vi altid sætter pris på. Men endnu engang måtte vi se os skuffede. Der stod brugt service rundt omkring på bordene, næsten ingen boller tilbage, to slags kødpålæg, og en meget tør brie ost, som næppe var frisk, samt en lun mælk. I den tid vi sad der, oplevede vi ingen opfyldning af mad, eller afrydning af brugt service. Inden udtjek og lang køretur forude, ville jeg benytte toilettet nær receptionen. Det var så ulækkert. Papir på gulvet, et stoppet toilet, der stadig stod og rendte, og en meget fyldt skraldespant. Virkelig klamt og beskidt. Vi kommer ikke der igen, og kan ikke anbefale stedet til nogen.

10 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har for 3 gang været på Søparken i…

Har for 3 gang været på Søparken i Åbybro, Dejligt sted beliggende ved søen, Blev som vi plejer godt modtaget af en smilende og venlig receptionist, Fik det værelse vi havde ønsket os, pænt og rent og opvarmet. Maden var super lækkert, først eftermiddagskaffe med lun kringle, til aften 3 retters menu, samt velkomstdrink, fin morgenkomplet, Vi glæder os allerede til foråret hvor vi skal bo på Søparken igen i 2 dage.

1 December 2021
Rated 3 out of 5 stars

Dårlig start

OK hotel til prisen. Hyggeligt. Ok værelse. Ligger flot ned til sø. Aftensmad i restauranten smagte Ok. Dog ødelagde ankomsten oplevelsen lidt. receptionisten havde tydeligt ikke tid til os og vi følte os i vejen. Vi måtte tvinge oplysningerne ud af hende. God initiativ fra hotellet at servere kaffe og kage om eftermiddagen inkl i prisen. Dårligt når man skal tømme bundsjatter fra flere kander for at fylde en kop kaffe og nærmest skrabe kage fadet. For at få kage. Så sent kom vi heller ikke. Så rigtigt dårlig start. Synd når rammerne for et godt og hyggeligt hotel er til stede.

20 October 2021
Rated 1 out of 5 stars

Det er under al kritik!!!

Jeg ville helst skrive, at jeg aldrig har oplevet noget så ringe. Men for 5 år siden havde vi akkurat samme opfattelse af stedet til brunch til 60 års fødselsdag, men vi valgte at tro, det var en “smutter”.

I går 3/9-21 var vi der til en mindesammenkomst hvor der var tag-selv, indeholdende brød, 3 slags pålæg og leverpostej.
Da vi ankommer er opfattelsen klar fra mange. Det hele ser trist og ikke særligt indbydende ud, men smagen og oplevelsen kunne jo vise sig at være god. Desværre blev vi igen skuffede. Rugbrødet vendte siderne opad, bollerne var TØRRE og pålæg var papirstyndt og smagløst. Der kom ingen for at se til selskabet og fylde op. Damen skulle hentes for at sikre lidt ekstra pladser til nogle børn, der kom til. Nogen spiste ikke noget af frygt for, at der ikke var nok til hele selskabet. Man skulle selv henvende sig for at få fyldt op, men til trods for, at hun kunne se, hvor meget der manglede af alt(allerede inden alle gæster havde taget første gang) blev der kun fyldt op af enkelte dele af det triste tilbehør i skåle og intet andet. Tilbage stod stadig nærmest skrabede fade og skåle. Der var simpelthen en UTROLIG MANGEL PÅ SERVICE OG MAD, som ej heller var velsmagende.
Selv drikkevarer blev der ikke fyldt op af…

Det er ikke den måde, man har lyst til at slutte en bisættelse!!
Min anbefaling er klar-desværre kan man ikke vælge 0 stjerner.

Det er under al kritik!!

4 September 2021

Take a closer look