I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten... See more
Company replied
De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejd... See more
Company replied
Fin samtale. Imødekommende. Jobsøgningen virkede uoverskueligt før mødet men fik overblik og mod på det da jeg gik ud af døren.
Company replied
Rigtig god og tryk oplevelse i forbindelse med min ledighed efter endt uddannelse. De har respekt for faget og for medlemmerne. Jeg har på intet tidspunkt følt mig til besvær og mine bekymringer er... See more
Company replied
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Denmark
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Positiv og anderkende samtale hvor jeg kan tage meget brugbart med fra.

Reply from Socialpædagogerne
SL har både nægtet at udføre et løntjek for mig, da jeg selv havde regnet mig frem til 220 timers manglende udbetaling af overarbejdstillæg i min nuværende stilling og så har de ødelagt mine lønforhandlinger i nyt job. Jeg fortalte om mine ret solide argumenter for at bede om ekstra løntrin og de nægtede at lytte til mig. De havde 'masser af erfaring' og ville ikke tage mine konkrete faglige argumenter med til forhandlingsbordet. Ikke fordi de var uenige, men fordi de kendte min chef og HR og havde erfaring med dem. Jeg brugte virkelig lang tid på at prøve at overtale dem og fortalte andre ansatte i SL, at jeg var utryg ved situationen, men de gik til forhandling UDEN argumenter og det gik selvfølgelig galt og jeg måtte acceptere en løn, vi på forhånd var enige om ikke var acceptabel. Desuden har jeg ikke kunne få fat på den ansatte, der stod for min sag i næsten to uger, med en enkelt undtagelse midt i forløbet, og derfor måtte jeg kontakte dem og kræve en afklaring, da jeg havde brug for at sige min stilling op, hvis jeg skulle skifte arbejde. I den tid anede jeg ikke om lønforhandlingerne var i gang eller hvor i processen vi var. Og så påstod de desuden til at starte med, at de ikke havde modtaget første udkast til lønforhandling fra HR, der var afsendt til dem elektronisk. Det lyder skørt, når jeg skriver det ned sådan her, men det er 100% sandt og jeg har 100% dokumentation for forløbet.
Jeg har betalt 1121 kr om måneden for selv at måtte udføre løntjek og for at få mine lønforhandlinger ødelagt og har måtte erkende, at jeg havde været meget bedre tjent med aldrig at lade dem forhandle for mig. I mit tilfælde har SL desværre været dybt inkompetente og dumdristige og jeg ville råde folk til at tænke sig om før de sætter deres lid til dem.
Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift

Reply from Socialpædagogerne
Efter længere tids frustration over ikke at vide hvilken retning mit arbejdssporskifte skulle forme sig i samt ikke at komme til jobsamtaler ud fra konkrete sendte ansøgninger, besluttede jeg mig for at række ud til SL som jeg trods alt havde været medlem af i mange år.
Det var her muligt at få hjælp ved at booke samtaler ud fra hvad man havde brug for hjælp til.
Jeg valgte først karriere/jobrådgivning, derefter hjælp til ansøgning og til sidst forberedelse inden samtale.
Hele vejen igennem blev jeg rådgivet af PiaMaria og jeg kan ikke andet end at takke hende af hele mit hjerte for den rådgivning hun har formået at give. Hjertevarm, lyttende, forstående, konstruktiv og ikke mindst hamrende faglig dygtig, til at bane vejen for at jeg gik hele vejen til at blive udvalgt igennem 114 ansøgere.
Jeg opfordrer derfor kraftigt til at bruge SL´s værktøjer hvis man har brug for støtte til ens arbejdsliv, og kan kun håbe på andres vegne, at de møder en som PiaMaria.

Reply from Socialpædagogerne
SL yder den støtte og vejledning man har brug for. Kan varmt anbefales.
De ved alt om løn, arbejdsforhold og kan rådgive bedre end de fleste.
Og så har de lønsikring inkluderet.

Reply from Socialpædagogerne
Fik god hjælp af 2 meget kompetente medarbejdere. Har haft en del kontakt med dem i forbindelse med en arbejdsskade. Altid rigtig god rådgivning.

Reply from Socialpædagogerne
Har kun haft positive oplevelser ved kontakt. Altid hjælpsomme medarbejdere som gerne hjælper og guider

Reply from Socialpædagogerne
Klarhed over min situation.
Hevendte mig med spørgsmål omkring efterløn. Havde en behagelig, engageret samtale med vigtig viden, muligheder og gode råd.

Reply from Socialpædagogerne
Stor tilfredshed ifm. behov for hjælp og altid venlig ‘betjening’ gennem de sidste 12år+

Reply from Socialpædagogerne
Virkelig relevant rådgivning og følelsen af at blive hørt🙌🏿

Reply from Socialpædagogerne
Har i dag været i kontakt med SL Efterlønsteam og fået super god hjælp af en tålmodig, behagelig og kompetent medarbejder. Det har givet mig en ro, at få klarhed over mine muligheder.
Bedste hilsner fra Mie

Reply from Socialpædagogerne
Det har betydet rigtig meget for mig at jeg fik den hjælp jeg havde brug for, da jeg er for syg til selv at finde hovede og hale i alt det papir arbejde og paragrafer.
Så en stor tak til arbejdsskadeteam fra SL især Susanne for hendes fantastiske hjælp.

Reply from Socialpædagogerne
Kort ventetid, hurtig og effektiv behandling af min situation

Reply from Socialpædagogerne
Jeg havde en utrolig god oplevelse, da jeg stod og havde brug for hjælp fra min fagforening. Jeg har talt med forskellig personale, både Ea og Marianne, og begge var omsorgsfulde og tydelige i deres støtte. De får mine bedste anbefalinger

Reply from Socialpædagogerne
Stærkt fællesskab, god behandling og kæmpe hjælp til mig, som havde en svær opsigelse.
SL har lyttet, sat ordene på og arbejdet konstruktivt for min retfærdighed.
Nu hjælper de mig igen, hvor jeg skal ud og finde nyt arbejde, nye veje. Og ind til videre har de kun været meget behjælpelige, forstående for min kedelige situation og jeg er sikker på, at vi sammen kan finde mit spor igen.
Jeg er fuldt ud taknemlig for deres kommunikation og deres vilje. Jeg takker for alt positiv udvikling jeg oplever.

Reply from Socialpædagogerne
Jeg havde en personalesag, hvor jeg indvolverede SL. Den hjælp, støtte og opbakning jeg fik var yderst tilfredstillende. Jeg blev mødt i øjenhøjde og kommunikationen igennem forløbet var til UG - stort tak til Anja!
Kan kun anbefale at være medlem, for når der er brug for hjælp, træder SL i karakter.