Socialpædagogerne Reviews 213

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten... See more

Rated 5 out of 5 stars

De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejd... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fin samtale. Imødekommende. Jobsøgningen virkede uoverskueligt før mødet men fik overblik og mod på det da jeg gik ud af døren.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og tryk oplevelse i forbindelse med min ledighed efter endt uddannelse. De har respekt for faget og for medlemmerne. Jeg har på intet tidspunkt følt mig til besvær og mine bekymringer er... See more

1. Labor Union

Written by the company

Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker

4.5

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Altid venlige medarbejdere

Altid venlige, imødekommende og oplysende medarbejdere.

22 January 2026

Kære Steffen,
Mange tak for din positive feedback og anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du tager dig tiden til at dele din oplevelse.

Vi står altid klar til at hjælpe dig.
Venlig hilsen Louise,
Socialpædagogerne

Kompetent Team

Hvor er det fantastisk at have er så kompetent team, der holder hånden under en. (Når man er væltet af pinden) og har overblikket og kan føre en sag, i noget der virker så uoverskueligt. Mange tak for det.

19 January 2026

Kære Steven
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Det er helt centralt for os, at kunne yde rådgivning og støtte, når der er brug for det. Det betyder meget for os, at du vil bruge tid på dele din oplevelse.

Vi står altid klar til hjælpe dig, hvis behovet skulle opstå.

Venlig hilsen Louise,
Socialpædagogerne

Rated 5 out of 5 stars

Så har jeg igen haft brug for hjælp og…

Så har jeg igen haft brug for hjælp og vejledning. Min oplevelse er at de altid er søde og hjælpsomme

14 January 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig godt hjulpet. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give hver gang.

Rated 5 out of 5 stars

At jeg altid og forholdsvis hurtigt kan…

At jeg altid og forholdsvis hurtigt kan få hjælp til de spørgsmål jeg har og at de er fyldestgørende.

12 January 2026

Kære Kim

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du altid hurtigt kan få hjælp, og at svarene er fyldestgørende. Det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik hjælp til det efterspurge

Jeg fik hjælp til det efterspurgte ved henvendelse til fagforening og a-kasse.

9 January 2026

Kære Anne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik den nødvendige hjælp via vores fagforening og a-kasse. Skulle du få brug for vores hjælp en anden gang, er du naturligvis meget velkommen til at tage kontakt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde hurtig brug for sparring

Jeg havde hurtig brug for sparring, fik tid til frivillig samtale 2 dage senere, oplevede mig mødt, hørt og ikke mindst forstået.
Tak for det, det er alt afgørende.

11 December 2025

Kære Gitte

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du hurtigt fik den sparring, du havde brug for, og at samtalen oplevedes som både tryg, nærværende og forstående. At blive mødt og hørt er helt centralt for os, så det betyder meget at få den feedback.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk hjælpsom konsulent Christian

Det var en fornøjelse til samtale med konsulent Christian, afdeling i Aalborg, han vidste mig til punkt og prikke hvordan hjemmesiden fungerer, min mulighed til jobsøgning mm. Det var fantastisk

12 December 2025

Kære Marajane

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god og udbytterig samtale med vores kollega fra afdelingen i Aalborg. Vi er glade for, at han kunne guide dig grundigt igennem, hvordan hjemmesiden fungerer, og hvilke muligheder du har i forhold til jobsøgning mm.
Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Rated 1 out of 5 stars

Man kan lige så godt vælge en gul…

Man kan lige så godt vælge en gul fagforening til halv pris... ved henvendelse afviser de og henviser de til din TR på arbejdspladsen. Jeg har en forventning om at jeg kan ringe til min fagforening og snakke med dem hvis det er det jeg har brug for. Men det kan jeg ikke. Jeg oplevede det samme da jeg i 2024 blev ansat et nyt sted og skulle forhandle ny løn. Den ville de heller ikke tage og jeg endte med at gå 6 løntrin ned. Der kan være mange årsager til at man i den givne situation ikke kan bruge sin TR på arbejdspladsen. Jeg melder mig i hvert fald ud af SL. Man får ingenting for alle de penge det koster at være medlem.

5 December 2025

Kære Maja

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har følt dig afvist i forbindelse med både rådgivning og lønforhandling. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores medlemmer skal have.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at sende mig en SMS på 41 125 125, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen og følge op på din oplevelse.

Rated 2 out of 5 stars

Bureaukratisk og lange svartider 👎🏼

Efter de har slået sig sammen med øst, er det virkelig en udfordring at få fat i den medarbejder man har brug for for at få besvaret sit spørgsmål. Det kan tage dage. Det samme gælder hvis man skriver.
Det er blevet utrolig besværligt at ringe dag til dag og få svar på et enkelt spørgsmål.
Det er ikke holdbart at man ikke kan få besvaret et spørgsmål når man ringer ind.

Jeg anbefaler dem ikke som fagforening 👎🏼

2 December 2025

Kære Winnie

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os i Socialpædagogerne.
Det er vigtigt for os, at du føler dig mødt og får den rådgivning og hjælp, du har brug for.

Jeg vil derfor meget gerne høre lidt mere om din oplevelse og din situation, så vi både kan lære af det og sikre, at du får de svar, du mangler. Du er meget velkommen til at sende mig en SMS på 41 125 125, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen

Medlemsskab

Jeg skal desværre rykke fra SL til en anden fagforening, jeg har fået så god hjælp fra SL. Jeg kan heldigvis beholde min A kasse og lønsikring i SL og kun rykke fagforenings delen. Jeg fik stor hjælp af medarbejder i SL. Jeg kan varmt anbefale dem.

24 November 2025

Kære Gitte

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Selvom vi er kede af at skulle sige farvel til dig som medlem af fagforeningen, er vi rigtig glade for, at du har haft gode oplevelser hos os.

Det betyder meget at høre, at vores medarbejder har kunnet hjælpe dig godt videre. Din anbefaling værdsætter vi virkelig højt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for støtte eller rådgivning fremover.

Telefonsamtale

Det var en lyttende og god 2vejs kommunikation imellem os i samtalen

24 November 2025

Kære Mona

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en lyttende og god tovejskommunikation i vores samtale. Det betyder meget for os, at du føler dig hørt og godt guidet gennem processen.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der skulle være noget, vi kan hjælpe dig med fremover.

Rated 1 out of 5 stars

Ekstrem dårlige service

Ekstrem dårlige service. Står med terminal nærtstående og skal søge plejeorlov, hvor det anbefales at kontakte forbund ift. økonomi. Den lokale afdeling giver over 3 timer, 3 forskelle beskeder på den automatiske telefonsvarer i forhold til,hvorfor de ikke tager telefonen. Men mellem 12 og 12.30 siger de, at de holder lukket et par dage pga møde/ kusus. Jeg ringer til hovedkontoret, blot for at få at vide, at de sandelig ikke kan stille mig om til nogen, der kan oplyse mig om betingelserne for plejeorlov, for " det må hun bestemt ikke".
Plejeorlov søger man jo, når de virkelig er krise og forestående bortgang, men SL skal man ikke regne med hjælp fra. Har netop været meldt ud i et år og det bliver mit svar igen på deres elendige service til alt for dyre penge.

18 November 2025

Kære Susan

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med os.
Jeg vil meget gerne høre mere hvis du har mod på det. Du kan sende mig en SMS på mobil 41125125, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har virkelig fået god hjælp

Jeg har virkelig fået god og kompetent hjælp hos SL' s arbejdsskade team ifm. min sag.
Det har hele tiden været opfølgning på min sag, hver gang der var nyt, og jeg har oplevet stor juridisk kompetence hele vejen igennem.
Susanne Reinemar har været den gennemgående person i hele mit forløb. Og det har været så godt at det var den samme person jeg fik henvendelser fra hele vejen igennem.
Jeg er meget glad og taknemmelig for hele forløbet.

26 June 2025

Kære Janet

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og tryg gennem hele dit forløb hos SL’s arbejdsskade team.

Vi er glade for, at vores løbende opfølgning og juridiske rådgivning har gjort en positiv forskel for dig og en særlig tak går naturligvis videre til vores kollega, som har været din faste kontaktperson. Det er vigtigt for os at skabe kontinuitet og nærhed i sager som din, og det glæder os, at det har været en hjælp for dig.

Tak fordi du valgte os til at bistå dig. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Rated 5 out of 5 stars

Var til stor hjælp da jeg ikke selv…

Var til stor hjælp da jeg ikke selv kunne komme videre i min arbejdsskade sag

7 November 2025

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig videre i din arbejdsskadesag. Vores arbejdsskadeteam arbejder altid for at sikre, at vores medlemmer får den nødvendige støtte og rådgivning i deres sager. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rated 5 out of 5 stars

Altid klar med hjælp 👏 kan kun anbefale…

Altid klar med hjælp 👏 kan kun anbefale socialpædagogernes arbejdsskade team, de gør et godt stykke arbejde👍🏻😊

5 November 2025

Kære Jeanette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejdsskadeteam, og at du føler dig godt hjulpet.
Det betyder meget for os, at vores indsats gør en forskel. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

SL dur de er super flinke til at hjælpe…

SL dur de er super flinke til at hjælpe når man tvivler alt godt herfra. God kyndig hjælpsomt personale. Tak. 🙏 😊Majbritt Hesseldahl.

4 November 2025

Kære Majbritt,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores personale har kunnet hjælpe dig, når du har været i tvivl. Det betyder meget for os!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse . Det sætter vi stor pris på.

God hjælp

Torben har hjulpet mig to gange efter endt ansættelse. Begge gange har vi fået ret. Dejligt forløb hvor man føler sig taget i hånden hele vejen.

27 October 2025

Kære Karen

Mange tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft et godt og trygt forløb hos os, og at du har følt dig godt guidet gennem processen.

Vi er naturligvis også glade for, at begge sager blev afsluttet med et positivt resultat. Tak for din tillid, det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Tak for jer

2 October 2025

Kære Jeanette

Tak for din positive feedback og anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for.

Rated 5 out of 5 stars

Medarbejderen ( Kjeld) meldte til…

Medarbejderen ( Kjeld) meldte til stadighed tilbage, selvom man er udfordret grundet langtidssygemeldinger.
Gav oprigtige undskyldninger, hvilket er højt værdsat !!

19 October 2025

Kære Anette

Hvor er det dejligt at læse din tilbagemelding .
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er glade for, at du har oplevet en god og oprigtig dialog, selvom vi har været udfordret af langtidssygemeldinger. Din forståelse og anerkendelse betyder meget for os, og vi sætter stor pris på dine venlige ord.

Take a closer look