See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Købte Voge 625 Mega fed MC Fantastisk venlig, forståelig, kunde mind, ærlig, Skøne mennesker😉 Fik en rigtig god byttehandel til en spriter ny kværn😊👍🏍️ Inge p.s lige ud af posen.😉 Fed at få... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kontaktede MC Huset med henblik på at få skiftet et bagdæk og fik fat i ejeren, Michael. Desværre var oplevelsen ikke særlig positiv. Dialogen virkede præget af ligegyldighed, og jeg fik en klar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalgt af motorcykler til skarpe priser. Jeg købte min Suzuki GSX 250R i slutningen af februar 2021 til en rigtig god pris. Sammenlignet med andre forhandlere, synes jeg generelt de har rigtige... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har allerede anbefalet flere venner om at handle deres næste motorcykel hos Michael! Fremragende oplevelse fra første øjeblik jeg skrev til Michael via mailen til den fine gule Ducati blev sen... See more

1. Motorcycle Equipment and Accessories Store
  2. Motorcycle Dealer
  3. Motorcycle Parts Store
  4. Motorcycle Repair Shop
  5. Motorcycle Shop

Written by the company

Midtjyllands største motorcykelforhandler, med ca. 140 nyere brugte motorcykler på lager. Vi har også stort udvalg i hjelme og tøj, hvor vi har specialiseret os i Svenske Halvarssons, Jofama og Lindstrands. Desuden har vi danmarks største mc-ophug.

4.0

Rated 4 out of 5 stars

God behandling , gode mekanikker , er super glad for min nu 6 år gamle mc

27 December 2013

God behandling + god service

Min Yamaha R6 fra 1999, som jeg havde erhvervet mig 2 år forinden, fik motormæssige problemer sommeren 2013. Det viste sig ved nærmere værksteds undersøgelse, via kikkert endoskopi ved Larsen Motorcykler i Århus, at et par af cylindervæggene desværre var revnet, hvorved motoren gik dårligt og det ikke kunnne betale sig at reparere dette. En ny motor skulle til.

Skulle så finde en brugt erstatningsmotor. Valget faldt på en tilsvarende brugt motor ved MC Huset. De havde en tilsvarende liggende fra en import model, men med kun 10.000 kørte kilometer. Der var papirer på det hele. Prisen var 12.000 dkk som den ligeså blev handlet til.

Den blev købt og afhentet personligt, og efterfølgende monteret af chefmekaniker Paul Kierstein, ved Larsen Motorcykler, Lystrup Århus, Danmark. Motoren blev gennem checket samt testet samt alt hvad dertil hører, og motoren var som den skulle være, i orden samt meget velkørende, dette også grundet dets lave km tal. Nu her 3 måneder after endt færdig montering, kører motoren fremragende.

Så alt i alt en rigtig god handel ved MC Huset, som jeg kan anbefale ud fra mine egne erfaringer.

MC Huset tog sågar nogle smådele tilbage (starter + generator) som der ikke var brug for, og de takserede dette med 1000 dkk retur til mig..........super service.

10 December 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super god behandling og rigtig god motorcykel

Jeg købte en Yamaha R1 fra 2007 ved Mc-Huset og fik en super behandling, Michael var til at handle med, og det har været iorden og kørt som det skulle hele vejen igennem, de ting som jeg ikke kunne havde bag på biken sendte han, og er der noget snakker man bare med ham om det, så er der en løsning. Kan kun anbefale Michael og Mc-Huset vil helt sikkert handle der igen hvis han har varen jeg skal købe. Man skal nogle gange ikke lytte på alt hvad folk skriver, tit er det nogen som har hørt fra nogen som har hørt og så fortæller de rygtet videre. Jeg vil ikke blande mig i andres sager her på Truspilot, dog går i glip af noget hvis ikke i ser butikken tag ned og få et kig det er helt sikkert et besøg værd der er næsten alt hvad hjertet kan begære :) man går ikke hjem uden et crush på en cykel han har holdene, og find ud af selv hvordan manden er inden i dømmer ham.

25 July 2013

Nægter at overholde købeloven

Hej alle.

I sidste uge var jeg lidt uheldig, og røg på røven med min mc.
Der skulle så skiftes en del, og jeg gik igang med at undersøge muligheder.
Endte med at bestille (via mail) hele dynen hos mc-huset.

Lørdag modtog jeg så pakken (pr. efterkrav), men stor var min skuffelse da det viste sig at forgaflen var til en anden model, kåbedelene og forlygten var defekte... knækkede beslag og delvis samlet med gaffa.
Skrev til dem med det samme, at jeg ville returnere varerne og at jeg ville have pengene refunderet.

Idag tager jeg så turen fra Køge til Herning, for at returnere pakken og få mine penge tilbage.
Men mine penge kunne jeg lede længe efter. De ville ikke refundere beløbet, men kun give mig et tilgodebevis. De påstår så at købeloven ikke gælder i denne sag.

Har talt med forbrugerrådet, der siger at en bestlling afgivet på mail, er det samme som andre køb på nettet, altså 14 dages fortrydelsesret og krav på at få pengene tilbage.
Dette nægter mc-huset dog stadig, og holder fast på at købeloven ikke er gældende.

Så hvis I har brug for dele, kan jeg kun fraråde at bruge dem.
Jeg skal nu til at kæmpe med en klagesag for at prøve at få mine penge tilbage, og må oveni se min ferie gå op i røg.

26 June 2013

god behandlig. elendig cykel

jeg købte i 2009 en yamaha r1. og blev som mange andre lokket lidt af flotte farver samt ekstraudstyr.
Michael, var en knivskarp behagelig og super dygtig sælger. Og jeg købte en brugt yamaha r1 af ham.

cyklen brugte ca 1 liter olie pr 1000 km, og måtte have den på værksted 4 gange pga oliefilteret skruede sig løs men jeg kørte på den.

eftersom mine dæk blev ødelagt af alt det olie spild, blev der aftalt med michael at han ville betale et nyt bagdæk. super aftale. problemet viste sig så at komme da jeg valgte at få skiftet begge dæk. og fik lov at betale 3000kr for et nyt fordæk. nogenlunde samme pris som det koster for 2 dæk på dækonline. Øv

Mc huset, har derfor ikke været et sted jeg føler mig specielt tiltrukket af. De er dygtige sælgere og er meget kreative med flot maling og specielt udstyr. desværre var det i mit tilfølde et sminket lig.
skulle jeg forslå dem noget, så tag hellere lidt mere for cyklerne og lever en god cykel med samme udstyr.

10 May 2012
Rated 3 out of 5 stars

Fin start, men dårlig information

Jeg har købt en rigtig lækker motorcykel hos MC-huset, som jeg er rigtig glad for idag.

Inden jeg fik den, skulle der laves en del på den, og der skulle bestilles nogle varer hjem. Det to virkelig lang tid, og jeg måtte selv ringe 6 gange, for at høre om de havde fået det hjem. De varer de skulle bestille hjem, blev rykket 3 gange, uden at informere mig om det.

Ellers synes jeg det er et fint sted der ude, med mange MC'er at vælge imellem..

Synes det er et "kig" værd, men hvis man ikke føler sig godt tilpas, når man skal til at handle, skal man ikke.

8 September 2011
Rated 1 out of 5 stars

Snyd og bedrageri af Mc huset

de lyver så hurtigt som en hest kan rende.. købte en cykel i foråret 2010 hos dem... de glemte bare lige at fortælle at den er malet om og at den oprindelig var en anden farve og hvad årsagen til denne nye farve kunne være såsom gamle skader der er dækket ydermere står jeg nu med en cykel der ikke kan starte og som er på værksted fordi man har lavet fusk med kaburatoren og sod over det hele... handler aldrig hos dem igen

21 March 2011

Take a closer look