Købte Voge 625 Mega fed MC Fantastisk venlig, forståelig, kunde mind, ærlig, Skøne mennesker😉 Fik en rigtig god byttehandel til en spriter ny kværn😊👍🏍️ Inge p.s lige ud af posen.😉 Fed at få... See more
See what reviewers are saying
Jeg kontaktede MC Huset med henblik på at få skiftet et bagdæk og fik fat i ejeren, Michael. Desværre var oplevelsen ikke særlig positiv. Dialogen virkede præget af ligegyldighed, og jeg fik en klar... See more
Stort udvalgt af motorcykler til skarpe priser. Jeg købte min Suzuki GSX 250R i slutningen af februar 2021 til en rigtig god pris. Sammenlignet med andre forhandlere, synes jeg generelt de har rigtige... See more
Har allerede anbefalet flere venner om at handle deres næste motorcykel hos Michael! Fremragende oplevelse fra første øjeblik jeg skrev til Michael via mailen til den fine gule Ducati blev sen... See more
- Motorcycle Equipment and Accessories Store
- Motorcycle Dealer
- Motorcycle Parts Store
- Motorcycle Repair Shop
- Motorcycle Shop
Written by the company
Midtjyllands største motorcykelforhandler, med ca. 140 nyere brugte motorcykler på lager. Vi har også stort udvalg i hjelme og tøj, hvor vi har specialiseret os i Svenske Halvarssons, Jofama og Lindstrands. Desuden har vi danmarks største mc-ophug.
Kølkær Hovedgade 37, 7400, Herning , Denmark
- 21 83 33 44
- info@mc-huset.dk
- www.mc-huset.dk
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Super Service
Jeg har for nyligt købt mig en Yamaha R6 hos MC huset. Og jeg har ikke andet end rosende ord at sige om dem. De hjælper gerne hvis man har nogen spørgsmål. Og de er meget ærlige omkring den MC de sælger. Hvis der skulle være en ridse eller lignende, så fortæller de det ærligt. Alt i alt en super god oplevelse med nogen ærlige og flinke sælgere :)
købte en fin Honda vfr fra 1993. fandt nogle småfejl indenfor de første par uger. Kørte den bare ind til mc huset og så fiksede de det og ringede da de var færdige. og ejeren Michael er en venlig og sjov fyr :)
paradis
Fantastisk sted med så mange fede cykler! De maler og ombygger din kværn præcis som du vil have den. Har selv købt min drømmecykel her og det var fantastisk service hele vejen igennem !
service over 100%
Købte en R1 omygget meget sidste år. Super cykel, men med dumme fejl. Jeg fik 24 ,mdr garanti med for små penge. Men nu kommer MC huset til deres ære, Garanti....... 100% top.
Ingen problemer, fejl rettet hurtigere end først fortalt.. Cool.
Michael, ejeren går op i sine kunder... Ser allerede på min næste cykel ved ham. :-)
Top fra mig..
Fantastisk service!
Jeg havde været i telefonisk kontakt med ejeren omkring en gsxr750, som han desværre ikke havde på hjemmesiden.
Efter at have taget en kort prøvetur på den var jeg sikker på at det var den jeg skulle købe. Vi endte med at lave en god handel på tøj og udstyr. Da jeg utrolig godt kunne tænke mig at køre den hjem, havde ejeren sørget for at den nysynet til jeg kom og de gik straks i gang med at montere diverse udstyr på den med det samme efter handlen var i hus. Uheldigvis begyndte det at regne lige som de blev færdige. Jeg spurgte om det var i orden at lade den stå til dagen efter, da den havde fået monteret helt nyt dæk, hvilket der ikke var noget problem i. Da vi står der kommer vi til at snakke om sådan en form for misfarvning den havde på sædet som han mente måske var fra noget kemikalie eller ligne, den tidligere ejer måske havde gjort rent med. Ud af det blå kom ejeren straks med et nyt sæde og monteret det med det samme så den bare stod helt perfekt. Jeg havde så valgt en hjelm med indbygget solbrille i, da jeg tænkte det kunne være meget praktisk. Allerede på min første køretur derfra kunne jeg mærke at hjelmen trykkede utrolig meget i toppen af hovedet og jeg fik mærker fra den. Jeg tænkte umiddelbart det måtte være fordi den skulle køres til. Efter ca 300 km ringede jeg til ejeren og han sagde jeg bare skulle komme ind og så fandt vi en ny. Det viste sig så at være på grund af den indbygget solbrille, hvorfor jeg gik derfra med en ny hjelm i samme størrelse uden solbrille :)
Alt i alt kan jeg sige at jeg er super tilfreds med den service jeg fik af alle medarbejderne hos MC Huset og de bliver varmt anbefalet til alle jeg kender der ønsker at købe en ny motorcykel.
Fandt min drømme MC hos mc-huset en gsx-r 750 k7, kørte fra Slagelse og over og kigge på den, cyklen sku lige til syn før jeg ku få den med hjem, men først ville de lige lave service på den, skifte dæk og lidt andre små ting så jeg fik en cykel med hjem det var 110% iorden..
Har så efterfølgende været ude for en motorcross ulykke og har brækket ryggen to steder og skulle af med min gsxr igen, ringede til Michael som straks sagde at det ordnede vi bare, de skulle bare have en adresse de kunne cyklen på og så ville de sælge den for mig..
Det satme da service der spiller max
Ville aldrig tøve 1sek med og hente MC hos dem, og hvis min ryg en dag blir go' nok til det så blir den næste MC også købt her
Ingen over - ingen ved siden af.
Købte i sommer en MC af Michael og har været ovenud tilfreds.
Den har i vinter været på besøg hos MC Huset igen, da den skulle males, og have lavet lidt andet.
Den service og det arbejde der bliver lavet hos MC Huset er super flot.
Er så glad for den maskine i har leveret, hvilket stykke arbejde, hvilken service.
Kæmpe ros til mekaniker, maler og Michael.
Verdensklasse.
Perfekt handel, ærlige mennesker, gode priser
MC Huset er en fremragende forretning, jeg har købt min zx10r der, de har hele vejen igennem været professionelle og ærlige.
jeg vil helt sikkert anbefale andre at købe deres motorcykel der.
Jeg handlede med Michael, og tros travlhed og pres skaffede han en perfekt cykel til mig.
De tager gerne din gamle cykel i bytte og giver en god pris for den, de levere gratis til sjælland og øerne engang imellem.
Hilsen
Allan
Udsøgt service
Har kun rosende ord tilovers for Michael, Jørgen og mek'ernes behandling af mig - og min Aprilia RSV Factory.
Både ifm handelen og efterfølgende service/garanti småting.
Absolut et besøg, og en handel, værd!!
Prøvetur med udfordringer :-)
Vi kørte en lørdag turen fra Præstø (Sydsjælland) til MC-huset i Herning for at se og prøve en Hyosung GT250R. Der var supertravlt i butikken, men vi fik god betjening af Michael og hans kompetente værksted. På trods af øsregn og lidt drilleri med teknikken, en vellykket prøvetur på en rigtig god lille MC til en knægt med A2-kort. Gutterne i Herning er hestehoveder foran kollegerne i både Køge og Næstved, så vi kører glad og gerne de 275 km fra Præstø en anden gang også. Mvh Lars
Sprøde typer !
Jeg har lige købt en Yamaha R6 + udstyr til fruen og jeg, ude ved MC huset i Kølkær. Jeg var derude i et par timer og fik mig en lang og god snak, med både Michael og Jørgen. De er fandme nogle sjove gutter, som kan deres kram. Selvom det havde rigtig travlt den dag, så havde de stadig tid til at give kunderne lidt gas. Kan klart anbefale dem!
Fantastisk service og god behandling!
Jeg har købt 2 mc hos mc huset, og har været tilfreds hver gang. Er der noget du vil have anderledes, stort som småt - så hjælper mc huset hver gang. Er fuldt ud tilfreds med køb og behandling. Kan kun anbefale at handle der.
Jeg købte min første motorcykel hos MC-huset, og fra start følte jeg at der blev taget godt imod mig, samt blev vejledt så jeg træf det rigtige køb. Det jeg godt kan lide er den gode service der er efter man har købt, de står altid til rådighed. Kan klart anbefale køb hos MC-huset.
Utroværdig hele vejen igennem.
Utroværdig hele vejen igennem.
Var forleden dag i Mc-Huset for at skulle se på en brugt motor til en Suzuki og havde i forvejen ringet til Michael (ejeren) og fået oplyst at den koster 8000 kr.
Jeg ringer en gang mere for at være sikker på at det var den rigtige motor og pris og får oplyst at det er det og den koster 8000 Kr.
Da jeg så kommer derned (Kører fra Randers) koster den lige pludselig 10.000 kr. fordi Michael ligger moms oveni, selvfølgelig skal der betales moms af varerne men normalt når man ringer til en butik og spørger om en pris til en detail kunde (ikke firma) så oplyser man ikke prisen eksl. moms.
Fik også oplyst af Michael af motoren havde kørt 25.000 Km sælgeren sagde 20.000 Km så det havde de vist ikke helt styr på. Jeg vil tro at det er et standard svar at alle deres motorer har kørt 25.000 Km, I øvrigt lignede den motor også en gang værre skidt der havde mindst 50.000 Km på bagen når man umiddelbar ser på den. men jeg kunne da få en anden motor til min Suzuki til 8000 kr Inkl Moms, den sad på en motorcykel der havde gået brand i, den var helt gennemstegt.
Vil på det kraftigste fraråde at handle hos Mc-Huset
"Bemærk anmeldelsen er redigeret for groft sprogbrug"
Super oplevelse!
Jeg har købt flere motorcykler hos MC Huset gennem tiden, og det har altid været en fornøjelse. Man får en god og professionel behandling, og de er gode til at hjælpe hvis man har brug for reservedele. Deres service er helt i top, og man får sin motorcykel til aftalt tid. Jeg kan kun anbefale MC Huset til alle, det er helt klart Danmarks bedste forhandler.
Yderst dårlig behandling
Ubehøvlet, stressende personer, tror de vil egne sig bedre til andre fag, end at sælge mc'er
Har Alt Til motorcykler
Ring Til Michael hvis det ikke kører rundt,Han hjælper at det ikke gør så ondt
Jeg har lige købt en gearkasse til min Kawasaki
Og jeg har fået så meget hjælp fra Michael..
jeg lavede en fejl...og fik en forkert gearkasse føste gang,
jeg sendte den tilbage, og næste dag fik jeg den rigtige..!!!
jeg skulle bare give kage. så var det ok..
MVH:Ronnie K
Kanon oplevelse.
Gearkassen på min 98'er R1 var gået, der var i den forbindelse flere mekanikere der fortalte at det var billigere og nemmere at finde en brugt motor til den. Jeg søgte lidt på det, og fik et kanon godt tilbud på en motor, med montering og garanti fra Mc-huset. Jeg var lidt skeptisk grundet de mange dårlige "anonyme" anmeldelser der florerer på nettet.
Men de fik en chance, og jeg er langt fra skuffet ! Der har under hele forløbet, været en meget professionel tilgang til motorskiftet, og jeg blev løbende holdt orienteret om forløbet. Jeg er meget tilfreds med servicen, og ikke mindst prisen, som ingen andre kunne matche. Oven i hatten købte jeg en Ohlins styrdæmper og 2 gaffelben, til uhørt lav pris :-)
Jeg har også en god kammerat der har handlet mc sidste år hos dem, og han er ovenud tilfreds.
Vi kan klart anbefale mc-huset.
Alt i alt god service..
Jeg handlede sidste år Mc med Mc-Huset.. Der var tale om en motorcykel med en ret speciel lakering.. men der var lige nogle ridser som skulle laves først.. Efter lidt tid (et par måneder) blev det besluttet at lakere hele motorcyklen om (uden mérpris), dette er blevet lavet til min fulde tilfredsstillelse også selvom det har taget lang tid.. Og ved montering af de nylakerede dele blev der aftalt at der skulle laves service mm. også dette er lavet til min fulde tilfredsstilelse, ovenikøbet til en rigtig skarp pris..
Jeg vil helt sikkert kikke forbi Mc-huset hvis (når) jeg igen er "på jagt" efter en motorcykel..
God handel, lidt lang leveringstid men tilfredsstillende resultat
Jeg handlede en ældre mc med Michael og lavede en god handel, Michael var flink og mine ekstra ønsker blev opfyldt.
Der var nogen problemer undervejs med at få den synet som gjorde leveringstiden længere self til min irritation men fik leveret mc'en i flot stand og var tilfreds med resultatet.