Lilla Cykelbutiken Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Kan egentligen inte ge något omdöme alls gällande varan eftersom jag ännu inte har fått cykeln som beställdes den 24/8 dvs för ungefär 14 dagar sedan. Kundservice har återkopplat snabbt när jag har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beställde en cykel till dottern på söndagskvällen, fick den levererad tidigt på torsdagsmorgonen. Beställde med Klarna då jag inte kände till sidan sedan tidigare, men cykeln kom precis enligt besk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med hela köpet – smidig beställning, snabb leverans och en cykel av riktigt bra kvalitet. Cykeln är dessutom väldigt bekväm att köra och motsvarade verkligen mina förväntningar.

Rated 5 out of 5 stars

En kundupplevelse utöver det vanliga! Jag är så otroligt tacksam för den fantastiska hjälp jag fick av Lilla cykelfabrikens kundtjänst. De var inte bara kunniga och snabba, utan visade en generosite... See more

Company details

1. Bicycle Store

Written by the company

Lilla Cykelbutiken är Sveriges specialist på barncyklar. Vi brinner för att göra varje cykeläventyr tryggt, roligt och utvecklande – från den allra första balanscykeln till de snabbare växlarna i skolåldern. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av barncyklar, balanscyklar, hjälmar, inlines och tillbehör, från kvalitetsmärken vi själva litar på. Vi fokuserar på hållbarhet, säkerhet och cykelglädje – oavsett om barnet är 2 eller 12 år. Vår passion för barns rörelsefrihet gör att vi inte bara säljer produkter – vi vill vara en hjälpande hand i valet av rätt storlek, modell och tillbehör, både för föräldrar och barn. Därför erbjuder vi personlig service, snabb leverans och tydliga guider för att underlätta ditt köp. Lilla Cykelbutiken finns online men har hjärtat i det lokala. Vi är ett svenskt företag som drivs av visionen att skapa tryggare cykelresor för framtidens äventyrare.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Mycket bra!

Lätt att hitta på sidan, snabbt mail om att beställningen var gjord och svar om att varan var på väg! Nu väntar vi spänt på cykeln till dottern!

4 July 2025

Hej Lina,
Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att allt gick smidigt med både beställning och kommunikation. Vi är säkra på att dottern kommer bli supernöjd med sin nya cykel 🚲💛
Välkommen tillbaka när det är dags för nästa cykeläventyr!

Teamet på Lilla Cykelbutiken

Rated 5 out of 5 stars

En kundupplevelse utöver det vanliga!

En kundupplevelse utöver det vanliga!
Jag är så otroligt tacksam för den fantastiska hjälp jag fick av Lilla cykelfabrikens kundtjänst. De var inte bara kunniga och snabba, utan visade en generositet och omtanke som verkligen sticker ut. Det märks att de bryr sig om både sina produkter och sina kunder på riktigt. Det är så sällsynt med service där man känner sig sedd, hörd – och välkommen. Stort tack för att ni gjorde min dag lite bättre! Jag kommer absolut tillbaka – och rekommenderar er varmt till alla jag känner. 🚲💛

2 June 2025

Hej Gabriella,
Wow! Stort tack för dina otroligt fina ord! Vi blir verkligen rörda av att läsa din recension. Det betyder mycket att vår omtanke och service märks och uppskattas – det är precis det vi strävar efter varje dag.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst! 💛🚲

Teamet på Lilla Cykelbutiken

Rated 3 out of 5 stars

Det är jättebra kundservice

Det är jättebra kundservice. Svara snabbt med mailet. Det blev en 3 på grund av längre leveranstider. Det tog nästan 20 dagar samt jag fick bara en dag att tar emot leveransen. Det blev ingen hemleverans.. istället fick vi åka och hämta den. Det var en dyrt frakt kostnader.

26 May 2025

Reply from Lilla Cykelbutiken

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att du uppskattar vår kundservice och att vi kunde hjälpa dig snabbt via e-post.

Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än förväntat och att du behövde hämta paketet själv. Vi har haft kontinuerlig kontakt med DHL för att de ska hålla sina utlovade leveranstider, och vi arbetar ständigt för att förbättra denna process. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi kommer att ta detta vidare för att förbättra upplevelsen för alla våra kunder.

Tack igen för din ärlighet, och vi hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång!

Rekommenderas.

Smidigt köp och bra kvalitet på cykeln. Inget negativt att säga. Handlar mer än gärna här igen!

29 April 2025

Hej Lisetté,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både cykeln och köpupplevelsen. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa cykel!

Rated 5 out of 5 stars

Mkt snabb och proffsig kundservice

27 April 2025

Hej Johan,
Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår kundservice. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!
Önskar dig en fortsatt fin dag!
/Teamet på Lilla Cykelbutiken

Snabb och proffsig hjälp

Jag fick snabb och proffsig hjälp med frågor kring min beställning. Rekommenderar starkt!

Linda

25 April 2025

Hej Linda,
Tack för dina fina ord! Vi är jätteglada att du fick snabb och bra hjälp. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du undrar över något.

Bästa hälsningar,

Snabbt, enkelt, smidigt!

Beställde med Klarna då jag inte kände till sidan sedan tidigare, men cykeln kom precis enligt beskrivning och med väldigt snabb leverans. Nöjd köpare och nöjd dotter! 😊
Något otydlig instruktion för montering, annars är det inte mycket negativt att uttala sig om.

10 April 2025

Hej Gezim,

Stort tack för din fina recension och för att du valde oss när du beställde cykel till din dotter! Vi blir verkligen glada av att höra att både leveransen och produkten levde upp till dina förväntningar – och att dottern blev nöjd!

Tack också för din feedback kring monteringsinstruktionerna. Vi tar det till oss direkt och ser över hur vi kan göra dem tydligare framöver.

Varmt välkommen åter!

Kundtjänst

Rated 1 out of 5 stars

Vet inte vart cykel är

Vet inte vart cykel är, beställde 18 mars, mailat men får inget svar

5 April 2025

Hej Mene,
Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte fått din cykel än och att du inte fått svar på ditt mejl. Vi kan tyvärr inte hitta något mejl från dig i vårt system, men när vi fick syn på din kommentar här spårade vi din order. Det visade sig att PostNord försökt leverera sedan den 27 mars utan att lyckas nå dig, och därför har paketet nu gått tillbaka till deras terminal. Vi mejlar dig separat med spårningsnummer och mer information, så att du kan kontakta PostNord för vidare hjälp med leveransen. Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar!

Jonas / LCB

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look