Klaus var imødekommende, serviceminded og løsningsorienteret og vi endte med præcis den udestue vi havde drømt om. Han har vores fulde og uforbeholdne anbefaling.
See what reviewers are saying
Kvaliteten for alle pengene. Klaus har mange gode ideer, og han kender hans produkt. Så han er en rigtig god rådgiver. Produktet kvaliteten er i top. Bygge vejledning er lidt mangelfuld, men K... See more
Fik nye vinduer, fordør og trappe op til første sal for ca. 60000 kr. Arbejdet blev hurtigt og pænt lavet, MEN der er nu gået ca. 5 måneder og selvom jeg har rykket flere gange mangler der stadig en f... See more
Written by the company
Hos Jysk Vindues Rådgivning v/ Klaus Gormsen får du inspiration og rådgivning til spændende boligforbedringer og nybyggeri med vinduer, døre, udestuer og terrasseafdækninger. Ingen opgave er for stor eller for lille.
Kystvej 50, 6200, Aabenraa, Denmark
- +4569153730
- info@j-v-r.dk
- www.jyskvinduesraadgivning.dk
No recent history of asking for reviews
Fin behandling.
Er godt tilfreds med forløbet og har ikke noget at klage over.
Super kunde service og kompetent…
Super kunde service og kompetent rådgivning
Super god og kompetent service under…
Super god og kompetent service under hele forløbet ved isætning af nye vinduer.
Kan kun anbefales.
Super god kvalitet og service
Super god kvalitet og service, leveret til tiden
Glashus på altan
Vi fik sat et “ glashus” op på vores altan, ud for vores køkken.
Det føles som en tilbygning til huset, vi bruger det hver dag og glæder os over lyset.
Firmaet holdt alle aftaler, kom til tiden og sørgede for alt.
Kan varmt anbefales😊
Super god rådgivning og god service
Super service med god kundepleje
Super service med god kundepleje
Det er bare så nemt at få en pris ved Klaus efter en lille skitse tegning, og man får prisen indenfor et par dage , levering tidspunkter passer altid , jeg synes pris og kvalitet passer godt sammen , finder altid reservedele til ældre vinduer
MVH. Bent Nielsen Tinglev
Fuld tilfredshed
Vi kan kun sige at det var en god oplevelse at give Jysk vinduesrådgivning vor ordre, lev. og opsætning holdt næsten terminen (skyld var Corona), men så gik det også overraskende stærkt, der blev arbejdet videre trods regnvejr. Godt gået knægte 👍 veludført og den ene manglende liste blev hurtigt leveret og vi fik en sms om at nu var arbejdet afsluttet. Så fuld tilfredshed herfra.
Super og hurtig ekspedition
Super og hurtig ekspedition. Hurtig udførelse og det virker
Generelt en rigtig god mave…
Generelt en rigtig god mave fornemmelse, hade? Undervejs og der blev hurtig svaret på mail også ved opkald. Hvad angår kvalitet og finish var det generelt bedre end forhenværende sælger, vinduerne lever i hvertfald op til de krav jeg ville ha, dreje kip med spalte ventilering og friskluft ventil, det er ikke sidste gang jeg handler der
Har fået rigtig god rådgivning…
Har fået rigtig god rådgivning /betjening ved køb af døre og vinduer til huset... mangler stadig at få skiftet nogle døre og vinduer og det bliver også herfra....!
Henrik
Super service og montering
Bare i orden
Bare i orden. Vi fik lavet en flot udestue, til en meget fair pris. Håndværk hvor de går op i kvalitet, og laver nogle rigtig flotte løsninger.