Klaus var imødekommende, serviceminded og løsningsorienteret og vi endte med præcis den udestue vi havde drømt om. Han har vores fulde og uforbeholdne anbefaling.
See what reviewers are saying
Vi kan kun sige at det var en god oplevelse at give Jysk vinduesrådgivning vor ordre, lev. og opsætning holdt næsten terminen (skyld var Corona), men så gik det også overraskende stærkt, der blev arbe... See more
Kvaliteten for alle pengene. Klaus har mange gode ideer, og han kender hans produkt. Så han er en rigtig god rådgiver. Produktet kvaliteten er i top. Bygge vejledning er lidt mangelfuld, men K... See more
Written by the company
Hos Jysk Vindues Rådgivning v/ Klaus Gormsen får du inspiration og rådgivning til spændende boligforbedringer og nybyggeri med vinduer, døre, udestuer og terrasseafdækninger. Ingen opgave er for stor eller for lille.
Kystvej 50, 6200, Aabenraa, Denmark
- +4569153730
- info@j-v-r.dk
- www.jyskvinduesraadgivning.dk
Drøm af en udestue
Kompetent rådgivning, god service, tidsplan overholdt.
Kompetent rådgivning og let at komme i kontakt med firmaet gennem hele forløbet. Aftalte tidsplan blev overholdt.
Fik nye vinduer
Fik nye vinduer, fordør og trappe op til første sal for ca. 60000 kr. Arbejdet blev hurtigt og pænt lavet, MEN der er nu gået ca. 5 måneder og selvom jeg har rykket flere gange mangler der stadig en fuge ved det ene vindue. Så husk at i ikke må betale hele beløbet før at alt arbejde er lavet.
Kvaliteten for alle pengene
Kvaliteten for alle pengene.
Klaus har mange gode ideer, og han kender hans produkt.
Så han er en rigtig god rådgiver.
Produktet kvaliteten er i top.
Bygge vejledning er lidt mangelfuld, men Klaus er altid parat, med råd og vejledning
Fantastisk oplevelse med Jysk Vindues…
Fantastisk oplevelse med Jysk Vindues Rådgivning – vores drømmeudestue er blevet til virkelighed!
Vi har haft fornøjelsen af at få opført vores nye udestue i samarbejde med Jysk Vindues Rådgivning, og vi kan ikke andet end give vores allerbedste og varmeste anbefalinger.
Hele processen har været præget af tryghed, klar kommunikation og en høj grad af professionalisme – takket være Klaus, som har været vores faste kontaktperson og rådgiver gennem hele projektet. Klaus er ikke bare fagligt dygtig og erfaren – han er også utrolig venlig, udadvendt, lyttende og løsningsorienteret. Han har haft en fantastisk tilgang til projektet og har virkelig gjort en indsats for at forstå og opfylde vores drømme, ønsker og behov til udestuen og har været med til at skabe det fantastiske ekstra rum som vi altid har drømt om.
Vi har følt os set og hørt som kunder hele vejen igennem. Klaus har altid været til at få fat i – både på telefon og sms – og har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Det har givet os stor tryghed i en byggeproces, som ellers kan være både kompleks og udfordrende.
Resultatet taler for sig selv – vores nye udestue er præcis, som vi havde drømt om, og vi nyder den hver eneste dag.
Tusind tak til Klaus og hele teamet hos Jysk Vindues Rådgivning – vi kan kun anbefale jer til alle, der drømmer om at få bygget udestue eller andet i den dur!
Anne Mette og Nicklas
Overdækket terrasse
Meget venlig kontakt og godt arbejde fra tilbud til færdiggørelse.
super arbejde der er udført
super arbejde der er udført. til aftalt tid og pris.
JVR kan kun anbefales.
Pålideligt og godt arbejde
Pålideligt og godt arbejde. Aftalt pris og tidspunkt blev overholdt til punkt og prikke. En god oplevelse - som altid - at have med virksomheden at gøre.
God kommunikation
God kommunikation og tydelig kommunikation. Fleksible i forhold til ændringer og ringede gerne tilbage for at bekræfte og sikre at ens ordre var korrekt forstået, før den blev leveret
Det var anden gang vi brugte JVR
Det var anden gang vi brugte JVR og igen en glimrende service med dygtige håndværkere. Resultatet er blevet flot og alt er tæt. Vi fik bla. et stort vinduesparti monteret på 1.sal og det gik helt problemfrit. Det er blevet virkeligt flot.
Leveret og monteret til aftalt tid
Leveret og monteret til aftalt tid. Overordnet set rigtig godt tilfreds.
Sælger virkede troværdig og gav en…
Sælger virkede troværdig og gav en fantastisk vejledning. Var på ingen måde påtrængende. Vi fik vores vare til den aftalte pris og på det aftalte tidspunkt. Vi er superglade for vores Flatroof.
Jeg sætter høje krav til mine…
Jeg sætter høje krav til mine leverandører. Jeg kigger på pålidelighed før pris. Jysk Vinduerådgivning levere altid det aftalte til 100 procent tilfredshed - konstruktiv opgaveløsning og altid fleksibel. Jysk Vinduesrådgivning er fast leverandør til min udlejningsvorksomhed
god beskrivelse af projektet ,
god beskrivelse af projektet ,
godt kvalitet af materialerne
og en fint håndværk.
Super tlfreds med ny terrasseoverdækning
Super tlfreds med den terrasseoverdækning de har lavet for os, flot monteret og til tiden.
Beslag på Ideal Combi skyde-dør
Klaus kom og skiftede et beslag på en skyde-dør i sommeren 2023. Han havde ingen tidligere erfaring med netop dét beslag og dén dør, og i stedet for at konferere med producenten, prøvede han sig blot frem, med megen bøvl og højt tidsforbrug til følge. Efter at have lavet nogle mindre og konstruktive ændringer, blev døren endelig samlet, men fungerede ikke i nærheden af optimalt, hvilket der blev reklameret over. Efterfølgende er der faldet et par små skruer ned fra beslaget, hvilket der også blev reklameret over. Intet er dog udbedret endsige forsøgt udbedret, og det har ikke virket som om Klaus har haft nogen speciel lyst til at levere et arbejde jeg som kunde kan være tilfreds med. Her mere end et halvt år efter er vi blevet enige om, at han ikke skal komme overhovedet, for min tillid til at han har kompetence til at løse opgaven er helt væk. Tilbage står jeg med en defekt dør, hvor der er udført konstruktive ændringer.
Fik skiftet elektriske rullelameller.
Fik skiftet elektriske rullelameller i hele huset. Flot og hurtigt arbejde, med minimale efterreparationer til følge. Det tog lidt tid at finde frem til den rigtig løsning. Men vi er super tilfredse med resultatet, og kommunikationen med Jysk Vindues Rådgivning.
Per Christiansen
Skulle bruge foldedøre og tog kontakt…
Skulle bruge foldedøre og tog kontakt til Klaus Gormsen fra Jysk Vindues Rådgivning som rådgav til rette løsning og også fandt en fornuftig pris - god kommunikation og rådgivning hele vejen igennem. Eneste punkt jeg vil nævnte til andre er at hvis man bestille tunge foldedøre kommer disse på store stålstativer som først i mit tilfælde blev hentet 14 dage senere - så enten være klar til at flytte dem af på stedet eller skal man have plads til at have det stående uden det er til gene for andre.