Ikke et sted jeg køber mc igen købte en Kawasaki VN 900 da jeg kom hjem så jeg at at foreskærmen var flækket bag på så jeg skrev til ham om vi kunne finde ud af noget det var D 19 maj og har stadig ik... See more
See what reviewers are saying
Har sgu da helt glemt at ligge en anmeldelse. Kan kun sige at HMC hele vejen igennem i mine øjne er bedste forhandlere jeg kender til gennem 40 års mc liv. Har altid købt mine cykler privat indtil for... See more
God og kompetent service. Jeg ringede til HMC (Bent) torsdag eftermiddag d. 9/9-21, idet jeg gerne ville prøvekøre to mc` er (BMW K1300s og en Hayabusa) dagen efter (Fredag). Da jeg ankom fredag fo... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Forsiden
Denmark
- www.hmcmotorcykler.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
God og fair behandling og hurtig respons.
Besøgte HMC i september måned 2018. De undskyldte det ret så pakkede showroom, (ny bygning stod snart færdig) men fedt at se så mange motorcykler samlet på et sted - og der var også en 6 - 8 HD Street Glide som jeg kunne vælge imellem.
Jeg havde booket prøve tur på en model 2012, som stod klar da jeg ankom efter en tur på knap 3 timer i bilen. Alle var meget hjælpsomme og gav sig tid til en snak efter endt tur på HD.
Da jeg var interesseret i at HMC tog min Softtail i bytte, var der jo lige nogle tal som skulle falde på plads.
2 uger senere var jeg igen tilbage, til endnu en prøvetur. Kørte ca i 1½ time og var nu klar til at handle "ny" HD. Jeg fik en meget fair byttepris for min Softtail, og en super service aftale med god garanti med i prisen. Alt i alt en rigtig god handel, og efterfølgende god service. Er de ikke lige ved mobilen, får man altid en opringning eller en sms senere.
Jeg kan kun anbefale HMC - og så er det nogle fede og velholdte cykler de har stående.
Håbløst
Jeg har jævnligt været ude i butikken, og alle gange har det været umuligt at tale med sælgere. Ingen henvender sig, og dette er fair nok når der er travlt...desværre er det samme forhold når der er er ingen eller tæt på ingen kunder i butikken.
Havde interesse i en 2 af deres cykler (samme mærke, som burde indikere jeg er købeklar), og ville derfor gerne prøve dem, for at sikre mig de kører fornuftigt. Her ses korrespondancen:
123mc besked fra kl. 8:10 fredag:
Jeg har interesse i både denne Blackbird og også [link fjernet, pga. trustpilot regler] , så om muligt vil jeg gerne prøve begge maskiner. Bekræft venligst det er muligt at prøve.
HMC besked 11:59 fredag:
Du har set at prisen er engros uden garanti til cvr nummer !
Retur besked 12:05 fredag:
Hej Bent
Nej den havde jeg misset. Så kun på siden det var uden garanti, men ikke det kun var til CVR nummer.
Gælder dette begge Blackbirds jeg har spurgt på, eller udelukkende den der er sat til 40?
Og her kan man så begynde oplistningen:
Den ene Blackbird står der "engros uden garanti". Ingen steder noget om det kun er til CVR. Men fair nok. Den anden jeg forespørger på står der på 123mc, intet om hverken engros eller lignende. Men til gengæld at den leveres nysynet. Hvis man roder sig gennem deres oplistninger på Facebook står der så dog det er engros (men hjælper ikke så meget når der ikke er link til Facebook siden via 123mc).
Jeg har kopieret beskederne frem og tilbage med alt tekst (vi har nu nået mandag). Det er for meget for HMC at ofre tid på at skrive "hej", eller evt. "tak for din henvendelse", men almindelig høflighed er måske for meget forlangt. De forholder sig ikke til at ville få en prøvetur, og besvarer ikke et simpelt opfølgende spørgsmål (og for god ordens skyld ringede jeg til deres nummer 2 minutter efter jeg fik mailen, så man kunne tale direkte - selvfølgelig tager de ikke telefonen).
HMC har ikke så meget plads, så de indrømmer gerne de har et fjernlager mange maskiner står på, så man skal henvende sig i god tid. Men når de så ikke hverken svarer (ordentligt) pr. mail eller tager telefonen, så er det lidt svært at gennemskue, hvordan man skal se maskinerne.
Når dette er kundeservicen man bliver præsenteret for ved et potentielt salg, hvordan vil servicen så være ved en reklamation. (Og jo...ved engros er der ingen garanti, men reklamationsretten er altid gældende, ligegyldigt hvad HMC skriver, da man i dansk lov ikke kan stilles ringere end lovteksten).
De laver dog jævnligt nogle gode arrangerementer med gratis pølser. Så måske skulle de skifte branche og slå sig som pølsemænd...fordi handle mc med dem er håbløst.

Reply from Hmcmotorcykler
Fantastisk service👍🏻Garentireperation…
Fantastisk service👍🏻Garentireperation + extra rep af noget værkstedet selv fandt og udskiftede. Her kan du roligt købe mc 👍🏻👍🏻👍🏻
Jeg købte en 1995 zzr 600 og…
Jeg købte en 1995 Kawasaki zzr 600 og da jeg fik den leveret, opdagede jeg at koblingen var i stykker. HMC hentede den 100 km fra deres værksted og reparerede den uden brok. Og de leverede den tilbage igen få dage efter.
Jeg er meget tilfreds med mit køb og den behandling jeg har fået.
Jeg vil absolut anbefale at handle med dem.
Absolut ingen opfølgning på reklamationer!??
Absolut ingen opfølgning på reklamationer efter handlen er gået igennem.
Jeg modtog en mc i kbh.
Den var ikke klargjort (stadig jordrester og spindelvæv, samt klistermærker fra salgsafdelingen)
Batteriet var fladt da jeg modtog cyklen. Få dage efter kunne den ikke starte pga dette.
Jeg blev lovet en grundig klargøring samt polering. Ingen af delene var foretaget.
Jeg blev ydermere lovet at der var opdateret service bog (altså udført service ifø. Service bogen ) dette var heller ikke foretaget.
Først efter at ha sendt billeder af gammelt oliefilter, ville man indrømme at den OGSÅ var smuttet.
Nu sidder jeg tilbage med en cykel der vibrer mere i koblingen end normalt, en cykel der ikke er serviceret som aftalt.
Man svarer ikke på e-mail eller SMS.
Og i telefonen blir man spist af med en sludder for en sladder.
Vi handlede i april. Og jeg har STADIG en cykel der ikke er i orden!??
Jeg er uforstående overfor alle 5 stjernet anmeldelser.. for jeg kan absolut ikke genkende det i min handel.
Nb. Efter at ha rykket 8-9 gange, fik jeg tilsendt en inderpose til den ene sidetaske, som Ikke fulgte med.
Efter 5-6 henvendelser, fik jeg lov til selv at købe et batteri, som HMC så betalte for.
Resten er de åbenbart pænt ligeglade med.
Utroligt at man skal opleve den slags "service" fra en så stor spiller på det danske marked..
Næææ .. Det handler nok mest om at få kastet nogle cykler over disken, så kan vi andre sejle vores egen sø.
Nb. Jeg har naturligvis billeder samt bunker af e-mail og sms der bakker min historie op.
Og måske man lige skulle kontakte forbrugerklagenævnet.
Super god service..
Har købt en hjelm hos hmc.. Fik super god betjening i butikken.
Det var ovenikøbet dem der kunne sælge hjelmen billigst her i DK :)
God service og gode priser.. Kan kun anbefales.
Kanon service
Har handlet en BMW K1200LT
Haved nogle problemer med koblingen, dette blev lavet, ny kobling uden beregning med et smil, ikke nok med det, men min motorcykel blev hentet på min adresse i Dragør samt leveret igen. :-)
Har fået særdeles god service da jeg solgte min mc og købte en anden.
Har byttet en Kawasaki 1400 GTR til en lækker BMW K 1200 LT fra HMC Motorcykler. Handlede fra København og alt fungerede fint, super god og hurtig service.
Kan kun sige, at jeg oplever HMC som værende absolut troværdige.
Jeg kan kun anbefale HMC på det varmeste.
God og kvalificeret vejledning
Købte en Honda CBF 1000 hos dem i foråret. Fik en rigtig god og personlig betjening/vejledning. Batteriet var ikke for "stærkt" og det blev udskiftet straks jeg henvendte mig. Jeg har kørt MC siden 1974 og har efterhånden købt motorcykler hos mange forhandlere rundt om i landsdelen. HMC er helt bestemt i toppen.
Fin handel - god service
Har erhvervet mig en lækker R1100s fra HMC Motorcykler. Handlede fra København og alt fungerede fint.
Da jeg fik kørt MC'en hjem konstaterede jeg et minimalt olielæk fra højre cylinderdæksel. Troede først det var pakninger - som HMC fluks sendte til mig (sammen med ekstra olie). Det viste sig dog at være fra selve cylinderdækslet og uden tøven, har HMC sendt mig et nyt dæksel direkte til mit arbejde.
Kan kun sige, at jeg oplever HMC som værende absolut troværdige og har reageret prompte på alle mine henvendelser.
Derudover, har jeg aldrig set så mange MC'er linet op hos en forhandler... :)
Nordjyllands bedste sted at handle MC
HMC Motorcykler er bestemt et sted jeg vil handle igen, De er utrolig kompetente til deres arbejde og yderst venlige i butikken så der er intet at pege fingre af der. Jeg har både købt MC og tøj ved HMC Motorcykler og kunne ikke få bedre hjælp. Kan kun anbefale HMC Motorykler til andre.
Stort udvalg af mc`er og kanon service
Købte i august 2010 en brugt Kawasaki som Heino havde i kommision. Ingen problemer herfra overhovedet, der var endda et par små men alvorlige fejl som blev fikset uden omkostninger for mig inden den blev hentet, samt den fik en hurtig gennemgang.
Flinke mennesker og stort og meget bredt udbud af brugte motorcykler i udstillingen.
Handler gerne mc med Heino igen : )
Advarsel mod HMC motorcykler Vodskov
Advarsel mod HMC motorcykler Vodskov
Jeg har i efteråret 2010 købt brugt Honda MC ved ham til 100.000kr. Så med de erfaringer jeg har gjort med har vil jeg advare andre som vil handle med ham. Den var utrolig sjusket klargjort og fuld af fejl, som jeg så efterfølgende har fået rettet ved en forhandler der har forstand på Honda. Det er så lige blevet til en bet til mig på 10.000kr, da HMC er fuldstændig ligeglad. Så mit råd hvis i påtænker køb ,find en anden seriøs forhandler som der findes mange andre af. Så i ikke ender i en lige så dårlig handel som jeg, eller få minimum alt skrevet på slutseddel.
Fik skiftet dæk m.v.
Alt blev lavet som aftalt og til den aftalte pris - så herfra får de mine varmeste anbefalinger.