Hmcmotorcykler Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ikke et sted jeg køber mc igen købte en Kawasaki VN 900 da jeg kom hjem så jeg at at foreskærmen var flækket bag på så jeg skrev til ham om vi kunne finde ud af noget det var D 19 maj og har stadig ik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har sgu da helt glemt at ligge en anmeldelse. Kan kun sige at HMC hele vejen igennem i mine øjne er bedste forhandlere jeg kender til gennem 40 års mc liv. Har altid købt mine cykler privat indtil for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte i august 2010 en brugt Kawasaki som Heino havde i kommision. Ingen problemer herfra overhovedet, der var endda et par små men alvorlige fejl som blev fikset uden omkostninger for mig inden de... See more

Rated 5 out of 5 stars

God og kompetent service. Jeg ringede til HMC (Bent) torsdag eftermiddag d. 9/9-21, idet jeg gerne ville prøvekøre to mc` er (BMW K1300s og en Hayabusa) dagen efter (Fredag). Da jeg ankom fredag fo... See more

Company replied

Company details

1. Motorcycle Dealer

Information provided by various external sources

Forsiden

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fik skiftet en del på vej hjem kørte jeg ity ikke noget i forbindelse med det lige fikset blev hentet kørt hjem blev ringet op næste dag der var mc klar god service flinke medarbejdere og flink chef top dollar til hmc

16 June 2023

God og kompetent værkstedsservice

God og kompetent værkstedsservice
Har lige fået skiftet pakning på min HD, efter aftale med Nicklas, som undervejs ringede og oplyste om "diagnose" og foreløbig pris - og igen da den 1 time senere var færdig og klar til afhentning, og svar på mine spørgsmål. Havde taget fotos af motordefekten. Dertil en slutregning med et beløb under den "foreløbige" pris. Godt arbejde Nicklas !
Peter Gregersen, Hjørring

20 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hejsa jeg spurgte på en Bmw 1200 gs til…

Hejsa jeg spurgte på en Bmw 1200 gs til 164000 da jeg fik svar 3 dage senere havde Bent fra Hmc hævet prisen til 179000 det kalder jeg useriøst og da jeg spurgte ind til hvorfor sagde Bent at da var jo også andre der kikkede på den så de for 0 stjerner her fra😡👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

7 March 2023

Meget tilfreds kunde…..

Har lige fået leveret min første MC fra HMC motorcykler. Alt på cyklen var lavet som aftalt. Da det er første cykel, har der været en del spørgsmål, som jeg har fået svar på. Samt nogen gode råd over mail, som vil hjælpe mig til at vedligeholde cyklen på bedste vis.
Når cyklen skal opgraderes inden længe, falder valget helt sikkert på HMC igen.

25 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Købte en hd som jeg fortryd en uge…

Købte en hd som jeg fortryd en uge efter men de ville ikke tag den tilbage de har IKKE NOGET DET hedder fortrydelse ret så der var ikke andet end problemer med dem de var ååååå så søde når man skal købe men år de evt kunne tag tingene tilbage igen er de nogen svin
Mit råd til andre
KØB JERES NYE MC ET ANDET STED

21 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse ved handel.

Handlede med Bent og ved bytte med min fl. MC var der sygdom på værkstedet og tasker kunne ikke kodes, men det blev gjort efterfølgende og tasker blev leveret til afhentning i nærheden. Der manglede en monteringsplade på min nye MC men den fandt Bent også frem og sendte den til afhentning i Kolding. Alt sammen uden omkostninger, så det har været en god oplevelse.

16 December 2022

Reply from Hmcmotorcykler

Tak Karsten. Håber du får mange gode ture på den fine R1200GS :-)

Rated 1 out of 5 stars

Du skal handle her, hvis du kan lide virkelig dårlig service.

I 2021 bookede jeg hjemmefra en prøvetur på en MC oppe hos HMC, det gjorde jeg online og jeg modtog en bekræftigelse.
Jeg gjorde dette fordi vi havde 4 timers kørsel for at komme til butikken, da vi ankom til butikken, endda med stor lukket trailer blev vi bemærket af personalet som stod ved porten, de forsvandt inden for og da vi kom ind var de ikke at finde.. vi går rundt en 30 minutters tid, jeg finder selv den MC jeg skal prøve, personalet er ikke at se, så vi kigger lidt på motorcyklen selv, den fremstår møg beskidt, kan ikke starte, har hverken strøm eller benzin på. det var tydeligt at den ikke var blevet vasket eller klargjort i ugevis, den havde væsentlige fejl og mangler, så som at stoplys ikke virkede, noget af udstyret var afmonteret og da der endelig kom en sælger så vidste han ikke lige hvor det lå - så det dette kunne ikke fremvises på dagen.

Generelt var det bare en rigtig dårlig oplevelse og jeg fik kolde fødder.

Efter et års tid, nu 2022, valgte jeg trods min dårlige oplevelse tidligere.. at forsøge mig igen - jeg kontaktede ejeren af virksomheden pr telefon fordi jeg ønskede at købe en MC hos dem og give min egen i bytte. Vi aftalte at jeg skulle sende annoncen på den MC den de havde, som jeg var intresseret i - samt billeder af min egen samt relevant info - så ville han vende tilbage hurtigst muligt.
Jeg sendte billeder og links øjeblikkeligt efter samtalens ophør og nu er der gået over en uge og jeg har igen intet hørt.
Så jeg kan kun konstatere at det ikke bliver her jeg handler, nogensinde!
Hvis du kan lide undskyldninger som '..der er ikke timer nok i døgnet'
Så opsøg dem :)

6 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig service og oplevelse !

Virkelig dårlig service og oplevelse !! Ville købe my mc men tydeligt var de ikke meget int.
vi kom søndagen de ville mandag vende retur med priser på ekstra udstyr der skulle påmonteres
Nu er vi nået til fredag og har stadig Inter hørt

25 September 2022
Rated 4 out of 5 stars

Kan varmt anbefale HMC

Kan varmt anbefale HMC. god gadin jysk service, fornuftig handel for os begge. havde et par små problemer med cyklen efter, som uden problemer er blevet udbedret.
Vil bestemt ikke tøve med at handle mc her igen:-)

20 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Købte en BMW R1200RT hos HMC i foråret…

Købte en BMW R1200RT hos HMC i foråret 2022. Har kun haft gode oplevelser. Jeg handlede med Bent, og da jeg skulle komme og hente den på den aftalte dato stod den klar udenfor og alt var ok, fik også en fair pris for den "gamle". Har efterfølgende haft et par meget små reklamationer, dem klarede Heino med det samme uden bøvl. Så alt ialt en god oplevelse, og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem, hvis de jo har den jeg gerne vil have.

17 August 2022
Rated 2 out of 5 stars

Jeg købte her i foråret en Honda CBR…

Jeg købte her i foråret en Honda CBR 1000 RR Fireblade hos HMC. Det blev aftalt, at der skulle monteres et originalt udstødningssystem på cyklen, da det system, der sad på den ikke var godkendt til gadebrug. Da jeg fik cyklen hjem, opdagede jeg, at egcv’en på udstødningssystemet manglede et dæksel og hele aktiveringsmekanismen. Jeg skrev til sælgeren flere gange, men fik ikke noget svar. Jeg skrev så til værkstedet og fik det svar, at ventilen kun sad der for at nedbringe støjen ved typegodkendelse, og at den nærmest bare hæmmede motorcyklen. Man var dog villige til at sende mig et dæksel. (En sag til 200 kr.) Nu står jeg så med en cykel, som stadig ikke er 100% lovlig. Den manglende servomotor og kabler mv. står umiddelbart i godt 4000 kr. Dette synes jeg ikke er rimeligt.

28 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vil op og Købe en Mc bestille en…

Vil op og Købe en Mc bestille en prøvetur Hmc svar vi kan ikke nå det

der er plader på kan godt se det er svært at trække en mc fra jeg køre en tur sider godt på den køber jeg den + hjelm og hansker

27 March 2022

Hej Kenneth.

Du skriver desværre Lørdag kl 17.31 på vores eneste fridag i ugen om 3 prøveture (Ja det vil sige jeg selv har været i firmaet hele Lørdagen fra kl 05.00 til 16.00) men da du skriver er jeg desværre taget i byen til koncert. Har været tidligt ude i dag og se om det var muligt at få dig ud at køre men ingen af cyklerne er gjort klar til prøvetur, døde batterier på dem osv. Søndags mandskabet har max at lave med bare at få andre bestilte prøvekørsler ud at køre.
At der er plader på cyklerne på billederne har intet med det her at gøre for de er jo afmeldt nu men self har vi prøveplader.
Vi har 300++ cykler og vi kan ikke holde dem alle klar til prøvetur og med 3.stk på engang så har vi ingen chance.
Det er ikke fair du sidder bag skærmen og hammer på tasterne på den måde her Kenneth, men du er velkommen til at melde ind på prøvetur bare du lige vil være lidt før ude tak.

Vh Heino og go Søndag

Hej igen Kenneth, sidder lige her efter lukketid og tænker arbejdsdagen igennem.

Så forstår ikke din reaktion på TP da det vigtige i det her er at vi får dig meddelt at du for gudsskyld ikke skal komme kl 11 for prøvetur for det kan ikke lade sig gøre med så kort varsel.

Hvis vi ikke havde fået dig stoppet så var det da først vi havde balladen Kenneth, så var du kørt til os uden at få noget som helst ud af det anden en udgift på tid og brændstof, kan vi ikke godt blive enig om det ??

Synes ikke det er ok det her, din måde at reagere på vi ligger altså mange timer i butikken og gør hvad vi kan for at få tingene til at flyde let, vi har også en arbejdsdag der gerne skal lykkedes på bedst mulig måde……….. håber rigtig meget du vil slette dit sure opstød på os men det er self helt op til dig?

Heino

Rated 5 out of 5 stars

Du vil aldrig fortryde det!

Har de sidste 5 år benyttet HMC motorcykler til både reparation, service, indkøring/tuning og køb af reservedele. man er aldrig i tvivl om hvad der er lavet på sin motorcykel og tingene er 110% iorden når man kører derfra.
Der er ingen andre en HMC der får lov til at skrue i mine maskiner.

27 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

God og kompetent service.

God og kompetent service.

Jeg ringede til HMC (Bent) torsdag eftermiddag d. 9/9-21, idet jeg gerne ville prøvekøre to mc` er (BMW K1300s og en Hayabusa) dagen efter (Fredag). Da jeg ankom fredag formiddag stod begge MC`er klar til prøvetur. Jeg fik prøvekørt begge maskiner og fik utrolig god service og vejledning af to mekanikere (Nicklas og Dennis) og Heino tog sig også god tid til nærmere oplysninger omkring historik og udstyr til den mc jeg overvejer at købe. Tak for en god oplevelse.

11 September 2021

Tak Peter. Vi ses forhåbentlig 😄

Rated 4 out of 5 stars

Havde skrevet et surt opstød omkring…

Havde skrevet et surt opstød omkring HMC og mine følelser omkring den handel vi havde haft med hinanden, og nok fordi jeg syntes de var for længe om at svare på mine henvendelser.
Men meget surt og sure opstød opstår grundet misforståelser og med flere gode og konstruktive samtaler måtte jeg erkende at man kan have travlt og ikke altid farer i blækhuset når kunden ønsker det, det er fair og i mit sure opstød antydede jeg at de vidste alt om et søm i bagdækket på den motorcykel jeg købte, den må jeg undskylde og tage på kappen da luften sivede ikke stille ud men ganske kvikt, så det søm er kommet efter min hjemkomst.
Både Heino og Bent skal have ros for at svare og forklare de ting jeg var mindre tilfreds med og vi endte op i at jeg er glad for handlen og glæder mig til at køre mange kilometre på mit Godstog.
Selv om jeg ved at Nordjyder skal man ikke træde over tæerne håber jeg da de vil hilse næste gang jeg kommer forbi i forretningen. God week end trods alt

1 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

God service og kompetent værksted

Købte min mc nr 14 hos HMC, en Zx12r midt i forårstravlheden, cyklen var klar til prøvetur som aftalt, Sælger-Bendt var klar med kuglepennen og lovede god service og garanti - og et par nye dæk. Efter en uges kørsel gav den ene forgaffel pakning op og olien sejlede sin egen sø, og fordækket mistede langsomt tryk. Jeg kontakter værkstedet fredag der skiftede begge pakninger i forgaflen og ventilen i forhjulet til afhentning om tirsdagen, Dennis fra værkstedet ydede 1.klasses kompetent service og vejledning, så alt i alt er jeg er ovenud tilfreds med HMC og kan kun anbefale dem.
Ebbe Kjær

17 May 2021