Jeg vandt en af deres 'konkurrencer', men de kunne alligevel ikke tilbyde mig de kasser jeg havde vundet, da de er ved at omlægge deres forretningsstrategi. Super dårlig service, at de ikke kan tage... See more
See what reviewers are saying
Sent om aftenen fandt jeg ud af, at mit pas lå i en af mine GoBoxe, og jeg skulle flyve tidligt næste morgen. Selvom kundeservice var lukket prøvede vi alligevel at skrive en mail, og 5 min senere ble... See more
God kommunikation og dialog mellem involverede parter. Super service! Og så skal du hverken tænke på flyttekasser eller afhentning/levering af dine ting. Helt klart det nemmeste og mest komfortable fo... See more
I forbindelse med min flytning fra provinsen til Kbh vandt jeg en konkurrence om opbevaring hos GoBox. De har været super fleksible og meget hjælpsomme for at gøre min flytning så nem som muligt, også... See more
Information provided by various external sources
gobox opbevaring koster kun 29 kroner om måneden og vores faciliteter er af bedste kvalitet og fuldt sikrede. Vores online løsning giver vores kunder fuldt overblik over indholdet i deres kasser, som vi altid kan levere tilbage on demand.
Indiakaj 12, 2100, Østerbro, Denmark
- +45 70605011
- kundeservice@gobox.me
- www.gobox.dk
Nemt og smertefrit
Jeg fik en god service, og især det at man kan få aftalt et afhentningstidspunkt på en times interval gør at man slipper for at sidde hjemme hele dagen og vente som man skal med så mange andre services
Perfekt til opbevaring under udvekslingsophold
Efter at have opbevaret mine ting hos GoBox i 5 måneder kan jeg kun varmt anbefale dem. Utroligt servicemindede mennesker, gode priser og bare virkelig nemt. Jeg oplevede en mindre fejl på min første faktura, men den blev rettet med det samme, da jeg skrev en e-mail til dem. Derudover er det fantastisk, at de er fleksible - at man kommer ud på en søndag klokken 5 om eftermiddagen er virkelig 5 stjerner værd!
Perfekt!
Har brugt Gobox i forbindelse med flytning til kollegieværelse, både til opbevaring inden og nu og de er bare altid søde, hurtige og effektive. De svarer med det samme og er virkelig fleksible med afhentningstider og levering.
Derudover synes jeg det er superfedt at de tager tøj med til Røde Kors! Anbefaler dem til alle:)
God oplevelse
GoBox kan varmt anbefales. Det er rigtig nemt og praktisk :-)
God oplevelse
Brugte GoBox til opbevaring af nogle personlige ting over en 2-3 måneders tid, og det var intet mindre end en god oplevelse.
Der dukkede to friske og glade fyre op med det antal kasser, jeg nu engang skulle bruge, så brugte jeg en dag eller to på at pakke det ned, som jeg havde behov for og så gav jeg dem en meddelelse om, at de nu var klar til at blive afhentet igen.
Dagen efter (!) troppede en stærk mand op og slæbte alt mit habengut ned i bilen og kørte det væk til deres lager.
2-3 måneder senere lagde jeg dem en besked om, at nu ønskede jeg mine ting tilbage i deres rette omgivelser og de var der fluks med mine ting.
De er punktlige, de er servicemindede, de er fleksible og så er de tilmed personlige, hvilket kun styrker deres faglige profil.
Jeg kan kun anbefale andre at benytte GoBox til lettere opbevaring (særligt, hvis du er uden bil eller bor på 4. sal og ikke er omgivet af stærke mænd!) :D
Fantastisk service!!!
Første, men absolut ikke sidste gang jeg bruger GoBox.. Det hele gik som det skulle. Nogle meget høflige og service-minded gutter. Thumbs up herfra af :).
- og derudover, et super fedt nyt koncept.
Vidunderlig oplevelse
Jeg ville absolut anbefale GoBox til alle - og gør det i øvrigt flittigt. Hvor gjorde de bare alting meget, meget lettere.
Bedre end forventet
Jeg har faaet opbevaret lidt ting hos Gobox og har paa alle maader vaeret tilfreds. At de kommer og afhenter varerne er virkelig sublim service. Derudover er sikkerheden i top.
Suveræn service, hurtig svar tid og en six pack leveret til døren...
GoBox.dk er den nemmeste måde at kombinerer flytning og opbevaring jeg nogensinde har prøvet. Ringede til nummeret, hurtig svar og leverance 2 timer senere af de store blå bokse. Pakkede tingene ned, og bar kasserne til hovedøren på det aftalte tidspunkt. De kom som aftalt og hjalp med at få kasserne ind i deres bil. Så er der bare tilbage at vente på at jeg får brug for mine ting, ringe til dem og så kommer de med de kasser jeg har brug for. Nemt og hurtigt!