Super nemt at bestille og hente poser i høj kvalitet, der passer til vores affaldsspande. Nu ikke længere behov for dobbeltlag ved madaffald. Poserne holder fint, når de smides i den store skraldespan... See more
Company replied
Jeg bestilte Clara-Clean spanden, en kasse poser, og nogle klistermærker. Forsendelse skete hurtigt, desværre manglede klistermærkerne, men efter henvendelse blev de hurtigt eftersendt. Det er et f... See more
Company replied
Danmarks-posen.dk er din leverandør af kvalitetsaffaldsposer og skraldeposer til private og erhverv. Vi tilbyder et bredt sortiment af affaldsposer i forskellige størrelser og typer, så du altid kan finde den rigtige løsning til dine behov. Uanset om du søger sorte affaldsposer, grønne affaldsposer eller klare affaldsposer, finder du det hele hos os. Med fokus på god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser gør vi det nemt og bekvemt at handle skraldeposer online. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse fra bestilling til levering. Hos Danmarks-posen.dk finder du affaldsposer til alle formål - fra små poser til affaldsspande i køkkenet til store containersække og havesække til haven eller renovering. Vores sortiment dækker både standardposer til husholdningsaffald og specialposer til specifikke behov som genanvendelse og sortering. Vi forstår, at kvalitet er vigtig, og derfor sikrer vi, at vores skraldeposer er holdbare og pålidelige, så de kan klare selv de tungeste opgaver. Vores affaldsposer fås i forskellige tykkelser og størrelser, så du kan vælge præcis den styrke, du har brug for. Vi ved, at din tid er værdifuld, og derfor har vi gjort det enkelt at bestille affaldsposer online. Vores webshop er overskuelig og brugervenlig, så du hurtigt kan finde præcis de poser, du har brug for - hvad enten du leder efter sorte skraldeposer til almindeligt affald, grønne poser til organisk affald eller klare poser til genanvendelse. Har du brug for hjælp til at vælge den rette størrelse eller type? Vi står altid klar til at guide dig, så du får det optimale produkt til dit behov. Med hurtig levering direkte til din dør slipper du for at slæbe tunge pakker hjem fra butikken. Vi ved, at du skal kunne stole på leveringstiden, og vi arbejder hver dag for at sikre, at dine skraldeposer ankommer hurtigt og sikkert. Uanset om du er privatkunde, der køber affaldsposer til hjemmet, eller en virksomhed med løbende behov for skraldeposer og containersække, er vi klar til at levere den service og de produkter, du kan stole på. Danmarks-posen.dk - din pålidelige partner til affaldsposer og skraldeposer i alle størrelser og farver.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Super nemt at bestille og hente poser i høj kvalitet, der passer til vores affaldsspande. Nu ikke længere behov for dobbeltlag ved madaffald. Poserne holder fint, når de smides i den store skraldespand.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Havde bestilt et 6x6 cm batteri klistermærke samt et 6x6 cm pant klistermærke til affaldsspanden. Havde i forvejen 5 andre affaldsorterig klitermærker i 6x6 cm. Pant klistermærket fra jer ligner noget man har købt på TEMU. Det utydeligt og matcher slet ikke med fx den hvide tekst på batteri klistermærket og andre tilsvarende. Det matcher ikke kvaliteten af billedet på jeres hjemmeside. Er rigtig skuffet. I skriver i har tilfredshedsgaranti, men ved ikke hvor meget tilfredshed garanti i at jeg selv skal betale fragten + 75 kr for at i ser på sagen. Batteri klistermærket er som det skal.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Præcis oversigt over alle produkter og hurtigt levering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Jeg har gennem lang tid søgt efter en god løsning til sortering af affald. Jeg besøgte min bror i Nordjylland, og i hans nye køkken stod løsningen lige foran mig. Nemlig en spand fra Danmarksposen. På vej hjem til Fyn bestilte jeg en spand med tre låg.Den kom hurtigt, og jeg er glad. Spanden er pæn, funktionel og lever fuldstændig op til mine behov. Hvis jeg kunne gav jeg 6 stjerner.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Kvalitets poser som også fås i klar og mange størrelser.
Poserne passer derfor til alle vores forskellige skraldespande.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering!

Opdatering:
Posen er lidt for kort til at sidde ordentligt over kanten på skraldespanden og gled nemt af når man fyldte med skrald.
Så poserne virker ikke for mig.
Det kan givetvis godt være en smagssag og måske vil det virke fint for andre. Det synes jeg ikke skal ligge Danmarkposen til last.
De rakte ud og for at hjalp mig på rette vej.
Så hermed opgraderet til 4 stjerner.
Oprindelig anmeldelse som var givet 2 stjerner:
Posen var for lille til den ønskede skraldespand til trods for at have været i gennem deres poseberegner.
(x-small til en VIPP 16)
Retursag koster 93 kroner i returforsendelse.
Det er for stor en omkostning til min handel som enkelt privatperson.
Måske deres profil er mere rettet mod firmaer med større ordrer.
Eksekvering på ordrer er til gengæld helt som forventeligt. Og webside virker meget professionel.

Reply from Danmarks-Posen.dk
God vejledning, hurtig ekspedition og levering. Godt med 3 forskellige farver, ønsker mig dog stadig en blå i stedet for den klare😅.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Hurtig levering og en go kvalitet af poser som passer perfekt i min dobbelte affalds stativ.

Reply from Danmarks-Posen.dk
Simpelthen de fedeste affaldsspand ever. Jeg var lidt betænksom ved prisen og endnu en instagram reklame. Men jeg har virkelig ikke fortrudt. Jeg ordner aldrig affald herhjemme. Men nu gider jeg virkelig godt. Poserne passer perfekt og spandene bliver ikke klamme I bunden.