See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

God kommunikation og dialog mellem involverede parter. Super service! Og så skal du hverken tænke på flyttekasser eller afhentning/levering af dine ting. Helt klart det nemmeste og mest komfortable fo... See more

Company details

1. Warehouse

Information provided by various external sources

gobox opbevaring koster kun 29 kroner om måneden og vores faciliteter er af bedste kvalitet og fuldt sikrede. Vores online løsning giver vores kunder fuldt overblik over indholdet i deres kasser, som vi altid kan levere tilbage on demand.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Mage til dårlig service skal man lede længe efter

Jeg vandt en af deres 'konkurrencer', men de kunne alligevel ikke tilbyde mig de kasser jeg havde vundet, da de er ved at omlægge deres forretningsstrategi. Super dårlig service, at de ikke kan tage ansvar for noget de har lovet.
Derudover har de ringet flere gange meget insisterende på at få bestilt kasserne hjem til mig, men så vil de i sidste ende alligevel ikke tilbyde mig dem. Det er så dårlig stil.

26 May 2016

HELT ENESTÅENDE SERVICE!

Sent om aftenen fandt jeg ud af, at mit pas lå i en af mine GoBoxe, og jeg skulle flyve tidligt næste morgen. Selvom kundeservice var lukket prøvede vi alligevel at skrive en mail, og 5 min senere blev vi ringede op af Michael, der var sød og forstående. Det var intet problem, selvom jeg ikke engang vidste hvilken kasse det lå i. Så kl 6 næste morgen stod de klar foran min hoveddør med alle mine 15 kasser, klar til at jeg kunne se dem igennem, finde passet og skynde mig i lufthavnen. Og både Michael og chaufføren havde bare et stort smil på, og var så service mindede. Virkelig suverænt!! Jeg kan kun anbefale Gobox! Igen, tusind tak for hjælpen.

9 May 2016
Rated 5 out of 5 stars

Nemt, bekvemt og virkelig god service

God kommunikation og dialog mellem involverede parter. Super service! Og så skal du hverken tænke på flyttekasser eller afhentning/levering af dine ting. Helt klart det nemmeste og mest komfortable for mig.

3 May 2016

Nemt, professionelt og billigt

Venlig betjening. Hjælpsomme og professionel flyttemænd.
Hvis jeg manglede kasser, kom de samme dag og leverede flere. Overholdte alle aftaler. Jeg vil helt sikkert bruge gobox igen!

1 April 2016

Fantastisk service

Jeg har oplevet utrolig god service af de 2 unge mænd som kom ud for at hente mine ting. Fx skruede de et dvd skab ned fra min væg og foldede mine altan møbler. De var smilende, og forklarede mig hvordan jeg kunne få fat i mine ting igen. Jeg har kun rosende ting at sige omkring gobox og jeg vil klart anbefale dem til alle jeg kender. Keep up the good work :-)

22 March 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super professionel og fleksibelt!

I forbindelse med min flytning fra provinsen til Kbh vandt jeg en konkurrence om opbevaring hos GoBox. De har været super fleksible og meget hjælpsomme for at gøre min flytning så nem som muligt, også selvom udgangspunktet var uden for deres normale "distrikt". Det er en fantastisk følelse at kunne bestille sine kasser hjem og pakke sit hjem ud lidt af gangen, i et tempo som passer til en almindelig travl hverdag. Tusind tak for god service! Jeg har anbefalet jer til samtlige venner og bekendte :)

4 March 2016

Super god service!

I forbindelse med flytning havde jeg brug for opbevaring i 3 mdr. Jeg fik leveret 40 flyttekasser til døren og fik dem afhentet ved døren. Det var super nemt, og de uder hurtig og god service. Jeg går allerede nu og glæder mig over, hvor nemt det bliver når vi skal flytte ind, at flyttekasserne bare bliver leveret ved døren igen 😊👍🏻
Kan klart anbefales 😊

fedt koncept

Er virkelig overrasket over hvor godt det fungere.
Hurtigt respons både pr mail og ved afhentning.
Det bliver ikke stillet spørgsmål. Og de løber gerne en ekstra gang hvis du selv er "doven".
Og det man kan få sine kasse plomberet på stedet. er en rar sikkerhed.

Så god vind her fra;-)

Det bliver ikke bedre

God service, nem og bekvem lager løsning, super kundeservice og søde chauffører. Og så er det billigt! Gobox er alletiders opfindelse - på linje med MobilePay :D

Intet mindre end WOW!

Jeg er så imponeret over deres fantastiske behandling og søde medarbejdere! Jeg er intet mindre end tilfreds, og jeg kan kun varmt anbefale dem :-)
Så rart med et pålideligt firma, der faktisk holder det, de lover, kommer til tiden og ikke er bleg for at tage fat! 5 ud af 5 stjerne, uden tvivl! :-)

15 February 2016

Bedste service nogensinde!!!

Jeg kan kun anbefale alle der er igang med at flytte at tage et kig på gobox. Gobox er: Rigtig god kundeservice (svare på mails inden for mindre end en time), flexibel, rigtig smart med en app til tlf., hurtige til at levere og afhente (inden for 12 timer) kort sagt en fantastisk idé!!

Vi skal flytte fra vores lejlighed til et hus i Ølstykke. Vi har en måned hvor vi skal bo i en midlertidig bolig og derfor har vi brug for at få alle vores ting opbevaret. Vi benytter gobox til at få opbevaret alt der kan passe i en kasse. Det gode ved den løsning er at du kan få tomme kasser leveret når du skal bruge dem, og få de fyldte afhentet når du har pakket. På den måde behøver du ikke gå rund i flyttekasser indtil udflytningsdatoen og det bliver en mere stressfri flytning :)

Da jeg har sendt 50 kasser til opbevaring opdager jeg at jeg desværre var blevet misinformeret om levering til min nye adresse. Det viser sig, da jeg nærlæser hjemmesiden, at de kun levere i Storkøbenhavn og Ølstykke er jo udenfor Storkøbenhavn. Jeg kontakter med det samme Gobox og en meget venlig og servicemindet medarbejder fortæller mig et det jo var deres fejl og at self. nok skal lever alle mine kasser til vores hus i Ølstykke og at jeg bare skal fortsætte med at sende alt det til opbevaring jeg har brug for. Virkelig god service!!!

Vi glæder os til at flytte ind i vores nye hus og få pakket alle kasserne ud :)

14 October 2015

Fantastisk oplevelse

I mandags stod jeg i et flyttekaos med en masse ting jeg ikke havde plads til. Derfor ringede jeg til Gobox, der en time efter mit opkald stod klar med fem kasser.
Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at benytte Gobox og jeg kan kun råde andre til denne løsning!
Tak for en skøn service og en fantastisk løsning til mit opbevarings problem :)

27 August 2015
Rated 5 out of 5 stars

Brugervenligt, hurtigt og god service

Min lejlighed blev solgt, med et varsel på 20 dage, så lige pludselig stod jeg og have ret travlt med at flytte ud. Min plan er at flytte til udlandet til efteråret, så derfor har jeg ikke investeret det store i at finde et kæmpe sted at bo indtil - jeg flyttede ind hos min ven på et ekstra værelse. Derfor kunne jeg ikke have alt med og var lidt stresset. Jeg havde set reklamer på GoBox på Eurowoman.dk og besluttede mig for at give dem et ring. Jeg talte med Mette, som var utrolig god til at vejlede mig på alle punkter og give mig den info jeg behøvede. Samme dag blev boksene afleveret, og næste dag kom to unge mænd og hentede det hele - jeg behøvede ikke løfte en finger. Med deres app har jeg tekst og billeder på præcis, hvad der er i hver box. Jeg var 100% tilfreds med deres service - mange tak!

1 July 2015

Fantastisk service

Jeg vil gerne anbefale GoBox. Det er en fornøjelse at være kunde hos dem. Der er altid et højt serviceniveu, og priserne er rimelige. Servicepersonalet er søde og imødekommende og de leverede bokse til mig med få timers varsel på en helligdag.

22 June 2015

Genial ide

Service er i top, høflige og kompetente medarbejdere. Kundeservice er lynhurtig.

Klart anbefalelsesværdigt!

10 June 2015

Genialt

I forbindelse med salg af vores lejlighed og flytning til ny har GoBox været en fantastisk hjælp. Servicen og fleksibiliteten hos GoBox har været i top.

2 March 2015

Take a closer look