Auto-onderdelen 24/7 Reviews 90

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde linker buitenspiegel toe. Echt waardeloos dit. Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Proof that you are a gang of crooks and liars can be found all over the internet. Only we DO file a lawsuit for this amount. Der Beweis, dass Sie eine Bande von Gaunern und Lügnern sind,... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Rated 2 out of 5 stars

Tot 2 x toe sturen ze de verkeerde li…

Je geeft kenteken en naam en type op en ze sturen een heel ander model op. Een via Autodoc beste;d en een via Autoonderdelen.nl .Niet één maar twee keer.
En terugsturen naar Berlijn is erg duur.
Dat zou gratis moeten kunnen!

17 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht bedrijf banden besteld

Zeer slecht bedrijf banden besteld, en binnen 10 seconden geannuleerd ,wegens verkeerde maat. krijg dit bericht,nog zelfs in het weekend na 10 seconden terug :Wij verwerken bestellingen snel. Daarom is het pakket met het artikel 42152590 Maxxis х4 van de bestelling nr. 105997641 al doorgestuurd naar de koeriersdienst. Het is niet langer mogelijk de verzending te annuleren. Je kunt het pakket bij aflevering gewoon weigeren.
Waren ze ook maar snel met de terug betaling wacht al weer langer dan een maand. zeer slecht bedrijf nooit meer iets bestellen mensen je bent gewaarschuwd. Ps ze hebben de banden zonder iets te berichten in de tuin gegooit.
inmiddels 3-4 weer een bericht van bewijs op sturen van de banden die opgehaald zijn. banden zijn verdorie niet opgehaald ,heb ik zelf naar gls gebracht,zijn ze nu zo dom daar. kunt toch zo zien bij gls dat ze al lang bij jullie zijn. mensen koop er niks,waardeloos bedrijf,heb elders al weer nieuwe banden moeten kopen voor de auto keuring. maar nog geen geld. geef het door. oplichters

26 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

I do not recommend ordering from this website

I ordered 4 tires there over a month ago. After a few days I received the first 2. To this day I do not have the next two tires. I also sent e-mails asking about the rest of the order and I always received an answer that they were checking what was wrong with my order and I should wait for the answer. Today is 7.03 and I still don't have 2 tires.

1 February 2024
Rated 2 out of 5 stars

Op 7 dec een onderdeel besteld,vorige…

Op 7 dec een onderdeel besteld,vorige week een bericht via Facebook messenger gedaan dat het niet binnen was,ze zeiden via messenger dat deze opgestuurd was en dat deze maandag/dinsdag j.l bij ons zou zijn maar bij thuiskomst was er niks geleverd dus weer via messenger maar ook via de email een berichtje op de email niks terug gehad maar via messenger wel en ze beloofde dat het geld vandaag(donderdag) terug gestort zou zijn en dat klopt ook nog ondanks dat ik er zelf geen vertrouwen in had. Wij bestellen er nooooiiiitttt meeerrr

21 December 2023

geen autobanden hier bestellen

De geleverde autobanden waren zo misvormd dat een gewoon professioneel bedrijf ze niet kon monteren. Uiteindelijk is het een zeer gespecialiseerd bedrijf met veel moeite gelukt...

30 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1…

Afgelopen maandag morgen om 10:00 uur 1 remklauw besteld….. vandaag woensdag nog steeds niks verzonden, gisteren al een mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie….. wat een ongelooflijk select bedrijf, slechte klantenservice en zeer slechte klanten service…… voor mij de laatste keer geweest. Let op mensen, bestel hier niet!

12 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf 5-6…

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf 5-6 onderdelen besteld onderandere een gasveer voor de achterklep. Deze was bij dit "bedrijf" wel op voorraad volgens de website. Op 17-7 pas de onderdelen gekregen en je raad het al de gasveer zat er niet bij!!! Gelijk een mail gestuurd als reactie terug krijg ik dat ik fotos moet maken, van de doos de binnenkant van de doos en de onderdelen die ik wel gekregen heb. Tevens in de mail vermeld dat 1 ruitenwisser niet past . (Dit mag ik dus op eigen kosten retour sturen) Krijg ik doodleuk weer een mail van een ander persoon met de zelfde vraag, werken lekker
langs elkaar heen. Zeer slecht bedrijf onderdelen moeten uit Duitsland komen (Duits bedrijf) hier geld de Duitse Pünktlichkeit dus echt niet.

27 July 2023

Wegblijven. Goedkoop is Duurkoop

Drie ruitenwissers en een interieurfilter besteld en gekregen. Optie met een betaalde controle op het bestelde genomen zodat ik verzekerd zou zijn van de juiste onderdelen voor mijn auto.
Bij ruitenwissers horen adapters zodat deze op de bevestiging van de auto passen. Ik kreeg slechts 1 set voor 3 wissers.
Herhaaldelijk gemaild hierover maar hoe meer je uitlegt hoe meer vragen je terugkrijgt.
Wegblijven van dit bedrijf.

3 July 2023

Rotslechte service

Rotslechte service, als je iets besteld kan je direct betalen maar leveren doen ze niet graag! NOOIT MEER!!!
Zo snel mogelijk eruit zulke firmas. 👎

25 June 2023
Rated 3 out of 5 stars

Het gaat niet zo makkelijk maar de volhouder wint!

Auto-onderdelen 24/7 en haar zusterbedrijven zoals AUTODOC bieden onderdelen tegen ongekend lage prijzen aan. Dit is ook de grote aantrekkingskracht.
Maar er is ook een keerzijde. Communicatie mogelijkheden zijn beperkt en eigenlijk alleen per email, Nederlands wordt niet altijd goed begrepen en eea kan ook heeeeeeel lang duren. Zo ook in mijn geval. Onderdeel besteld, eigenlijke verkoper levert onderdeel niet. Weken wachten . . . mailen en mailen en mailen (en beetje dreigen met negatieve review), maar als je volhoudt wordt uiteindelijk je probleem wel opgelost en komt het onderdeel alsnog of krijg je je geld terug + een tegoed bon. Nou dan zeg ik toch maar eind goed al goed!

10 May 2023

Ellendig bedrijf

Wat ging er mis? ALLES!
Vanaf 21 november op een pakketje gewacht word 8 december geleverd maar incompleet.
Meerdere malen over gebeld, telefoon wordt niet opgenomen alleen gereageerd op WhatsApp.. " schuld van collega's en allerlei andere onzin".

Constant achteraan moeten zitten, appen en bellen waar de rest van de bestelling blijft. Voor het weekend nog niks gehoord terwijl het verstuurd zou worden.

Inmiddels het helemaal zat en gezegd dat ik mijn geld terug eis of dat het pakket er begin deze week is.
Geld is vandaag terug gestort maar onderhand 4 weken bezig geweest met dit ellendige bedrijf!

Schandalig dat dit nog in de lucht is, en ik helaas geen review eerder gelezen heb.

18 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Snelle en correcte levering

Snelle levering, vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Sierlijst was ook netjes ingepakt. Onderdeel was 2de hands onvindbaar bij andere autohandelaren. Uitstekende ervaring

26 November 2022

Hopeloze tijden wachten

Regelmatig iets nodig, laatste keer zaten ze ernaast. Radiateur voor Kia Picanto automaat, was 2.5 cm te hoog. paar maal met ze gebeld , zogenaamde expers die niets weten, ik had volgens hun n gemodificeerde auto, ik heb de rubbers verlaagd nieuwe beugel gemaakt en paste , 2 weken later een radiateur uit Rotterdam besteld , originele maat en deze geplaatst. Hier kunnen echte experts aan t werk.!!!!!

31 May 2022

Zeer lange lever tijd

Zeer lange lever tijd. 10 dagen en komt helemaal vanuit Poland. Voor paar filters zo Lang wachten. Misschien kunnen jullie contracten maken met China en volgende keer vandaar opsturen. Belachelijk!!!! Misleiding bij aankopen!!!

16 May 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look