See what reviewers are saying
Hele fijne man, deed niet moeilijk. Onze june combi oven had bliksem binnenin. Probleem was snel en goed onder garantie opgelost. Man was heel aardig en behulpzaam en had duidelijk veel versta... See more
Het probleem was snel gevonden. Blijkbaar zit de hele omkasting los door slechte montage. De roest binnenin is ook niet normaal en moet vervangen worden Dit geeft een hels lawaai. Maar alle stukken mo... See more
Aangemeld bij mijn verkoper dat de oven in garantie stuk was. Zij hebben de melding bij de verdeler gedaan. 2 dagen nadien mail van WGreparaties dat zij iemand gingen sturen uit België. Dag nadien tel... See more
Super service
Super service, vriendelijke en zeer kundige vakman.
Problemen direct verholpen.
Vriendelijk en deskundig
Een ramp
Er waren drie interventies nodig om een probleem op te lossen dat eigenlijk enkel bestond uit het vervangen van een kookplaat. De technicus slaagde er de tweede keer niet in om deze te programmeren. Daarna moest een nieuwe afspraak worden gemaakt met vaste dagen, wat de klant verplichtte om zelf regelingen te treffen en flexibel te zijn. De technicus kwam te laat en was weinig vriendelijk. Kortom: een rampzalige, totaal niet klantgerichte service. Onaanvaardbaar voor Kuppersbusch om zo’n ondermaatse dienst na verkoop te hebben.
Prima bedrijf!
De communicatie met zowel het bedrijf Witgoedreparaties als met reparateur Marc verliep uitstekend.
Ziet er strak en goed uit. Maar niet gecentreerd
Ziet er strak en goed uit.
Maar helaas zijn de koelkasten niet gecentreerd in de nis. Terwijl ze wel gecentreerd erin stonden.
Erg vervelend. Doorn in t oog. Zullen het opnieuw moeten doen.
Snel, tijdige, professionele ondersteuning en reparatie
Snelheid, tijdelijke en duidelijke communicatie met:
1. Witgoedreparaties
2. De monteur
Snel afspraken gemaakt en het defect Adequaat opgelost.
Falcon
Dat de reparatie, snel en vakkundig is uitgevoerd. Met tekst en uitleg wat er aan scheelde....onze dank daar voor.
Ervaring van de monteur prima.
Uitstekende en professionele…
Uitstekende en professionele installatie.
Kwaliteit en ervaring = vakmanschap
De service was heel goed. Onze nieuwe oven had een defect. Het bleek een kapotte sensor te zijn. De monteur nam geen genoegen met de oorspronkelijk herstelde deur en testte voor de zekerheid nog de sensor en die bleek defect te zijn. Dienkon hij simpel vervangen. Nu werkt de oven als een zonnetje.
Fijn wanneer iemand de moeite neemt om te kijken of het ook
Echt weer werkt!
Vriendelijke klantgerichte vakman
Vriendelijke klantgerichte servicemonteur. Vakman, weet precies wat hij moet doen.
Top monteur
Monteur was op tijd, kundig en heeft de reparatie goed uitgevoerd.
Probleem opgelost door prima monteur
De ervaren meedenkende vriendelijke monteur heeft met duidelijke uitleg ons inductiefornuis geheel werkzaam gekregen. Een van de ovens werkte namelijk niet. Heel tevreden
Goed, vriendelijk en betrouwbaar
Wat een vriendelijke, snelle en betrouwbare vakman.
Het probleem met mijn wasmachine en droger was gauw verholpen.
Probleem niet opgelost
Ik had drie keer een a-mail gestuurd over mijn nieuwe inductie kookplaat koolstoffilter brande het puntje,maar ik werd niet geholpen. Mijn probleem is er nog steeds.
Hulpverlening accuraat en deskundig.
Hulpverlening accuraat en deskundig.
Oorzaak werd binnen minuut aangegeven.
Monteur vriendelijk en beschaafd.
vakkundig overleg en informatie over de…
vakkundig overleg en informatie over de bestelde onderdelen en tijdstip van de reparatie
apparaat bleek niet kapot te zijn
apparaat bleek niet kapot te zijn, goede uitleg gekregen over t gebruik
Wijnkoelkast snel en vakkundig…
Wijnkoelkast snel en vakkundig gerepareerd met dank aan de monteur!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.