Jeg havde bestilt poser med frysetørret and og modtager frysetørret okse lever. Der kan ske fejl da poserne ligner hinanden. Men den service jeg modtager efter er under al kritik. Sender en mail h... See more
See what reviewers are saying
Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling af Vovseland, da de ud over fornuftige priser og god service også har et godt udvalg af hundesnacks. Særligt er min hund og jeg stor fan af deres kæn... See more
Company replied
Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales! Vovseland er uden tvivl vores ynglings sted at handle ting til vores hund. Vi er især glade for deres store udvalg af naturlige kvalitet snack... See more
Jeg lavede en ordre fredag, som stod til "levering"=afhent, da jeg bor i samme by som firmaet allerede lørdag. Skønt, tænkte jeg, men hørte ikke noget fra firmaet. Jeg skrev en mail mandag eftermiddag... See more
Company details
Written by the company
Vovseland er din online destination for kvalitetsprodukter til din hund. Vi tilbyder alt fra komfortable senge til stimulerende hundelegetøj, hundebamser og lækre godbidder til din hund. Vores udvalg passer til hunde i alle størrelser, racer og personligheder. Vi prioriterer kvalitet for din hunds velvære og sikkerhed.
Stationsvej 13, 3550, Slangerup, Denmark
- hej@vovseland.dk
- vovseland.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Den gode espons…
Den gode oplevelse var en god respons når man skrev til dem. Den lidt mindre dårlige oplevelse var den lange leveringstid. Siden det var første gang jeg købte hundemad der så begyndte jeg at tvivle på at jeg fik maden,så hvis du køber Weego der bestill i god tid. Vil ikke bære bange for at handle der igen.

Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. Bestilte om aftenen omkring kl 19, samme aften blev ordren pakket og afsendt morgenen efter. Desuden var der gratis godbidder med. Klart et sted jeg vil købe fra igen. :-)

Reply from Vovseland
Først vil jeg sige at vores hund gik om…
Først vil jeg sige at vores hund gik om bord i maden med det samme 🐶🐶
Så ved ham er det helt sikkert et hit.
Jeg synes der var lige lang ventetid nok.
De informeret mig hurtigt om at der var ca. En lille uges ventetid da de skulle have hundemaden hjem, så det var så frisk som muligt, det var da selvfølgelig okay.
Men efter den dato måtte jeg selv tag fat i dem om det snart er på vej.
Åh de beklaget at de ikke lige havde kontaktet mig men de var lige ved at sende det ud.
Så ja jeg havde det 1 til 2 dage efter, og der lå lidt ekstra guf til hunden 🐶 som undskyldning for den lange leverings tid.
Tak.
Personligt synes jeg det er lige lang ventetid men igen nu ved vi det og så må vi jo bestile i god tid.✨️🐶🐶

Reply from Vovseland
Hurtig og venlig betjening.
Hurtig og venlig betjening.
Og en lille gave medsendt til både hund og ejer🤗

Alt i skønneste orden😊👌🏻👍🏻
Alt er perfekt, god service og ekstra lille overraskelse til min hund👍🏻👌🏻God service ved Vovseland, kan kun anbefales herfra 👌🏻😃🐶

En rigtig glad kunde
Rigtig god hjemmeside som er nem at finde rundt i og med gode produkter til en god pris. Så var tilmed så heldig at få det personligt leveret ved døren 😊

Reply from Vovseland
Meget lang leveringstid og skulle…
Meget lang leveringstid og skulle skrive flere gange for at høre efter hvor varene blev af.
Handler der ikke igen.

Super god service
Super god service, stor anbefaling herfra.
Fik en mail med det samme om at den ene vare jeg havde bestilt var i restordre, om jeg ville vente på den eller fjerne den fra ordren.

Halsbånd og Line
Halsbånd og Line . Mangler vejledning på hjemmesiden , har bestilt et sæt til en 8 ugers Golden . Materiale og størelse er til en kanin.

Reply from Vovseland
Super god oplevelse - Anbefaling herfra!
Webshoppen er ny, men har allerede et godt og bredt sortiment - til fornuftige priser. :)
Jeg skulle bruge lidt flere godbidder end der var på lager, og kundeservice var mega hurtige til at svare på min besked.
Godbidderne der var på lager er allerede afsendt, og resten eftersendes.
En rigtig god oplevelse, og klart en anbefaling herfra.