See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde bestilt poser med frysetørret and og modtager frysetørret okse lever. Der kan ske fejl da poserne ligner hinanden. Men den service jeg modtager efter er under al kritik. Sender en mail h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling af Vovseland, da de ud over fornuftige priser og god service også har et godt udvalg af hundesnacks. Særligt er min hund og jeg stor fan af deres kæn... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales! Vovseland er uden tvivl vores ynglings sted at handle ting til vores hund. Vi er især glade for deres store udvalg af naturlige kvalitet snack... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lavede en ordre fredag, som stod til "levering"=afhent, da jeg bor i samme by som firmaet allerede lørdag. Skønt, tænkte jeg, men hørte ikke noget fra firmaet. Jeg skrev en mail mandag eftermiddag... See more

Company details

1. Pet Supply Store
  2. Pet Store

Written by the company

Vovseland er din online destination for kvalitetsprodukter til din hund. Vi tilbyder alt fra komfortable senge til stimulerende hundelegetøj, hundebamser og lækre godbidder til din hund. Vores udvalg passer til hunde i alle størrelser, racer og personligheder. Vi prioriterer kvalitet for din hunds velvære og sikkerhed.

4.6

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 25% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Informeret om varen

Lidt lang leveringstid

3 December 2024

Hej Frederikke
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi beklager at du har oplevet en smule længere leveringstid.
Vi bestræber os på at kunne levere inden for 2-3 hverdage, såfremt vi har alt på lager.

Vi håber at se dig forbi vores webshop igen snart. 🐶

Den gode espons…

Den gode oplevelse var en god respons når man skrev til dem. Den lidt mindre dårlige oplevelse var den lange leveringstid. Siden det var første gang jeg købte hundemad der så begyndte jeg at tvivle på at jeg fik maden,så hvis du køber Weego der bestill i god tid. Vil ikke bære bange for at handle der igen.

17 September 2024

Hej Gunn-Anita
Tusind tak for din anmeldelse - Sætter vi rigtig stor pris på.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, trods der var lidt udfordringer med at få dit hundefoder hjem fra leverandøren.
Vi ser frem til at få besøg af dig på shoppen igen.

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering. Bestilte om aftenen omkring kl 19, samme aften blev ordren pakket og afsendt morgenen efter. Desuden var der gratis godbidder med. Klart et sted jeg vil købe fra igen. :-)

27 August 2024
Unprompted review

Hej Freja
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og ser frem til at få besøg af dig på shoppen igen snart

Rated 4 out of 5 stars

Først vil jeg sige at vores hund gik om…

Først vil jeg sige at vores hund gik om bord i maden med det samme 🐶🐶
Så ved ham er det helt sikkert et hit.
Jeg synes der var lige lang ventetid nok.
De informeret mig hurtigt om at der var ca. En lille uges ventetid da de skulle have hundemaden hjem, så det var så frisk som muligt, det var da selvfølgelig okay.
Men efter den dato måtte jeg selv tag fat i dem om det snart er på vej.
Åh de beklaget at de ikke lige havde kontaktet mig men de var lige ved at sende det ud.
Så ja jeg havde det 1 til 2 dage efter, og der lå lidt ekstra guf til hunden 🐶 som undskyldning for den lange leverings tid.
Tak.
Personligt synes jeg det er lige lang ventetid men igen nu ved vi det og så må vi jo bestile i god tid.✨️🐶🐶

8 August 2024

Hej Majken
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at din hund synes at det nye foder var et hit.
Vi skal dog samtidig beklage den længere leveringstid.
Vi håber at få besøg af dig på shoppen igen snart

Alt i skønneste orden😊👌🏻👍🏻

Alt er perfekt, god service og ekstra lille overraskelse til min hund👍🏻👌🏻God service ved Vovseland, kan kun anbefales herfra 👌🏻😃🐶

15 June 2024

Hej Mette
Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Vi gør en dyd ud af at yde god kundeservice og vi nyder at hjælpe vores dejlige kunder, så de kan forkæle deres vovser.
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen snart
/Mark fra Vovseland

En rigtig glad kunde

Rigtig god hjemmeside som er nem at finde rundt i og med gode produkter til en god pris. Så var tilmed så heldig at få det personligt leveret ved døren 😊

12 April 2024

Hej Line
Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen snart.

Rated 1 out of 5 stars

Meget lang leveringstid og skulle…

Meget lang leveringstid og skulle skrive flere gange for at høre efter hvor varene blev af.
Handler der ikke igen.

22 March 2024

Hej
Vi er kede af du måtte vente længe på din ordre.
Vi skrev flere mails med opdateringer til dig, og i starten skrev vi at nogle af varerne i din ordre var i restordre og at der derfor ville være længere leveringstid.
Som plaster på såret har vi i perioden givet dig både rabatkode til næste køb og en pose gratis Dogman godbidder (værdi 25,-) oveni din ordre.

Vi håber at se dig hos Vovseland igen trods alt.

Vovseland

Super god service

Super god service, stor anbefaling herfra.
Fik en mail med det samme om at den ene vare jeg havde bestilt var i restordre, om jeg ville vente på den eller fjerne den fra ordren.

22 February 2024

Hej Bente
Tusind tak for din anmeldelse 😀
Det glæder os at du har haft en god købsoplevelse hos os.
Vi håber at se dig igen snart :)

Rated 3 out of 5 stars

Halsbånd og Line

Halsbånd og Line . Mangler vejledning på hjemmesiden , har bestilt et sæt til en 8 ugers Golden . Materiale og størelse er til en kanin.

19 February 2024

Hej Mona
Vi er kede af at du ikke synes beskrivelsen på vores hvalpesæt har været tilstrækkelig vejledende.
Vi gør vores bedste for at optimere på vores produktbeskrivelser.
- Tak for din feedback

Dejligt sted at handle.

12 February 2024

Hej
Tak for din anmeldelse 😀
Det glæder os at du/I har haft en god oplevelse hos os.
Vi håber at I havde et godt stævne og at se dig/jer hos os igen snart.

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse 😀
Det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi håber at se dig hos os igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse - Anbefaling herfra!

Webshoppen er ny, men har allerede et godt og bredt sortiment - til fornuftige priser. :)
Jeg skulle bruge lidt flere godbidder end der var på lager, og kundeservice var mega hurtige til at svare på min besked.
Godbidderne der var på lager er allerede afsendt, og resten eftersendes.
En rigtig god oplevelse, og klart en anbefaling herfra.

1 February 2024
Unprompted review

Hej Morten
Tak for din anmeldelse 😀
Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores sortiment så der er nogle varer for enhver. - Vi skal jo starte et sted.
Det glæder os at vi fandt en løsning så du fik alt du skulle bruge, også selvom det blev delt i to leveringer.

Vi glæder os til at se dig hos os igen snart.

Take a closer look