Jeg havde bestilt poser med frysetørret and og modtager frysetørret okse lever. Der kan ske fejl da poserne ligner hinanden. Men den service jeg modtager efter er under al kritik. Sender en mail h... See more
See what reviewers are saying
Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling af Vovseland, da de ud over fornuftige priser og god service også har et godt udvalg af hundesnacks. Særligt er min hund og jeg stor fan af deres kæn... See more
Company replied
Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales! Vovseland er uden tvivl vores ynglings sted at handle ting til vores hund. Vi er især glade for deres store udvalg af naturlige kvalitet snack... See more
Jeg lavede en ordre fredag, som stod til "levering"=afhent, da jeg bor i samme by som firmaet allerede lørdag. Skønt, tænkte jeg, men hørte ikke noget fra firmaet. Jeg skrev en mail mandag eftermiddag... See more
Written by the company
Vovseland er din online destination for kvalitetsprodukter til din hund. Vi tilbyder alt fra komfortable senge til stimulerende hundelegetøj, hundebamser og lækre godbidder til din hund. Vores udvalg passer til hunde i alle størrelser, racer og personligheder. Vi prioriterer kvalitet for din hunds velvære og sikkerhed.
Stationsvej 13, 3550, Slangerup, Denmark
- hej@vovseland.dk
- vovseland.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Formidabel oplevelse
Jeg har ikke en finger at sætte på oplevelsen hos Vovseland.
Ordren blev hurtigt leveret, og produkterne er tip-top.
Det er ikke sidste gang jeg handler her :-)
Rigtig gode tilbud og produkter
Der var hurtig levering, skarpe priser og rigtig fine produkter, de er et hit herhjemme.
at varen kom frem men blev leveret det…
at varen kom frem men blev leveret det forkerte sted
havde bedt om at få varen leveret i vor forretning Bymidten 18 4050 Skibby men DAO valgte at lave om på leveringsstedet til Meny i Skibby 75 meter fra vores butik det virker noget dumt men det kan Vovseland ikke gøre for

Ingen information
Egentlig ok firma.
Men er ikke tilfreds med, at vi måtte vente ca 14 dage på levering og intet hørte fra dem!
Leveringen var forsinket 2 gange og det er muligvis fair nok. Men vi fik ikke besked, men måtte skrive til dem for at høre, hvor vores ordre blev af!

Super priser, lang leveringstid
Super priser, men virkelig lang leveringstid. Hjemmesiden oplyser ikke om vare som ikke er på lager og lang leveringstid oplyses først når man selv opsøger status.

Reply from Vovseland
Mark er super flink og hjælpsom
Mark er super flink og hjælpsom. Jeg mangler lidt mere info om produkterne i forhold til friland og økologi😊
Men positiv oplevelse😄👍

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service.
Havde glemt at købe julegave til vores Max derhjemme. Faldt over Vovseland, som er fra samme kommune, som vi bor. Bestilte den 23. december til afhentning hos Vovseland og krydsede fingre. Havde ikke nogen forventning.
Den 24. december fik jeg besked om, at de havde været i nabolaget og havde afleveret pakken hos mig.
Max blev henrykt for sin julegave - en skøn bamse og godbidder. Tusind tak for uovertruffen service!

Reply from Vovseland
Virkelig god og hurtig levering
Virkelig god og hurtig levering - hurtig respons på kontakt. Det bliver ikke sidste gang vi handler her☺️🤩