VanillaFly Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har fået et par bukser og en vest fra VanillaFly i gave som jeg havde ønsket mig. Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten. Efter kun et par timers brug begyndte bukserne allerede at fnu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin strik i god kvalitet. Hurtig ekspedition. Ikke sidste gang jeg handler her

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk service. Jeg bestilte flere puder og ved en fejl havde jeg bestilt en monteringspude for meget. Firmaet ringede for at høre om det var en fejl før de sendte afsted. Det synes j... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

66 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted at handle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig…

Fantastisk sted at handle⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering, og så får man sommetider lækre små gaver med 😍 Varm anbefaling her fra.

3 March 2024

Kære Susan,
Tusinde tak for dine søde ord og fordi, du tager dig tid til at skrive her på trustpilot.😊....det glæder mere end du kan forestille dig.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Der var lidt bøvl med min bestilling, men lynhurtig respons fra butikken gjorde at varerne kom dagen efter, sammen med en fin gave!
Er meget glad for produkterne og kan kun anbefale butikken 💖

22 January 2024

Reply from VanillaFly

TUSINDE TAK Christine, det er bare så skønt med så dejlige ord - vi er bare så taknemmelige for, at du giver dig tid til at skrive om os her på trustpilot,
kram fra os hos VanillaFly

Har bestilt 3 gange herfra

Har bestilt 3 gange herfra. Har i alt købt 3 af deres messing lysestager og 4 af deres runde pudebetræk m. monteringspuder.
Tingene leveres hurtigt, alt er pakket godt ind og puderne var gjort klar.
De ting jeg har købt er super lækre.

13 November 2023

Reply from VanillaFly

Tusinde tak for din søde besked her på Trustpilot - og TUSINDE tak fordi du gav dig tid til at skrive :-)

Super kundeservice og butik

Super kundeservice.
Jeg havde lavet et køb i deres fødselsdags udsalg, modtog de flotte pudebetræk efter få dage, der var dog sket en fejl og nogle af betrækkene var forkert medsendt. Kontaktede kundeservice, der var hurtigt svar tilbage, og de afsendte de rigtige pudebetræk med det samme, og under 24 timer senere havde jeg pakken i hånden incl en pose med returlabel til de forkerte betræk. Det er 100% sikkert at det er et sted jeg vil handle igen, og anbefale til andre.

17 November 2023

Kære Susanne,
TUSINDE TAK, fordi du giver dig tid til at skrive så pæne ord, det er virkelig pænt af dig :-)

Glæder os til at betjene dig en anden gang :-)

Super kundeservice

Jeg købte nogle ting bla. et krukkesæt som blev leveret rigtig hurtigt, desværre var en krukke flækket og jeg skrev til kundeservice. Jeg fik svar næsten med det samme at de beklagede meget og straks ville sende et nyt sæt afsted. Jeg har nu modtaget et nyt intakt sæt krukker og siger mange tak for en fremragende kundeservice. Jeg handler helt sikkert her igen.

5 November 2023

Kære Henrik,
Tusinde tak for de flotte ord. Det er simpelthen så skønt at du har brugt tid på at give os flot feedback.
Det varmer helt vildt.

Rated 2 out of 5 stars

Forventer at modtage 3 puder

Forventer at modtage 3 puder, som vist på billedet i ordren - men modtager kun 3 pudebetræk. Vil anbefale, at I viser billeder at flade pudebetræk i stedet for puder. Positivt at ordren behandles hurtigt.

28 September 2023

Kære Jane,
Vi håber du er rigtig glad for dine pudebetræk :-)
Overskriften på vores puder er BOMULD PUDEBETRÆK - derudover står der tydeligt i teksten, at pudefyld kan tilkøbes.
Tak for din anbefaling, men vi fortrækker at vise vores puder med fyld, det ser absolut bedst ud. Desuden har vi ikke tidligere tilfælde af den slags misforståelser.
Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med leveringstiden.
Mange hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Skønne produkter og super hurtig…

Skønne produkter og super hurtig service.

30 May 2023

Kære Anne,
Dejligt at du er tilfreds med både service og vores produkter :-)
Tusinde tak fordi du giver dig tid til at rose os her på trustpilot - det varmer.

Rated 5 out of 5 stars

Bliver så glad i låget når man skal…

Bliver så glad i låget når man skal hente sin pakke fra jer. Mega god kvalitet, hurtig levering og god smag 💕

8 May 2023

Reply from VanillaFly

Taaak Betina, og vi bliver så glade i låget når vi får så søde ord fra dig :-)

Super

Super, god service fra VanillaFly.
Og rigtig fine produkter.

26 April 2023

Kære Anita
Tusinde tak for de flotte 5 stjerner, og tusinde tak fordi du bruger tiden på, at give os de fine ord på trustpilot.

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter. Høj kvalitet. Value for money.

Lækre produkter. Jeg er især vild med Makeup/IPAD/computer mini bag som er en vatterede min taske. Høj kvalitet til prisen. Beskytter godt. Smukt design. Har også købt Makeup taske & pouch – velour og dem er jeg også vilde med. Der var hurtig levering. Så her vil jeg helt sikkert handle igen.

12 April 2023

Kære Tine,
Tusinde tak for de fine ord, og mange tak fordi du tager dig tid, til at give os den flotte anmeldelse her på Trustpilot :-) Vi bliver så glade.
VanillaFly/Merethe

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig flot og rigtig god kvalitet🌸…

Rigtig flot og rigtig god kvalitet🌸 søde personale og god betjening 🌸

10 April 2023

Kære Nasrin,
Tusinde tak for dine søde ord - du er en dejlig superkunde 😊
kram fra VanillaFly

Fantastisk behandling

Som altid, en fantastisk service og produkter der lever helt op til det de lover.

2 April 2023

Kære Fleure,
Tusinde tak for dine søde ord, det er så herligt med kunder der vender tilbage :-)
Kram fra os

Som sidste køb

Som sidste køb, super :-))
Kan kun anbefale dette sted !

16 March 2023

Kære Carl John,
Tusinde tak for de fine ord og endnu en ordre. Mange tak fordi du tager dig tid, til at give os 5 stjerner her på Trustpilot :-)
VanillaFly/

Super service ⭐️👍🏻

Super god service og fik en fantastisk betjening med hurtig respons via mail.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 March 2023

Reply from VanillaFly

Tusinde tak for de fine ord, og mange tak fordi du tager dig tid, til at give os 5 stjerner her på Trustpilot :-)
VanillaFly/Merethe

Købte to vaser

Købte to vaser - hurtig levering og solidt emballeret.

21 March 2023

Hej Hanne,
Tusinde tak for de 5 flotte stjerner :-)
VanillaFly/Helle

Take a closer look