VanillaFly Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har fået et par bukser og en vest fra VanillaFly i gave som jeg havde ønsket mig. Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten. Efter kun et par timers brug begyndte bukserne allerede at fnu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin strik i god kvalitet. Hurtig ekspedition. Ikke sidste gang jeg handler her

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk service. Jeg bestilte flere puder og ved en fejl havde jeg bestilt en monteringspude for meget. Firmaet ringede for at høre om det var en fejl før de sendte afsted. Det synes j... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

66 reviews in the last 12 months

Write a review

Alt var som forventet

Alt var som forventet , eller faktisk lidt bedre , har købt et pudebetræk ,det er super lækkert blødt velour i de flotteste farver . Har købt velour pudebetræk tidligere som stadig efter vask og slid er flotte.

12 November 2024

Kære Lone,
Sikke nogle flotte ord vi får med på vejen. Tusinde tak for at give dig tid til at rose os på Trustpilot, og mange tak for de 5 flotte stjerner. Det betyder alverden for os.
helle

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening.
Nemt bekvemt og super hurtig levering.
Alle vare levede op til forventninger og kvalitet. Fem stjerner herfra

11 November 2024

Reply from VanillaFly

TUSINDE TAK for søde ord og 5 dejlige stjerner.
Helle

Fin handel .

Fin handel .. hurtig levering og fine varer :)

11 November 2024

Reply from VanillaFly

Tak for fine ord og 5 dejlige stjerner :-)
helle

Fantastisk kundeservice

Bestilte 2 varer, som blev leveret efter ganske få dage, desværre manglede den ene vare.
Efter at jeg tog kontakt til firmaet fredag, blev den manglende vare omgående sendt afsted, og jeg modtog den allerede mandag.

2 August 2024

Kære Charlotte,
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive smukke ord og give os 5 flotte stjerner her på Trustpilot - vi bliver så utrolig glade :-)

Kh
Helle

Rated 2 out of 5 stars

Er en uge om at levere

Er en uge om at levere, har skrevet mail 2 gange og intet svar fået. Var blevet i tvivl om det var en fake side,men så kom der en pludselig en ordrebekræftelse næsten en uge efter jeg lagde min ordre. De er fair hvis man har travlt, men så svar lige på mail.

25 June 2024

Kære Linn,
Vi er sørme kede af din anmeldelse her på trustpilot. Som du kan se, har vi næsten udelukkende 5 stjerner, for rigtig god service.

Du skriver at du har modtaget en ordrebekræftelse en uge efter, at du har lagt din ordre - dette er ikke korrekt. Ordrebekræftelser kommer helt automatisk når man lægger en ordre.

Vi svarer ALTID meget hurtigt på de mails vi modtager, og har ikke modtaget mails fra dig - heller ikke i vores spamfilter.

Forstår ikke, hvorfor du ikke har kontaktet os pr tlf. ? ....det fremgår meget tydeligt her på trustpilot, at vi har en høj service, ærgerligt at du ikke overvejer at der muligvis var noget der var gået galt med dine mails, siden vi ikke svarer.

Helle Dittler
VanillaFly

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service med lyn levering

Fantastisk service med lyn levering, perfekt pakket og lige som jeg havde drømt om.
Super søde i tlf. Nem og overskuelig lækker hjemmeside.
Alt spiller bare.
Tak ♥️

20 June 2024

Kæreste Hanne,
Det var en fornøjelse at handle med dig :-)

TUSINDE tak for dine virkelig søde ord, og det er simpelthen så pænt af dig, at tage dig tid til at anmelde os her på trustpilot
Kram fra VanillaFly

Rated 5 out of 5 stars

Har købt de smukkeste og blødeste…

Har købt de smukkeste og blødeste pudebetræk. Har måtte bestille nogle flere da de bare er så fine.

20 June 2024

Kære Anette,
Det er den bedste besked at få - at varen svarer til det man "drømmer" om.
Tusinde tak for dine bestillinger, og tusinde tak fordi du tager tid til at give os rosende ord her på trustpilot. Det betyder så meget
Mange kærlige hilsner
Helle Dittler