Jeg har fået et par bukser og en vest fra VanillaFly i gave som jeg havde ønsket mig. Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten. Efter kun et par timers brug begyndte bukserne allerede at fnu... See more
Company replied
Virkelig fin strik i god kvalitet. Hurtig ekspedition. Ikke sidste gang jeg handler her
Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... See more
Company replied
Helt igennem fantastisk service. Jeg bestilte flere puder og ved en fejl havde jeg bestilt en monteringspude for meget. Firmaet ringede for at høre om det var en fejl før de sendte afsted. Det synes j... See more
Roskildevej 16, VanillaFly, 4030, Tune, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 85% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Elendige fyldnings puder 50 x 50 cm ville vaske pudebetræk fra jer af som er udemærket men godt jeg stod udenfor ,godt nok har vi haft problemer med at der kommer fjer ud gennem betrækket men der sad mindst en halv pude inde i betrækket der stod ud af puden og der sad så mange fjer indvendigt i betrækket at jeg skulle bruge mindst 10 min pr pude 4 stk for og pille fjer ud af vævningen , det er simpelthen bare dårlig kvalitet, kvaliteten af betrækket er simpelthen for tyndt har fået dem i gave så har ikke set dem før , betrækket var sat på ,da jeg fik dem , naboen spurgte om jeg pillede høns for der fløj fjer indtil dem , hurra

Reply from VanillaFly
Så flotte kort til enhver lejlighed og købte en sweater der er virkelig god kvalitet til pengene.

Reply from VanillaFly
Endnu engang lækre pudebetræk - nu til ny sofa. Bløde, smukke og god lynlåslukning.
Hurtig levering og tilpas information om forsendelse.
Tak igen herfra!

Smukke produkter, God og hurtig service. Hyggelig hilsen

Reply from VanillaFly
Jeg købte sættet med tre dekorationsvifter i flet til sommerhuset og de er rigtig fine. Jeg blev dog ret skuffet over at erfare at jeg kunne have købt de helt samme i Søtstene Grene til 1/3 af prisen

Reply from VanillaFly
Jeg har købt flere af jeres varer og er meget tilfreds🌸

Reply from VanillaFly
Kvalitetsvarer helt igennem. Flotte designs. Mange spændende og anderledes varer.

Reply from VanillaFly
Jeg har gennem tiden handlet en del hos Vanilla Fly og har generelt været glad for mine køb. Senest købte jeg to vægdekorationer i rattan, som på jeres hjemmeside vises ophængt på en trævæg.
Desværre er der opstået mug på begge dekorationer. Jeg kontaktede jer med henblik på en ombytning, men fik oplyst, at produkterne skal hænge i et opvarmet rum. Denne information fremgår dog ikke af produktbeskrivelsen, hvilket jeg mener er vigtigt for at kunne bruge produktet korrekt.
Jeg er derfor lidt skuffet over forløbet, da jeg ellers har haft gode oplevelser hos jer.
De har de smukkeste ting så det er meget svært at vælge nogle gange. Har lyst til at eje det hele.
Har altid modtaget mine bestillinger inden for kort tid, så kan varmt anbefale shoppen

Reply from VanillaFly
Jeg har købt nogle flotte pudebetræk - de levede helt op til min forventning.
Leveringen var hurtig. Så alt i alt en dejlig oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg vil handle hos VanillaFly.

Reply from VanillaFly
Hurtig og effektiv levering af den smukke dørstopper, som jeg er meget glad for 🥰

Reply from VanillaFly
Super lækre produkter. Er virkelig nice at have de små bags med ud at rejse, løfter rygsækferien til mere luksus. Flot syet og lækkert fin velurstof.

Reply from VanillaFly
super service efter GLS havde forlist min pakke , så blev der sendt en ny pakke til mig og Vanillafly, løste rodet hos GLS , og jeg blev rigtig glad for produktet som er i en virkelig god kvalitet :0)