VanillaFly Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har fået et par bukser og en vest fra VanillaFly i gave som jeg havde ønsket mig. Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten. Efter kun et par timers brug begyndte bukserne allerede at fnu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin strik i god kvalitet. Hurtig ekspedition. Ikke sidste gang jeg handler her

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk service. Jeg bestilte flere puder og ved en fejl havde jeg bestilt en monteringspude for meget. Firmaet ringede for at høre om det var en fejl før de sendte afsted. Det synes j... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

66 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service
Altid en fornøjelse at komme fysisk og afhente vare i Tune

3 December 2025

Reply from VanillaFly

Tusinde tak for 5 flotte stjerner :-)
Altid en herligt når vores kunder kigger forbi :-)

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, under særlige omstændigheder. Langt mere, end man kan forvente. Og varerne er i høj kvalitet. God værdig for pengene.
Har handlet her før, og vil gøre det igen

4 December 2025

Kære Vibeke,
Tusinde tak for de meget flotte ord, og vi bliver simpelthen så glade for, at du er glad for vores kundeservice - det er den allerbedste ros man kan få :-)
Mange hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Meget hurtig og god service 👏😃!!!!

29 November 2025

Kære Tove,

Tusind tak for de pæne ord og din tålmodighed med pakken.
Vi er glad for at du fik den trods forvirringen med forsendelsen:)

Vi værdsætter at du tog dig tid til at skrive til os og takker for de 5 flotte stjerner.

Rigtig god dag,

Godt

Alt godt :)👍

3 December 2025

Hej Asia,
Skønt at alt er godt :-)
Tak for 5 smukke stjerner

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Lækre varer. Helt tilfreds

20 November 2025

Kære Tina,
Tusinde tak for søde ord og 5 stjerner

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Samme dag som varen var bestilt kunne jeg afvente i shoppen. Jeg fik nye ideer da jeg hentede mine pudebetræk og købte ekstra med hjem:-) Rigtig god betjening.

17 October 2025

Kære Rikke,
Det dejligste er, at kunne give vores kunder nye ideer :-) .....på trods af dit besøg i et forholdsvis rodet showroom :-) Tusinde tak for besøget.

Erstatning modtaget hurtigt

Modtog desværre en krøllet plakat i første omgang - men den blev lynhurtigt og venligt erstattet af en fin, glat version. Alt i top.
Det eneste jeg kunne tænke mig, er at printet bliver UV fast, da plakaterne har en levetid på 3-4 år i en almindelig oplyst stue, hvor farverne grånes

22 October 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din besked – og fordi du tog dig tid til at skrive til os.
Vi er glade for at høre, at den nye plakat nåede godt frem, og at du er tilfreds med både produktet og vores service.

Tak også for din konstruktive feedback omkring UV-bestandighed. Det er en rigtig god pointe, og vi forstår ønsket om, at farverne bevarer deres glød i mange år. Vi arbejder løbende på at optimere vores print og materialer, og din kommentar er givet videre til vores produktionsteam som input til fremtidige forbedringer.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse🌸

VanillaFly

Alt i bedste orden 😁

Meget meget hurtig levering. Puder i god kvalitet. Jeg er meget tilfreds.

16 October 2025

Kære Annette,
Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord.
Vi bliver så glade:). Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

God weekned,

Rated 5 out of 5 stars

Købte de smukkeste lamper og fik rigtig…

Købte de smukkeste lamper og fik rigtig god betjening ved afhentning på lageret. Gode priser og virkelig god kvalitet. Kan varmt anbefales.

10 October 2025

Kære Christina,
Superhyggeligt at du kiggede forbi os :-)
Tusinde tak for de fine ord og de 5 flotte stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik mine varer hurtigt

Jeg fik mine varer hurtigt, og jeg er SUPER tilfreds med alt hvad jeg har købt.

15 October 2025

Kære Illian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 💫
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både er tilfreds med dine varer og oplevede hurtig levering. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det giver os masser af motivation til at fortsætte det gode arbejde.

Unikke produkter

Virkelig fine vare og hurtig levering.

8 October 2025

Reply from VanillaFly

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte ord! 💛
Vi er så glade for, at du synes om vores unikke produkter, og at leveringen levede op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os – tak fordi du deler din oplevelse!

Rated 5 out of 5 stars

God webshop med de skønneste produkter…

God webshop med de skønneste produkter og hurtig levering.

26 September 2025

Kære Annette,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord! 💕
Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores webshop og produkter – og at alt kom hurtigt frem. Det betyder virkelig meget for os, at du deler din oplevelse.

De kærligste hilsner,

Som altid meget tilfreds

Som altid meget tilfreds. Jeg fik varerne super hurtigt og alt er som vanligt i skønneste orden og prima kvalitet.

29 September 2025

Kære Lene,
Hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse – tusind tak! 💛
Det betyder enormt meget for os, at du vender tilbage og stadig er lige så tilfreds. Vi sætter stor pris på din tillid og dine søde ord om kvaliteten og servicen.
Tak fordi du handler hos os igen og igen – det værdsætter vi virkelig.

De varmeste hilsner,

Super gode varer

Super gode varer, service og super hurtigt levering👍😃!!. Tak for det, handler meget snart hos jer igen 💃🏿. God weekend til jer allesammen 🇩🇰🎉. Endeligt et firma med professionelle folk på fra A-Z!.

19 September 2025

Kære Tina,
TUSINDE TAK for den sødeste besked her på trustpilot og tak for de 5 flotte stjerner :-)

Fem stjerner herfra

Nu har jeg købt puder, plakater og en lampe og jeg er vild med det hele, og så er der super hurtigt levering

6 September 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌸
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både puder, plakater og lampe – og at leveringen levede op til dine forventninger. Det betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive:)

De bedste hilsner

Take a closer look