Jeg Beder danske regering om nedlukning farlig danske sekten Allaktra, hvor indbladet nogle folk som sidder på magten iPET…
Jeg Beder danske regering PET Folketinget at lukker danske ulovligt sekten hedder Allaktra , produktions af reptilernes via mennesker biologiske materiale, indblandet grupper læger, ulovligt videnskab jurister dommer advokater fiskeristyrelsen Fødevarestyrelsen som nogle politiet i Holbæk området muligvis jeres msssoner indblandet, samt gynækologen Charlotte Floridon, hvir hun har misbrugt mig min krop mine babyer som hun har dræbt til videnskabelige arbejder og sim fertilitets forretning . De stjæler mine profetiske drømmer og laver ulovligt eksperimenter på dansker. Holbæk kommune indblandet i det siden 2016 frem til idag , ukrainske kriminalle indblandet også. De slår ihjel medlemmer af mine familier, samt begår økonomiske kriminalitet. Mine mobiltelefoner de overvågner 24/7. Indblandet kbh retshjælp hvor jeg hsr 3 erstatnings sager hvor de for erstatning med kriminalle ig deller imens jeg får fra dem afslag .luk ned venligst korruption i alle myndigheder. De holder mig som gidsler har lavet af mig hjemløs for at jeg skal beregnes i øjne dansker som udsætter og lavere true mig med lukker min nyd . Korruptionen i ministeriet luk venligst ned, jeg har send til her flere brev jeg fik ikke svar fra jeg. Og lavere blokerede mine mobil telefoner når jeg søger hjælp i russiske regering . Sekten stjæler russiske 1000 års viden fra flere mine generationer i deminsioner fra forskeligt trossamfund og laver substutiatuon af slægt skanne flere 1000 familier fra forskelige lande Danske jounalister må ikke fortæller til dansker om det på grund af jer.jeg vil fortæller til russer og lavere blokeret mine alle mobiltelefoner. Jeg håber at i indbladet jer i min sag.
Anzhela Jensen
Kære Mette Frederiksen jeg er ikke død Danmark , selvom jeres sekten vil gerne have det iog forsøger at skaffe beviser på grund af dokumentfalsk og økonomiske kriminalitet bag min ryg.
Jeg har skrivet på min Facebook alt og har langt beviser frem . Jeg skal ikke lave j’eres politiet arbejder, hvor nogle personer dække sekten, sekten mission - børnedrlæber. , som har dræbt mine
Min Facebook Angela Jensen Holbæk , min veninder styret den sammen med medlemmer af sekten i Danmark hvor hun har forholdt til alle mine kontakter iog slette alle mine komentar . Alle dansker kan komme ind uden lukker ind, og ser læser alle beviser ud over sang, nu jeg lukker på min e mail, på trods at jeg må ikke lukke på min Facebook på tristpilot for at andre må ikke ved sandheden og kontakter mig. For eksempel russer araber andre muslimer og kristne som vil kontakter mig men må ikke . hvor de må ikke ved hvad af forgår, fordi sekten bytter skanner dem, deres slægt stamtræet, ligesom de bytter en skæbne en araber Allasss og blokeret ham fra mig for at han må ikke det vide
Hvis nogen nogen kan kontakt ham på arabiske engelsk russisk ukrainske han kan mange sprog. Jeg fortaler jer de vil bytte hans skæbne , stamtræet familien , til en danske mand fra sekten sammen med en skaffet ulovligt reotilen som ser ud som model. Hun har sendt til mig en sang om det . Наn er ikke den eneste offeret da var flere 1000 før ham