STM Reviews 6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg Beder danske regering om nedlukning farlig danske sekten Allaktra, hvor indbladet nogle folk som sidder på magten iPET…

Jeg Beder danske regering PET Folketinget at lukker danske ulovligt sekten hedder Allaktra , produktions af reptilernes via mennesker biologiske materiale, indblandet grupper læger, ulovligt videnskab jurister dommer advokater fiskeristyrelsen Fødevarestyrelsen som nogle politiet i Holbæk området muligvis jeres msssoner indblandet, samt gynækologen Charlotte Floridon, hvir hun har misbrugt mig min krop mine babyer som hun har dræbt til videnskabelige arbejder og sim fertilitets forretning . De stjæler mine profetiske drømmer og laver ulovligt eksperimenter på dansker. Holbæk kommune indblandet i det siden 2016 frem til idag , ukrainske kriminalle indblandet også. De slår ihjel medlemmer af mine familier, samt begår økonomiske kriminalitet. Mine mobiltelefoner de overvågner 24/7. Indblandet kbh retshjælp hvor jeg hsr 3 erstatnings sager hvor de for erstatning med kriminalle ig deller imens jeg får fra dem afslag .luk ned venligst korruption i alle myndigheder. De holder mig som gidsler har lavet af mig hjemløs for at jeg skal beregnes i øjne dansker som udsætter og lavere true mig med lukker min nyd . Korruptionen i ministeriet luk venligst ned, jeg har send til her flere brev jeg fik ikke svar fra jeg. Og lavere blokerede mine mobil telefoner når jeg søger hjælp i russiske regering . Sekten stjæler russiske 1000 års viden fra flere mine generationer i deminsioner fra forskeligt trossamfund og laver substutiatuon af slægt skanne flere 1000 familier fra forskelige lande Danske jounalister må ikke fortæller til dansker om det på grund af jer.jeg vil fortæller til russer og lavere blokeret mine alle mobiltelefoner. Jeg håber at i indbladet jer i min sag.
Anzhela Jensen
Kære Mette Frederiksen jeg er ikke død Danmark , selvom jeres sekten vil gerne have det iog forsøger at skaffe beviser på grund af dokumentfalsk og økonomiske kriminalitet bag min ryg.
Jeg har skrivet på min Facebook alt og har langt beviser frem . Jeg skal ikke lave j’eres politiet arbejder, hvor nogle personer dække sekten, sekten mission - børnedrlæber. , som har dræbt mine
Min Facebook Angela Jensen Holbæk , min veninder styret den sammen med medlemmer af sekten i Danmark hvor hun har forholdt til alle mine kontakter iog slette alle mine komentar . Alle dansker kan komme ind uden lukker ind, og ser læser alle beviser ud over sang, nu jeg lukker på min e mail, på trods at jeg må ikke lukke på min Facebook på tristpilot for at andre må ikke ved sandheden og kontakter mig. For eksempel russer araber andre muslimer og kristne som vil kontakter mig men må ikke . hvor de må ikke ved hvad af forgår, fordi sekten bytter skanner dem, deres slægt stamtræet, ligesom de bytter en skæbne en araber Allasss og blokeret ham fra mig for at han må ikke det vide
Hvis nogen nogen kan kontakt ham på arabiske engelsk russisk ukrainske han kan mange sprog. Jeg fortaler jer de vil bytte hans skæbne , stamtræet familien , til en danske mand fra sekten sammen med en skaffet ulovligt reotilen som ser ud som model. Hun har sendt til mig en sang om det . Наn er ikke den eneste offeret da var flere 1000 før ham

4 August 2024

Statsministeren mette f

Statsministeren mette f, afskaffer ting hun ikke har forstand på.
Men lad os dog tage konsekvensen og afskaffe alle helligdage og til gengæld give folk 2 ugers ferie mere.
Så sløjfer vi julen og alt pyntning og forbyd julesalg.

Men hvorfor stoppe her, lad os dog løfte i flok og sende samtlige danske politikkere afsted til ukraine og lad dem så deltage i krigen der og behold de danske jenser hjemme.
Vi vil få det bedre i danmark, da denne børnehave af politikkere forsvinder ud af danmark, farvel og kom ikke tilbage.

Så lad os hjælpe de fattige, ved at sætte et prisloft på dagligvare, så alle har råd til at overleve.
De penge der skal bruges til dette, får vi at skære ned i skrankepaverne på alle administrative kontorer, lønen fra disse, vil gøre at vi ikke alene kan sætte et prisloft på dagligvarer, men vi kan også hæve pensionen og su.

Da vi alligevel er vant til diktatur i danmark og at borgenes privatliv er blevet begrænset til et minimum, så lad os indføre fast videoovervågning i alle hjem og chipmærkning af alle borger, så disse kan spores alle døgnets timer.
Indfør tvungen fedme operationer og synsoperationer og skulle borger være rødhåret, så er der tvungen farvning af håret.

Men den borger er for syge til at arbejde, bliver de stillet i kø til vestforbrænding med et bundt brænde under armene, da borgerne selv skal levere brændet og alle bedemænd afskaffes og kremeringen gøres gratis ved at borgerne selv kommer med brændet.

Skattevæsnet afskaffes, da medarbejderne ikke kan finde ud af at administrere reglerne og lovene og laver konstant fejl, altså en stor besparelse.
Luk dr i den form det har i dag og lav hvad der svare til statens informations kanal, ingen ansatte.

18 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Mørklægning af danmark tirsdag d

Mørklægning af danmark tirsdag d. 7 november 2023.
I dag kl. 7.00-7.30, der blev hele danmark mørklagt på ordre fra statsminister Mette F.

Ingen borger kunne få en forklaring fra deres forsynings selskab, da ingen havde forklaring på, at hele danmark var uden strøm.

Og nu tænker du kære læser, arh det ved du ikke noget om, men her tager du fejl.
For når strømmen forsvinder 1 fase af gangen og når alt lys bliver slukket, nøjagtigt som hvis forsynings selskaberne står og trykker på knapperne, så strømmen forsvinder i etaper, så er det hverken mangel på strøm, en kortslutning eller brud på et kabel, nej, så er der en person der bevist slukker for strømmen og når det så drejer sig om hele danmark der er uden strøm, så er der kun en person der kan bestemme/beordre dette, nemlig Mette F.

Men det er nok som led i mørklægning af danmark, fordi russerne er på vej eller frygten for samme.

Så kære danske borger og jer på djævleøen, i kan godt gøre jer klar til, at denne type af mørklægning vil komme til at optræde mere og mere, særligt på djævleøen.

Så gælder det om at forberede sig på mørklægning og at der bliver slukket for varmen også, så må man håbe at i har mulighed for at have og bruge en brændeovn, så i kan holde varmen og der bliver rift om brænde og stearinlys, så man har lys at læse ved.
En ting er dig sikkert, mobiltelefoner og ipads virker ikke særligt godt uden strøm og kan ikke fungere på hverken stearinlyskraft eller strålevarme fra brændeovnen.

Heldigvis er os der bor i hovedlandet, bedre sikret og vant til at kunne klare os uden disse moderne ting, som iphone og ipad, men spørgsmålet er dog, hvordan vil i betale med jeres fine dankort og mobilepay, hvis der ingen strøm er, svar lige på det, kære hr. statsminister.

7 November 2023

Is this your company?