Har været rigtig positiv hele vejen igennem. De er meget professionelle og svarer lynhurtigt, ikke noget at sætte en finger på. Jeg ville dog gerne have vidst, at vi kun får 3 nøgler til lejemålet,... See more
See what reviewers are saying
Virkelig god service! Vi skrev angående vores håndtag var gået i stykker til yderdøren(vi kunne ikke låse døren), hvor vi fik af vide, at de kunne komme mandag (Det var onsdag/torsdag) - men v... See more
Company replied
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Steka Bolig fra start til slut. Kommunikation har været tydelig og ærlig hele vejen igennem, og vi har altid følt os i trygge hænder. Vi kan varmt anbefale... See more
Company details
Written by the company
Vi udfører alle slags ejendomsserviceopgaver og udlejningsopgaver. Vi forsøger at løse alle opgaver med god service og en høj grad af personlighed samt indlevelse.
Vestre A, 9000, Aalborg, Denmark
- sbk@stekabolig.dk
- stekabolig.dk
Fik to fremvisninger af en skøn lejlighed. Først en alene med Alexander og derefter med min kæreste og Stefan. Rare og behagelige mennesker. Vi kunne desværre ikke takke ja i sidste ende, men har hele vejen fået god service og de været gode til at ringe og skrive til os :) vi vender sikkert tilbage når flytteplanerne blive relevant igen

Reply from Stekabolig
Stefans rolige væsen da vi overtog…
Stefans rolige væsen da vi overtog lejligheden.

God og hurtig service
Steka bolig var hurtig til at vende tilbage og følge op på de henvendelser jeg havde

Dårlig service
Jeg ringer til Steka bolig og oplyser dem om at jeg ønsker en bolig og gerne vil tilse denne. Vi aftaler at jeg kan komme ud og se boligen i onsdag d. 04.09.24 kl. 14. Under fremvisningen oplyser Stefan at der også er en ledig bolig i Skalborg området som vi ser samme dag.
Efter at have set de to boliger udtrykker jeg min interesse i den 1. jeg var ude at seog aftaler med Stefan at jeg vil undersøge skole og institutionsforholdene til mine børn og kontakter ham næste dag indtil da vil han holde begge boliger åbne til jeg vender tilbage.
Næste dag ringer jeg til SteKa og de fortæller at boligen som jeg viste interesse for er udlejet. Da jeg fortæller dem om at det ikke var aftalen bortforklarer de deres holdning og siger at deres arbejde er at udleje.
Hold jer væk, hvis I vil undgå at blive snydt. Jeg har ikke set så dårlig en betjening før.

Reply from Stekabolig
God og proffesionel fremvisning af…
God og proffesionel fremvisning af boligen

Reply from Stekabolig
Vi har gennem steka bolig lejet vores…
Vi har gennem steka bolig lejet vores lejlighed.
Steka har været ekstremt fleksible ifht. At kigge lejligheder og guide igennem markedet i Aalborg.
Vi er tilfredse med både Alexander samt Stefan som har hjulpet os igennem hele udlejningen.

Reply from Stekabolig
En rigtig god oplevelse at få fremvist…
En rigtig god oplevelse at få fremvist lejlighed af en meget behagelig ung mand.
Efterfølgende får jeg lejligheden og her er den unge mand igen meget venlig og parat til at yde en fantastisk service.

Wow.
Wow. Hysterisk chef, med manglende service OG forståelse for beboere.
Men åbenbart ikke første gang, kan jeg se…

Reply from Stekabolig
Har kun oplevet god service. De har været hurtige at få kontakt til. Derudover efterspurgte jeg en dag til opmåling, efter kontrakten var underskrevet, hvilket ikke var et problem. De gav sig god tid.

Ordentlig virksomhed
Jeg har haft indflytningssyn med SteKa Bolig. Der var lidt knas med indflytningsdatoen, men dette tog de i stiv arm.
Selve indflytningssynet var behageligt og Stefan tog det stille og roligt. Skønt at der ikke var et rush fra hans side (Noget jeg har oplevet ved tidligere indflytningssyn).

Svindleri
Boede i lejligheden i 3 måneder og de tog næsten hele depositummet. De gav mig en faktura hvori der stod at jeg skulle betale for en ekstra halv husleje, hvilket jeg allerede havde gjort. Herefter skulle jeg bruge tid på at finde bankoverførelsen som dokumentation. De har ikke styr på noget og de er svindlere så hold jer fra dem, I vil fortryde hvis i lejer hos dem!

Kompetent fremvisning
Kompetent fremvisning. Gav sig god tid, og vidste alt om boligen.
Kan varmt anbefale, at tage kontakt til Stekabolig 👍

Reply from Stekabolig
Holder ikke hvad de lover
Bliver skrevet op i kartotek i december 2022 med henblik på en særlig adresse i stueplan. I august 2023 bliver der en ledig. Jeg får ikke besked. Ser det selv og kontakter Stefan, som siger at den ikke er beboelig. Her i september skal jeg se en anden lejlighed og spørger til den første ønskede lejlighed hvor medarbejderen kan fortælle at jeg slet ikke står på venteliste og den først ønskede lejlighed er lejet ud til anden side
Sjovt, nu svarer Steka bolig 1 år senere, med et nyt svar. Nu har der været vandskade. For et år siden forklarede de med at lejligheden var ødelagt pga tobak

Reply from Stekabolig
Vi fik lovet at de ville sende en…
Vi fik lovet at de ville sende en kontrakt og vi fik lejligheden, to dage efter så ringer de at de har fået en “særlig tilladelse” for at bare at trække vores kontrakt tilbage, da en de kender mangler en bolig… det er ikke fair over for os, da vi ligesom hik id fra det var vores nye lejlighed, vi fik købt en masse til lejligheden på de to dage, men dem får vi jo ikke brugt alligevel, nu har vi heldigvis fundet en lejlighed der er lige så pæn…
De har pæne lejligheder, men service kan de ikke finde ud af.