Recovery Scandinavia Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi er virkelig glade for vores dampsauna fra Recovery Scandinavia – den giver en skøn og afslappende spaoplevelse derhjemme. Da en storm ødelagde et par dele, hjalp Frederik mig straks og sendte rese... See more

Rated 2 out of 5 stars

Modtog isbad i ok kvalitet, dog UDEN termolåg og termometer. Desværre havde leverandøren “glemt” at pakke dette med i deres leverencer af isbade…. God kommunikation frem og tilbage via mail, MEN det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Modtog et isbad, som fungerede fint de første 2 uger, så begyndte luften i badets luftring at fordele sig ujævnt. Jeg skrev en mail for 2 timer siden med billeder, og jeg har netop modtaget en mail... See more

Rated 2 out of 5 stars

Lidt op lidt ned. Men overordnet positivt. Den hurtige eksekvering og at de får rettet op på fejl urimeligt hurtigt hiver karakteren op på fuld plade. Fik det forkerte isbad leveret, 4... See more

1. Sauna

Written by the company

Recovery Scandinavia er ophørt.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Super kundeservice

Vi modtog desværre en defekt damper, men uden problemer fik den ombyttet til en ny i løbet af få dage.
Kundeservice svarede også sent om aftenen

7 February 2024

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi sætter stor pris på det!🙌

Isbad- Premium

Jeg købte isbadet og er meget glad for det. Jeg bruger det flere gange om ugen, især efter jeg har dyrket motion. Kvaliteten på det er i top!

19 January 2024

Hej Mads,

Vi glade for at høre om din oplevelse med vores isbad - vi står klar, hvis du skulle tilføje andre produkter til dit recovery setup!

God kvalitet

God kvalitet
Jeg har prøvet saunaen, og den varmer hurtigt op, til en temperatur, der er svær at sidde langt tid i. Den holder også godt på varmen. Jeg glæder mig til at købe deres isbad

19 December 2023

Hej August,

Tak for din fine anmeldelse!

Jeg blev nysgerrig

Jeg blev nysgerrig, da jeg hørte om dette firma, der tilbød billige dampbade, og lad mig bare sige, at min oplevelse var intet mindre end fantastisk! Fra start til slut leverede de en magisk rejse ind i dampens fortryllende verden til priser, der næsten var for gode til at være sande.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale dette nok. For dem, der leder efter en overkommelig, men ekstraordinær måde at skabe afslappende stunder derhjemme, er dette uden tvivl det bedste valg.
Jeg er fan!

2 January 2024

Hej Mikkel,

Vi glade for du deler din oplevelse - Tusind tak!

Rated 5 out of 5 stars

Super fede produkter af høj kvalitet

Super fede produkter af høj kvalitet, dampsauna og isbad. Disse produkter vil helt klart give et boost til min hverdag. Desuden nem og hurtig levering.
Kan varmt anbefales!

18 January 2024

Hej Christian,

Vi takker for din anmeldelse!

Kæmpe anbefaling

Jeg har her til vinter anskaffet mig en damp sauna og hold nu op hvor har det været en god investering. Jeg har aldrig haft det bedre rent helbredsmæssigt. Klar anbefaling herfra!

21 January 2024

Hej Karoline,

Vi glade for du nyder vores Dampsauna!

Årets bedste køb

Årets bedste køb.
Jeg har modtaget et pakkesæt fra Recovery Scandinavia og jeg er vild med det. Produkterne lever op til det man ser på hjemmesiden. Det er dejlig nemt at sætte op og pakke ned igen + det er let at transportere med sig. Jeg er super glad for mit nye isbad og dampsauna og det bliver derfor en kæmpe anbefaling herfra!

28 December 2023

Reply from Recovery Scandinavia

Vi er rigtig glade for din anmeldelse - Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse!

Venlig og kompetent kundeservice

Jeg kom til at bestille to isbade, men skulle kun have haft et enkelt. Jeg kontaktede derfor Recovery Scandinavias kundeservice, der hurtigt fik hjulpet mig og rettet op på fejlen. Venlig og kompetent kundeservice, samt et godt produkt, som jeg er yderst tilfreds med. Recovery Scandinavia får derfor min varmeste anbefaling.

10 January 2024

Hej Amalie,

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være brug for det!
Tusind tak for din fine anmeldelse af os!

Rated 5 out of 5 stars

Recovery Scandinavia er bare i en liga…

Recovery Scandinavia er bare i en liga for sig selv! Ud over at hjælpe folk med at restituere, sørger de for, at du får det, du har brug for lynhurtigt og i topkvalitet. Men det er ikke alt – deres kundeservice er simpelthen fantastisk. De går virkelig op i at levere ikke kun hurtige resultater og topkvalitet, men også en venlig og imødekommende oplevelse, der gør hele processen til noget særligt. Virkelig enestående!

11 January 2024

Reply from Recovery Scandinavia

Vi sætter stor pris på din anmeldelse Andreas!

Bedste investering længe

Hurtig levering og sådan rimeligt nemt at få det samlet. Var dog lidt i tvivl med det som jeg troede var låget men som blot skal flyde ovenpå vandet og holde på kulden - der stemte billederne ikke helt overens med virkeligheden. Men hold da op hvor er det bare den bedste investering jeg har gjort mig længe - jeg bliver glad i låget hver gang jeg hopper i, og kroppen har det bare helt fantastisk bagefter. Jeg købte mit i midten af december - og vejret har jo i den grad været med til at gøre det til isbad.

16 January 2024

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse - Det glæder os og høre, at du er tilfreds!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg går normalt i sauna gus

Jeg går normalt i sauna gus, og jeg har nu fået skaffet mig en damp sauna hjem, og jeg må simpelhen sige at det er fantastisk!

En helt unik frihed at man selv har en sauna derhjemme, som ikke kræver det store i opsætning eller budgettet

16 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tilføjet isbad til mit recovery setup

Jeg er virkelig glad for mit isbad fra Recovery Scandinavia!
Damp saunaen er 100% det næste jeg skal tilføje til mit recovery setup.

15 October 2023

Reply from Recovery Scandinavia

Vi står klare til at levere!

Helt vildt god oplevelse

Helt vildt god oplevelse, produktet kom hurtigt. Jeg er super tilfreds med min oplevelse som kunde og vil helt klart anbefale det til andre! 5/5 stjerner herfra.

4 October 2023

Hej Johan,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Take a closer look