Vi er virkelig glade for vores dampsauna fra Recovery Scandinavia – den giver en skøn og afslappende spaoplevelse derhjemme. Da en storm ødelagde et par dele, hjalp Frederik mig straks og sendte rese... See more
Company replied
Modtog isbad i ok kvalitet, dog UDEN termolåg og termometer. Desværre havde leverandøren “glemt” at pakke dette med i deres leverencer af isbade…. God kommunikation frem og tilbage via mail, MEN det... See more
Company replied
Modtog et isbad, som fungerede fint de første 2 uger, så begyndte luften i badets luftring at fordele sig ujævnt. Jeg skrev en mail for 2 timer siden med billeder, og jeg har netop modtaget en mail... See more
Company replied
Lidt op lidt ned. Men overordnet positivt. Den hurtige eksekvering og at de får rettet op på fejl urimeligt hurtigt hiver karakteren op på fuld plade. Fik det forkerte isbad leveret, 4... See more
Company replied
Recovery Scandinavia er ophørt.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month

Reply from Recovery Scandinavia
Toppen af service og troværdighed.
Startede med chat som blev besvaret inden for 2 minutter - fik god vejledning omkring bl.a isbad. Lagde derefter en ordre og formiddagen efter kunne jeg tage isbadet i brug, som levede op til forventningerne. De bedste anbefalinger herfra. Jeg søgte også vejledning ved nogle af de andre store leverandører på isbadmarkedet - her en uge efter har jeg stadig ikke fået svar…. Så kun stor anbefaling herfra til RS - forsæt det gode arbejde for det er god service folk vil have i dag.

Reply from Recovery Scandinavia
Vi fik 2 isbade i julegave og besluttede at sende det ene tilbage til Recovery Scandinavia
De sendte retur fragt label og betalte pengene retur samme dag ,rigtig god service og vi kan varmt anbefale dem

Reply from Recovery Scandinavia
Jeg havde bestilt et isbad pro, da jeg modtog badet og satte det op, var der et lille hul så det tabte luft. Det er selvfølelig ærgerligt men hvad der kan ske.
jeg skriver og sender video til Recovery Scandinavia, de svare med det samme og dagen efter skriver de at de sender et nyt.
Der er god service når nu uheldet er ude

Reply from Recovery Scandinavia
En rigtig fin kundeoplevelse herfra. Er super glad for mit isbad!

Reply from Recovery Scandinavia
Min kone bestilte en dampsauna til mig i fødselsdagsgave den 26 oktober. Efter flere problemer med ordren, modtager vi den først til afhentning idag, den 19. december. Vi var blevet lovet en olie som kompensation for ventetiden, og takkede ja og ventede tålmodigt.
Jeg hentede pakken idag og kan nu konstatere, at der hverken er olie med, eller den fjernbetjening, der ifølge indlægssedlen hører til dampmaskinen. Derudover har pakken fået en hård medfart, så stumperne til at samle teltet med lå spredt ud i hele kassen.
Teltet, stolen og selve dampmaskinen ser dog umiddelbart fint ud, men det er ikke testet endnu.
Baseret på de fine anmeldelser der står her på Trustpilot, er jeg skuffet over ordren.
REDIGERET 23.12.2024
Gutterne fra Recovery Scandinavia reagerede prompte på min kones mail og fremsendte en hel pakke med olier, samt en ny fjernbetjening, som var fremme allerede dagen efter. Tak for hurtig respons og for at tage jeres kunder alvorligt. Jeg har nu rettet min anmeldelse og ønsker jer en glædelig jul!
Mvh. Leon

Reply from Recovery Scandinavia
Super hurtig levering og et fint produkt til prisen

Reply from Recovery Scandinavia
Rigtig god service og hurtig forsendelse,og et godt produkt

Reply from Recovery Scandinavia
Mega god kvalitet og dag til dag levering👍👍

Reply from Recovery Scandinavia
Virkelig god service på chatten. Ingen ventetid og meget fin info.

Super kvalitets isbad

Reply from Recovery Scandinavia
Forsendelse var lidt forsinket, men de var gode til at informere omkring forsinkelse og ny leverings dato.

Reply from Recovery Scandinavia
Lidt lang ventetid da pre-order men den kom da frem og vi fik kompensation. Den er ikke helt så varm som vi havde håbet - den måtte gerne afgive noget mere damp og så er der ikke sikkerhedsventil på kogeren som der står i instruktionsbogen. Men ellers alt OK

Reply from Recovery Scandinavia
Super hurtig levering, meget serviceminded kundeservice, og sidst men ikke mindst to produkter (isbad og dampsauna), der er en fornøjelse at bruge, og som lever helt op til forventningerne🙌

Super lækker damp sauna.
-Hurtig kundeservice og support.

Reply from Recovery Scandinavia
Hvis alle webshops var så imponerende og fantastiske…. Så ville verden bestå af fem stjerner, overalt.
Med største glæde og nu største respekt, er min handel med Recovery Scandinavia den smukkeste oplevelse med nethandel overhovedet.
Tak til RS. Jeg giver jer mine allerbedste
anbefalinger. 🦾

Reply from Recovery Scandinavia
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at handle hos Recovery Scandinavia, som specialiserer sig i salg af bade og saunaer, og jeg er meget imponeret over deres produkter og service.
Fantastisk service lige fra bestilling af dampsauna og til leveringen - trods det at RS ikke fik ordren som lovet fra deres leverandør, var der fuld opdatering på leverancen. 🤗
Og hurtig svar ift opsætning.
Så kan kun anbefale handel på RS
Den er lige sat op og taget i brug - fuld tilfreds med mit køb.
Go sommer ☀️