Recovery Scandinavia Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Modtog isbad i ok kvalitet, dog UDEN termolåg og termometer. Desværre havde leverandøren “glemt” at pakke dette med i deres leverencer af isbade…. God kommunikation frem og tilbage via mail, MEN det... See more

Rated 2 out of 5 stars

Lidt op lidt ned. Men overordnet positivt. Den hurtige eksekvering og at de får rettet op på fejl urimeligt hurtigt hiver karakteren op på fuld plade. Fik det forkerte isbad leveret, 4... See more

1. Sauna

Written by the company

Hos Recovery Scandinavia handler det ikke bare om at sælge produkter, men om at gøre restitution let og effektiv for folk, der ligesom os selv har fart på i hverdagen. Vi kender alt til følelsen af ømme muskler efter en hård træning, og vi ved, hvor stor en forskel det kan gøre at restituere rigtigt. Vores mission er at give dig de bedste værktøjer til at passe på din krop, så du kan yde dit bedste – både i træningen og i hverdagen.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fin service og levering på mit isbad

Fin service og levering på mit isbad.
Mit første af slagsen, så er jeg spændt på.

24 November 2025

Hej Peter

Mange tak for at du ville bruge tid på at dele din oplevelse. Håber du bliver glad for isbadet og de kolde stunder.

Mvh Søren, ny ejer af
RecoveryScandinavia.dk

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt og endnu bedre service

Vi er virkelig glade for vores dampsauna fra Recovery Scandinavia – den giver en skøn og afslappende spaoplevelse derhjemme. Da en storm ødelagde et par dele, hjalp Frederik mig straks og sendte reservedele uden problemer.
Super produkt og en kundeservice i top – kan kun anbefales!

8 October 2025

Hej Sune

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord.
Det glæder os meget at høre, at du er glad for din dampsauna, og at du nyder de afslappende spaoplevelser derhjemme. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og det er godt at høre, at Frederik kunne hjælpe hurtigt efter stormskaden.
Tak fordi du valgte Recovery Scandinavia. Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Temo temo temo

Temo temo temo

Handler der aldrig igen

Det man ser på billederne får man ikke
Man får temo

20 September 2025

Hej Anders

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi har tilfredshedsgaranti så du kan få hele beløbet retur.

Du må meget gerne kontakte os via mail så vi kan få en ordentlig slutning på dette.

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk. Der bliver ikke fulgt op på reklamationer og tingene går i stykker

Da jeg modtog mit bad var der ikke propper med til at lukke for vandet så det blev i karet. Dete havde de glemt at pakke med. Det syntes jeg lød lidt søgt, da pakken kom direkte fra Kina og ikke havde været åbnet. Efter noget tid begyndte luften at sive ud lige så stille og da jeg ville flytte karet faldt begge vandstudser af. Jeg har haft køleanlæg koblet på og passet meget på tingene. Nu har jeg modtaget mail, at de kontakter deres leverandør og vender retur. Jeg er på ingen måde imponeret og deres svar tid er utroligt langsom. Og efterfølgende mangelfuld, da de til dato ikke har gjort noget for at afhjælpe problemet. Da propperne manglede ved modtagelse købte jeg selv i byggemarked for at kunne bruge isbadet.

9 September 2025

Hej Simon

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår din frustration over forløbet.

Vi har sendt dig et nyt kar for at løse problemet og beklager, at processen tog længere tid, end vi kunne ønske. Vi var nødt til at afklare sagen med vores leverandør, da vi ikke tidligere har oplevet et lignende problem, og det ser ud til at være relateret til den type propper, der har siddet på.

Vi håber, du bliver glad for det nye kar, og vi sætter pris på din tålmodighed. Skulle du opleve yderligere udfordringer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte.

Jeg havde købt en vare

Jeg havde købt en vare, som viste sig ikke passe til vores isbad alligevel. Jeg kontaktede sælger, som hurtigt meddelte mig, at jeg ville få pengene retur. Og jeg behøvede ikke at returnere varen. God kundeservice.

26 September 2025

Hej Lillian

Det er vi meget glade for at høre.

Hav en dejlig weekend

Rated 2 out of 5 stars

Fint isbad dog uden termolåg

God kommunikation frem og tilbage via mail, MEN det er useriøst og ikke prof når jeg ikke har mulighed for at få et andet termilåg da disse ikke findes på lager. Er tilbudt kompensation som jeg takker ja til, og så må jeg ex købe termolåg his konkurrenten polax… Selve isbadet er indtil videre ok kvalitet, men mega træls med det termolåg! Derfor kun 2 stjerner herfra. Det er simpelthen for amatør agtigt😌

25 September 2025

Hej Dorte

Vi tilbød alle vores kunder fuld refusion som man frit kunne takke ja til.

Derudover har vi tilbudt passende refusion fra de manglende varer som man kunne købe et andet sted.

Du er altid velkommen til at skrive.

Rated 4 out of 5 stars

Manglede 2 ting til mit isbad og langsom svar fra dem.

Manglede 2 ting til mit isbad, bl.a. toplåget til at isolerer.
En mangel for at jeg vil bruge isbadet.
Jeg skriver en chat og en e-mail til Recovery, efter 3 dage svarer de og vi finder en god løsning og bliver kompenseret. Super godt, efter lidt træghed👍

11 September 2025

Hej Troels

Det er vi meget glade for at høre.

Hav en dejlig weekend.

Lidt op lidt ned

Lidt op lidt ned. Men overordnet positivt.

Fik det forkerte isbad leveret, 48 timer senere havde jeg det rigtige. Det er dælme hurtigt.

Godt arbejde.

Kvaliteten på isbadet er som alle de andre på markedet..

EDIT:

Jeg har nu haft badet stående en rum tid. Jeg synes ikke at filteret fungerer som ønsket eller forventet.. det krystalklare vand er ihvertfald endnu ikke dukket op, trods daglig "rensning"..

Men tønden virker jo i det store hele efter formålet.

15 August 2025

Reply from Recovery Scandinavia

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores hurtige håndtering og service, det betyder meget for os.

Vi er glade for, at du er tilfreds med badet som helhed, men vi tager naturligvis din feedback om filteret alvorligt. Vores mål er altid, at produktet skal leve op til forventningerne, og vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, så du får den bedst mulige vandkvalitet.

Lækkert design

Lækkert design. Blød bund, billigt og nemt at sætte op.

1 August 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde lidt samlevanskeligheder og…

Jeg havde lidt samlevanskeligheder og troede, da jeg ikke kunne finde manualen, at jeg manglede stænger til mit isbad
Jeg sendte lidt billeder tilbage og heldigvis var de meget tålmodige og fortalte mig, hvor alt det jeg 'manglede' var og at alle stænger var der. De sendte endda en video med, hvordan jeg skulle samle den. Så efter en helt klar fejl 40 herfra, gav de stadig en rigtig god service den anden vej

6 August 2025

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med hjælpen og at alt kom på plads med samlingen til sidst.

Vi ved, at det nogle gange kan drille lidt første gang, man samler isbadet, så det er dejligt at høre, at videoen gjorde det lettere. Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse, det betyder meget for os.

Top kundeservice!

Modtog et isbad, som fungerede fint de første 2 uger, så begyndte luften i badets luftring at fordele sig ujævnt. Jeg skrev en mail for 2 timer siden med billeder, og jeg har netop modtaget en mail fra en Frederik, om at de sender et nyt kar med det samme.

Sjælendt har jeg oplevet så effektiv en kundeservice - det kan man jo kun få topkarakterer for👍🏻

5 August 2025

Reply from Recovery Scandinavia

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hjælp, du har fået. Vi gør altid vores bedste for at reagere hurtigt, når der opstår problemer, så det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en type isbad

Jeg bestilte en type isbad. Men da den var udsolgt i en periode tilbudte de mig nr større til en meget god pris. Det blev leveret hurtig. Og lever fint op til kvaliteten. Super tilfreds

24 July 2025

Hej Jacob

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet og forløbet omkring leveringen. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du får stor glæde af dit isbad.

Totalt håbløst

Det startede med, at jeg fik et isbad som tabte luft og vand. På hjemmesiden står, at man bliver guidet igennem returforsendelsen. Jeg sendte en mail med video og var positiv overrasket over svaret i weekenden. Så havde jeg en forventning om, at man ikke skulle vente 24/48 timer igen før man modtager næste svar. Men der opstået en pause, og selv om kommunikationen kom i gang igen synes jeg ikke, at den var god. Ingen autosvar og man måtte vente længe, før den næste reaktion. Jeg fik så et opkald, en undskyldning og en forklaring, og det synes jeg var god stil. Mit nye isbad blev sendt uden at de havde modtaget returvaren, det var en dejlig service. Det nye isbad er sat op, taber hverken luft eller vand indtil nu, så alt er ok.
Så bestiller jeg en pumpe til mit isbad, som slet ikke kan tilsluttes til den type isbad jeg har. Det står der intet om på hjemmesiden og i produktbeskrivelsen. Jeg kontakter dem igen, intet svar i det tidsrum som stået i autosvaret. Denne gang var det Roskilde Festival som var skyld i det. Jeg blev bedt om at optage en video og så var min tålmodighedsgrænse nået. Er det nu efter hele det besvær min opgave eller burde sælgeren sørge for en ordentlig produktbeskrivelse samt manual ? Jeg blev lovet svaret en dag senere, men det kom selvfølgelig ikke. Efter jeg rykkede, var det leverandøren som var skyld denne gang. I dag fik jeg så svaret, at pumpen slet ikke passer til den type isbad jeg har.
Dem som sidder bag denne webshop kender ikke produktet, de aner intet om hvordan produkterne fungerer eller de pumper de sælger, og deres kundeservice er mere end ringe. Jeg er så træt af denne sag, nu skal jeg igen pakke en pakke og sende retur. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefaler dette firma, aldrig.
Prisen svarer ikke til kvaliteten af isbadet og deres kundeservice er ikke en krone værd. Jeg er så ked af at måtte skrive det. Men det er sand i min sag.

Kære August.

I en mail fra Frederik står klar og tydeligt, at det ikke stået i beskrivelsen. Ej...altså...der var ikke andet end bøvl.

Hej Bianca

Jeg har undersøgt sagen nærmere, og det viser sig, at det pågældende filter desværre kun passer til vores Isbad Premium-model.

Det er helt klart vores fejl, at det ikke fremgik tydeligt i produktbeskrivelsen – det beklager jeg virkelig.

Jeg sender dig et returlabel med det samme, så du kan returnere varen, og vi sørger selvfølgelig for at refundere dig hurtigst muligt. Jeg afventer returlabel fra lagerchefen.

Beklager besværet.

Frederik

9 July 2025

Reply from Recovery Scandinavia

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt ærgerlige over, at din oplevelse ender ud i en vurdering med én stjerne, da vi har gjort os umage for at hjælpe dig bedst muligt.

Som du selv skriver sendte vi et nyt isbad afsted, inden det første var returneret, og vi har refunderet hele beløbet for pumpen, selvom det på hjemmesiden tydeligt fremgår, at den er beregnet til Isbad Premium og ikke til Isbad Pro.

Vi forstår din frustration og tager din feedback med os, men håber også, at du har oplevet, at vi har forsøgt at finde løsninger hele vejen igennem, kundeservice er nemlig meget vigtigt for os.

Vi håber du nyder dit isbad, du er altid velkommen til at skrive til os hvis der opstår problemer.

Vh

Bestilte badekar fredag aften

Bestilte badekar fredag aften . Modtog det tirsdag . Der står på hjemmesiden at det tager 5 min at samle det - tog en halv time. Men fin kvalitet og overordnet en god oplevelse .

25 June 2025

Reply from Recovery Scandinavia

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og har haft en god oplevelse. Vi tager din kommentar om samlingstiden til os og sætter stor pris på din feedback.

Rated 4 out of 5 stars

Det var nemt at bestille og hurtig…

Det var nemt at bestille og hurtig levering

23 April 2025

Reply from Recovery Scandinavia

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at bestillingen var nem, og at du hurtigt modtog din ordre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive.

Bestilte mit infrarøde tæppe

Bestilte mit infrarøde tæppe, som en behandling for at komme hurtigt af med giftstofferne fra kemo i min krop. Fik tæppet meget hurtigt. Super fedt for så havde jeg det til efter min 2 kemo. Er kommet mig meget hurtigere end 1 kemo. Hvor jeg følte giften meget tydeligt i kroppen. Tæppet kan meget, men det er også bare ren velvære.

21 April 2025

Kære Randi.

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det gør stort indtryk at høre, hvordan tæppet har hjulpet dig i en så svær periode. Det glæder os virkelig, at det har givet dig både velvære og støtte i forbindelse med din behandling.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og takker igen for dine ord.

Rated 4 out of 5 stars

Virkelig godt sauna tæppe ser frem til…

Virkelig godt sauna tæppe ser frem til at mærke den gavnlige effekt

7 April 2025

Hej Stine 🌿

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit saunatæppe – og vi er sikre på, at du snart vil mærke de mange gavnlige effekter på både krop og sind.

Kanon service.

Kanon service.

Jeg modtog et Isbad Pro inkl. køler, hvor der var fejl på isbadet. Efter en kort mailkorrespondance med firmaet blev det hele håndteret hurtigt både ift. returlabel og nyt Isbad assap.

Virkelig lækkert produkt og det lever op til alle mine forventninger.

31 March 2025

Hej Steffen

Tusind tak for din anmeldelse – og for din tålmodighed i processen!

Vi ønsker ikke utilfredse kunder - der skal selvfølgelig ikke være en fejl på dit isbad, men vi super glade for at høre, at det hele blev løst hurtigt og tilfredsstillende.

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg var lidt skeptisk over ikke at kunne ringe til dem, men de er rigtig gode til at kommunikere på Chatten.

24 March 2025

Hej Marianne

Tusind tak for din ærlige og positive anmeldelse! Vi forstår godt, at det kan virke uvant ikke at kunne ringe, men vi er rigtig glade for, at du oplevede god og effektiv kommunikation via chatten – det betyder meget for os!

Vi gør os umage for at være så tilgængelige som muligt, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej 🙏

Super nemt

Super nemt, og god kvalitet på produkterne. Jeg købte et stort isbad og det spiller bare

2 March 2025

Hej August

Vi sætter stor pris på de pæne ord og din anmeldelse!

God fornøjelse med isbadet!❄️

Frederik