Tecknade ett avtal med Protexia under en sjukhusvistelse när jag inte var riktigt klar i huvudet - sa ja och tack till allt. Två månader senare får jag faktura (som jag inte bestrider), ringer upp dem... See more
Company replied
Absolut det underbart service och trevlig samtal I början jag bestämde mig att avsluta abonnement pga minska mina utbetalningar,men han övertygad mig att fortsätta med mindre kostnad.Det va en bra i... See more
Company replied
Vi (min fru och jag) hade kontakt med ProteXia idag, och vi fick ett bra och proffsigt bemötande av Gustav Holmström, trots att vi var lite griniga. Men vi fick bra hjälp och råd hur vi ska göra med a... See more
Company replied
“Snabbt och smidigt när det verkligen behövdes” Fick ett larm i mobilen om misstänkt aktivitet. Ringde spärrlinjen direkt och blev bemött väldigt professionellt. Allt gick snabbt och smidigt – de s... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 87% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ett företag som var och en skall passa sig för. Oärligheten är det enda de kan. Ljuga,hota,missförstå är ledstjärnor i deras affärs teknik. Väldigt synd att detta drabbar rädda oskyldiga äldre personer. Har svårt att förstå att företaget får fortsätta sin fram match. Borde vara näringsförbud

Reply from Protexia
personen som svarar i telefon gick i försvarsposition utan att blinka. höjde rösten och var riktigt otrevlig. utnyttjar äldre i samhället då de riktar in sig på åldersgrupp 70+.

Reply from Protexia
I dec -24 blev vi uppringda av en teleförsäljare som med lögner lockade in oss i ett abonnemang med SST NET. I detta utlovades ett försäkringsskydd via Protexia. Jag deklarerade att det inte behövdes då min fru redan har detta för oss båda. Gör inget så försäljaren då detta är gratis i ett år. Ren lögn. Räkningarna började komma i januari. I samtal med Protexia om att vi redan hade detta skydd negligerades helt utan det bara trycktes på med det nya. Inget intresse för hur det såg ut. Att avgiften från det tidigare till tvånget på det nya skiljer 169 till 299kr är en ordentlig ökning. NEJ, inga + poäng här utan troligen kopplat till försäljare som säljer sin moders själ för en kopparpeng. Företag som anlitar dylika skulle skämmas om det fanns annat än pengar i deras huven.

Reply from Protexia
Erik på kundtjänst är en riktig bra kille. Hade problem med att få igång min kreditbevakning som jag tecknat via hemsidan. Ett par minuter i samtal med Erik och det var igång, stort tack!

Reply from Protexia
Erik Lindholm vilken fantastisk medarbetare de har i Erik, han löste mitt problem direkt. Sällan man finner så handlingskraftiga män på nätet. Tack igen

Toppen kundservice❣️🙏
Erik speciellt ~ en genuint empatisk man ! 💎💎💎🙏

Reply from Protexia
Fick absolut all service jag kunde önska mig, vill därför säga stort tack för Tim och hans lösning och protexia för deras fina bemötande!

Reply from Protexia
Vill bara tacka Erik jag pratade med idag för ett mycket trevligt bemötande och informationen och hjälpen jag fick. Så ett Stort Tack Erik.

Reply from Protexia
Min far har Protexias kreditbevakning och den larmade honom vid en kreditupplysning som han inte tagit. Lyckligtvis hann vi sätta stopp för det innan någon skada inträffade.

Reply from Protexia
Akta er för detta skumma företag. Jag tecknade mig för detta i slutet på oktober men ändrade mig en vecka senare. Trodde det räckte men nu kommer det räkningar ändå. Går inte att stoppa. Akta er.

Rena Lögnare !!
Ringde upp o Lurade på min handikappade syster teleabonnemang via SST och sedan kreditbevakning via Protexia !!!

Reply from Protexia
Fick bedrägeriskyddet i September månad och är mycket nöjd. Pratade med en trevlig kille som heter Tim Rosén, tack till honom!

Reply from Protexia
Tecknade en kreditbevakning ifrån protexia i oktober och visste inte riktigt vad det innebar. Nu tack vare protexia blev jag larmad angående en kreditupplysning som gjorts och jag lyckades att stoppa ett köp som hade tagits med mina personuppgifter!
En mycket bra tjänst som jag rekommenderar alla att införskaffa.

Otroligt duktiga!
Fick bra hjälp och allt var tydligt och smidigt.

Reply from Protexia
Blev skyddad i samband med en rabatt på telefonen av en trevlig kille. Tack!

Reply from Protexia
Min bror som har IF har blivit lurat av detta företag. Han är Nixad och ska inte kunna bli uppringd av seriösa företag. De hävdar att han signerat avtal via sms, men han kan inte smsa. Deras tjänst är mao kontra produktiv då sms skickas när något är fel, så i praktiken kan detta skapa mer problem för honom i framtiden.
Tina Granström
Svaret från Protexia visar att man inte är ett riktigt seriöst företag. Som företag är man ansvarig för sina återförsäljares försäljningsmetoder. Att anlita företag som ringer till nixade och gamla och förståndshandikappade är inte enligt branschens riktlinjer och regler

Reply from Protexia
Knut på kundtjänst hjälpte mig lägga till alla i familjen i en och samma bevakning!
Stort tack för hjälpen!

Reply from Protexia
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.