Posterindeklas Reviews 7

1. e-Commerce Solution Provider
  2. Primary School
  3. Publisher

Written by the company

Posterindeklas.nl is een onderwijsuitgeverij met o.a. educatieve posters en is in 2010 bedacht uit een gevoel van onbehagen. De missie van onze onderwijsuitgeverij met educatieve posters is: Gebruiksgemak voor elke docent, aansluitend bij de belevingswereld van alle leerlingen. Het uitgangspunt van onze posters is dat het aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Neem het metriek stelsel. Realistische afbeeldingen worden gekoppeld aan de bewuste maateenheden met als doel dat deze beklijven. Het digitale schoolbord en de digitale agenda zijn prachtige uitvindingen, maar er kleven ook nadelen aan. Het is namelijk vluchtig. Of het nu gaat om een instructie of een spreekbeurt, een educatief filmpje of het bekijken van schoolfoto’s, nadat dit is getoond, is het ook weer weg. Het digibord gaat uit en dat wat de kinderen zagen is weg, maar een educatieve lesposter in de klas of thuis is op elk moment van de dag inzetbaar. Kwaliteit, realistisch, overzichtelijk én betaalbaar zijn onze sleutelwoorden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Op verzoek!

Het bedrijf heeft op mijn bezoek 2 posters ontwikkeld waar ik heel blij mee ben. Ze zijn handzaam en ze zijn goed duidelijk.

2 October 2025

Reply from Posterindeklas

Dank je wel, ook voor jouw medewerking!

Rated 1 out of 5 stars

Leveringen laten zéér lang op zich wachten ...

Op 30 september kreeg ik een bericht dat mijn pakket onderweg is. Op 11 oktober heb ik nog steeds niets ontvangen. Het duurt zeer lang voor een bestelling geleverd wordt. Ik heb posterindeklas.nl al gecontacteerd maar ze doen niets om mijn bestelling sneller te laten leveren.

30 September 2025

Reply from Posterindeklas

UPDATE: Inmiddels heb je je pakket ontvangen, de fout lag bij Bpost. WIj konden daar dus helemaal niets aan doen. Ik zou het waarderen als je de 1 ster zou willen aanpassen.

Beste Nic, allereerst vervelend dat het zo lang duurt. Zoals je in de track en trace kunt zien, hebben wij het wel op tijd verzonden, maar is hij ergen bij DHL blijven hangen. We zijn bezig met DHL om te kijken waar hij is nu. Mocht dit onduidelijk blijven, dan zullen wij de zending opnieuw versturen.

Rated 4 out of 5 stars

Het is goed aangekomen

Het is een duidelijke poster over dyscalculie en wat het inhoud, zo kun je kinderen hier over vertellen. Een goede en duidelijke poster om mee aan de gang te gaan met de kinderen in de klas.

27 August 2025

Reply from Posterindeklas

Dank je wel voor je feedback, goed om te lezen dat in de klas deze poster zijn werk gaat doen.

Rated 5 out of 5 stars

Mooi product

Ik heb 3 posters besteld bij Posterindeklas. Binnen 3 dagen had ik ze in huis. De posters zijn van goede kwaliteit. Hier gaan we veel plezier aan beleven in de klas!

5 September 2025
Unprompted review

Reply from Posterindeklas

Dank je wel voor deze mooie review, heel veel plezier van de posters!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look