Guatemala / Belize Dit was mijn eerste groepsreis met Kaaiman en het was echt een geweldige ervaring die me mijn hele leven zal bijblijven. We hebben veel gezien en geweldige mensen ontmoet. G... See more
Company replied
De activiteiten waren leuk georganiseerd. Het was een mooie ervaring om een aantal dagen in de wildernis te zijn. Het busje waar we mee reden was niet nagekeken voor vertrek daardoor moesten we tot... See more
Company replied
Ik ben afgelopen November met Kaaiman voor een maand naar Nieuw Zeeland gegaan en wat was dat geweldig! Samen met reisleider Femke en een gezellige groep reizigers hebben we de tofste avonturen beleef... See more
Company replied
Mijn allereerste reis met Kaaiman en wát een ervaring! 🌟 Een fantastische groep mensen, een unieke reis vol onvergetelijke highlights, en de allerbeste reisleidster die ik ooit bij een groepsreis heb... See more
Company replied
Zoek jij een avontuur buiten je comfortzone en wil je reizigers ontmoeten die het zelfde willen? Stop maar met zoeken naar reisgenoten, want wij hebben ze al voor je gevonden. Voor jou hebben we reizen uitgestippeld die je nergens anders kunt vinden. Je reist met een kleine gezellige groep en ontwijkt daarmee het massatoerisme. Samen met ons ga je de uitdaging aan en ontdek je het land op een actieve en originele manier!
PC Staalweg 106, 3721 TJ, Bilthoven, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb een hele fijne reis gehad met Kaaiman. Mooie wandelingen en leuke activiteiten. De campings waren heel goed en de tentjes en matjes sliepen heerlijk. De groep was erg gezellig en ik zou zeker nog een keer mee gaan!
Dit jaar ben ik met op derde Kaaiman vakantie geweest. Ik ben nu een paar dagen terug uit Schotland en wat een fantastische reis is het geweest! Het is een reis met avontuurlijke activiteiten zoals cayoning, mountainbiking en coasteering, maar ook met mooie wandelingen en (wild)kampeerplekken. De reis was uitstekend georganiseerd en de reisleiders Merel en Jairo hebben het heel goed begeleid. We konden eigenlijk zonder problemen ons programma afwerken, maar er was ook ruimte om te improviseren (zoals een zwemstreak die volgehouden moest worden ;-) ). Als je een avontuurlijke, actieve vakantie zoekt is deze vakantie zeker een aanrader!
Vorig jaar ben ik met Kaaiman op pad geweest naar het prachtige Peru. Na lang zoeken naar een goede reisorganisatie was ik dan eindelijk uitgekomen op Kaaiman, mede zodat ik niet met mensen van de leeftijd van mijn ouders de bergen in zou gaan. Dit pakte erg goed uit! Hoewel ik de allerjongste was van de groep, hebben we het heel gezellig gehad samen en spreken we nu nog steeds samen af. Daarnaast deden we met Kaaiman dingen die je nooit zelf bedacht zou kunnen hebben. We gingen eten bij locals, deden een volksdans en konden ziplinen midden in een trektocht. Er leek aan alles gedacht te zijn en de reis zou ik ook zonder twijfel bestempelen als de meest indrukwekkende reis die ik ooit gemaakt heb!
Avontuurlijke reis
Dit jaar ben ik naar Noorwegen geweest als mijn 3e kaaimanreis. Het was een intensieve reis met veel avontuurlijke activiteiten zoals mooie hikes in de bergen, mountainbiken en kajakken in de mooie fjorden. Tijdens deze reis ben ik helemaal verliefd geworden op Noorwegen en nu ben ik zeker van plan om hier nog is terug te komen. De groep en de reisleiders (Lara en Stijn) deelde een enthousiasme voor de vele leuke activiteiten waardoor er een goede sfeer heerste. Vele verschillende persoonlijkheden met een gedeelde liefde voor avontuur.
Afgelopen zomer voor de tweede keer met Kaaiman meegeweest op reis, dit keer naar het ruige Noorwegen! Netzoals vorig jaar weer super genoten van de reis. De reis zat erg goed in elkaar en bomvol gave activiteiten zoals mountainbiken, hiken, raften, gletsjertocht de een tweedaagse kajaktocht. Het was super om samen met een groep al deze activiteiten te ondernemen; ik kijk uit naar de reünie!
In de nacht peddelen we met olielampjes terug naar onze camping. Met (een bijna) volle maan en koersend op de sterren (het steelpannetje) vinden we onze weg terug. Om de sfeer compleet te maken, is er mist om ons heen, zetten we Harry Potter-muziek op, en spot ik een vallende ster!
Dit kan ook jouw Kaaiman reismoment zijn!
Afgelopen mei heb ik een fantastische reis naar Schotland gemaakt met Kaaiman! Meer dan twee weken lang een mooie afwisseling van wandelingen, geweldige uitzichten en grens verlengde activiteiten waarbij de drempel niet te hoog maar ook zeker niet te laag lag! Van het beklimmen van een bergtop tot aan wild kamperen en het springen van een waterval. Ik vond dat de organisatie goed ik elkaar zat. Er was voldoende gepland maar ook voldoende ruimte voor improvisatie(zoals een duik in loch ness). Vera, Victor en Bas petje af hoor! Ik heb veel gelachen, mooie dingen gezien en gedaan en heb met spanning geluisterd als er weer een briefing alarm(WIEHOE WIEHOE) afging.
Afgelopen zomer ben ik al voor de derde keer met Kaaiman mee op reis geweest en het verveelt nog steeds niet. Deze zomer was ik naar Zwitserland toe met een schitterende huttentocht erin die zeker de moeite waard is. Alle dagen zitten lekker vol met activiteiten zodat er altijd wat te beleven is. Sommige activiteiten zijn wat makkelijk voor de sportievelingen, maaar dat maakt het avontuur er niet minder om. Mijn Kaaiman verslaving kent nog zeker geen einde bij Kaaiman. Dus ik ben zeker van plan om nog een paar mooie reizen te gaan maken.
dir jaar ben ik met kaaiman reizen mee geweest naar schotland.
en wauw wat een mooi land is dat zeg.
we hebben daar veel gehiked, de ben nevis beklommen, een deel van de west highlandway gelopen en vooral heel veel genoten van de mensen en de reisgenoten.
de reisleiders waren ook weer van top niveau.
en isle of skye is me een mooi gebied van Schotland daar wil ik zeker nog een keer heen!
al in al als je een prachtige vakantie door schotland heen wilt maken zou ik zeggen niet twijfelen maar doen!
is het echt waard!
dit was voor mij de 7e keer dat ik met kaaimanreizen mee ben gegaan en zal ook zeker niet de laatste keer zijn want kaaiman reizen organiseert zo veel toffe reizen dat ik elke keer weer keuze stress heb (in de goede zin) met kiezen van mijn volgende vakantie 😀
dus ik zeg boek je reis naar schotland
want zoals de schotten altijd zeggen " it's gonna be pure bary!"(het gaat fantastisch worden)
#kaaimanreizen
#lapland #magische momenten
#noorderlicht
Dit zijn de eerste woorden die bij me opkomen na een fantastische reis in lapland.
Met de trein er na toe en dan in de trein wakker worden met sneeuw!😀
Heel veel sneeuw gezien en gevoeld je word er een klein kind van met supper veel energie.
Het mooie noorderlicht kunnen zien en mogen slapen in een iglo, een beetje koud maar een toffe ervaring.
En het crossen op de sneeuwscooter en de hondjes was ook onwijs mooi.
Kortom echt een droomreis😀
Wil je Europa zien maar dan echt anders en magisch moet je zeker mee gaan!
Yvet
Ik ben tweemaal mee geweest met Kaaiman reizen. Beide reizen waren een succes, ze vlogen, volop genietend, voorbij! Er staat een doordacht programma, dat goed gevuld is en veel afwisseling kent. Gedurende de reis is er ruimte vanuit de groep om mee te denken. Geen tijd om je te vervelen, maar vooral lekker actief bezig zijn. Het contact verloopt goed en persoonlijk. Het kaaiman team is enthousiast en probeert van elke dag een feestje te maken. Tot de volgende reis! :)
In augustus ben ik voor de 2e keer met Kaaiman reizen mee geweest. Het was door corona even spannend of het wel door kon gaan, maar we werden door de organisatie steeds goed op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond. Heel fijn! Uiteindelijk werd er een heel tof coronaproof programma samengesteld waardoor we met de groep echt een unieke IJsland ervaring hebben gehad. De 3-daagse Laugevegur trekking was voor mij het hoogtepunt (waarbij we de luxe hadden dat onze spullen steeds van plek naar plek werden gebracht), maar eigenlijk werden we elke dag opnieuw weer verbaasd door de prachtige IJslandse natuur. Ik vond het ook heel leuk dat de reisleiding echt onderdeel was van de groep en z'n uiterste best deed om aan ieders persoonlijke wensen tegemoet te komen (zodoende hebben we nog 2 extra activiteiten kunnen doen). De reis had eigenlijk gewoon niet beter gekund en ik kan niet wachten tot de volgende keer!

Reply from Kaaiman Reizen
Afgelopen zomer voor de tweede keer met met kaaiman mee geweest op reis en wat een leuke organisatie is het!
Bij de eerste reis was ik nog wat gespannen, neem ik de goede spullen mee? Vergeet ik niks etc. De reisleiders waren hiervoor altijd berijdbaar een gave goede tips over welke spullen je mee moet nemen. Ook maken ze voor iedere reis gericht een handige paklijst.
Wat ik zelf erg bijzonder vind van de reisorganisatie is de flexibiliteit. Afgelopen reis ben ik tijdens COVID-19 naar IJsland geweest. Door de aangescherpte regels kon de reis niet in oorspronkelijke vorm doorgaan. De reisorganisatie heeft hier heel goed op ingespeeld en de reis zodanig aangepast dag we toch konden gaan, en wat een adembenemende ervaring was dit! Echt een applaus waard voor de reisleiders!

Reply from Kaaiman Reizen
Deze zomer ben ik met Kaaiman mee geweest naar IJsland. Door Covid-19 konden we niet via de Faeröer eilanden reizen, maar dit is (meer dan) ruimschoots goedgemaakt met een super mooie rondreis door heel IJsland. Complimenten voor Bas en Tom die super hard hebben gewerkt om de reis toch nog door te kunnen laten gaan! Het was echt een unieke ervaring om met bijna geen toeristen door IJsland te kunnen reizen met onze eigen Coronavrije bubbel. Eigenlijk heeft de pandemie onze reis alleen nog maar mooier en bijzonderder gemaakt. We hebben zo veel vette dingen gezien en gedaan en alles was super goed georganiseerd! De natuur in IJsland is echt bizar mooi en afwisselend; kloven, watervallen, stoom, vulkanen, zeehonden, noorderlicht.. Dit was mijn vierde reis met Kaaiman en ik zou zeker nog vaker boeken! Dankjewel Bas en Tom voor deze super mooie reis!

Corona proof reizen met Kaaiman
Afgelopen augustus was het spannend of de IJsland reis door zou kunnen gaan. Maar het is Kaaiman gelukt om een super toffe limeted edition Corona IJsland reis te organiseren. Het volledige reisprogramma was aangepast. Het tripje naar de Faeröer eilanden kon helaas niet, maar hiervoor hebben we een 18 daagse roadtrip door heel IJsland gekregen. Het enige wat wij hoefde te doen waren 2 PCR testen. 1tje op het vliegveld bij aankomst, waarvan we allemaal binnen 12 uur de uitslag kregen en de andere na 5 dagen. Toen we opnieuw te horen kregen dat iedereen negatief was zaten we in een volledige Corona vrije reisbubbel. Dit was zo een unieke en bijzondere ervaring.
IJsland was inmiddels al mijn 3e Kaaimanreis. Ik weet wat ik van een Kaaimanreis kan verwachten, maar dit was echt super geregeld en echt verantwoord. Dus ik zou je zeker aanraden om in deze onzekere tijden een reis te boeken als dit kan, want Kaaiman zorgt ervoor dat ze veilig en verantwoord kunnen reizen 😄

Reply from Kaaiman Reizen
NIEUW-ZEELAND: verder van huis kan niet!
Afgelopen januari vertrokken we met onze gezellige kaaimangroep naar het uiterste puntje van de wereld! De reis was fantastisch. Zo veel verschillende landschappen en uitzichten gezien. Het was sprookjesachtig:). In ons Kaaimanbusje werden we door reisleider Bas van noord naar zuid gereden. Onderweg maakten we de leukste wandelingen, zagen we de mooiste uitzichten en sliepen we op de meest bijzondere plekken. Slapen op lavagrond of ontwaken in een verlaten baai onder het genot van een krekelorkest. Bij Kaaiman kan het allemaal :D. Samen parcours rennen door de supermarkt om het avondeten bij elkaar te sprokkelen. Sprinten om als eerste bij de hut aan te komen. Niets is te gek. Behalve die reis, die was echt te gek! Samen hebben we alles gedeeld, een lach, een traan, de tent, het eten, de zonnebrand, tandpasta en zelfs het laatste rolletje wc papier. Als dat geen reisliefde is, weet ik het ook niet meer. Ik heb genoten! Bas (en mijn reisgenoten) bedankt voor dit avontuur! Nu kan ik gaan bedenken welke volgende reis ik wil boeken. #spaarzeallemaal

Reply from Kaaiman Reizen
In januari 2020 ging ik met Kaaiman naar Nieuw Zeeland.
Wat een mooie reis!
Een heerlijke roadtrip door dit prachtige land. Fijne afwisseling tussen slapen in een hostel en kamperen op een (basic) camping. Mooie hikes en voor de thrill seekers ook genoeg te beleven.
De groep werd al gauw een eenheid wat mede kwam door reisleider Bas.
Wat een avontuur, zowel gepland wat weer goed georganiseerd was maar niet te.
Maar ook het ongeplande avontuur (iets met een beetje regen en wat materiaal pech)
werd creatief en goed opgelost. Dat maakte, dit reis avontuur eigenlijk nog specialer.
Dit was mijn 5de reis met Kaaiman Reizen/ Bas en het was weer een feestje!
Ik ga volgende keer gewoon weer mee op avontuur.

Reply from Kaaiman Reizen
Eindelijk, het was 8 maart 2020 en mijn reis naar Lapland kon beginnen. Al weken lang keek ik er naar uit om deze avontuurlijke reis met Kaaiman Reizen te gaan maken. Ik had vooraf geen idee wie mijn reisgenoten waren en dat maakt het best een beetje spannend, maar vanaf het begin voelde het meteen goed.
We boeken allemaal een reis naar Lapland, dus we hebben allemaal een soortgelijke interesse. Daardoor was er meteen een bepaalde klik in de groep en hoe langer we bij elkaar waren, hoe sterker onze band werd. Ik vind het geweldig om met een groep onbekende gelijkgestemden dit avontuur aan te gaan.
Daarmee ook meteen mijn waardering naar Bas en Anouk. Ze zijn er een kei in om een groep gerust te stellen. Ze nemen de tijd voor iedereen in de groep en ze geven iedereen het gevoel van harte welkom te zijn. Bas en Anouk waren de reisleiders, maar ze waren ook gewoon de reizigers die hun ogen uit kunnen kijken als ze door een prachtig, besneeuwd landschap wandelen.
En wat betreft de reis? Super, super gaaf! Vanaf de eerste minuut in de trein is het één groot feest. Het was alleen al leuk om op het station van Kopenhagen te lopen, met de trein af te reizen naar Malmö, samen in een hostel te slapen, een rondje door Malmö te lopen en vervolgens af te reizen naar Stockholm. En vanaf Stockholm begon het steeds meer te kriebelen, want daar stond de nachttrein op ons te wachten.
In de nachttrein spelen we samen een spelletje en drinken we een biertje in de bistro. Aan het einde van de avond kijken we naar buiten en zien we typische Zweedse huizen in een landschap dat steeds witter werd.
En de volgende dag ben je ineens in Lapland!
De activiteiten in deze week vond ik perfect op elkaar afgestemd en ze waren stuk voor stuk ontzettend leuk om te doen. Alle activiteiten waren op het begin van de dag gepland en waren niet te kort, maar ook niet te lang.
De sneeuwschoenwandeling geeft je een prachtig uitzicht en vooral heel veel lol wanneer we met zijn allen door het diepe sneeuw ploeteren. Elanden spotten is super gezellig. We lachen met elkaar, we praten en we zijn allemaal in afwachting van de elanden die je gegarandeerd gaat zien.
Slapen in een iglo is een onvergetelijke ervaring. Je krijgt een super warme slaapzak en valt met trots in slaap, want hoe vaak heb je dit al gedaan in je leven?
Het noorderlicht is echt adembenemend mooi. Het was een heldere avond en we zaten met zijn allen rondom een kampvuur. Bas had een super leuk verhaal over één van zijn reiservaringen terwijl we rond dit vuur zaten. Uit het niets zagen we het noorderlicht en echt waar: dit moet je een keer gezien hebben in je leven.
Sneeuwscooter rijden geeft je een adrenalinekick van heb ik jou daar. In het begin is het even spannend en moet je een gevoel krijgen met het besturen van de sneeuwscooter. Maar voor je het weet ga je met 70 km/u over het besneeuwde meer. Echt heel tof!
Onze laatste activiteit was de sleehondentocht. Het is super mooi om zoveel honden bij elkaar te zien en de omgeving te verkennen terwijl je een hondenslee bestuurd. Echt een hele, hele dikke aanrader.
De reis zat erg goed in elkaar. In 1 week tijd heb ik super veel geleerd, heb ik een hele unieke omgeving mogen ontdekken, heb ik allemaal nieuwe vrienden leren kennen en is mijn honger om te reizen alleen maar groter geworden.
Kaaiman Reizen, bedankt! Jullie gaan mij vaker in één van jullie reizen zien. De uitstraling van Kaaiman Reizen valt echt te prijzen. Een reis die je niet vergeet waarin we respectvol met de lokale bevolking en de wereld zijn omgegaan. Een aanrader!

Reply from Kaaiman Reizen
Tot nu toe ben ik twee keer mee geweest met Kaaiman Reizen, naar Slovenië en Lapland. Ik heb me geen betere reisorganisatie kunnen wensen! Wat een toffe reizen maken zij ervan! Alleen de aller gaafste activiteiten komen er in. De groep waarmee je reist is altijd een verrassing maar ook altijd gezellig! Echt een aanbeveling!