Kaaiman Reizen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Guatemala / Belize Dit was mijn eerste groepsreis met Kaaiman en het was echt een geweldige ervaring die me mijn hele leven zal bijblijven. We hebben veel gezien en geweldige mensen ontmoet. G... See more

Rated 3 out of 5 stars

De activiteiten waren leuk georganiseerd. Het was een mooie ervaring om een aantal dagen in de wildernis te zijn. Het busje waar we mee reden was niet nagekeken voor vertrek daardoor moesten we tot... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben afgelopen November met Kaaiman voor een maand naar Nieuw Zeeland gegaan en wat was dat geweldig! Samen met reisleider Femke en een gezellige groep reizigers hebben we de tofste avonturen beleef... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn allereerste reis met Kaaiman en wát een ervaring! 🌟 Een fantastische groep mensen, een unieke reis vol onvergetelijke highlights, en de allerbeste reisleidster die ik ooit bij een groepsreis heb... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Zoek jij een avontuur buiten je comfortzone en wil je reizigers ontmoeten die het zelfde willen? Stop maar met zoeken naar reisgenoten, want wij hebben ze al voor je gevonden. Voor jou hebben we reizen uitgestippeld die je nergens anders kunt vinden. Je reist met een kleine gezellige groep en ontwijkt daarmee het massatoerisme. Samen met ons ga je de uitdaging aan en ontdek je het land op een actieve en originele manier!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Het was weer een fantastische reis

Het was weer een fantastische reis, dit keer naar IJsland.
Het programma zit goed in elkaar, er worden super gave activiteiten gedaan, veel mooie watervallen en wandelingen. Het tempo ligt hoog, maar gelukkig is er hier en daar wel de mogelijkheid om even je rust te pakken.
Bij de reisleiders ben je in goede handen!
De informatie vooraf is prima, al zou het fijn zijn om de paklijst eerder te ontvangen, zodat je eerder al weet of je nog dingen moet aanschaffen.

26 July 2024

Opnieuw een prachtige reis

Kaaiman zorgt elke keer opnieuw weer voor geweldige reizen. Afgelopen winter ben ik met ze mee geweest naar Lapland. Het was een reis met alle activiteiten die je in Lapland wilt doen: sneeuwschoenlopen, rijden met een sneeuwscooter, een sledetocht maken, het Noorderlicht spotten en uren sneeuwpret.
Alles was goed verzorgd, van de paklijst die we van tevoren ontvingen tot de materialen die we ter plekke kregen. Ook het eten was weer goed geregeld, waarbij rekening werd gehouden met ieders dieet en allergieën.
De vraagt die nu blijft is niet of ik weer met Kaaiman ga reizen, maar welke reis van Kaaiman de volgende wordt.

28 January 2024

Italië Mountaineers 🇮🇹

Ik heb de Italië Mountaineers reis mogen doen afgelopen zomer! Dit is de derde recensie van mij vóór Kaaiman, omdat dit het derde jaar is dat ik met deze reisorganisatie mee ben gegaan. Dat zou op zich al voldoende moeten zeggen. Maar! Wederom erg geslaagd want de mensen die op vakantie gaan hebben er natuurlijk allemaal zin in! Ze hebben allemaal voor deze reis gekozen en weten dus dat je lekker actief bezig zult zijn, van raften tot via ferrata!
Een extra hulde aan de reisleiding dit jaar waar we flink mee hebben kunnen lachen, en ondanks overvolle parkeerplaatsen op de ene locatie een (beter) alternatief paraat heeft staan. Mogelijkheden pakken waar het kan en in overleg met de groep een wijziging maken om alles uit de vakantie te halen!

Kortom, aanrader👍

5 August 2024

Balkan roadtrip

Deze zomer ben ik met Kaaiman naar de Balkan geweest. In 17 dagen kom je in Bosnië, Montenegro, Albanië en Kroatië. Het was een ontzettend mooie reis waarin cultuur en natuur wordt gecombineerd. Om zoveel te zien zit je ook dagdelen in de auto, maar dit werd afgewisseld met onder andere kajakken, wandelen, zwemmen en rotsklimmen. In Montenegro leek de Via Ferrata eerst niet door te gaan door opkomend slecht weer. Gelukkig konden we de volgende dag deze activiteit alsnog doen. We werden erg fijn begeleid door onze reisleiders die, ondanks wat tegenslagen, zorgden dat we veel hebben kunnen zien en doen. Ik zou Kaaiman Reizen zeker aanraden als je nieuwe landen wilt ontdekken met een gezellige groep leeftijdsgenoten.

6 August 2024

2023/2024 avonturen om nooit te vergeten

In 2023 een geweldige ervaring gehad met kaaiman Kenia Tanzania staat nog steeds op mijn netvlies gebrand en ook dit jaar
2024 weer een adembenemend reis Lapland alles waar je aan denkt gezien elanden t/m het noorderlicht deze reizen hebben mij tranen in mijn ogen gebracht en dan niet te vergeten de reisleiding super georganiseerd en niet te vergeten de lol die we hadden ik wil daarom iedereen kaaiman reizen aan bevelen en bedanken voor deze mooie avonturen

Gr Jeroen Krijthe

27 September 2023
Kaaiman Reizen logo

Reply from Kaaiman Reizen

Hi Jeroen, nou wij hebben ook bijna tranen in onze ogen van je reactie. ;) Kenia & Tanzania en Lapland zijn twee compleet verschillende reizen. Heel leuk om te horen dat ze allebei zo goed zijn bevallen. Groetjes Anouk

Goede reisorganisator!

Kaaiman reizen is goed een goed georganiseerd reis bureau. Er is aandacht, energie, betrokken reisleider en pure reispassie. Je merkt dat het niet alleen een baan is, daarintegen bij de reisleiders diep van binnen een goedgewortelde hobby. Kaaiman reizen is zeker aan te raden! Ik heb de balkan reis gedaan en Nieuw Zeeland. Pluim!

18 July 2023
Kaaiman Reizen logo

Reply from Kaaiman Reizen

Hi Stijn, leuk om te horen en hopelijk tot snel! :) Groetjes Anouk van Kaaiman

Slovenië hyperactief

ik ben met Kaaiman reizen naar Slovenië geweest waar ik een hele leuke vakantie heb gehad met een super leuke groep en een hele enthousiaste reisleidster.

Helaas liep de vakantie in de 2e week in het water wegens heel veel regen waardoor we toch andere op activiteiten en campings belanden. Waar we er toch het beste van hebben gemaakt en zeker hebben genoten.

ondanks dat we de 2 grootste activiteiten hebben gemist door het weer heb ik geen spijt van de reis en zou het zo overdoen.

Ik raad Kaaiman aan omdat hier geen nummertje bent en reist in kleine groepen, veel persoonlijk contact en snelle reacties via de mail of whatsapp

IJsland

Afgelopen zomer voor de tweede keer met Kaaiman Reizen mee geweest, ditmaal naar IJsland, en voor de tweede keer een fantastische reis gehad! Kaaiman staat garant voor goed georganiseerde reizen met een leuke groep, enthousiaste reisleiding en het echte kampeergevoel. Er is een uitgebreid en actief programma, waar mogelijk zo ver mogelijk bij het massatoerisme vandaan. Het is echter ook prima mogelijk om samen het programma aan te passen, zoals wij hebben gedaan om een bezoek aan een actieve vulkaan in te passen. Ik kan iedereen die een actieve en avontuurlijke reis zoekt aanraden om met Kaaiman mee te gaan!

2 August 2023

Kaaiman Schotland

Dit jaar voor het eerste mee geweest met kaaiman. Ondanks dat eerste nog getwijfeld heb of dit wel iets voor mij was. Ben ik heel blij dat ik het gedaan heb. Het was een geweldige reis en een leuke groep.

1 September 2023

Noorwegen Fjordtrip

Afgelopen zomer ben ik met Kaaiman Reizen naar Noorwegen geweest. Het was een fantastische reis met een leuke groep en veel toffe activiteiten. Zo hebben we twee dagen gekajakt, een mooie wandeling over een gletsjer gemaakt en een huttentocht gedaan.

Ik kan Kaaiman Reizen bij iedereen aanbevelen. Alles is goed geregeld en er is ruimte voor de wensen van iedereen in de groep. Dit was zeker niet mijn laatste reis bij Kaaiman!

19 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hyperactief door Slovenië tijdens een noodtoestand

Ik ben met Kaaiman reizen naar Slovenië gegaan. Het klikte meteen met de groep, we hebben ontzettend veel gelachen. De reisleidster Bianca was ook erg positief ingesteld en stond open voor ideeën.

Het 2e deel vd vakantie was letterlijk in het water gelopen door overstromingen en extreem weer maar ondanks dat hebben we allemaal een hele leuke vakantie gehad. We kwamen al snel met alternative plekken om te kamperen en met andere activiteiten die we wel konden doen. We zijn elke dag wel een paar keer stuk vh lachen gegaan.

We gaan waarschijnlijk komend jaar weer met elkaar op vakantie. Ik ben erg blij dat ik voor kaaiman reizen heb gekozen en deze reis heb mogen meemaken.

Het enige minpunten dat ik had was dat onze reisleidster zelf de alternative campings moest regelen toen we vanwege noodweer moesten afwijken van het reguliere programma. Ze heeft daar zelf nooit over geklaagd en we zijn er samen uitgekomen maar het was fijn geweest als kaaiman voor ons alternative camping had kunnen regelen. Nu kwam er wel veel druk op de reisleidster te staan, niet dat ze daar ooit over klaagde hoor, ze deed het prima!

Ik zou de reisleidster 5 Sterren geven en kaaiman 4 maar omdat dat niet gaat hou ik het bij 5 Sterren.

Zwitserland

Het was een goed georganiseerde reis! De activiteiten waren uitdagend en actief waardoor het groepsgevoel naar boven kwam. De natuur en de wandelroutes waren misschien nog wel mooier! Je kwam ook op de minder toeristische plekjes, wat juist leuk is. Het programma kwam grotendeels overeen met de beschrijving van de website en alles ging in overleg met de reisleidster en de groep. Een reis die ik zeker niet had willen missen en die ik absoluut aanbeveel als je van actief en kamperen houdt.

Noorwegen fjordentrip

Ik zou eigenlijk met de Zwitserland reis mee gaan, deze ging helaas niet door. Maar mijn boeking kon gelukkig omgezet worden naar de Noorwegen fjordentrip. Het was een geweldige vakantie, erg gezellige groep, fijne reisbegeleiding en natuurlijk het landschap van Noorwegen. Wauw. Er werd gekeken naar opties vanuit reisleiders als bepaalde activiteiten niet lukte op fysiek vlak.

Ik kan Kaaiman reizen aan iedereen aanbevelen. Alles was goed geregeld, goede service, snelle reacties op mail of whatsapp. Voor iedereen die een actieve en avontuurlijke vakantie wil ben je bij Kaaiman op het juiste adres.

26 August 2023

IJsland

Deze zomer ben ik voor de vierde keer met Kaaiman Reizen op reis geweest. Dit keer naar IJsland. Wat een fantastisch land en wat heb ik weer een leuke reis gehad met veel leuke activiteiten. We hadden fijne reisleiding die goed inspeelde op de behoeftes van de groep. We hebben met de hele groep nog een extra activiteit aan het programma toegevoegd, zo fijn dat we die flexibiliteit hadden. Dat was op dag een al te merken omdat we vanwege de actieve vulkaan meteen het programma hebben omgegooid om dat te kunnen zien :)

Ik zou Kaaiman aan iedereen aanraden!! Nu nog bedenken wat de volgende bestemming met kaaiman gaat worden.

2 August 2023

Slovenië

Afgelopen zomer ben ik naar Slovenië geweest. De reis zat goed in elkaar. Het is zeker een actieve reis, maar tussendoor is er ook tijd om te relaxen. Al met al een leuke reis!

1 August 2023

Aanrader!!

Afgegaan op de positieve recensies heb ik het erop gewaagd en ben ik met Kaaiman naar Schotland geweest. Dat was een goeie keus, want ik heb een heel fijne vakantie gehad! Alles was supergoed geregeld. Echt heerlijk om zo'n actieve vakantie te doen en nergens zelf over na te hoeven denken. We waren met 12 deelnemers en doordat we veel in 2 kleine busjes reisden voelde dat niet als een grote groep. Daarnaast was het heel gezellig met de groep. Echt een aanrader dus!

1 September 2023

Vakantie zwiterserland

Weer een super vakantie gehad dit keer naar Zwitserland. Lekker een vakantie waar je veel in doet en ziet waardoor je een voldaan gevoel krijgt met toch nog paar relax momenten waarvan je dan dubbel kunt genieten.
Je bent niks verplicht, er word altijd overlecht. Groep was ook ontzettend leuk. Ook de reisbegeleider, die ook veel doet en ook gezellig mee doet. Hiermee is hij ook meer onderdeel van de groep en zie je hem niet als een aparte reisbegeleider

30 June 2023

Top organisatie

Dit jaar met kaaiman in Peru geweest. Wat een top reis, top georganiseerd. Niets is te gek en voor elk probleem of moeilijkheid, onvoorzien gedoe, wordt meegedacht en meegeholpen. Ik beveel kaaiman reizen zeker aan! Je zult een reis beleven die je niet snel zal vergeten.

29 September 2023

Noorwegen Fjordentrip

Vorig jaar ben ik met Kaaiman op reis geweest naar Slovenië. Dat was zo’n fantastische ervaring dat ik niet lang hoefde te twijfelen over mijn volgende vakantie; Dit jaar was dat Noorwegen.
Een prachtig land met ruige natuur en adembenemende uitzichten. De groep was supergezellig en voelde eigenlijk vanaf dag 1 al als familie, geen enkel moment was saai. Ook de activiteiten waren geweldig om te doen en zowel laagdrempelig als uitdagend. Dankzij de lieve reisleiding en goede planning liep alles op rolletjes en een beetje regen kon de pret absoluut niet bederven.

Ik kan Kaaiman echt aan iedereen aanbevelen die van avontuur en actieve vakanties houdt, die niet alleen op reis wil, bewust bezig is met duurzaamheid en graag leuke nieuwe mensen leert kennen.
Welke reis zal het volgend jaar worden? :)

19 July 2023

Wintersport Frankrijk

Genoten van een superleuke en gezellige wintersportreis met Kaaiman. Een leuke groep, mooie accommodatie met alle voorzieningen. Het skigebied is erg groot, dus meer dan genoeg pistes, ook met wat mindere ski condities. Gedurende de week werden de condities steeds beter en zijn er heel wat kilometers geskied. Zeker een aanrader als je gaat voor het skiën en iets minder voor de après ski!

14 January 2023

The Trustpilot Experience