Kaaiman Reizen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Guatemala / Belize Dit was mijn eerste groepsreis met Kaaiman en het was echt een geweldige ervaring die me mijn hele leven zal bijblijven. We hebben veel gezien en geweldige mensen ontmoet. G... See more

Rated 3 out of 5 stars

De activiteiten waren leuk georganiseerd. Het was een mooie ervaring om een aantal dagen in de wildernis te zijn. Het busje waar we mee reden was niet nagekeken voor vertrek daardoor moesten we tot... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben afgelopen November met Kaaiman voor een maand naar Nieuw Zeeland gegaan en wat was dat geweldig! Samen met reisleider Femke en een gezellige groep reizigers hebben we de tofste avonturen beleef... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn allereerste reis met Kaaiman en wát een ervaring! 🌟 Een fantastische groep mensen, een unieke reis vol onvergetelijke highlights, en de allerbeste reisleidster die ik ooit bij een groepsreis heb... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Zoek jij een avontuur buiten je comfortzone en wil je reizigers ontmoeten die het zelfde willen? Stop maar met zoeken naar reisgenoten, want wij hebben ze al voor je gevonden. Voor jou hebben we reizen uitgestippeld die je nergens anders kunt vinden. Je reist met een kleine gezellige groep en ontwijkt daarmee het massatoerisme. Samen met ons ga je de uitdaging aan en ontdek je het land op een actieve en originele manier!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Balkan avontuur

Weer een avontuurlijke reis gemaakt!
Ondanks dit al mijn 4e zomervakantie met kaaiman was.
Is elke vakantie een unieke ervaring.
De activiteiten in de balkan reis was ook altijd te doen en uitdagend.
Kaaiman is voorm ik de way to go als het om vakantie gaat!

30 July 2024

Leuke vakantie !

Er was een kleine groep, waarbij we elkaar snel leerde kennen. Door de vele activiteiten was er genoeg te doen en te zien. Op de momenten dat er niet wat was gepland, bedacht de reisleider wat in overleg met de groep.

19 August 2024

Schotlandreis

Aan het eind van de zomer ben ik voor de eerste keer met Kaaiman Reizen naar Schotland geweest. Van te voren communiceerde de organisatie heel duidelijk over de planning en benodigde spullen. De reis was erg leuk, voldoende activiteiten in de natuur zoals hiken, mountainbiken en canyoning maar ook twee steden bezocht. Dit zorgt voor een fijne afwisseling. Het weer was schitterend, we hadden een hele leuke groep mensen en hierdoor vloog de reis voorbij!

1 September 2024
Rated 4 out of 5 stars

Topreizen!

Afgelopen jaar twee reizen gemaakt met Kaaiman Reizen naar Nepal en de Dolomieten. In Nepal een práchtige trekking gemaakt tot aan het Mardi Himal basecamp op 4500 meter en in de Dolomieten een week lang lekker geklauterd en gekampeerd! Vooral de dagen in het Brenta Massief waren onvergetelijk. Blijft voor mij de nummer 1 groepsreisorganisatie 😎

8 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kaaimanreizen naar schotland is een geweldige ervaring!

Weersomstandigheden:
Standaard schots weer met alleen maar zon en weinig regen. S'nachts kon het wel erg koud worden maar dat betekende soms geweldige sterrenhemels.

Activiteiten:
De geplande activiteiten waren stuk voor stuk fantastisch voor mensen die naar schotland komen voor de natuur. Je maakt maar een klein beetje kennis met de cultuur van schotland met een enkele dag in Edinbrugh. Maar voor een korte reis is dat prima. Wel was het de 1ste helft erg veel activiteiten met maar weinig rust maar tijdens de 2e helft werdt dat iets beter.

Het reizen:
We reisde met een groepje van 9 mensen incl reisleider met de boot en een wagen waar net iedereen en de spullen in konden. Ik wordt snel wagenziek dus het reizen was niet mijn favoriet maar het werdt toch al snel heel gezellig vanwege spelletjes en keihard meezingen met onze playlist.

Intensiteit:
Alle activiteiten waren goed te doen kwa intensiteit. Wat het dus wel soms zwaar maakte was de frequentie van intensieve activiteiten. Maar mijn energie is niet altijd geweldig en zelfs ik heb het gered.

Reisleider:
Onze reisleider kwam met het idee van een spel waardoor niemand elkaar kon vertrouwen tijdens de reis. Ook zong ze het hardste mee met alle muziek dus kon het gevaarlijk zijn om voorin te zitten. Maar ze stond altijd voor ons klaar en kon je altijd hard met haar lachen. Dus wij hadden een fantastische reisleider.

De groep:
Iedereen kon het goed met elkaar vinden en alleen maar leuke mensen met slechte humor. Gewelidige groep en ik ga iedereen missen.

Conclusie:
De reis kan ik 100% aanraden hoewel je nooit kan garanderen dat je een leuke reisleider/groep krijgt kan ik na mijn 4e kaaimanreis wel zeggen dat hier de kans erg groot is. Ik heb zelfs bij deze reis mijn grenzen verlegt en een herinnering gemaakt die ik niet snel ga vergeten.

28 August 2024

Reply from Kaaiman Reizen

Hi Amy, lang niet gezien maar nog altijd goede herinneringen aan de interrail! :) Ja, die sterrenhemels zijn mooi daar hè. Misschien dat we wat drukte/activiteiten betreft nog een beetje kunnen schuiven zodat de balans beter is. Bedankt voor je feedback en tot de volgende! Anouk

Rated 5 out of 5 stars

Het was een prachtige reis naar IJsland…

Het was een prachtige reis naar IJsland in de corona periode 2020. We hadden het eiland bijna voor ons alleen. Ook heerlijk dat we met een groep dicht bij elkaar mochten zijn. Ik vond de reisleiding ook erg fijn overal werd aan gedacht. Fijn gevoel we zijn vaker opreis gegaan met Kaaiman na die ervaring. Gr Luuk tot snel weer!

10 September 2023

Top groepsreis!!

Afgelopen zomer voor het eerst op groepsreis geweest met Kaaiman naar Noorwegen.

Onwijs mooie reis, met top activiteiten en een mooie hechte groep. Complimenten naar de reisleiders Anne en Melinda. Een paar onverwachte omstandigheden werden snel en goed opgelost.

10 August 2024

Reply from Kaaiman Reizen

Hi Tim, fijn dat je een leuke reis gehad hebt! Hopelijk tot op de reünie. Groetjes Bas

Kaaimanreis Noorwegen

Mijn reis naar Noorwegen was een gave en avontuurlijke ervaring! Vanaf het begin was alles goed geregeld, en de reisleiding was niet alleen professioneel, maar ook ontzettend gezellig en echt onderdeel van de groep. Het voelde alsof we samen op ontdekking waren. De activiteiten waren precies zoals op de website stond beschreven: actief en uitdagend. Van wandelen door adembenemende landschappen tot spannende outdoor-avonturen, elke dag bood iets nieuws. Echt een aanrader voor iedereen die van avontuur en natuur houdt!

30 July 2024

Reply from Kaaiman Reizen

Wat leuk om te lezen allemaal! Dit is precies zoals we het bedoeld hebben. :) Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Anouk en de rest van het Kaaiman Team

Kaaiman Reizen

Inmiddels heb ik al een aantal Kaaiman Reizen gemaakt en keer op keer heb ik genoten van de activiteiten, de avontuurlijke sfeer en de onvergetelijke reiservaring die je met een kleine groep opdoet. Op naar nog meer prachtige Kaaiman avonturen!

10 September 2024

Reply from Kaaiman Reizen

Hi Marjolijn, super leuk dat je er weer bij was dit jaar! Ik heb stiekem gezien dat je zelfs voor de tweede keer mee gaat. ;) Super tof. Bedankt voor het vertrouwen. Groetjes Bas

Rated 3 out of 5 stars

Reis Zweden

De activiteiten waren leuk georganiseerd.
Het was een mooie ervaring om een aantal dagen in de wildernis te zijn. Het busje waar we mee reden was niet nagekeken voor vertrek daardoor moesten we tot 2x aan toe naar de garage voor de banden. Waar we een aantal uren aan kwijt zijn geweest. Verder werd het laaste half uur van te voren op de camping waar we oorspronkelijk zouden gaan slapen gewijzigd, waardoor we bij de camping waar we toen terecht kwamen een grindbak als ondergrond hadden dit was niet handig vanwege de haringen die de grond in moesten.

8 September 2024

Reply from Kaaiman Reizen

Hoi Nick, dat is goed om te horen! Super balen dat jullie naar de garage moesten met de bus. We hebben ons best gedaan om dit zo snel mogelijk op te lossen en jullie weer veilig op pad te sturen. We hoorden zelf heel laat dat de camping die we hadden geboekt ons niet meer kon ontvangen i.v.m. een evenement. Jammer dat het alternatief tegenviel. Hebben wij ook weer van geleerd. ;) Daar gaan we zeker niet meer heen volgende zomer. Dankjewel voor je feedback! Groetjes Anouk

Kaaiman Italië reis

Afgelopen zomer ben ik voor de derde keer op reis met Kaaiman reizen mee geweest.
Na Slovenië en Noorwegen ben ik dit jaar mee geweest met de eerste Italië reis en wat een geweldige vakantie was dat, mijn favoriet.
Tom was onze reisleider en zorgde ervoor dat iedereen een geweldige vakantie heeft gehad.
Er wordt altijd gekeken naar onze wensen en het programma kan worden aangepast voor wat het beste voor de groep is.

We hebben schitterende via Ferrata tochten gemaakt en waanzinnige berguitzichten mogen bewonderen.
Mijn top was de huttentocht!
De diverse natuur die we in die drie dagen hebben mogen bewonderen was mooier dan verwacht.
En ook de via Ferratatocht die we daar gemaakt hadden was geweldig.

Wat ik het mooie vind aan Kaaiman reizen is dat je altijd net iets verder gaat voorbij je grens door de aanmoediging van de groep.
Dit zware tocht loopt je toch opeens uit of die steile berg omlaag/omhoog beklim je toch opeens wel.
Dit jaar stond ik onder een ijs en ijskoude waterval direct van de gesmolten sneeuw.
Alleen was ik er voorbij gelopen, maar nu stond ik eronder hoe koud het ook was.
Voor mij een moment om nooit te vergeten, wat genoten we er samen van.

15 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Grensverleggende en super gezellige reis naar Noorwegen

Wat een geweldige en ongelooflijk mooie reis was Noorwegen. Ik heb erg genoten van het land en alle uiteenlopende activiteiten en wat daarbij erg belangrijk voor mij was, was de ontzettend leuke groep en enthousiaste, motiverende en gezellige reisleider. Dat maakte de al erg leuke activiteiten nog leuker! Het programma was ook erg fijn met genoeg afwisseling tussen activiteiten en rust. Dit was zeker niet mijn laatste reis bij Kaaiman!

23 July 2024
Rated 4 out of 5 stars

Noorwegen fjordentrip

Ik ben dit jaar voor de tweede keer met Kaaiman op reis geweest. Dit keer een rondreis door Noorwegen met Bo als reisleider. Opnieuw was alles helemaal goed geregeld en stonden er veel fantastische activiteiten op de planning, zoals de Besseggen ridge trail en een tweedaagse kajaktocht. Helaas zat het weer niet mee en hadden we veel regen. Daardoor raakten de tenten op een gegeven moment lek, precies de keer dat we op een camping zaten waar geen plek was om binnen te zitten. Gelukkig kwam Bo snel met een goede oplossing en zijn we de volgende dag naar een andere camping verhuisd om 2 nachten in een camping te slapen en op te drogen. Heel fijn! Wij hadden 6 reizigers en 1 reisleider in een busje waar 8 reizigers mee hadden gekund, maar dat was wel wat krap geweest qua spullen die mee moesten. Die twee extra zitplekken hadden we hard nodig voor boodschappen en dagrugzakken. Door het vele verhuizen van plek naar plek en steeds de tenten opzetten en koken, voelde het programma wat aan de volle kant. Iets meer chilltijd was fijn geweest. Dat kwam misschien ook doordat het eind augustus alweer wat vroeger donker was en de avonden niet meer zo lang waren. Het was opnieuw bijzonder hoe snel de groep hecht werd en hoeveel leuks er te beleven valt in een relatief korte tijd. Ook heel fijn dat er zo goed rekening werd gehouden met mijn glunten-intolerantie.

3 September 2024

Groepsreis Slovenië

Afgelopen augustus ben ik met kaaiman meegegaan naar Slovenië. Het was mijn tweede kaaiman reis en ik heb wederom een supertoffe ervaring gehad.
De sfeer in de groep was super goed en wat ik ook zeer gaaf vond is dat je de reis echt samen maakt. Tuurlijk is er een programma om te volgen maar alles daaromheen bepaal je als groep, het is niet zo dat de reisleiding alles bepaald en jij maar moet volgen.
Het was een super actieve vakantie met bijna elke dag wel iets actiefs of uitdagends te doen waar ik enorm van genoten heb.

2 August 2024

Zweden Wildernis

De reis Zweden Wildernis doet z'n naam eer aan. Stel je erop in dat je toch wel zeker een week niet kan douchen en dat je behoefte in de bosjes doen normaal wordt. En geniet bij deze reis van de prachtige, ongerepte Zweedse natuur. Twee weken was te kort!

17 August 2024

Dolomieten met Kaaiman

Genoten van de reis naar de Dolomieten met reisleidster Bianca! Een prachtige reis met een goede opbouw naar de via Ferrata Delle Bochette Centrali als absoluut hoogtepunt. Zeker een aanrader om met Kaaiman de Dolomieten te ontdekken!

8 August 2024

Kaaiman groepsreis

Voor de tweede keer mee met Kaaiman, dit keer naar Zweeds lapland. Deze keer was alle informatie fijn op tijd in de mail. Met vragen kun je altijd mailen of bellen. Leuke reisleiding en hele leuke groep.

31 January 2024

Balkan roadtrip

Ik ben op de Balkan Roadtrip gegaan met Kaaimanreizen. Het was een mooie route door meerdere landen met leuke activiteiten; een goede mix van natuur, actief zijn, en cultuur. De groep was gezellig en het was fijn dat er veel ruimte was voor eigen inbreng omdat de reisleiders heel chill waren. Ze waren meer onderdeel van de groep dan echt 'leiders', ookal was alles wel goed georganiseerd. Ik heb mij geen moment verveeld en zou deze reis zeker aanraden!

15 August 2024

Lapland

Wat een geweldige reis was dit!

De treinreis er naartoe is lang, maar dit wordt verzacht door het gezelschap en de spelletjes. Het is een goede manier om je medereizigers te leren kennen.

Bereid je voor.. Eenmaal aangekomen in de sneeuwrijke omgeving worden jijzelf en al je reisgenoten weer kind.
De eerste avond in Lapland stonden we met z'n allen onder het noorderlicht een sneeuwgevecht te houden. Beter dan dat kan het toch niet worden?

Maak gebruik van de sauna's die zich naast de slaaphutten bevinden en wissel de hitte eens af door in je badkleding de heuvel af te sleeën, een sneeuwengel te maken of simpelweg een emmer sneeuw over je hoofd (of die van iemand anders) heen te gooien.

Verder hebben we heerlijk rond kunnen scheuren op een sneeuwscooter en de omgeving verkend.

Deze reis(organisatie) is een echte aanrader!

28 January 2024

Balkan Roadtrip

Ik ben deze zomer weer met kaaiman reizen mee geweest (8ste keer), dit keer naar de balkan.
Zoals altijd heb ik hier heel erg van genoten.
Zo heb ik ook weer wat grenzen verlegd en soms ook wel een beetje afzien met sommige hikes maar dat mocht zeker de pret niet bederven ;D
Ook wil ik de reisbegeleiders Bo en Jolien even in het zonnetje zetten.
Want ondanks dat het voor hun de eerste keer was hebben zij het ontzettend goed gedaan en was het zeer zeker volgens de kaaiman reizen norm die ik ken.
Dus als jij van een actieve reis houdt en jij je grenzen wilt verleggen, dan raad ik je zeer zeker aan om met kaaiman reizen mee te gaan.

2 August 2024

The Trustpilot Experience