Slips bevallen, zijn aangenaam om dragen, makkelijk te wassen en hebben logische maattabel BH’s totaal niet. Duidelijk voor Aziatische markt. (Omtrek ok, cupinhoud totaal onvoldoende tenzij je AA h... See more
See what reviewers are saying
Ik had een bestelling geplaatst omdat ik helemaal overtuigd was door alle berichten op social media. Helaas ging er veel mis in de communicatie en waren ze in eerst instantie zeer moeilijk bereikbaar.... See more
Goede service, ze beantwoorden altijd toen ik vragen had. Ruilen was geen probleem. Ik ben heel blij met de broekjes van Highfit Pro. Ze zitten zo lekker en heeft afslankende resultaten.
Ik ben niet tevreden over het geleverde product. Op 10/7 kreeg ik het product geleverd en heb onmiddellijk een retourformulier aangevraagd. Tot op heden wordt er ofwel niet gereageerd op mijn mails of... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 7% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De juiste maat kiezen en je bent een mooie dame met strakke buik..👍nt
De meisjes van deze firma hebben me goed op de hoogte gehouden ivm mijn bestelling.
De broekjes passen perfect.
Bestel nooit iets bij deze webshop
Bestel nooit iets bij deze webshop. Ik raad de mensen aan hier nooit iets bij te bestellen, want als je dit wil retourneren, krijg je geen retourformulier na herhaaldelijke mails geen enkele reactie ontvangen. Voor een bedrijf dat zoveel reclame maakt is dit totaal klant onvriendelijk. Dit kan toch niet de bedoeling zijn, ik wens mijn goederen te retourneren en verwacht mijn geld terug !!!!
Alles netjes opgelost
Alles netjes opgelost. Krijg alles binnenkort. Dankjewel
De bezorging is niet helemaal duidelijk…
De bezorging is niet helemaal duidelijk hoelaat het wordt gebracht.
Ik was op dat moment niet thuis.
Maar het was netjes bij de buren gebracht alleen dat stond er niet bij vermeld.
Ik had gebeld en gemaild keurig en snel reactie gekregen zodat ik wist bij welke buren het was afgeleverd.
Er zijn zeker nog wat puntjes waar aan gewerkt mag worden qua bezorging tijd en in schatting.
Maar verder de onderbroeken zitten echt geweldig het corrigeert zeker de taille en mijn buik en dat is wel super.
Goedkope dropshipping rommel
Goedkope dropshipping rommel. NIET BESTELLEN HIER!!! Je krijgt je geld pas terug als je negatieve reviews verwijderd. Schandalig hoe ze je chanteren.
Na een review van 1 ster omdat ik niets…
Na een review van 1 ster omdat ik niets ontvangen had. Kreeg ik een reactie van dit bedrijf .
En ja hoor na 4 dagen heb ik het bestelde ontvangen .
Pasvorm is goed , alleen heb ik er niet bij nagedacht dat je de opdruk op het broekje ziet als je iets aan hebt wat een beetje doorschijnt .
En weer trap ik erin..
En weer trap ik erin... Waarom heb ik niet eerst naar deze reviews gekeken?! Je kan bij dit bedrijf niet retourneren! Er staat dat je een retourformulier kunt krijgen, maar dat krijg je niet. Echt jammer dat dit soort bedrijven bestaan.
Ik wil graag een retourformulier maar…
Ik wil graag een retourformulier maar ze weigeren het te mailen. Ik heb 1 onderbroek gepast en ik begrijp dat die dan niet retour mag maar dan heb ik er nog 9 die ik niet wil. Echt schandalig. Graag alsnog een retourformulier…
Bestel hier niet!!
Bestel hier niet!!! Retourneren is onmogelijk. Je moet mailen om het terug te mogen sturen.ik vond de stof en kleuren minder mooi als op de foto's. Gemaild dat ik het terug wil sturen. Kreeg snel een mail terug dat ze het jammer vinden dat het de verkeerde maat is en welke maat ik dan zou willen. Ik heb daarna gereageerd dat ik het niet wil ruilen, maar terug wil sturen. Daarna nooit meer een reactie gehad. Elke dag heb ik gemaild met de vraag of ze een retourformulier willen sturen zodat ik het terug kan sturen.
Ik houd mijn hart vast
Ik houd mijn hart vast, zeker nadat ik al die negatieve reviews gelezen heb. Net besteld 😠

kan niet retourneren
Je krijgt geen retour adres. Ondanks foto vh product. en juiste opgave van reden.
dus gewoon oplichting.

Min één ster!
Min één ster!
Bestel hier geen ondergoed!
Misleidende informatie wat betreft retourneren!
Bij de aankoop staat dat je makkelijk kan retourneren. Klik je op retourbeleid, staat er dat retourneren geen probleem is. Na vele malen mailen, zeg gerust stalken, met verzoek om retourformulier, is retourneren niet mogelijk. In de algemene voorwaarden staat dat ondergoed niet geretourneerd kan worden vanwege hygiënische redenen. Heel ander verhaal ineens. Zet dát dan bij de producten ipv dat er geschreven wordt dat je altijd kan retourneren. Misleiding ten top.
Er zou op de productpagina vermeld moeten worden dat het retourneren vanwege hygiëne niet mogelijk is.
Ik ben zeer ontevreden over de service
Ik ben zeer ontevreden over de geleverde slips, maar het lukt niet om ze terug te sturen. Zeer klant ontvriendelijke. Begin er niet aan.
Slappe hap,ondersteunt niet,maakt niets platter
"Corrigerend" ondergoed gekocht. Maar doet niets betreffende de correctie. Zonde voor je geld.
Bestelling duurde best wel.lang voordat het aankwam,dus dubbele teleurstelling.

Let op het retourbeleid
Bestelling 1 ging goed, de slips met hoge taille passen.
Bestelling 2 was niet goed qua maat, zowel bhs als 2 x ondergoed set. Retourformulier aangevraagd wat ik nooit gekregen heb.
Bedrijf heeft aan dat ondergoed niet geretourneerd kan worden, alleen geruild. Dat wil ik niet. Ik krijg uiteindelijk het voorstel om de helft van het bedrag retour te krijgen - mits ik mijn review hier aanpas naar een meer positieve dan mijn oorspronkelijke. Bij dezen.
Ik ben tot nog toe héél tevreden..Mooie…
Ik ben tot nog toe héél tevreden..Mooie broekjes,maar iets te klein...werd teruggemaikd en mag ze omruilen ..kijk zó hoort het...
er staat wel 30 dagen garantie maar ook…
er staat wel 30 dagen garantie maar ook al heb je ze niet gedragen retour zenden is een heel ander verhaal gaat eigenlijk niet slechte service mij nooit meer
Ik was van plan om hier te bestellen
Ik was van plan om hier te bestellen. Maar ik lees hieronder de onprofessionele reacties op negatieve reviews. Voor mij een reden hier helemaal niks te bestellen.
Zeer tevreden en zitten super fijn.
The Trustpilot Experience