Slips bevallen, zijn aangenaam om dragen, makkelijk te wassen en hebben logische maattabel BH’s totaal niet. Duidelijk voor Aziatische markt. (Omtrek ok, cupinhoud totaal onvoldoende tenzij je AA h... See more
See what reviewers are saying
Ik had een bestelling geplaatst omdat ik helemaal overtuigd was door alle berichten op social media. Helaas ging er veel mis in de communicatie en waren ze in eerst instantie zeer moeilijk bereikbaar.... See more
Goede service, ze beantwoorden altijd toen ik vragen had. Ruilen was geen probleem. Ik ben heel blij met de broekjes van Highfit Pro. Ze zitten zo lekker en heeft afslankende resultaten.
Ik ben niet tevreden over het geleverde product. Op 10/7 kreeg ik het product geleverd en heb onmiddellijk een retourformulier aangevraagd. Tot op heden wordt er ofwel niet gereageerd op mijn mails of... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 7% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bestelling niet volledig geleverd
Bestelling niet volledig geleverd. Op de bestelorder staat duidelijk wat ik heb besteld en betaald, Ik heb 2 x 4+4 ondergoed besteld en maar 1 x 4+4 geleverd gekregen! Na mailwisseling zijn we er niet uitgekomen. Slechte kwaliteit ondergoed !

Broekjes en beha's besteld
Broekjes en beha's besteld. De broekjes zaten meteen goed. De beha's waren een ander verhaal. Omdat je niet kan weten hoe groot de omvang van de beha's zijn, de verkeerde maat besteld. Helaas konden deze retour maar heb wel nieuwe beha's gekregen. De omvang was nu goed maar de cups sloten niet goed aan. Ook deze konden retour. De mailwisseling kan soms lang duren dus geduld moet je wel hebben. Maar uiteindelijk alles goed opgelost.
FAUX
Commande faite il y a un mois, toujours rien reçu et le site n'est pas à jour pour le suivi de commande... apparemment ma commande est en vol depuis le 23 juin !!!!
Quand j'envoie un courriel, toujours les mêmes réponses en néerlandais et jamais une réponse satisfaisante.
Quand je demande un remboursement, on m'écrit que cela n'est pas possible parce que ma commande est en transit.
Je ne fais pas confiance en ce site et j'ai l'impression que mon argent est perdu 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Top kwaliteit
Top kwaliteit, heb nog 3 packs gehaald voor mijn vriendin na mijn eerste bestelling. Goed strechbaar, past goed en zit ook goed volgens haar.
Mooie. Artikels
Mooie. Goede kwaliteit
Ben zeer. Tevreden
Prijs kwaliteit
Meer dan dik in orde
Goede broekjes
De bezorging was snel. De broekjes passen perfect en blijven goed na het wassen. De prijs is betaalbaar. Ik heb zelf 2 stoma's maar de broekjes blijven perfect zitten en ik kan ze zeker aanbevelen.
Super goede service
Super goede service, naar mijn idee was de maat die ik besteld had toch te groot, gemaild met guilly en ze stelde voor om een maat kleiner te sturen op hun kosten, zo TOP ze zitten nu super, ga zeker meer bestellen
Wat een misleidende website! Wees gewaarschuwd!
Wat een misleidende website!! Staat op website dat je mag retourneren met terugbetaling, maar in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden blijkt het ineens niet meer mogelijk. Al 3x mailcontact gehad, zonder mogelijkheid tot retourneren en terugbetaling. Wat een slechte service, wees gewaarschuwd!!
Ik ga verdere stappen ondernemen.
Inmiddels is het bedrag uiteindelijk teruggestort.

Reply from Guilly
Ik ben zeer tevreden over het product…
Ik ben zeer tevreden over het product en de goede service en het vlugge resultaat van het omruilen
Bestel hier alleen als je zeker weet dat het past
Gebruik gemaakt van 5+5 onderbroeken gratis. Chinese track en trace. Ondergoed paste niet. Veel te strak in de grootste maat. Dus retouradres gevraagd en ik wilde graag mijn geld terug. Ik kon alleen retour sturen als ik andere bestelling deed (zelfde bedrag maar dan 2+3 gratis) of ik mocht ze houden en dan kreeg ik tegoedbon voor 50% korting op n nieuwe bestelling. Hoe ze erbij komen dat ik dan 19,95 betaal voor 10 paar (?) onderbroeken weet ik niet.
Ik ben niet akkoord gegaan. Nu 40 eur in de prullenbak kunnen gooien. En ik krijg geen geld terug.
Advies om ze eerst te wassen zodat ze ruimer worden is ook belachelijk.
Hier bestel ik niks meer.
Toch 2 sterren omdat er wel netjes gereageerd werd op mijn mail.
Tevreden met de klantenservice !
Ik werd erg goed geholpen door de klantenservice. Zij hebben mijn probleem correct opgelost. Misschien even geduld hebben maar het komt in orde. De enige reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat er geen cashback werd aangeboden.
Er is zeer goede service aan mij…
Er is zeer goede service aan mij geboden. Ik ben een tevreden klant!!!!

Reply from Guilly
Ik vond de onderbroeken niet fijn
Allereerst duurde de verzending lang. Ik vond de onderbroeken niks extra’s doen. Geen ondersteunend materiaal (erg los bij de buik) en ze snijden een beetje onder de billen Dus ik wilde ze retourneren, dit kon niet. Stond blijkbaar ergens in de voorwaarden (vanwege de hygiëne, wat mss normaal is) Wel een snelle reactie van de klantenservice moet ik zeggen. Vervolgens bieden ze een andere set aan voor het zelfde geld (wel 5 onderbroeken minder), moet ik wel de huidige bestelling terugsturen…wat doen ze dan met die onderbroeken die ik terugstuur? Van de klantenservice kreeg ik daar geen reactie op. En de retourkosten voor eigen rekening €8,25. Ik heb de nieuwe onderbroeken nog niet gekregen maar verwacht er eigenlijk niet zo veel van…..

Waardeloos
Waardeloos. Slips zitten echt niet fijn en mooi. Je kunt retourneren staat er bij de bestelling. Nu blijkt dat dus niet te kunnen. En krijg ik andere slips als ruiling( dan kan het wel) slechtste service ever. Je kan een retourformulier aanvragen, maar deze krijg je simpel weg niet.
Heel slecht bedrijf

Reply from Guilly
Heel blij met de onderbroeken die ik…
Heel blij met de onderbroeken die ik draag als ik iets aan heb waar ik me dik in voel, gevoel dat het echt helpt!Heel blij mee😁
Top!
Heel blij met de onderbroeken! Goede kwaliteit en ze zitten ook comfortabel.
Ga hier zeker nog een keer bestellen.
Een ontzettend tevreden klant
Een ontzettend tevreden klant hier! Snelle levering en de kwaliteit van de onderbroeken is top. Ik ben er erg blij mee
Hele fijne onderbroeken
Hele fijne onderbroeken! Werd goed geholpen door de klantenservice, want twijfelde over de maat. Ga hier zeker nog eens bestellen. 👍🏼
Top!
Goede en zeer vriendelijke klantendienst.
De maten van het ondergoed en de ProFitBra kloppen. De slips slanken daadwerkelijk af!
Ik ben tevreden!
The Trustpilot Experience