Slips bevallen, zijn aangenaam om dragen, makkelijk te wassen en hebben logische maattabel BH’s totaal niet. Duidelijk voor Aziatische markt. (Omtrek ok, cupinhoud totaal onvoldoende tenzij je AA h... See more
See what reviewers are saying
Ik had een bestelling geplaatst omdat ik helemaal overtuigd was door alle berichten op social media. Helaas ging er veel mis in de communicatie en waren ze in eerst instantie zeer moeilijk bereikbaar.... See more
Goede service, ze beantwoorden altijd toen ik vragen had. Ruilen was geen probleem. Ik ben heel blij met de broekjes van Highfit Pro. Ze zitten zo lekker en heeft afslankende resultaten.
Ik ben niet tevreden over het geleverde product. Op 10/7 kreeg ik het product geleverd en heb onmiddellijk een retourformulier aangevraagd. Tot op heden wordt er ofwel niet gereageerd op mijn mails of... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 7% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Verkeerde maat meteen omgeruild
Na verkeerde maat besteld te hebben deze terug gestuurd en kreeg snel na mail contact de juiste maat opgestuurd. Mails werden dezelfde dag nog beantwoorden.
frauduleuze website
Ik kocht ondergoed in bamboevezel, maar kreeg ondergoed in nylon en elasthaan. Eerste reactie van Guilly: we hechten veel belang aan kwaliteit. Nadat ik het bewijs van de minderwaardige kwaliteit opstuurde was de reactie: het product is gedragen (wat niet het geval is) dus we kunnen niet ruilen.
Bovendien staat in hun eigen email om de verzending te bevestigen een prijs die 9€ goedkoper is dan ik betaalde.
Conclusie: ik ben dus 2 keer opgelicht.
Mooie pasvorm en fijne kwaliteit
Mooie pasvorm en fijne kwaliteit.
Goede prijs nu met de speciale actie.
Het 'bedrijf' verkoopt rotzooi en weigert om een retour formulier te zenden.
Het 'bedrijf' verkoopt rotzooi en weigert om een retour formulier te sturen! Koopt hier nooit iets! Wel eens gehoord van een 'dropshipper'? Nou, dit is zo'n 'bedrijf'!! Wij hebben alles, maar dan ook alles geprobeerd, maar men reageert niet op een normale vraag. Dus: doe hier geen bestellingen!!
Ik zou graag 0( nul) sterren geven
Ik zou graag 0( nul) sterren geven!
Op de site wordt er nergens vermeld dat eens gekocht altijd gekocht is! Nee je mag ! retouneren!. ( maar niet heus)
En je krijgt nooit een retour. (biljet of geld)of bevredigend antwoord.
Op mijn vele mails wordt niet gereageerd.
Ja de standaard brief waaruit blijkt dat er goed is nagedacht hoe je klanten aan het lijntje kun houden . Je mag alles houden en krijgt de helft van je geld terug!!!!!!
En als je op hun site een antwoord geeft op een negatieve opmerking van iemand anders dan is dit niet meer terug te vinden.
Kortom ik zal overal en aan iedereen nu vertellen dat je NOOIT bij GUILLY moet zijn.
Jammer het had beter gekund
24/5
Na veel heen en weer gemail . Blijft GUILLY stug bij hun standpunt, een waardebon, helft van de prijs , etc. Maar geld terug.....ho maar.
Kortom ik hoop dat mensen verstandiger zijn en via een betrouwbaardere firma iets kopen. Ik al in ieder geval afraden om dat bij GUILLY te doen.
Retourneren
Ik wil graag mijn. Bestelling retourneren maar er wordt dat op gezegd dat ik het kan omruilen. Nee ik wil alles retourneren en vraag om een retourformulier en label. Ik heb zojuist nogmaals mijn verzoek bij hun neergelegd. Moeilijk gaat het wel jammer
GEWOONWEG BEDRIEGERS!!!
gewoonweg bedriegers - had bestelling gedaan, van het moment dat ik het had aangekregen, meteen doorgegeven dat het helemaal niet was wat ik verwachtte. Na dagen proberen een retourlabel te krijgen, en terugetaling was dit hun hyporcriet antwoord: Bij Guilly begrijpen we dat een bestelling soms niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. Omdat ondergoed een hygiëneproduct is, kunnen geretourneerde artikelen niet opnieuw worden verkocht. Om verspilling tegen te gaan, doneren we ze aan een goed doel.
Dit zijn je retourmogelijkheden:
Optie 1: cadeaubon – Ontvang een cadeaubon ter waarde van het volledige aankoopbedrag. Je houdt je bestelling; je hoeft deze niet terug te sturen.
Optie 2: Ruilen – Retourneer je huidige bestelling (retourkosten zijn van toepassing) en ontvang in ruil daarvoor onze bestseller HighFitSlips™.
Optie 3: 50% restitutie + donatie – Krijg 50% van je aankoopbedrag terugbetaald en wij doneren de geretourneerde artikelen aan een goed doel.
Laat ons weten welke optie uw voorkeur heeft, dan begeleiden wij u bij de volgende stappen.
Ik ben zo slim geweest, om niets naar hen terug te sturen, want dan zouden ze het geld EN de artikels ook nog eens in hun bezit terug hebben.Dat gunde ik hen niet!!Ik ben voor 100€ gewoon int zak gezet!!!Echte bedriegers van het hoogste niveau!
Ik heb hier 2 BH’s besteld en…
Ik heb hier 2 BH’s besteld en onderbroeken. Bestelling na 1,5 week pas ontvangen en helaas beschadigd en slechte kwaliteit… Bij de BH’s stak er een stuk plastic uit en de onderbroeken wilde ik niet na het zien van deze BH’s. Tevens zitten er draadjes los bij de onderbroeken.
Gezien het gaat om een webshop ga je ervan uit dat je alles kan retourneren en zeker bij beschadigde artikelen waar ik niets aan kan doen.
Contact opgenomen met de klantenservice en ik wil hierin mijn geld terug. Weet je wat ik voor antwoord krijg?! Ik krijg maar 50% van mijn kosten terug! Bizar! Moet ik bij mijn werk eens zeggen dat de klant maar de helft van het aankoopbedrag terug krijgt…
Ik ben nu al zo’n 2 weken bezig, maar je krijgt geen goede communicatie en ik vind dit echt slecht. Voor mij dus duidelijk dat ik hier niets meer ga bestellen.
Op Temu juist dezelfde onderbroeken…
Op Temu juist dezelfde onderbroeken gevonden voor 7 of 8 euro!
Pakket komt gewoon uit China voor 39 euro. Mail gestuurd naar de klantenservice maar gewoon geen antwoord.
Alle pogingen om klantenservice te…
Alle pogingen om klantenservice te bereiken zijn nutteloos, wordt compleet genegeerd. Producten zijn waardeloos maar duur. Terugbetaling onmogelijk. Maandag leg ik klacht neer voor oplichting.
Na maanden nog steeds goede pasvorm!👍🏼
Toen ik bij mijn pakje zag dat 1…
Toen ik bij mijn pakje zag dat 1 onderbroek stuk was, mailde ik met een foto.
Nog op dezelfde dag kreeg ik reactie met de vraag hoe ik een oplossing zag.
Ondertussen kreeg ik een nieuwe onderbroek toegestuurd.
Heel erg gelukkig met zo’n correcte service.
Broekjes
Paar maanden geleden broekjes besteld,10 stuks ! Beviel zo goed ,zitten lekker zakken niet af heerlijk , en geven stevigheid aan de buik ! Vrij snel nog 10 besteld , kan voorlopig vooruit ! Draag ze elke dag wil niet anders !
Na heel veel heen en weer mailen is…
Na heel veel heen en weer mailen is Guilly er uiteindelijk in geslaagd om de juiste bestelling en betaling correct af te handelen.
Eerdere negatieve beoordeling is door mij hierdoor dan ook per omgaande verwijderd.
Amazing shapewear!
Ik ben erg tevreden over de shapewear van Guilly. Het zit comfortabel en sluit mooi aan zonder te knellen. Mijn kleding valt er beter door en het geeft net dat extra zelfvertrouwen.
Wat ik vooral fijn vind, is dat het goed op z’n plek blijft zitten gedurende de dag. De stof voelt zacht en ademend aan, waardoor het prettig is om langer te dragen.
Zeker een aanrader!
Een omruiling gevraagd
Een omruiling gevraagd. Onmiddellijk antwoord en daar bovenop nog een extra korting gekregen. Top service 👍👍👍
Artikelen komen van temu
Jammer dat ik er na mijn bestelling achterkwam dat dit dropshipping is. Deze onderbroeken kun je ook op temu kopen, voor veel minder geld. Hopelijk kan ik andere vrouwen behoeden van te veel geld uitgeven aan iets wat van temu komt

Reply from Guilly
Al meerdere keren shapewear besteld bij…
Al meerdere keren shapewear besteld bij Guilly en elke keer super tevreden. De kwaliteit is echt goed en de items zitten mooi en comfortabel. Bestellingen worden snel geleverd en de klantenservice reageert netjes en helpt goed bij vragen. Zeker een aanrader!
Mooi underwear
Zeer tevreden over de broekjes, ze zitten heerlijk. Ik draag graag graag underwear met kant en stretch en een dikke pluspunt dat je geen randjes ziet in je kleding. Erg blij !
Ook mooi verpakt in het bijgeleverde zakje. Een aanrader
The Trustpilot Experience