Fourage.nl Reviews 188

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag volgens afspraak de lading voordroogkuil voor komend seizoen ontvangen. Hidde kwam keurig op tijd met de trekker met voorlader en aanhanger met midi-balen voorrijden. Netjes overlegd w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijne communicatie, snelle reactie. Zelfs buiten kantoor uren om. Binnen een dag geleverd na plaatsen van de order! Aantal slechte pakken gehad van anderen en de eerste 2 pakken die we open hebben... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed contact, fijn overleg en goede service! Kwalitatief goede producten, zeker aan te bevelen. Ps volgens trust pilot wonen we nog in Fr maar dat is niet meer zo… 🤭

Company details

1. Animal Feed Store
  2. Horse Transport Supplier

Written by the company

Bij Fourage nl zetten we ons dagelijks in om betrouwbare en kwalitatieve fourageproducten te leveren aan klanten in de paardenhouderij en veehouderij. Denk hierbij aan ruwvoer, krachtvoer en stalstrooisels. We leveren zowel aan particulieren als bedrijven, en doen dat met aandacht voor de wensen van onze klanten én de behoeften van hun dieren. Waarbij alle partijen ruwvoer worden voorzien van analyses, zodat we exact weten wat er in het product zit. Onze achtergrond ligt in de agrarische-/paarden sector. We hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de praktijk, en weten daardoor wat er speelt op stal en in het land. Die kennis helpt ons om met onze klanten mee te denken en producten aan te bieden waar echt behoefte aan is. We werken graag samen met partijen die net als wij waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke werkwijze. Of het nu gaat om een enkele baal of een grotere levering – we proberen altijd te zorgen voor duidelijke afspraken en een goede service. Wat ons drijft, is vooral de passie voor het vak en voor de sector. We doen ons werk met plezier en zetten ons graag in om bij te dragen aan gezonde, goed verzorgde dieren.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Snelle levering.
Aanbod word steeds uitgebreider. Ik kan bijna voor mij dieren daar terecht.
En ze super gedreven en doen hun uiterste best om hun klanten tevreden te houden.
Ga zo door mannen. Jullie zijn Toppers

10 February 2023

Reply from Fourage.nl

Ontzettend bedankt voor de geweldige review die we hebben ontvangen. We zijn verheugd om te horen dat we een goede service en snelle levering van paardenproducten bieden en dat ons aanbod steeds verder wordt uitgebreid, zodat klanten bijna alles wat ze nodig hebben voor hun paarden bij ons kunnen vinden. Het is fantastisch om te horen dat ons team super gedreven is en zijn uiterste best doet om klanten tevreden te houden.

Dankzij jouw positieve feedback kunnen we blijven streven naar de beste ervaring voor onze klanten. We zullen zeker doorgaan met ons harde werk en ons blijven inzetten om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden. We zijn erg dankbaar voor je steun en waardering. Nogmaals bedankt voor de geweldige review!

Rated 5 out of 5 stars

Tot nu toe heel blij met de leveringen…

Tot nu toe heel blij met de leveringen van de voordroog balen. Goed bereikbaar op de app of per telefoon.

Liefst hoop ik dat we ook onze Metazoa fitright timothee brokken kunnen bestellen bij hun, zodat echt alles via 1 leverancier kan komen.

14 February 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor uw positieve feedback over onze leveringen van de voordroog midi balen en onze bereikbaarheid via de app of per telefoon. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en we waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf.

Het is begrijpelijk dat u graag uw Metazoa fitright timothee brokken ook bij ons zou willen bestellen, zodat alles via één leverancier kan komen. We zullen ons best doen om deze producten in de toekomst aan ons assortiment toe te voegen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Nogmaals bedankt voor uw review en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Correct en snel

6 February 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring met betrekking tot de levering van hooi balen door Fourage.nl. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelheid en nauwkeurigheid van onze levering.

Bij Fourage.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We blijven ons inzetten om onze dienstverlening te verbeteren en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Nogmaals bedankt voor uw review en het vertrouwen in Fourage.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn, betrouwbaar bedrijf voor paardenvoer en overige

Onlangs producten gehaald betreft voer en stalbodembedekking. Goede producten voor een goede prijs en kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzaam en met goed advies. Heel tevreden klant en blijf hier zeker mijn producten bij inkopen.

9 February 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor uw positieve review over Fourage.nl! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze voer- en stalbodembedekkingsproducten en dat u onze service en advies waardeert.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u de beste producten voor uw paard krijgt, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, en het is geweldig om te horen dat u dit ook zo ervaart.

We waarderen uw vertrouwen in Fourage.nl en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

In één woord TOP.

We kwamen voor vlas, mooi scherp geprijst. Werden super te woord gestaan en geholpen. Dit zijn jongens met verstand van paarden en die dus weten waar ze over praten. Wij zijn ook overgestapt op het voermerk Hartog 'de keuze is reuze' daar heeft fourage.nl ons ongelooflijk goed advies in gegeven, geweldig!

17 February 2023

Reply from Fourage.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review over Fourage.nl! We zijn blij om te horen dat ons team u goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van ons scherp geprijsde vlas en het overstappen naar het voermerk Hartog. We zetten ons altijd in voor de beste service en producten, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We waarderen uw vertrouwen in Fourage.nl en we zullen er alles aan doen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Als u in de toekomst nog eens op zoek bent naar hoogwaardige producten voor uw paard, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Maatwerk

Maatwerk, fijne service, scherpe prijzen!

10 February 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling van onze diensten op Fourage.nl! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze levering van vlasstrooisel in Stroe.

Het is ons doel om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden, tegen scherpe prijzen. We zijn blij om te horen dat we hierin zijn geslaagd en dat u ons werk op prijs stelt. We doen ons best om maatwerk te leveren en ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met hun aankoop.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en voor het kiezen van Fourage.nl. We kijken er naar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Het Fourage.nl team

Super service

Super service. Zeer klantvriendelijk en als ze iets niet hebben gaan ze voor je kijken zodat ze het wel hebben echt toppers

16 January 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat het hooi en de digest van Hartog bevalt. Daarnaast maken jullie natuurlijk gebruik van de houtkrullen en stro als bodembedekker.

Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit en super service.

Goede kwaliteit voer en stro. Hooi van bemest of onbemest land, alles is mogelijk. Super service, zowel wanneer je het zelf wilt halen als wanneer de mannen een vracht komen brengen. Fourage.nl is een aanrader! Zeker nu met het uitgebreide assortiment.

11 January 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review Heleen! Jullie maken al een tijd gebruik van ons hooi en stro, dit brengen we dan in een grote vracht. Wij kunnen goed bij jullie terecht en komen graag in de toekomst weer ruwvoer en stalstrooisel brengen.

Heel aardige jongens
Al een paar keer hooi gehaald, de laatste keer mijn afspraak vergeten…. Maar gelukkig was het geen probleem en kon ik later op de dag komen.

10 January 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review! Uiteraard kunnen we sturen op wanneer jullie het hooi kunnen afhalen, dat is geen probleem. Goed om te horen dat het hooi als ruwvoer jullie bevalt.

Ik blijf blij met Fourage.nl

Ik blijf blij met Fourage.nl
Naast hooi, stro en vlas, haal ik nu ook krachtvoer bij de mannen. Zéér voordelig en zeer goede kwaliteit. Geen last gehad met omwisselen van ander merk bij de paarden én ze vinden het heerlijk. En niet te vergeten, de snelle reactie als je een vraag of voer nodig hebt.

3 January 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Danielle! Door de tijd heen kom je langs voor diverse producten zoals je noemt; hooi, stro, vlas en krachtvoer. Goed om te horen dat het bevalt en wij doen uiteraard altijd ons best om de hoogst haalbare kwaliteit te leveren.

Goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit producten.
Snelle service.
Snel en vriendelijk contact.

8 January 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review Danielle! Goed om te horen dat het hooi bevalt en daarnaast aanvulling met de senior mix van Hartog.

Rated 5 out of 5 stars

De jongens van fourage.nl zijn altijd…

De jongens van fourage.nl zijn altijd goed bereikbaar en leveren goede kwaliteit. Wij fokken springpaarden en nemen stro, kuil en krachtvoer af bij hen. Daarnaast nog enkele andere producten zoals mixen van Hartog (lucerne, grasmix, digest), honden-en kattenvoer. Ze leveren het thuis op de plek waar wij het willen. Topservice!

7 January 2023

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review! Wij leveren met veel plezier diverse producten als; stro, kuil en krachtvoer. Goed om te horen dat de producten van Hartog jullie goed bevallen, en denken uiteraard graag mee als er wens is naar aanvulling van het ruwvoer en krachtvoer.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look