Fourage.nl Reviews 188

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De jongens van fourage.nl zijn altijd goed bereikbaar en leveren goede kwaliteit. Wij fokken springpaarden en nemen stro, kuil en krachtvoer af bij hen. Daarnaast nog enkele andere producten zoals mix... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag volgens afspraak de lading voordroogkuil voor komend seizoen ontvangen. Hidde kwam keurig op tijd met de trekker met voorlader en aanhanger met midi-balen voorrijden. Netjes overlegd w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijne communicatie, snelle reactie. Zelfs buiten kantoor uren om. Binnen een dag geleverd na plaatsen van de order! Aantal slechte pakken gehad van anderen en de eerste 2 pakken die we open hebben... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed contact, fijn overleg en goede service! Kwalitatief goede producten, zeker aan te bevelen. Ps volgens trust pilot wonen we nog in Fr maar dat is niet meer zo… 🤭

Company details

1. Animal Feed Store
  2. Horse Transport Supplier

Written by the company

Bij Fourage nl zetten we ons dagelijks in om betrouwbare en kwalitatieve fourageproducten te leveren aan klanten in de paardenhouderij en veehouderij. Denk hierbij aan ruwvoer, krachtvoer en stalstrooisels. We leveren zowel aan particulieren als bedrijven, en doen dat met aandacht voor de wensen van onze klanten én de behoeften van hun dieren. Waarbij alle partijen ruwvoer worden voorzien van analyses, zodat we exact weten wat er in het product zit. Onze achtergrond ligt in de agrarische-/paarden sector. We hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in de praktijk, en weten daardoor wat er speelt op stal en in het land. Die kennis helpt ons om met onze klanten mee te denken en producten aan te bieden waar echt behoefte aan is. We werken graag samen met partijen die net als wij waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke werkwijze. Of het nu gaat om een enkele baal of een grotere levering – we proberen altijd te zorgen voor duidelijke afspraken en een goede service. Wat ons drijft, is vooral de passie voor het vak en voor de sector. We doen ons werk met plezier en zetten ons graag in om bij te dragen aan gezonde, goed verzorgde dieren.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Aardige chauffeur die met ons mee denkt…

Aardige chauffeur die met ons mee denkt
We hebben ff leuk gesproken onder een bakje koffie met koek

10 June 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Vanessa. Goed om te horen dat er goed wordt mee gedacht op locatie.

Wij horen graag weer als wij wat voor u kunnen betekenen.

Ze zetten gelijk op zen plek

Ze zetten gelijk op zen plek

17 May 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat het gehakselde tarwestro goed afgeleverd is op locatie.

Super

Super, ben zeer tevreden met de afhandeling. correct, vragen worden snel beantwoord.
Na betaling snelle levering.
In een woord TOP!!!

24 May 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Gertha, goed om te horen dat alles goed is verlopen. Wij horen graag weer als wij jullie kunnen voorzien van stalstrooisel voor de paarden.

Snel duidelijk

Snel duidelijk. Goede service

26 April 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Jeanette. Goed om te horen dat we goede service verlenen. Wij horen graag weer als u toe bent aan nieuwe producten voor de paarden.

Super geregeld

Super geregeld, houden zich a d afspraken.

Geeft vertrouwen om voortaan onze producten hier te bestellen.

1 May 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u in de toekomst terugkomt voor de afname van gehakseld tarwestro.

Klantvriendelijk bedrijf.

Snel en vriendelijk antwoord. En snelle levering.

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review, wij zijn blij om te horen dat het goed de levering snel heeft plaatsgevonden.

Mocht het in de toekomst weer nodig zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

Zeer klantvriendelijk

Wij hebben laatst aantal pallets gehakseld stro besteld, dezelfde dag nog reactie en levering was nog sneller dan verwacht, binnen een week( na onze aanvraag een weekje later, anders was het die zelfde week nog geleverd ) werd het netjes geleverd door de chauffeur tot aan de paardenstallen. Het gehakselde stro is netjes ingeseald op pallets en kwamen allemaal schade vrij van de pallets! TOP service. Zeer klantvriendelijk!

26 April 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Angelique! Goed om te horen dat het snel en goed is afgeleverd.

Wij horen graag weer als jullie toe zijn aan nieuwe pakken gehakseld tarwestro voor in de paardenstal.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne levering en goed hooi

Goede communicatie mbt levering van de hooibaaltjes, sympathieke behulpzame bezorger.
Hooibaaltjes worden met smaak gegeten door de pony's en ruiken erg lekker. Het hooi is wel wat kort gesneden waardoor het wat lastiger in de hooinetten blijft zitten en iets stoffig is.

31 March 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Annemiek, goed om te horen dat het hooi goed wordt gegeten door de pony's. Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat er altijd minimaal stof in zit, zodat het smakelijk is om te voeren.

Mooi hooi

Wij hebben onlangs midibalen hooi besteld. Leveren ging echt probleemloos en de datum ook in goed overleg, super service. Kwaliteit van het hooi vind ik goed (fijne geur en mooie structuur), het is wat rijker dan onverpakt maar mijn paarden eten het goed en zien er ook mooi uit. Alle balen tot nu toe goed, ik bestel er zeker opnieuw.

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Lieke, fijn om te horen dat de midi-balen voordroog goed bevallen. We horen graag weer als je weer toe bent aan een nieuwe bestelling van ruwvoer voor de paarden.

Mooie kwaliteit hooi

Mooie kwaliteit hooi. De paarden eten het graag. Fijne communicatie en we kunnen snel terecht als het nodig is. Aanrader!

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Amy, goed om te horen dat het hooi goed bevalt. Wij zien jullie graag snel weer om ruwvoer te halen voor jullie paarden.

Goede communicatie

Goede communicatie, kwaliteit zoals van tevoren gezegd.

16 March 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Liesbeth! Goed om te horen dat de kwaliteit van het gehakselde tarwestro goed bevalt. Wij voorzien u graag in de toekomst weer van strooisel voor in de paarden stal.

Duidelijk en accuraat

Duidelijk en accuraat, goed product concurrerende prijs 👌

22 March 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Betty! Wij zijn blij om te horen dat het gehakselde tarwestro zo goed bevalt. En uiteraard doen wij ons uiterste best om tegen een mooie prijs ons stalstrooisel te leveren op locatie.

Rated 5 out of 5 stars

Prettig contract snelle levering .

Prettig contract snelle levering .

6 March 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Sandra. Goed om te horen dat het contact goed is verlopen en dat de levering van het gehakselde tarwestro strooisel vlot heeft plaatsgevonden. Wij zien u in de toekomst graag terug. Zodat we u weer kunnen voorzien in stalstrooisel voor de paarden.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle duidelijke reactie op aanvraag…

Snelle duidelijke reactie op aanvraag en goede, vlotte levering.

22 February 2024

Reply from Fourage.nl

Beste Suzanne, bedankt voor de mooie review en goed om te horen dat het strooisel voor in de paardenstal goed bevalt. Wij horen graag wanneer we weer gehakseld tarwestro mogen komen leveren.

Op tijd.

Op tijd.
Correct.
Pallet van andere leverancier teruggenomen.

19 February 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review, wij waarderen het zeer om te horen dat de levering van het gehakselde stro goed heeft plaatsgevonden. Wij voorzien jullie graag in de toekomst weer van stalstrooisel voor de paarden.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en vriendelijk contact

Snelle levering en vriendelijk contact. Ook een super prijs kwaliteit verhouding. 5+!

23 February 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review, goed om te horen dat het stalstrooisel voor de paarden goed bevalt!

Wij komen graag weer indien nodig.

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst besteld en netjes…

Voor het eerst besteld en netjes volgens afspraak geleverd. Mooie kwaliteit, heel fijn om door je paard te mogen geven!
Contact met leverancier altijd snel en netjes, zeker een aanrader!

28 February 2024

Reply from Fourage.nl

Hoi Ingrid, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat het allemaal bevalt. Wij komen in de toekomst graag weer jullie kant op!

Groetjes,

Super snel geleverd

Super snel geleverd, chauffeur uiterst behulpzaam en snel!

20 February 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de mooie review Petra! Wij waarderen het zeer om te horen dat de levering van het gehakselde tarwe stalstrooisel goed is bevallen.

Rated 5 out of 5 stars

Eerste keer besteld, zeker niet de laatste

Voor de eerste keer besteld en gelijk enorm tevreden! Zowel de kwaliteit als de klantvriendelijkheid heeft echt een positieve indruk achter gelaten. Ook zijn ze super flexibel en denken ze graag met je mee. Wij komen zeker terug!

13 January 2024

Beste Aukje,

Bedankt voor de mooie review, en goed om te horen dat het vlas goed bevalt. We zien je graag snel weer verschijnen voor stalstrooisel voor de paarden!

Goede communicatie met zowel Fourage

Goede communicatie en snelle reactie van Fourage.nl , snelle levering van het bestelde product. Ook is het keurig afgeleverd , met van te voren bericht door de vervoerder.

9 February 2024

Reply from Fourage.nl

Bedankt voor de review Jacqueline, wij zijn blij om te horen dat de bezorging van het gehakselde tarwestro vlekkeloos is verlopen. En uiteraard super om te horen dat de bezorger ook goed communiceerde. We horen graag weer als jullie toe zijn aan nieuw strooisel voor de paarden.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look