CH Bilhus ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Flyttede fra Tyskland til Danmark og var i tidsnød med indregistreringen i Danmark. CH Bilhus klarede opgaven i løbet af et par timer og jeg fik både toldsynet og indregistreret bilen med danske plade... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu to gange købt brugt bil hos vores lokale bilforhandler, CHBilhus i Jels. De får vores allerbedste anbefaling, vi vil aldrig tøve med at sige, man får den aller-allerbedste behandling d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er bare den bedste bil forhandler jeg nogensinde har købt bil fra, hvis der er det mindste med en bil der bliver købt ved ham så står han klar til at hjælpe, Kan varmt anbefale

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastiks service, svare på stort set alle tider er døgnet og var meget flexibel med fremvisning. Skrev under på bilen lørdag (hvor der normalt er lukket) og fik udleveret bilen dagen ef... See more

1. Car Dealer

Written by the company

Velkommen til CH Bilhus. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din nye bil. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler i forskellige prisklasser og kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere hjælpe med fordelagtig finansiering. Hvis vi ikke har den rette bil stående, kan vi ved hjælp af vores store netværk skaffe den hjem til dig!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

10/10 købsoplevelse hos Ilir

Jeg købte min første bil v/ Ilir hos CH Bilhus.

Det var en fin Peugeot 308, der passede til mine behov. Det var nok den bedste købsoplevelse nogensinde for mig.

Ilir er utrolig professionel og jeg havde ro i maven igennem det hele. Der var nogle enkelte småting jeg ville have fixet på bilen før jeg fik den, og der fandt jeg en rigtig god løsning sammen med Ilir, og han er så tilgængelig, forstående og bare super rar at handle med.

10/10 købsoplevelse hos Ilir. Det kan absolut varmt anbefales at købe bil hos CH Bilhus ApS 😄

30 June 2025

Absolut fantastisk 🤩

Jeg har lige købt ny bil hos dem mandag i sidste uge , og jeg er helt overvældet over den fantastiske service og hjælp, der bliver ydet 🤩
Jeg havde forelsket mig i en Seat Arona, som jeg slet ikke kunne få ud af hovedet igen 🤩
Det tog ikke lang tid , så var bilen min, og der var bare styr på alting 👍🏻

Så hvis man leder efter et Bilhus med kompetente sælgere, en absolut fantastisk service og lækre biler - så er det her helt klart stedet! 🤩😎

21 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse med min første bil hos CH Bilhus!

Det har seriøst været klasse at købe min første bil hos CH Bilhus. Fra start til slut følte jeg mig tryg og godt behandlet. Jeg kommer helt fra Nordsjælland, og de hentede mig endda ved stationen og kørte mig tilbage igen bagefter. Det er virkelig over forventning og siger alt om serviceniveauet her.

De var tålmodige, ærlige og hjælpsomme gennem hele processen, og jeg følte aldrig, at der blev presset noget igennem. Min nye bil er i top stand, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen.

Kan klart anbefales, især hvis du, ligesom mig, er førstegangskøber og gerne vil have en tryg og reel oplevelse hele vejen igennem. Tak for hjælpen, CH Bilhus!

25 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tryg og god bilhandel med skøn service

Jeg har lige købt en VW Polo hos CH Bilhus, og det har været en rigtig god oplevelse! Jeg så bilen online og tog turen derhen dagen efter -den var lige som beskrevet og klar til afhentning. Llir hjalp mig gennem hele forløbet og var simpelthen så sød, hjælpsom og professionel. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen.
Kan varmt anbefales!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 June 2025

Netop solgt bil til CH Bilhus

Netop solgt bil til CH Bilhus. Bilen afhentes som aftalt af Casper og Nicolai. Købsaftale laves på stedet og penge overføres som straksoverførsel, og der spørges om jeg kan se pengene er gået ind på kontoen. 3 timer senere kommer bekræftelse på afmelding hos Skat.

Bedre og mere troværdigt kan det ikke gøres - fortjent 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra - KLASSE behandling

12 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Langt mere og bedre end forventet

Hvor er det lidt der skal til - før man som køber bliver tilfreds med en handel.
Og jeg er vildt tilfreds med både den bil som har købt af Casper og Illir.
De har gennem hele vejen givet langt mere end man kan forvente - kørt bilen til Århus - så det var nemmere for at prøve og siden købe den.
De har informeret løbende med proces og skulle de forsinkede med levering af bilen grundet trafik - så var der også information.
Det er desværre så sjældent at man oplever denne sublime form for service - respekt.
Og så er de begge de vildeste likeable personer - må de få så meget succes fremover - det fortjener det.

15 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har købt en bil af Ilir den 10 februar…

Har købt en bil af Ilir den 10 februar en mercedes c. Rigtig god og profesionel samarbejder. Efter 3 uger kan jeg høre nogle ting på bilen. Efter kontakt til indehaveren får jeg bilen på værksted og bilen var klar efter en dag igen. Kan varmt anbefales. Både servicen op til og servicen efter. Og de er altid klar til at hjælpe og tage en dialog hvis man har nogle spørgesmål

10 February 2025

Bilen var 100% som beskrevet
Hurtig og nem handel
Helt klart et sted, jeg godt kunne finde på at købe en bil igen.

5 February 2025

Fantastisk købsoplevelse

Jeg har netop købt en VW Polo hos CH Bilhus, og hele oplevelsen har været helt i top! Fra start til slut var servicen professionel, venlig og imødekommende. Personalet var ærlige og hjælpsomme, og de tog sig tid til at besvare mine spørgsmål uden at presse et salg igennem.

Bilen var præcis som beskrevet, og alt var klargjort til aftalt tid. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet og kan varmt anbefale CH Bilhus til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler.

Tak for en god handel! ⭐⭐⭐⭐⭐

3 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

CH Bilhus kan varmt anbefales!

Generelt en rigtig god oplevelse at gøre bilkøb hos CH Bilhus. Kommunikationen var klar og tydelig hele processen igennem, og spørgsmål undervejs blev besvaret hurtigt.

Jeg købte en bil der var nysynet, nyserviceret og med montering af nyt anhængertræk, samt inklusiv fire brugte vinterdæk + andre småreparationer, som blev aftalt. Generelt bare et super sted, som selvfølgelig driver en forretning, men som bestemt også lytter til dine behov! Så derfor kan jeg varmt anbefale at købe bil via CH Bilhus!

//Magnus

31 January 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har købt min bil gennem CH Bilhus og har haft en rigtig god oplevelse. Servicen var professionel og venlig, og de var meget hjælpsomme under hele købsprocessen. De gav mig gode råd og sørgede for, at jeg følte mig tryg ved mit valg. Bilen levede fuldt op til forventningerne og blev leveret i flot stand. Alt i alt en tryg og pålidelig oplevelse – jeg kan varmt anbefale dem!! 😁

28 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte min UP hos CH Bilhus.

Jeg købte min UP hos CH Bilhus.
Casper og Ilir var super behjælpelige under den proces. De sørgede for at bilen blev leveret ny-synet og at den stod klar til afhentning efter arbejde i en travl hverdag.

De tog min bil i bytte og gjorde hele handlen effektiv og fair.

Jeg vil til hver en tid anbefale dette bilhus, da de virkelig prioriterer kunden øverst og leverer en kanon god service!

21 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, høflig og professionel betjening

Jeg var på udgik efter en id.3, hvilket CH bilhus havde på lager. Den blev desværre købt, inden jeg nåede at lægge billet ind på den. Casper sørgede dog for, at jeg inden for en uge kunne købe en anden og identisk Id.3 til en rigtig skarp pris.
Alt i alt er jeg yderst tilfreds med købet og den service, jeg fik.

28 November 2024

Købte en Audi A6 hos Ch Bilhus

Købte en Audi A6 hos Ch Bilhus. Ilir hjalp os godt igennem, tog vores gamle bil i bytte. Vi fik en fin pris i byttehandlen.

Vores nye bil, tabte vand et par dage efter handlen, plus der var en motorlampe der lyste. Ilir fik hurtigt aftalt en tid til at få skiftet vandpumpen og egr-ventilen. I den forbindelse fik vi skiftet tandrem til en meget fornuftig pris.

Vi kan kun anbefale Ch Bilhus. Professionel og kompetente sælgere, der sætte kunden først.

Ivan Høyer

1 October 2024