CH Bilhus ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Flyttede fra Tyskland til Danmark og var i tidsnød med indregistreringen i Danmark. CH Bilhus klarede opgaven i løbet af et par timer og jeg fik både toldsynet og indregistreret bilen med danske plade... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu to gange købt brugt bil hos vores lokale bilforhandler, CHBilhus i Jels. De får vores allerbedste anbefaling, vi vil aldrig tøve med at sige, man får den aller-allerbedste behandling d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er bare den bedste bil forhandler jeg nogensinde har købt bil fra, hvis der er det mindste med en bil der bliver købt ved ham så står han klar til at hjælpe, Kan varmt anbefale

1. Car Dealer

Written by the company

Velkommen til CH Bilhus. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din nye bil. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler i forskellige prisklasser og kan ved hjælp af vores samarbejdspartnere hjælpe med fordelagtig finansiering. Hvis vi ikke har den rette bil stående, kan vi ved hjælp af vores store netværk skaffe den hjem til dig!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Helt igennem fantastiks service

Helt igennem fantastiks service, svare på stort set alle tider er døgnet og var meget flexibel med fremvisning. Skrev under på bilen lørdag (hvor der normalt er lukket) og fik udleveret bilen dagen efter. Kan klart anbefale at kigge forbi. Pisse god sælger, uden at være træls som mange andre bilsælger kan være.

19 February 2023

Fantastisk service!

Fik et super bud på min bil, jeg ikke kunne modstå. Så valgte at tage kontakt til Kasper for at fortælle nærmere detaljer.

Jeg blev taget i mod med åben hånd, selvom jeg var sælgeren. Super venlig og professionel service hele vejen igennem!

Jeg kan klart anbefale CH bilhus til at købe biler, da det holder til punkt og prikke, og man føler sig tryk igennem hele processen.

Stor stor tak for en fornem handel!

6 March 2023

Fantastisk bilhandler !

Virksomheden, CH Bilhus, berigede os med en utrolig lækker BMW 320D, hvor der ikke blev sparet på detaljerne. Fantastisk vejledning hele vejen igennem, og en god aftale kom hurtigt i hus. Det er trodsalt første gang, at jeg har set en bilforhandler der hjalp med at teste, om en barnevogn kunne foldes mere samme og være i bagagerummet :)

Alt i alt en utrolig behagelig oplevelse, hvor man har ro i maven hele vejen igennem. Kan KLART anbefale, at handle bil hos CH bilhus!

22 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har netop fået leveret min BMW 420d af…

Har netop fået leveret min BMW 420d af Ilir fra CH Bilhus, efter grundig og kompetent gennemgang af bilen.
Det har været virkelig god service, og Ilir har sikret tryghed igennem hele processen.
Vil klart anbefale at handle bil hos CH bilhus, og jeg vil helt sikkert handle hos dem igen.

9 February 2023

Vanvittig god service!🤩

To sindsygt gode mennesker! Der hjælper alt hvad de kan og mere til! Vi prøvede en bmw og dagen efter kunne vi hente den klar gjordt! Fantastisk service i meget meget højt grad! Illir og Caper hold kæft i gør det godt stykke arbejde!!🤩🤩

5 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og positiv oplevelse

Kommer derned lidt før lukketid, de er flinke og vi får en snak om den bil jeg er interesseret i. Får en prøvetur i den og bilen bliver klargjort og nysynet samme dag den udleveres til mig. Fantastisk service og virkelig flinke mennesker.
Kun positiv oplevelse herfra.

14 January 2023

Fantastisk service

Fantastisk service hos CH Bilhus. Bilkøb forløb over al forventning.
Trods helligdage og lukkedage omkring nytår blev der brugt god tid på at jeg kunne prøvekøre den aktuelle bil og jeg fik i flere omgange god snak og rådgivning om diverse forhold omkring bilen og handlen.

31 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har både købt en VW ID4 og solgt en…

Jeg har både købt en VW ID4 og solgt en Tesla Model Y med hjælp fra CH Bilhus og oplever to dedikerede unge mennesker med fuld fart på og styr på tingene!
Telefonen bliver taget når du ringer, der bliver fulgt op hver gang, mundtlige aftaler bliver overholdt og forretningen er gennemsyret af god energi og seriøsitet. Her bliver hellere leveret 5% for meget end 1% for lidt.
Jeg ønsker Ilir, Casper og CH bilhus fuld medvind på cykelstien i fremtiden og kommer helt sikkert til at benytte dem næste gang jeg skal skifte bil.

23 November 2022

Fantastisk Service

Jeg har netop købt en bil gennem CH Bilhus og det var en absolut fantastisk oplevelse. Fantastisk service. Havde bilen allerede dagen efter jeg så den og kontakt til Casper hele vejen. Kan absolut anbefale CH bilhus.

Super fed service

Super fed service. Alt i alt en rigtig fed oplevelse. Vi har købt en Tesla m3, prøvet mange før så vi købte egentligt uden at se den og de ville komme med den og tage den gamle med uden merpris. Vi fik en rigtig god pris for den gamle.
Men da chancen bød sig og vi havde fri en dag hentede vi den selv. Selvom vi kom lidt ulejligt var det ingen problem. Vi fik en rigtig grundig gennemgang og syntes faktisk vi er godt klædt på selvom det er første Tesla/elbil.
Alt i alt en rigtig fed oplevelse

CH Bilhus

CH Bilhus
Det er sjældent jeg giver topkarakter for noget. For i min verden at opnå det, skal der en præstation ud over det sædvanlige til.
Lige netop topkarakter er hvad Casper og CH Bilhus har præsteret i denne handel.
Det starter med fremvisningen/prøveturen.
CH Bilhus havde 2 BMW 320 stående til salg, som begge lå inden for de parametre jeg søgte.
Jeg aftalte med Casper, at komme fra Kerteminde på Fyn, for at prøve begge, og i mens jeg var på vej blev mine spørgsmål undersøgt så svar var klar da jeg ankom. Begge biler var varme og driftklar, og jeg fik efter begge prøveture grundig sparring omkring mine oplevelser med bilerne. Valget faldt på den bedst udstyrede. Det eneste der manglede var spørgmål til servicebog, som blev fremskaffet inden jeg var retur på Fyn.
Handlen blev færdiggjort, med fuld fokus på at levere den bedst mulige bil.
Under bilens klargøring blev der konstateret 3 ting som ikke var en del af handlen og som ikke havde indflydelse de første 10-15.000 km. Alle 3 ting blev udbedret, så bilen fremstod helt topklargjort og efterset.
Bilen blev ydermere leveret på min adresse.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle med CH Bilhus. De er professionelle, reelle og servicemindede ud over det forventelige. Hele vejen igennem en tryg proces.

Salg af bil

Havde fornøjelsen af at sælge min bil til Casper. God kommunikation, hurtig handle og en fair pris fra starten af.
Kan kun anbefale at sælge jeres bil til CH Bilhus

22 November 2022

Super sted

Super sted! Jeg ringede ved middagstid og spurgte om jeg kunne prøvekøre en bil. Klokken 16 kørte jeg derfra med en dejlig ny bil! God pris, for en fantastisk bil!

13 November 2022

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Har kun positive ting at sige om CH biler og Casper som vi har handlet med. Han er en super dygtig og oprigtig sælger, som leverer en service der er udover det sædvanlige. Vi er meget tilfredse med den Passat B8 vi købte fra ham. ☺️

19 September 2022

Fremragende service niveau

Vi kom uanmeldt forbi sent fredag eftermiddag og trods dette oplevede vi et meget imødekommende og venligt personale som tålmodigt tog sig tid til at svare på vores mange spørgsmål. Vi fik en prøve tur i den ønskede bil (Tesla) med tilhørende grundig instruktion. Bilen levede op til alle vores forventninger og allerede søndag aften fik vi bilen leveret i vores indkørsel og igen med grundig instruktion. Så herfra kan vi kun give Casper og Ilir de bedste anbefalinger. Tusind tak for en god og tryg oplevelse. Mvh. Solvejg og Morten :-)

24 October 2022

Nærværende og dygtige!

Fantastisk oplevelse ved CH Bilhus! Vi er en familie, som ville opgradere bil, og vi oplevede suveræn god service over hele linjen. Casper har været nærværende fra første sekund, og er exceptionel dygtig, til det han gør. Vi kommer fra Vestjylland og har ingen problem efter at køre langt for god service, hvilket vi klart har fået i form af kontakt udenfor åbningstider, hurtig eksekvering, levering af bil og alt derimellem. Vi vil klart anbefalde andre at tage kontakt til CH Bilhus, hvis en bil skal købes eller sælges. Tak for god behandling!🙏🏼

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 March 2022